Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdrowy(opinia weterynarza), ułożony,wesoły, obecnie jest na przechowaniu u kogoś kto ma 5-letnie dziecko i bawią się bez problemu, lubi jechać samochodem, był nauczony spać w łóżku, nie ma problemów z kąpaniem.Został znaleziony w centrum Katowic, błąkał się po ulicach.Piesek do odbioru w Katowicach. Jestem nowym użytkownikiem forum i nie wiem jak wkleić fotkę psiaka :lookarou:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten piesek to raczej spaniel (french lub springer - nie jestem pewna czy sa odmiany calkowitego czarnego umaszczenia, może Mały Münsterländer ale one sa chyba tylko umaszczenia gorzka czekolada + biel)

na setera ma za wąskom kufe. Ale może tylko tak na zdjeciu wygląda.

a sprawdzany był tatuaż?

śliczny piesek :loveu:

Posted

Mogę jutro zrobić allegro i ogłoszenia ale potrzebuję konkretne namiary
osoby która będzie odpisywała na pytania i telefon gdzie zainteresowane osoby beda dzwonic.Nie mogę tym sie zajać gdyż od niedzieli ląduję w szpitalu
i poprostu mnie nie bedzie:shake:
Czekam na informację od osoby która mu szuka domku i wie o piesku wszystko.

Posted

Daria_13 napisał(a):
Pani jest zainteresowana adopcją seterka. Ma całą sprawę skonsultować z resztą rodziny i dzisiaj albo jutro zadzwonić do mnie z odpowiedzią. Trzymajcie kciuki.

Trzymam :thumbs:

Posted

Z tego co mi mówiła obecna opiekunka piesek jest łagodny, bardzo lgnie do człowieka , bardzo przyjacielski , na smyczy niestety z obserwacji widziałem że ciągnie ale wg mnie to kwestia braku swobodnego biegania ale nie mi to osądzać , jak coś mam tel do opiekunki

Posted

Daria_13 napisał(a):
Pani jest zainteresowana adopcją seterka. Ma całą sprawę skonsultować z resztą rodziny i dzisiaj albo jutro zadzwonić do mnie z odpowiedzią. Trzymajcie kciuki.
No to trzymamy !!!!!!!!