Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aś bardzo miło było Cię poznać. Teraz zajmiemy się sunią i jej szczeniakami z giełdy. Tymczasem...

porpszę o zmianę tytułu-już wiesz jak to zrobić. Stary,ślepy,bez szans-MA CUDOWNY DOM!

Posted

Mnie również miło było się z wami spotkać. To bardzo fajnie, że na świecie są tacy ludzie jak wy, którzy robią wszystko żeby pomóc potrzebującym zwierzakom. Żeby tylko jeszcze udało się zdobywać pieniądze na te wszystkie działania, które podejmujecie:roll:

Ponieważ ta suczka, którą wykolegował Rudy z domu, leży mi również na sercu to pozwoliłam sobie rozesłać dalej informację o niej - to w sumie jakieś 400 osób będzie, więc mocno 3mam kciuki, że kogoś może zaczaruje i będzie mógł jej dać dom:modla:

A jak powiedziałam mamie, że Rudy ma dom na stałe to oczywiście poryczała się jak dziecko i obiecała opiekować się ze zdwojoną siłą suczką z giełdy i jej ewentualnymi szczeniakami. Zresztą zobaczymy w niedzielę co dalej z tym drugim psiórem:p

I proszę informuj mnie Betbet co z operacją oczu Rudego, co z nogą i jak tam mu w nowym domu:loveu:

Posted

ja tu czytam cały czas, bo ma słabość do seniorów, ale sie nie odzywam, bo nic bym nie wniosła konkretnego, to zawracać głowy nie chciałam. ale teraz musze napisac, bo ulga mnie dopadła, że pies jest bezpieczny... ufff....

Posted

Betbet - ta suczka z giełdy wyszła dzisiaj ze swoimi młodymi. W sumie wyprowadziła trójkę maluchów. Podobno są cudowne i piękne. Mają teraz ok. 20 cm wysokości, czyli bedą to raczej większe psiaki.
No nic zobaczymy je w niedzielę.

Posted

Wiem już trochę więcej! Pies nazywa się teraz...Dżeki!:lol:
Nauczył się chodzić po schodach. Uwielbiają się z sunią pani, razem śpią, razem trzymają głowę na poduszce.
Jutro wizyta u weta. wiadomo już, że jedno oko i ucho da się zxoperować i uratować. Także będzie troche widział i słyszał.
Sam przychodzi się do Pani łasi, prosi o głaskanie. Zachowuje się tak, jakby mieszkał tam od stu lat.

Posted

Wiedziałam od samego początku, że to kochany pies, tylko tak "zniszczony" przez człowieka. Miał niesamowitego farta:p. Ja już sobie wyobrażam jak to wszystko musi słodko wylądać:jumpie: