anouk92 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Yunona:loveu: dziękuję że zabierzecie Łatka. Łatek w czwartek rano może wyjechać do Gdańska do swojego nowego domu. Mamy problem bo musimy gdzieś Łatka przenocować ze środy na czwartek. Czy ktoś może go przygarnąć na jedną noc? Quote
Jo37 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 anouk92 napisał(a):Yunona:loveu: dziękuję że zabierzecie Łatka. Łatek w czwartek rano może wyjechać do Gdańska do swojego nowego domu. Mamy problem bo musimy gdzieś Łatka przenocować ze środy na czwartek. Czy ktoś może go przygarnąć na jedną noc? Czy nocleg potrzebny jest w Warszawie ? Quote
anouk92 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Jo37 napisał(a):Czy nocleg potrzebny jest w Warszawie ? Tak Warszawa Quote
anouk92 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 No i nici z jutrzejszego transportu. Łatek nadal czeka na transport do Gdańska:shake: Quote
koss Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A dzidda- czy nadal aktualna jest propozycja??? Quote
dzidda Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 oczywiście:lol: my go mozemy do Elbląga zabrać. Wyjezdzamy w sobote (20.12) w nocy ...tylko mam nadzieje ze dogada sie z moim 4 -miesiecznym męczyduszkiem:lol: Quote
tomcug Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Niechby już ten psiak był w swoim domeczku. Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pilnie odpłatny transport dla Carego, Szczecin - Marki Transport na cito, z pokryciem kosztów. Błagamy!!! Wątek Carego: Cary w potrzebie maltretowany przez potwory ON-NIE CHODZI, KONIECZNY DT/DS!!!!!!!!! Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: e.rzeuska@post.pl tel. 0-695666388,w sprawie płatności z szefową Rottki: kasia@rottka.pl tel. 0-606 910 935 Quote
anouk92 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 dzidda napisał(a):oczywiście:lol: my go mozemy do Elbląga zabrać. Wyjezdzamy w sobote (20.12) w nocy ...tylko mam nadzieje ze dogada sie z moim 4 -miesiecznym męczyduszkiem:lol: A byłaby możliwość żebyście zabrali go do siebie w piątek wieczór. Chłopaki mieli by chwilkę czasu na zapoznanie się a my nie mielibyśmy problemu z przechowaniem Łatka w Warszawie. Quote
dzidda Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Oczywiście. Możemy go w piątek wieczorem (kolo 18-tej) już zabrać do siebie:lol: będziemy ruszać o 4 nad ranem wiec nie bedziemy nikogo specjalnie budzic zeby go nam podrzucil;-) w elblagu bedziemy 8-9 ( tak planujemy):lol: Quote
tomcug Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Czekamy niecierpliwie na szczęśliwy finał. Quote
anouk92 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Byłam dzisiaj u Łatka i powiedziałam mu na ucho że w przyszłym tygodniu jedzie do swojego domku - chyba się chłopak ucieszył bo biegał jak wariat i nie zrobiłam żadnego ostrego zdjęcia;) Quote
elainfo Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 anouk92 napisał(a):Byłam dzisiaj u Łatka i powiedziałam mu na ucho że w przyszłym tygodniu jedzie do swojego domku - chyba się chłopak ucieszył bo biegał jak wariat i nie zrobiłam żadnego ostrego zdjęcia;) Aniu ale sie cieszę, ze ten wariat trafi do fajnego domku;-))) Quote
tomcug Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Zasługuje na najlepszy domek pod słońcem. :loveu: Quote
anouk92 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 No to wszystko ustalone. Dzidda i p.Beata mają już swoje numery telefonów więc będą się zdzwaniały i dogrywały szczegóły spotkania. Dzidda jeszcze raz bardzo dziękuję za transport:loveu:. Koss a Tobie ogromne podziękowania za Łatka - to dzięki Tobie jedzie do domku:loveu:. Quote
dzidda Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nie ma za co dziękować:lol: mamy podordze....:cool3:....no i czekamy na Łatka w piątek:lol: Quote
koss Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ANIU-uratowałaś mu zycie:calus:,ja tylko odpowiedziałam na Twój apel. Szkoda tylko,ze takich osób jak Beata nie mozna kupic nawet w drogim ,luksusowym sklepie -świat byłby ...taki piękny... Quote
tomcug Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Łateczek pewnie w domku spędzi święta. :p Quote
elainfo Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tomcug napisał(a):Łateczek pewnie w domku spędzi święta. :p Super... jak to pięknie brzmii;-)) Quote
dzidda Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Z nowych wieści na temat Łatka moge powiedzieć że kontaktowałam się z p.Beatą i już jesteśmy umówione na sobotę w Elblągu około 8-9 rano:lol: Więc Łatek napewno spędzi święta w domu:lol: postaram się pare zdjęc zrobić z Łatkowej podróży ale zobaczymy czy da się uchwycić chłopak:lol: Quote
elainfo Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 dzidda napisał(a):Z nowych wieści na temat Łatka moge powiedzieć że kontaktowałam się z p.Beatą i już jesteśmy umówione na sobotę w Elblągu około 8-9 rano:lol: Więc Łatek napewno spędzi święta w domu:lol: postaram się pare zdjęc zrobić z Łatkowej podróży ale zobaczymy czy da się uchwycić chłopak:lol: Jedziecie samochodem? Łatek lubi jeździć samochodem:eviltong: szczególnie upodobał sobie obszczekiwanie mijanych przechodniów.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..słodziaczek:loveu::loveu: Quote
dzidda Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 tak jedziemy samochodem:cool3: i mam nadzieję że o 4 rano będzie spał:lol: hehehehe Quote
Nika_88 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 O 4 rano przynajmniej niebędzie zbyt wielu przechodniów do obszczekiwania:eviltong: Quote
dzidda Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :lol:hehehe...wymyśliłam plan prawie idealny??:lol: może uda się w spokoju drogę przebyć...hehehe Quote
Recommended Posts