Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

staramy się dowiedziec o jakiś hotel z okolicy, który potraktowałby nas ulgowo...niestety brakuje pieniedzy, sami opłacamy siedzibę, paliwo wszystko...aaaaaa
udało mi się zrzucić zdjęcia, całe szczęście do aparatu pasuje kabel od mp3!

Posted

Nie umiem zmienić tytułu.... W FAQ też nie mogę znaleźć jak to zrobić....

Finansowo zobowiązuję się wspomagać psiaka. O jakich w ogóle kosztach mówimy?? 200/400/600 pln m-cznie?? Ile może koszować hotel dla niego?? Jeśli znajdzie się dla niego kojec - czy to tymczasowy czy to stały to też wspomogę finansowo. Żeby tylko ktoś sie nad nim zlitował:roll:

Posted

aś jutro bede dzwonić po hotelikach itp. dzisiaj juz za pozno. uradizliśmy, że niestety sami nie damy rady utrzymać go w hotelu, zjadają nas rózne wydatki, bedziemy musieli walczyć o pomoc. bazarki,zbiórki, kto ile może...

ale jesli tlyko już znajdziemy hotelik lub płatne DT to lecimy po niego!!1

Posted

Betbet napisał(a):
ja przez tego psa spać nie moge...

to bardzo dobrze, bo jest nam w sumie 3 nieśpiące - moja mama, ty i ja:p

Pamiętajcie proszę, że jak będzie potrzeba to zawiozę psiaka wszędzie. Dokładać się również będę do utrzymania. Chociaż, nie powiem, wolalabym żeby znalazł coś w Trójmieście i żeby można było go odwiedzać.

Posted

Mówią że dobre uczynki się opłacają i chyba jo. Sunia z tego atku szuka domku w Gdyni:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11053970#post11053970

No tom się zgodziła pojechać na wizytę przedadopcyjną. Pani super miła i opowiedziałam jej o Rudym. Więc w ostateczności Pani weźmie nam go na podwórko na jakiś miesiąc i da mu DOM TYMCZASOWY. Na podwórku jest buda. Jedyny problem to 3-letni wnuszek (boję się, żeby Rudy go nie dziabnał). Wnuczek kocha zwierzaki i wie, że nie wolno ich męczyć, ale pies to pies, może się przypadkiem coś stać.
Dlatego nie wiem czy się cieszyć.
Z drugiej strony odezwała się Pani z hoteliku dla psów i też mówi, że ma wolne miejsca, będzie się ze mną jeszcze kontaktować, bo obawia się, że jak mu nie znajdziemy domu to ona z nim zostanie, a nie może. Doskonale ją rozumiem. Także są kwestie do przemyślenia, z Panią od hotelu będę jeszcze rozmawiała o cenie...I wtedy trzeba myśleć. Ryzykować z DT czy z hotelem.

Posted

Nie wiem, musimy to przedyskutować. Decyzja jest trudna, ponadto nie znam jeszcze ceny hotelu. Ja się boję, że on nie znajdzie domu. skończy się DT albo hotel i co wtedy...Nikt z nas nie może go wziąć ani na chwilę, do schroniska nie ma co go oddawać...

Posted

Przede wszysktim potrzebna mi w Gdańsku pomoc do roznoszenia plakatów. aś czy moge napisać do moderatora żeby dał mi dostęp do pierwszego postu? Trzeba go zmienic, zaktualizować i napisać konkretnie czego teraz potrzebujemy.