Betbet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 moj moj, ale dzwon po 17:00.mozemy sie wczesniej spotkac:)np kolo Reala na Kolobrzeskiej Quote
Betbet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 aś bardzo miło było Cię poznać. Teraz zajmiemy się sunią i jej szczeniakami z giełdy. Tymczasem... porpszę o zmianę tytułu-już wiesz jak to zrobić. Stary,ślepy,bez szans-MA CUDOWNY DOM! Quote
Betbet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 tak. kosztem niestety suni...ktora miala tam zamieszkac:-( Quote
tifet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 cóż tak bywa... najważniejsze że znaleźli "swego psiaka"... a sunia też napewno gdzieś ma swój domek :p Quote
Betbet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 tak, sunia mlodziutka i piekna wiec mam nadzieje... Quote
tifet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 spokojnie... i na jej domek nadejdzie czas :p Quote
Olena84 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Super że piesiu znalazł swoje miejsce na ziemi! Quote
Betbet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 tylko ona niebardzo dlugo moze byc w DT:/ kurde taki zbieg okolicznosci...mama nadzieje ze los wie co robi Quote
aś Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Mnie również miło było się z wami spotkać. To bardzo fajnie, że na świecie są tacy ludzie jak wy, którzy robią wszystko żeby pomóc potrzebującym zwierzakom. Żeby tylko jeszcze udało się zdobywać pieniądze na te wszystkie działania, które podejmujecie:roll: Ponieważ ta suczka, którą wykolegował Rudy z domu, leży mi również na sercu to pozwoliłam sobie rozesłać dalej informację o niej - to w sumie jakieś 400 osób będzie, więc mocno 3mam kciuki, że kogoś może zaczaruje i będzie mógł jej dać dom:modla: A jak powiedziałam mamie, że Rudy ma dom na stałe to oczywiście poryczała się jak dziecko i obiecała opiekować się ze zdwojoną siłą suczką z giełdy i jej ewentualnymi szczeniakami. Zresztą zobaczymy w niedzielę co dalej z tym drugim psiórem:p I proszę informuj mnie Betbet co z operacją oczu Rudego, co z nogą i jak tam mu w nowym domu:loveu: Quote
Betbet Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wybiore sie do niego moze w przyszlym tygodniu i porobie zdjatkaa:) Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja tu czytam cały czas, bo ma słabość do seniorów, ale sie nie odzywam, bo nic bym nie wniosła konkretnego, to zawracać głowy nie chciałam. ale teraz musze napisac, bo ulga mnie dopadła, że pies jest bezpieczny... ufff.... Quote
aś Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Betbet - ta suczka z giełdy wyszła dzisiaj ze swoimi młodymi. W sumie wyprowadziła trójkę maluchów. Podobno są cudowne i piękne. Mają teraz ok. 20 cm wysokości, czyli bedą to raczej większe psiaki. No nic zobaczymy je w niedzielę. Quote
Betbet Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 o Bozeeeeeeeeeeeee potrzebny będzie tymczas, ogloszenia i domy stałe Quote
Betbet Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-szczeniaki-na-ruchliwej-gieldzie-potrzebne-dt-trojmiasto-123224/#post11109845 Quote
aś Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 a w ogóle to ja obywatel Rudy-szczęściarz się teraz nazywa?? Bo chyba nowy dom = nowe imię;) Quote
Betbet Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 wlasnie staram sie od jakiegos czasu umowić na wizytę:) wiec pewnie wiecej powiem po takowej Quote
Betbet Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wiem już trochę więcej! Pies nazywa się teraz...Dżeki!:lol: Nauczył się chodzić po schodach. Uwielbiają się z sunią pani, razem śpią, razem trzymają głowę na poduszce. Jutro wizyta u weta. wiadomo już, że jedno oko i ucho da się zxoperować i uratować. Także będzie troche widział i słyszał. Sam przychodzi się do Pani łasi, prosi o głaskanie. Zachowuje się tak, jakby mieszkał tam od stu lat. Quote
aś Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Wiedziałam od samego początku, że to kochany pies, tylko tak "zniszczony" przez człowieka. Miał niesamowitego farta:p. Ja już sobie wyobrażam jak to wszystko musi słodko wylądać:jumpie: Quote
Betbet Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 postaram sie tam pojechac, ale za duzo rzeczy na głowie Quote
Recommended Posts