sleepingbyday Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 czyli i dobrze i ciężko - dobrze, że wiemy, na czym stoimy i że kraść go nie tzreba,a właściciel psa go porzucił, cięzko, bo tzreba znaleźć dla niego miejsce.... ech... Quote
tifet Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 podnoszę... kto mu da DT?? może być w kojcu... Quote
Betbet Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Tak, jemy tylko kojec potrzbeny, budę damy!!!! aś zmień proszę tytuł na jakiś taki: Wpada pod koła samochodow,zostanie uspiony.DT-kojec Trojmiasto! Quote
Betbet Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 staramy się dowiedziec o jakiś hotel z okolicy, który potraktowałby nas ulgowo...niestety brakuje pieniedzy, sami opłacamy siedzibę, paliwo wszystko...aaaaaa udało mi się zrzucić zdjęcia, całe szczęście do aparatu pasuje kabel od mp3! Quote
Betbet Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 jutro wiecxorem na zebraniu TPOPZ ustalimy dokładnie wszyscy co i jak Quote
Betbet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zebranie jest późno wieć pewnie napiszę cos ok. 22:00 Quote
aś Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Nie umiem zmienić tytułu.... W FAQ też nie mogę znaleźć jak to zrobić.... Finansowo zobowiązuję się wspomagać psiaka. O jakich w ogóle kosztach mówimy?? 200/400/600 pln m-cznie?? Ile może koszować hotel dla niego?? Jeśli znajdzie się dla niego kojec - czy to tymczasowy czy to stały to też wspomogę finansowo. Żeby tylko ktoś sie nad nim zlitował:roll: Quote
aś Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ok, udało mi się przynajmniej tytuł zmienić... Quote
Betbet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 aś jutro bede dzwonić po hotelikach itp. dzisiaj juz za pozno. uradizliśmy, że niestety sami nie damy rady utrzymać go w hotelu, zjadają nas rózne wydatki, bedziemy musieli walczyć o pomoc. bazarki,zbiórki, kto ile może... ale jesli tlyko już znajdziemy hotelik lub płatne DT to lecimy po niego!!1 Quote
mtf zalesie Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 czytam wlasnie ze w uciechowie otworzyli hotelik /ogloszenia rotek/ale to chyba za daleko Quote
Betbet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 nie wiem, teraz postaram sie blizej poszukac Quote
mru Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :shake: oh cholerny świat podniosę bidaka na razie tylko tyle mogę... Quote
aś Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Betbet napisał(a):ja przez tego psa spać nie moge... to bardzo dobrze, bo jest nam w sumie 3 nieśpiące - moja mama, ty i ja:p Pamiętajcie proszę, że jak będzie potrzeba to zawiozę psiaka wszędzie. Dokładać się również będę do utrzymania. Chociaż, nie powiem, wolalabym żeby znalazł coś w Trójmieście i żeby można było go odwiedzać. Quote
Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mówią że dobre uczynki się opłacają i chyba jo. Sunia z tego atku szuka domku w Gdyni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11053970#post11053970 No tom się zgodziła pojechać na wizytę przedadopcyjną. Pani super miła i opowiedziałam jej o Rudym. Więc w ostateczności Pani weźmie nam go na podwórko na jakiś miesiąc i da mu DOM TYMCZASOWY. Na podwórku jest buda. Jedyny problem to 3-letni wnuszek (boję się, żeby Rudy go nie dziabnał). Wnuczek kocha zwierzaki i wie, że nie wolno ich męczyć, ale pies to pies, może się przypadkiem coś stać. Dlatego nie wiem czy się cieszyć. Z drugiej strony odezwała się Pani z hoteliku dla psów i też mówi, że ma wolne miejsca, będzie się ze mną jeszcze kontaktować, bo obawia się, że jak mu nie znajdziemy domu to ona z nim zostanie, a nie może. Doskonale ją rozumiem. Także są kwestie do przemyślenia, z Panią od hotelu będę jeszcze rozmawiała o cenie...I wtedy trzeba myśleć. Ryzykować z DT czy z hotelem. Quote
Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Trzrba zrobić ogłoszenia i porozwieszać normalnie gdzie się da. Quote
Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nie wiem, musimy to przedyskutować. Decyzja jest trudna, ponadto nie znam jeszcze ceny hotelu. Ja się boję, że on nie znajdzie domu. skończy się DT albo hotel i co wtedy...Nikt z nas nie może go wziąć ani na chwilę, do schroniska nie ma co go oddawać... Quote
Olena84 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To stary psiak, oby przez ostanie (lata?, miesiące?, dni?) poczuł się kochany. Quote
Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Przede wszysktim potrzebna mi w Gdańsku pomoc do roznoszenia plakatów. aś czy moge napisać do moderatora żeby dał mi dostęp do pierwszego postu? Trzeba go zmienic, zaktualizować i napisać konkretnie czego teraz potrzebujemy. Quote
Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Panią chyba strasznie ruszyło...napisała własnie: "Psa z giełdy przywozić do mnie jak najszybciej. Nawet dzisiaj!" Quote
Recommended Posts