Olinka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Gośka napisał(a):Co się stało to się nie odstanie - niestety. Dziewczyna psa już ma i koniec. Hodowlę znają wszyscy - ale psiarze :roll:, a ci psy już mają. Natomiast ci co szukają to się natną. Uświadamiać można ale przed a nie po fakcie kupna. Rozumiem Anetę, mnie też się nóż w kieszeni otwiera. Ale dziewczynie jest pewnie przykro, kocha psa i chce mu pomóc. Ja niestety w bechawiorze psim dobra nie jestem więc tak naprawdę wiele do powiedzenia nie mam. Dzięki Goska, bo to było najprawdziwsze podsumowanie tego co czuje do mojego psa i co bym chciała dla niego. Swoją droga, szkoda, że wasze/ nasze forum jest tak mało rozreklamowane. Sama trafiłam przez przypadek przeglądajac jakis wątek na forum Gazety Wyborczej:( Quote
aneta Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Uswiadamiać trzeba zawsze - chociażby po to aby nie popełniać kolejnych błędów a osoby które już mają te pieski uświdamiały np. znajomych. Oczywiście - w tym wypadku piesek może być tylko kochany :loveu:przez właścicieli :loveu: i rozpieszczany. Quote
Recommended Posts