Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Gosiu dzięki za słowa wsparcia .Mam nauczke na przyszlość ,że nawet dla największego przyjaciela ufać do końca nie można . Trudno stalo sie , ja mam nadzieję że sprawa się wyjaśni .Aczkolwiek jest mi niezmiernie przykro ,bo ta osoba potraktowała mnie jak największego wroga ,któremu zrobi się ogromnie na złość. Myślałam ,że milośniczka pudli ( a taka panią jest ta osoba ) potraktuje mnie - JAKO HODOWCE - w inny sposób . Zawiodłam się bardzo . To jest ugodzenie mnie nożem prosto w serce . I jeszcze według niej jestem osobą fałszywą , bo rozsiewam plotki na jej temat . Nigdy nie powiedziałam na nią złego słowa ,jak ktoś mówił na nią w mojej obecności dziwne rzeczy , zawsze byłam po jej stronie . Mam teraz za swoją dobroć. A ja tylko wszelkimi sposobami próbuje się dowiedzieć o losie Quinto ,jeśli ona z niewiadomego mi powodu tych informacji przekazać nie chce . Monia , cocermanka uwierzcie mi ,nie jednokrotnie prosiłam ta pania o kontakt do nowego właściciela . To były różne wymówki ,że nowy pan ma moją stonke www , jak będzie chciał to sam do mnie napiszę ,że ona nie da bo ma takie prawo itd . Szkoda słów . Potem napisała ( po mojej kolejnej bardzo grzecznej prośbie ) że mam spuścić z tonu (?????) albo wcale nie pisac . Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ufffff , mam juz informację z ZG . Mój piesek faktycznie wyjechał do Szwecji . To juz pół sukcesu , myślę że teraz łatwiej będzie mi skontaktować się z ta Panią . No cóż na nic były te opory , kłamstewka małe i płytkie mają krótkie nogi , za to głębie braku zaufania nie do odrobienia . Quote
*Monia* Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Super, że już sprawa zaczyna się wyjaśnać :multi:. Teraz już z górki i będziesz już spokojna o losy psiulka :). Tak właśnie jest z tym zaufaniem niestety. Ja też nie raz przez to miałam problemy. Na szczęście kłamstwa czy krętactwa prędzej czy później wychodzą na jaw. Quote
panienkabubu Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 brawo :multi: cieszę się, że ZG pomógł. Tylko teraz jak znaleźć tą panią? Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Teraz mam 2 wyjścia ,albo owa pani skapituluje i poda w końcu tego emaila , a drugie wyjście to jest poprostu pisac do niej list tradycyjna metodą czyli poczta . Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asia podanie i 3 zdjęcia - nie zapomnij załączyć:evil_lol: Widzę że poszło pełną parą - tak trzymać:multi: I nie przejmuj się ową panią - wszystko co złe wraca do nas tylko w dwójnasób mocniej. Wierzę że będzie miała nauczkę. Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Kochani maszyna ruszyła wielką parą . Dzięki pomocy przyjaciółki od pudli i jej znajomej ze Szwecji mam juz komplet namiarów na nową właścicielke QUINTO :multi: :multi: :multi: . Jest to Pani hodowczyni , z tego co widze na jej stronce posiadaczka wielu pudli. Dane kontaktowe mam kompletne , adres ,email oraz telefon domowy i mobile :sweetCyb:Więc wszystko zostało wyjaśnione do końca ,dzięki życzliwym ludziom . Teraz zostaje mi tylko napisac do nowej Pani Quinto ,przedstawić sie i zapytac o maluszka jak sie ma .Oczywiście przepraszając ,że jako hodowca tyle czasu nie interesowałam się pieskiem ,ale i tą kewstie wyjaśnie :) Quote
