Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu dzięki za słowa wsparcia .Mam nauczke na przyszlość ,że nawet dla największego przyjaciela ufać do końca nie można . Trudno stalo sie , ja mam nadzieję że sprawa się wyjaśni .Aczkolwiek jest mi niezmiernie przykro ,bo ta osoba potraktowała mnie jak największego wroga ,któremu zrobi się ogromnie na złość. Myślałam ,że milośniczka pudli ( a taka panią jest ta osoba ) potraktuje mnie - JAKO HODOWCE - w inny sposób . Zawiodłam się bardzo . To jest ugodzenie mnie nożem prosto w serce . I jeszcze według niej jestem osobą fałszywą , bo rozsiewam plotki na jej temat . Nigdy nie powiedziałam na nią złego słowa ,jak ktoś mówił na nią w mojej obecności dziwne rzeczy , zawsze byłam po jej stronie . Mam teraz za swoją dobroć. A ja tylko wszelkimi sposobami próbuje się dowiedzieć o losie Quinto ,jeśli ona z niewiadomego mi powodu tych informacji przekazać nie chce .

Monia , cocermanka uwierzcie mi ,nie jednokrotnie prosiłam ta pania o kontakt do nowego właściciela . To były różne wymówki ,że nowy pan ma moją stonke www , jak będzie chciał to sam do mnie napiszę ,że ona nie da bo ma takie prawo itd . Szkoda słów . Potem napisała ( po mojej kolejnej bardzo grzecznej prośbie ) że mam spuścić z tonu (?????) albo wcale nie pisac .

Posted

Ufffff , mam juz informację z ZG .

Mój piesek faktycznie wyjechał do Szwecji .
To juz pół sukcesu , myślę że teraz łatwiej będzie mi skontaktować się z ta Panią .

No cóż na nic były te opory , kłamstewka małe i płytkie mają krótkie nogi , za to głębie braku zaufania nie do odrobienia .

Posted

Super, że już sprawa zaczyna się wyjaśnać :multi:. Teraz już z górki i będziesz już spokojna o losy psiulka :).
Tak właśnie jest z tym zaufaniem niestety. Ja też nie raz przez to miałam problemy. Na szczęście kłamstwa czy krętactwa prędzej czy później wychodzą na jaw.

Posted

Asia podanie i 3 zdjęcia - nie zapomnij załączyć:evil_lol:
Widzę że poszło pełną parą - tak trzymać:multi:
I nie przejmuj się ową panią - wszystko co złe wraca do nas tylko w dwójnasób mocniej. Wierzę że będzie miała nauczkę.

Posted

Kochani maszyna ruszyła wielką parą .

Dzięki pomocy przyjaciółki od pudli i jej znajomej ze Szwecji mam juz komplet namiarów na nową właścicielke QUINTO :multi: :multi: :multi: .

Jest to Pani hodowczyni , z tego co widze na jej stronce posiadaczka wielu pudli.

Dane kontaktowe mam kompletne , adres ,email oraz telefon domowy i mobile :sweetCyb:Więc wszystko zostało wyjaśnione do końca ,dzięki życzliwym ludziom .
Teraz zostaje mi tylko napisac do nowej Pani Quinto ,przedstawić sie i zapytac o maluszka jak sie ma .Oczywiście przepraszając ,że jako hodowca tyle czasu nie interesowałam się pieskiem ,ale i tą kewstie wyjaśnie :)

Posted

panienkabubu nawet nie wiesz jak ja się cieszę .

Email do Pani Anette wysłany , teraz pozostalo mi cierpliwie czekać na odpowiedź od niej .

W tym momencie chciałam wszystkim serdecznie podziekowac za okazaną pomoc , za słowa wsparcia i zrozumienia . Myśle ,że każdy w mojej sytuacji postapił by tak samo .

Szkoda tylko ,że przez ten incydent straciłam ( tak myślałam ) koleżanke po "fachu"

Posted

Kochani dostałam odpowiedź od Anette która była bardzo zdziwiona ,że ja nie wiem jakie sa losy mojego dziecka .

Więc szczęsliwie się zakończyła moja sprawa .

Foteczki Quinta wkleiłam tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10961287#post10961287

Jeśli macie ochotę śledzić dalsze jego losy ,oraz losy jego brata i siostry to zapraszam własnie do tego tematu :)

Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję za słowa otuchy i pocieszenia ,oraz za okazaną pomoc .

Posted

Joanna G napisał(a):

Szkoda tylko ,że przez ten incydent straciłam ( tak myślałam ) koleżanke po "fachu"

Aż kusi zeby tej pani podesłać link do tematu....

Posted

Ja też myślę że ta Pani nas czyta, wszyscy więc mamy przechlapane:evil_lol:

P.S
Puli widziałam Cie w wakacje na rynku z Twoimi kudłaczami, akurat byłam w Krakowie na parę dni, ale był dziki tłum ludzi i jakoś głupio mi było się drzeć przez pół rynku PULI PULI. Psiaki masz SUPER:loveu:

Posted

[quote name='Gośka']
Puli widziałam Cie w wakacje na rynku z Twoimi kudłaczami, akurat byłam w Krakowie na parę dni, ale był dziki tłum ludzi i jakoś głupio mi było się drzeć przez pół rynku PULI PULI. Psiaki masz SUPER:loveu:
A trzeba było!!
A w ogóle trzeba było dac znać że bedziesz...:mad:

Posted

Najbardziej przechlapane to mam ja :diabloti:

Puli powiedź mi jak się pielęgnuje takie kudłole ?? Bo ja nauczona walki z kołtunami pewnie bym z puli zrobiła ........................ :cool3:

Posted

A ja mam w nosie fałszywych ludzi!:cool3:
I bardzo dobrze, że czyta, niech wie, że nikt nie da sobą pomiatać i każdy ma prawo wiedzieć gdzie przebywają jego szczenięta!
Joasiu - bardzo dobrze się stało, ze ZG Ci pomógł! BARDZO się cieszę!

Posted

Tak ,chłopak jest w Szwecji ,ma się dobrze , mam obiecane nowe foteczki i wiadomości na jego temat :) Pani ma juz nawet plany hodowlane co do Quinto ,co mnie bardzo cieszy , bo patrząc na skandynawskie pudle to o takich mozna często tylko pomarzyć . Aczkolwiek w Quinto i jego rodzeństwie płynie 75 % krwi skandynawskiej . Jestem dumna ze swojego dziecka :)