Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiec kochani dogomaniacy sprawa wyglada tak psiak ukazał sie u mnie w miejscowej gazecie bylo sporo telefonów niektorzy ludzie naprawde byli bardzo poważni jednak poki co musimy sie wstrzymac z adopcja gdyż nie wiemy co mu dolega ale sa ludzie którzy prosili o informacje jaki jest jego stan zdrowia bo bardzo chca mu pomoć a mozei nawet adoptować.
I jeszcze jedna dobra wiadomośc dzis byłam ponownie u niego w schronisku psiak biegałs sobie i był zainteresowny tym co dzieje sie wkół niego i jeszcze jedno wyglada na to ze zaczyna przybierac na wadze troszke chłopak przytył. Nie obiecuje ale jesli jutro sie wyrobie to pojedziemy z nim do weterynarza porobić wszelkie badania zobaczymy co wet powie!!!

Posted

betlinka tyle osob chce pomoc - proszę kup mu dobra i odżywczą karme - zamow bez internet będzie taniej, a tak w sklepie to moze kup mu taka mała zeby mial na teraz, taką dla psow pracujacych , lub b.aktywnych , moze przybierze na wadze, najwazniejsze bedzie mial tam odpowiednie skladniki i jeszcze jakies witaminy dla seniorow.
Mam nadzieję, ze wysyłasz nr konta wszytskim . Pisze co i ile trzeba zebysmy wiedzieli co jeszcze mozna zrobic. Oby pieskowi tylko dobre odzywienie pomoglo :loveu:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
betlinka tyle osob chce pomoc - proszę kup mu dobra i odżywczą karme - zamow bez internet będzie taniej, a tak w sklepie to moze kup mu taka mała zeby mial na teraz, taką dla psow pracujacych , lub b.aktywnych , moze przybierze na wadze, najwazniejsze bedzie mial tam odpowiednie skladniki i jeszcze jakies witaminy dla seniorow.
Mam nadzieję, ze wysyłasz nr konta wszytskim . Pisze co i ile trzeba zebysmy wiedzieli co jeszcze mozna zrobic. Oby pieskowi tylko dobre odzywienie pomoglo :loveu:

A powiedzcie jaka karmę najlepiej mu kupić to mu ja jutro kupie i poprosze Panią Wande która tam pracuje zeby dawała karmę tylko jemu!!!

Posted

[quote name='GoskaGoska']ja proponuje purina pro plan np : http://allegro.pl/item448004604_purina_pro_plan_lb_athletic_15_kg_pojemnik_kurier.html
na allegro jest taniej i kurer gratis, a sprzedawca sprawdzony. Ja moje dwa psy teraz na purinie pro plan chowam i majá sié dobrze. Kup mu jeszcze jakies witamny wzmacniajáce , na stawy itd on pewnie we wszystkim ma braki. :-(
dobrze zamowie to jutro na allegro i poszukam tez jakis witaminek dla niego!!!
Chlopak musi stanac na nogi i domki beda sie o niego bily!!!

Posted

GoskaGoska napisał(a):
betlinak a ludzie o niego dzwonili do ciebie czy do schroniska warto zapisac te numer , jak piesek bedzie adopcyjny to wtedy by sie do niech dzwonilo

Dzwonia do mnie i do mojej kolezanki wszystkie numey mamy zapisane!!! Dzis nawet jeden Pan chce przyjechac go zobaczyc!!!

Posted

a moze z tych telefonow trafil by sie dobry dom (ktory rzecz jasna trzeba sprawdzic i przepytac), taki ktory by nie bal sie wziac do teraz? leczenie i zabiegi, kto lepiej zadba niz kochajacy dom?

Posted

jotpeg napisał(a):
a moze z tych telefonow trafil by sie dobry dom (ktory rzecz jasna trzeba sprawdzic i przepytac), taki ktory by nie bal sie wziac do teraz? leczenie i zabiegi, kto lepiej zadba niz kochajacy dom?

Pewien Pan który dzis ma do niego przyjechąc myśli o tym zeby go zabrac i leczyc!!! Ale ja i tak dzis raczej na 90% pojade z nim do weterynarza!!!

Posted

Smutny bo nie ma domku ale najważniejsze, że jest pod opieką rozsądnych ludzi a nie idiotów, którzy mu to zrobili:mad:
Może damy mu jakieś imię? chyba, że już ma a ja o nim nie wiem?:)

Posted

Ładnie Ramzes:) ale jak już iść dalej to może Faraon?:P
wiem, że jest więcej problemów i ważniejsze niż imię ale on by też chciał mieć imię,to wpisujcie swoje propozycje:)

Posted

Jakiś czas śledzę losy naszego przyjaciela i tak myślę : psa ? cementem ? Czy ten pies podpadł dla jakiegoś mafioza ? Jeśli mafia wzięła się już za psy to popełniła błąd, ponieważ trafiła na inną mafię -mafię dogomaniaków , która nie pozwoli skrzywdzić swojego podopiecznego. Proponuję dostojne imię DON VITO :cool3: które do niego super pasuje :eviltong:. Ale najważniejsze to co powiedzą lekarze i wyniki badań. Czekamy na informacje. Pozdrawiam wszystkich :)