Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Betinka, mój wkład w całą sprawę był akurat mały. Nasze "cementowe cudo" ma już swój dom i właścicieli gotowych go leczyć w miarę potrzeb. W razie czego ( odpukać w niemalowane) na pewno będą mogli liczyć na pomoc dogomaniaków. Ale skoro na teraz zostały jakieś pieniądze, to jestem za tym, żeby je przeznaczyć na jakieś kolejne potrzebujące cudo - jakie, Ty najlepiej będziesz wiedzieć. Dziewczyny, brak mi słów uznania dla Was i Waszych działań ( dla pewnego sławnego pęcherza też :evil_lol:).

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betinka, mój wkład w całą sprawę był akurat mały, ale skoro muszę :evil_lol: to mówię. Nasze "cementowe cudo" ma już swój dom i właścicieli gotowych go leczyć w miarę potrzeb. W razie czego ( odpukać w niemalowane) na pewno będą mogli liczyć na pomoc dogomaniaków. Ale skoro na teraz zostały jakieś pieniądze, to jestem za tym, żeby je przeznaczyć na jakieś kolejne potrzebujące cudo - jakie, Ty najlepiej będziesz wiedzieć. Dziewczyny, brak mi słów uznania dla Was i Waszych działań :loveu:( dla pewnego sławnego pęcherza też :evil_lol:).

Posted

Wiec prosze wszystkich zeby zastwnowili sie na jakie inne cudo przelac te pieniazki!!! to nie moej pieniaze wiec niechce podejmowac tej decyzji!!!
A tak wogole bylam dzis u Zeusa!!! Zeusa miewa sie swietnie, jest wykapany i serio mowie jego siersc sie blyszczy, jest bardzo grzeczny i nawet podobno szczeka a gdy jego Panstwo wracaja do somu podobno z radosci malo co ogon mu sie nie urwie. Wyglada naprawde swietnie i jego oczy zaczynaja sie zmieniac czyli poporstu jego oczy zaczynaja sie usmiechac. Ach mowie wam jaki to cudowny widok widziec go w takiej foermie, az lzy mi ze szczescia stoja w oczach ze trfil na ataka rodzine!!!

Posted

Najlepsze info dnia :) że piesio dochodzi do siebie. Oby mu się żyło długo i szczęsliwie :)
Betinka24 jeśli chodzi o mnie - Tobie pozostawiam decyzję -jak zadecydujesz , tak bedzie. Jesteś osobą która potrafi dobrze zadziałać i masz dobre rozeznanie w tych sprawach. Serdeczne dzięki za sprawne działanie:). Prawdę mówiąc nie spodziewałem się że tak fajnie wszystko się potoczy - ale poszczęściło się -i fajno jest :)

Posted

czyli dwie osobiy juz sie wypowiedzialy na temat pieniedzy które zostaly, czekam na decyzje jeszcze pozostalych czterech osob ktore wplacily piniazki!!!
A moze macie upatrzone jakies cudo które potrzebuje pomocy finansowej!!!

Posted

[quote name='Agata69']Przeczytałam pierwsza stronę i juz chciałam rzucic sie z mostu... na szczęście przeskoczyłam na ostatnią.
Betinka, brawo!
Wiecie co? Miałam podobną sytuację, co Agata69, choć nie chciałam się rzucać z mostu ( u nas nie ma mostu), ale też trafiłam na wątek przez banerek. Stwierdziłam,że to poważna ( choć, która nie??? ) sprawa i muszę wątek przeczytać w spokoju i zacząć liczyć pieniążki dla cementowego piesa. I kiedy weszłam na wątek okazała się,że Betinka24 jest czarodziejem i domek jest dla Zeusa ( choć SOPRANO to było to! ). Betinka24 - buziaki i kwiaty od wszystkich piesów z domkami:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Mam propozycje i zarazem prosbe, wklejajcie tu linki do watkow psiakow ktore potrzebuja pomocy i wybierzemy razem tego najbardziej potrzebujacego i ja przeleje na niego pieniadze ktore zostaly!!!

Posted

Czy Beżyk to ten psiak z wielkim spuchniętym siurkiem? Jak byłam w schronisku to widziałam takiego młodego psiaka, ale nie kojarzę jego imienia. Jeśli to on to może możnaby wydać tę kasę na jego leczenie?
Kair z Krzyczek miał tak samo - i po kastracji ładnie się wszystko zagoiło.

Posted

Neris napisał(a):
Czy Beżyk to ten psiak z wielkim spuchniętym siurkiem? Jak byłam w schronisku to widziałam takiego młodego psiaka, ale nie kojarzę jego imienia. Jeśli to on to może możnaby wydać tę kasę na jego leczenie?
Kair z Krzyczek miał tak samo - i po kastracji ładnie się wszystko zagoiło.

Tak dokładnie to ten psiak, ma na imie Bezyk!!