panienkabubu Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 super:multi: ale się cieszę:multi: Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 panienkabubu nawet nie wiesz jak ja się cieszę . Email do Pani Anette wysłany , teraz pozostalo mi cierpliwie czekać na odpowiedź od niej . W tym momencie chciałam wszystkim serdecznie podziekowac za okazaną pomoc , za słowa wsparcia i zrozumienia . Myśle ,że każdy w mojej sytuacji postapił by tak samo . Szkoda tylko ,że przez ten incydent straciłam ( tak myślałam ) koleżanke po "fachu" Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Kochani dostałam odpowiedź od Anette która była bardzo zdziwiona ,że ja nie wiem jakie sa losy mojego dziecka . Więc szczęsliwie się zakończyła moja sprawa . Foteczki Quinta wkleiłam tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10961287#post10961287 Jeśli macie ochotę śledzić dalsze jego losy ,oraz losy jego brata i siostry to zapraszam własnie do tego tematu :) Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję za słowa otuchy i pocieszenia ,oraz za okazaną pomoc . Quote
puli Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Joanna G napisał(a): Szkoda tylko ,że przez ten incydent straciłam ( tak myślałam ) koleżanke po "fachu" Aż kusi zeby tej pani podesłać link do tematu.... Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 puli napisał(a):Aż kusi zeby tej pani podesłać link do tematu.... Puli nie chcę , ja myśle że i tak ta pani jest świetnie zorientowana w tym temacie :) Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja też myślę że ta Pani nas czyta, wszyscy więc mamy przechlapane:evil_lol: P.S Puli widziałam Cie w wakacje na rynku z Twoimi kudłaczami, akurat byłam w Krakowie na parę dni, ale był dziki tłum ludzi i jakoś głupio mi było się drzeć przez pół rynku PULI PULI. Psiaki masz SUPER:loveu: Quote
puli Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Gośka'] Puli widziałam Cie w wakacje na rynku z Twoimi kudłaczami, akurat byłam w Krakowie na parę dni, ale był dziki tłum ludzi i jakoś głupio mi było się drzeć przez pół rynku PULI PULI. Psiaki masz SUPER:loveu: A trzeba było!! A w ogóle trzeba było dac znać że bedziesz...:mad: Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Najbardziej przechlapane to mam ja :diabloti: Puli powiedź mi jak się pielęgnuje takie kudłole ?? Bo ja nauczona walki z kołtunami pewnie bym z puli zrobiła ........................ :cool3: Quote
puli Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Joanna G'] Puli powiedź mi jak się pielęgnuje takie kudłole ?? Bo ja nauczona walki z kołtunami pewnie bym z puli zrobiła ........................ :cool3: W tym temacie? Wyleciałabym szybciej niz tu weszłam ;) Zajrzyj tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78589&page=7 Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Hehehhee ok ,juz zaglądam :) Quote
panienkabubu Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A ja mam w nosie fałszywych ludzi!:cool3: I bardzo dobrze, że czyta, niech wie, że nikt nie da sobą pomiatać i każdy ma prawo wiedzieć gdzie przebywają jego szczenięta! Joasiu - bardzo dobrze się stało, ze ZG Ci pomógł! BARDZO się cieszę! Quote
cockermanka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Bardzo się cieszę,że udało się nawiązać kontakt z nową właścicielką pieska! Quote
Cockermaniaczka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Historia naprawde niezla:cool1:Dobrze ze udalo sie nawiazac kontakt z wlascicielka psiaka:pCzyli psiak trafil do hodowli w Szwecji? Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Tak ,chłopak jest w Szwecji ,ma się dobrze , mam obiecane nowe foteczki i wiadomości na jego temat :) Pani ma juz nawet plany hodowlane co do Quinto ,co mnie bardzo cieszy , bo patrząc na skandynawskie pudle to o takich mozna często tylko pomarzyć . Aczkolwiek w Quinto i jego rodzeństwie płynie 75 % krwi skandynawskiej . Jestem dumna ze swojego dziecka :) Quote
Cockermaniaczka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :multi:No to swietnie:pCzekamy na fotki przystojniaka:cool3: Kurcze:lol:Jak zawsze jakos tak pudle srednio lubilam tak teraz tak patrze i patrze i patrze i coraz ciezej mi sie od nich oderwac:loveu: Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Cockermaniaczka fotki Quinto są w dziale pudel , podałam link kilka postów wcześniej :) Quote
Recommended Posts