*Samba* Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Może ktoś wie gdzie można kupić w internecie smycz na wystawę?Chodzi o cieńką,skórzaną do 2 metrow smycz do wystawiania bokserki.Niestety w zoologach robią takie oczy:crazyeye:jak mówię o takiej smycz:placz: pozwolę sobie wkleić link do psa na takiej smyczy:cool3: http://www.aniwa.com/img/upload/83573_BESTYOUNG_ATIBOX08.jpg Quote
arrakis Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sprawdź na stronie IPO sklepu - chyba w dziale smycze są ringówki 2 metrowe , skórzane;) Quote
Amber Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Takie rzeczy zdecydowanie najlepiej kupować bezpośrednio na wystawie, w internecie czy zwykłych sklepach wybór jest bardzo ograniczony. Quote
drzalka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Najlepiej gdy wybierzesz sie z psem na wystawe, wlasnie w teyd kup, przwaznie zawsze są niezaleznie od rangi wystawy. Są takie firmy Dingo zaplatane albo czarne z srebrnymkarabinczykiem albo brązowe ze zlotym karabinczykiem - czesto mozna je spotkac w zoologach Quote
Mona Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Czy ktoś wie gdzie można kupić taką lub podobną ringówke jak na fotce poniżej? Tutaj nieco lepiej widać Quote
Dogha Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mona, to jest sznureczek czy skórka? Bo ten collak na szyi ma łańcuszek lub żmijkę Te smyczki powinny być na wystawach. Quote
Mona Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Szukałam takich smyczek na wystawie ale chyba jestem ślepa bo nie znalazłam:angryy: lub żmijkę Co to jest"żmijka"? Quote
Talia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Chyba o takie chodzi: łańcuszek żmijka/ łańcuszek żmijka/ - wynik wyszukiwania BOCIAN Sklep z artykułami dla psów i kotów Quote
Dogha Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tak, żmijka to taki cieniutki łańcuszek, bardziej ozdobny niż te zwykłe. Quote
Cavalierkaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jak myślicie... dla Cavisia złota czy srebrna żmijka??? (caviś tri.) Quote
Clandestine Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 CaneSs napisał(a):Jak myślicie... dla Cavisia złota czy srebrna żmijka??? (caviś tri.) Myślę, że złoty by dobrze wyglądał ;) Quote
blaira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Czy ktos z was wie gdzie mozna nabyc/znalezc skorzana cienka okragla polzaciskowa obrozke na moieznym lancuszku? Moze tez byc plaska max 16mm Quote
Cavalierkaa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To w końcu srebna czy złota xDD ? Quote
Adamant Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Tu jest duży wybór ringówek :loveu: i nie tylko ;) Nazwa Sklepu - Akcesoria wystawowe Quote
Adamant Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Adamant']Tu jest duży wybór ringówek :loveu: i nie tylko ;) Nazwa Sklepu - Akcesoria wystawowe a tu jest srebrna Nazwa Sklepu - Szare/srebrne Quote
vege* Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ja też uważam, że srebrna!!!! :eviltong: złoto jest cholernie brzydkie i kiczowate (wg mnie) :evil_lol: a srebro takie ładne, delikatne i do wszystkiego pasujące :oops: Quote
Recommended Posts