Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yunona:loveu: dziękuję że zabierzecie Łatka.

Łatek w czwartek rano może wyjechać do Gdańska do swojego nowego domu. Mamy problem bo musimy gdzieś Łatka przenocować ze środy na czwartek. Czy ktoś może go przygarnąć na jedną noc?

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Yunona:loveu: dziękuję że zabierzecie Łatka.

Łatek w czwartek rano może wyjechać do Gdańska do swojego nowego domu. Mamy problem bo musimy gdzieś Łatka przenocować ze środy na czwartek. Czy ktoś może go przygarnąć na jedną noc?

Czy nocleg potrzebny jest w Warszawie ?

Posted

oczywiście:lol: my go mozemy do Elbląga zabrać. Wyjezdzamy w sobote (20.12) w nocy ...tylko mam nadzieje ze dogada sie z moim 4 -miesiecznym męczyduszkiem:lol:

Posted

Pilnie odpłatny transport dla Carego, Szczecin - Marki
Transport na cito, z pokryciem kosztów. Błagamy!!!
Wątek Carego:
Cary w potrzebie maltretowany przez potwory ON-NIE CHODZI, KONIECZNY DT/DS!!!!!!!!!

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: e.rzeuska@post.pl tel. 0-695666388,w sprawie płatności z szefową Rottki: kasia@rottka.pl tel. 0-606 910 935

Posted

dzidda napisał(a):
oczywiście:lol: my go mozemy do Elbląga zabrać. Wyjezdzamy w sobote (20.12) w nocy ...tylko mam nadzieje ze dogada sie z moim 4 -miesiecznym męczyduszkiem:lol:

A byłaby możliwość żebyście zabrali go do siebie w piątek wieczór.
Chłopaki mieli by chwilkę czasu na zapoznanie się a my nie mielibyśmy problemu z przechowaniem Łatka w Warszawie.

Posted

Oczywiście. Możemy go w piątek wieczorem (kolo 18-tej) już zabrać do siebie:lol: będziemy ruszać o 4 nad ranem wiec nie bedziemy nikogo specjalnie budzic zeby go nam podrzucil;-) w elblagu bedziemy 8-9 ( tak planujemy):lol:

Posted

Byłam dzisiaj u Łatka i powiedziałam mu na ucho że w przyszłym tygodniu jedzie do swojego domku - chyba się chłopak ucieszył bo biegał jak wariat i nie zrobiłam żadnego ostrego zdjęcia;)

Posted

anouk92 napisał(a):
Byłam dzisiaj u Łatka i powiedziałam mu na ucho że w przyszłym tygodniu jedzie do swojego domku - chyba się chłopak ucieszył bo biegał jak wariat i nie zrobiłam żadnego ostrego zdjęcia;)

Aniu ale sie cieszę, ze ten wariat trafi do fajnego domku;-)))

Posted

No to wszystko ustalone.

Dzidda i p.Beata mają już swoje numery telefonów więc będą się zdzwaniały i dogrywały szczegóły spotkania.

Dzidda jeszcze raz bardzo dziękuję za transport:loveu:.

Koss a Tobie ogromne podziękowania za Łatka - to dzięki Tobie jedzie do domku:loveu:.

Posted

ANIU-uratowałaś mu zycie:calus:,ja tylko odpowiedziałam na Twój apel.
Szkoda tylko,ze takich osób jak Beata nie mozna kupic nawet w drogim ,luksusowym sklepie -świat byłby ...taki piękny...

Posted

Z nowych wieści na temat Łatka moge powiedzieć że kontaktowałam się z p.Beatą i już jesteśmy umówione na sobotę w Elblągu około 8-9 rano:lol: Więc Łatek napewno spędzi święta w domu:lol: postaram się pare zdjęc zrobić z Łatkowej podróży ale zobaczymy czy da się uchwycić chłopak:lol:

Posted

dzidda napisał(a):
Z nowych wieści na temat Łatka moge powiedzieć że kontaktowałam się z p.Beatą i już jesteśmy umówione na sobotę w Elblągu około 8-9 rano:lol: Więc Łatek napewno spędzi święta w domu:lol: postaram się pare zdjęc zrobić z Łatkowej podróży ale zobaczymy czy da się uchwycić chłopak:lol:

Jedziecie samochodem? Łatek lubi jeździć samochodem:eviltong: szczególnie upodobał sobie obszczekiwanie mijanych przechodniów.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..słodziaczek:loveu::loveu: