Maruda666 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Betinka, mój wkład w całą sprawę był akurat mały. Nasze "cementowe cudo" ma już swój dom i właścicieli gotowych go leczyć w miarę potrzeb. W razie czego ( odpukać w niemalowane) na pewno będą mogli liczyć na pomoc dogomaniaków. Ale skoro na teraz zostały jakieś pieniądze, to jestem za tym, żeby je przeznaczyć na jakieś kolejne potrzebujące cudo - jakie, Ty najlepiej będziesz wiedzieć. Dziewczyny, brak mi słów uznania dla Was i Waszych działań ( dla pewnego sławnego pęcherza też :evil_lol:). Quote
Maruda666 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Betinka, mój wkład w całą sprawę był akurat mały, ale skoro muszę :evil_lol: to mówię. Nasze "cementowe cudo" ma już swój dom i właścicieli gotowych go leczyć w miarę potrzeb. W razie czego ( odpukać w niemalowane) na pewno będą mogli liczyć na pomoc dogomaniaków. Ale skoro na teraz zostały jakieś pieniądze, to jestem za tym, żeby je przeznaczyć na jakieś kolejne potrzebujące cudo - jakie, Ty najlepiej będziesz wiedzieć. Dziewczyny, brak mi słów uznania dla Was i Waszych działań :loveu:( dla pewnego sławnego pęcherza też :evil_lol:). Quote
Maruda666 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Przepraszam :oops:, ale mój komputer oszalał, byłam pewna, że jeszcze nic nie napisałam. Quote
betinka24 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Wiec prosze wszystkich zeby zastwnowili sie na jakie inne cudo przelac te pieniazki!!! to nie moej pieniaze wiec niechce podejmowac tej decyzji!!! A tak wogole bylam dzis u Zeusa!!! Zeusa miewa sie swietnie, jest wykapany i serio mowie jego siersc sie blyszczy, jest bardzo grzeczny i nawet podobno szczeka a gdy jego Panstwo wracaja do somu podobno z radosci malo co ogon mu sie nie urwie. Wyglada naprawde swietnie i jego oczy zaczynaja sie zmieniac czyli poporstu jego oczy zaczynaja sie usmiechac. Ach mowie wam jaki to cudowny widok widziec go w takiej foermie, az lzy mi ze szczescia stoja w oczach ze trfil na ataka rodzine!!! Quote
luu Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Najlepsze info dnia :) że piesio dochodzi do siebie. Oby mu się żyło długo i szczęsliwie :) Betinka24 jeśli chodzi o mnie - Tobie pozostawiam decyzję -jak zadecydujesz , tak bedzie. Jesteś osobą która potrafi dobrze zadziałać i masz dobre rozeznanie w tych sprawach. Serdeczne dzięki za sprawne działanie:). Prawdę mówiąc nie spodziewałem się że tak fajnie wszystko się potoczy - ale poszczęściło się -i fajno jest :) Quote
betinka24 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 czyli dwie osobiy juz sie wypowiedzialy na temat pieniedzy które zostaly, czekam na decyzje jeszcze pozostalych czterech osob ktore wplacily piniazki!!! A moze macie upatrzone jakies cudo które potrzebuje pomocy finansowej!!! Quote
Figa Bez Maku Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Betinko Tyś na miejscu -Ty najlepiej wiesz który najbardziej wsparcia potrzebuje zwierz:cool3: w Twoje szanowne ręce decyzję więc składam i już na ten temat się nie wypowiadam Quote
al-ka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Betinko-tak jak już mówiłam-akceptuję każdą Twoją decyzję. Quote
malicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 betinko, sama zdecyduj ktory psiak najbardziej potrzebuje finansowego wsparcia. Quote
t_kasiek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 dobrze, ze psiak juz u siebie....wierze, ze odzyska wiare w czlowieka i chec zycia !!!!! jak tylko poczuje ze jest bezpieczny i NIC mu nie grozi :) :loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 właśnie się zorientowałam, ze mogę usunąć banerek naszego betonka :evil_lol:. no to usunęłam... Quote
Bambino Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Agata69']Przeczytałam pierwsza stronę i juz chciałam rzucic sie z mostu... na szczęście przeskoczyłam na ostatnią. Betinka, brawo! Wiecie co? Miałam podobną sytuację, co Agata69, choć nie chciałam się rzucać z mostu ( u nas nie ma mostu), ale też trafiłam na wątek przez banerek. Stwierdziłam,że to poważna ( choć, która nie??? ) sprawa i muszę wątek przeczytać w spokoju i zacząć liczyć pieniążki dla cementowego piesa. I kiedy weszłam na wątek okazała się,że Betinka24 jest czarodziejem i domek jest dla Zeusa ( choć SOPRANO to było to! ). Betinka24 - buziaki i kwiaty od wszystkich piesów z domkami:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Mam propozycje i zarazem prosbe, wklejajcie tu linki do watkow psiakow ktore potrzebuja pomocy i wybierzemy razem tego najbardziej potrzebujacego i ja przeleje na niego pieniadze ktore zostaly!!! Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 wszyscy, czy tylko ci, którzy kaskę dawali? bo tu każdy będzie miał typy, w życiu nie wybierzecie :eviltong: Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Sama nie wiem jak to zrobic poprostu chce przelac te pieniazki na jakas bide KTÓREJ KAZDY GROSZ SIE PRZYDA!!! Quote
sati Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ja mam propozycje http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122187 Quote
Neris Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Czy Beżyk to ten psiak z wielkim spuchniętym siurkiem? Jak byłam w schronisku to widziałam takiego młodego psiaka, ale nie kojarzę jego imienia. Jeśli to on to może możnaby wydać tę kasę na jego leczenie? Kair z Krzyczek miał tak samo - i po kastracji ładnie się wszystko zagoiło. Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Neris napisał(a):Czy Beżyk to ten psiak z wielkim spuchniętym siurkiem? Jak byłam w schronisku to widziałam takiego młodego psiaka, ale nie kojarzę jego imienia. Jeśli to on to może możnaby wydać tę kasę na jego leczenie? Kair z Krzyczek miał tak samo - i po kastracji ładnie się wszystko zagoiło. Tak dokładnie to ten psiak, ma na imie Bezyk!! Quote
Neris Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A to okropnego miał tego siurka, całego czerwonego i na wierzchu i do tego coś z niego ciekło. Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Neris napisał(a):A to okropnego miał tego siurka, całego czerwonego i na wierzchu i do tego coś z niego ciekło. DokADNIE TAK BYLO, KONIECZNA JEST KASTRACJA NIESTETY Quote
sati Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no to chyba rzeczywiscie najlepiej bedzie na niego przeznaczyc pieniazki Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ja bym go wykastrowala odrazu ale jeszcze nie wszyscy wyrazili zgode a sama tej decyzji nie podejme!! Quote
al-ka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Podejmuj decyzję!Niech psiak nie cierpi!W razie jakichkolwiek sprzeciwów ja dopłacę. Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Czyli wszyscy sie zgadzaja zeby za te pieniadze wykastrowac Bezyka??? Kastracja bedzie kosztowala, okolo 100 zl wiec jeszcze jakies 15 zl zostanie!!! Quote
Recommended Posts