zachary Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Basia i Barni, plan jest super!.Realizujmy go! Dołączam się finansowo. Quote
betinka24 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Wiec kochani dogomaniacy sprawa wyglada tak psiak ukazał sie u mnie w miejscowej gazecie bylo sporo telefonów niektorzy ludzie naprawde byli bardzo poważni jednak poki co musimy sie wstrzymac z adopcja gdyż nie wiemy co mu dolega ale sa ludzie którzy prosili o informacje jaki jest jego stan zdrowia bo bardzo chca mu pomoć a mozei nawet adoptować. I jeszcze jedna dobra wiadomośc dzis byłam ponownie u niego w schronisku psiak biegałs sobie i był zainteresowny tym co dzieje sie wkół niego i jeszcze jedno wyglada na to ze zaczyna przybierac na wadze troszke chłopak przytył. Nie obiecuje ale jesli jutro sie wyrobie to pojedziemy z nim do weterynarza porobić wszelkie badania zobaczymy co wet powie!!! Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 betlinka tyle osob chce pomoc - proszę kup mu dobra i odżywczą karme - zamow bez internet będzie taniej, a tak w sklepie to moze kup mu taka mała zeby mial na teraz, taką dla psow pracujacych , lub b.aktywnych , moze przybierze na wadze, najwazniejsze bedzie mial tam odpowiednie skladniki i jeszcze jakies witaminy dla seniorow. Mam nadzieję, ze wysyłasz nr konta wszytskim . Pisze co i ile trzeba zebysmy wiedzieli co jeszcze mozna zrobic. Oby pieskowi tylko dobre odzywienie pomoglo :loveu: Quote
betinka24 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 GoskaGoska napisał(a):betlinka tyle osob chce pomoc - proszę kup mu dobra i odżywczą karme - zamow bez internet będzie taniej, a tak w sklepie to moze kup mu taka mała zeby mial na teraz, taką dla psow pracujacych , lub b.aktywnych , moze przybierze na wadze, najwazniejsze bedzie mial tam odpowiednie skladniki i jeszcze jakies witaminy dla seniorow. Mam nadzieję, ze wysyłasz nr konta wszytskim . Pisze co i ile trzeba zebysmy wiedzieli co jeszcze mozna zrobic. Oby pieskowi tylko dobre odzywienie pomoglo :loveu: A powiedzcie jaka karmę najlepiej mu kupić to mu ja jutro kupie i poprosze Panią Wande która tam pracuje zeby dawała karmę tylko jemu!!! Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ja proponuje purina pro plan np : http://allegro.pl/item448004604_purina_pro_plan_lb_athletic_15_kg_pojemnik_kurier.html na allegro jest taniej i kurer gratis, a sprzedawca sprawdzony. Ja moje dwa psy teraz na purinie pro plan chowam i majá sié dobrze. Kup mu jeszcze jakies witamny wzmacniajáce , na stawy itd on pewnie we wszystkim ma braki. :-( Quote
betinka24 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='GoskaGoska']ja proponuje purina pro plan np : http://allegro.pl/item448004604_purina_pro_plan_lb_athletic_15_kg_pojemnik_kurier.html na allegro jest taniej i kurer gratis, a sprzedawca sprawdzony. Ja moje dwa psy teraz na purinie pro plan chowam i majá sié dobrze. Kup mu jeszcze jakies witamny wzmacniajáce , na stawy itd on pewnie we wszystkim ma braki. :-( dobrze zamowie to jutro na allegro i poszukam tez jakis witaminek dla niego!!! Chlopak musi stanac na nogi i domki beda sie o niego bily!!! Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 betlinak a ludzie o niego dzwonili do ciebie czy do schroniska warto zapisac te numer , jak piesek bedzie adopcyjny to wtedy by sie do niech dzwonilo Quote
betinka24 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 GoskaGoska napisał(a):betlinak a ludzie o niego dzwonili do ciebie czy do schroniska warto zapisac te numer , jak piesek bedzie adopcyjny to wtedy by sie do niech dzwonilo Dzwonia do mnie i do mojej kolezanki wszystkie numey mamy zapisane!!! Dzis nawet jeden Pan chce przyjechac go zobaczyc!!! Quote
betinka24 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Wczorajsze zdjęcia ze schroniska!! Quote
Kamila_s Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ooo maatko,jakie smutne oczy:placz::placz: ale przy odrobinie pielegnacji i normalnych warunkow bylby slicznym pieskiem.!! trzymam caly czas kciuki za niego!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Smutek w jego oczach poraża. Biedne psisko ma za sobą traumę. Quote
jotpeg Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 a moze z tych telefonow trafil by sie dobry dom (ktory rzecz jasna trzeba sprawdzic i przepytac), taki ktory by nie bal sie wziac do teraz? leczenie i zabiegi, kto lepiej zadba niz kochajacy dom? Quote
betinka24 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jotpeg napisał(a):a moze z tych telefonow trafil by sie dobry dom (ktory rzecz jasna trzeba sprawdzic i przepytac), taki ktory by nie bal sie wziac do teraz? leczenie i zabiegi, kto lepiej zadba niz kochajacy dom? Pewien Pan który dzis ma do niego przyjechąc myśli o tym zeby go zabrac i leczyc!!! Ale ja i tak dzis raczej na 90% pojade z nim do weterynarza!!! Quote
Inez de Villaro Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ja z karmą radziłabym się wstrzymać do wyników badań...może będzie musiał jeść weterynaryjną... Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jka będzi ktos chciał go leczyć, to wyadoptujcie, gdzie chłopak szybko stanie na nogi, jka nie w e własnym domu? z 24h inwigilacja fanów z dogo -mysz sie nie prześliźnie. będzie dobrze, już to widać. Quote
Magdina Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jaki smutasek!! trzymaj sie psinko i zdrowiej Quote
Julie Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Smutny bo nie ma domku ale najważniejsze, że jest pod opieką rozsądnych ludzi a nie idiotów, którzy mu to zrobili:mad: Może damy mu jakieś imię? chyba, że już ma a ja o nim nie wiem?:) Quote
Figa Bez Maku Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Proponowałam imie Ramzes ale jakoś nie było odzewu...wiem były ważniejsze sprawy dla psiaka ale tak jakoś nie wiadomo jak o nim mówić nawet:-( Quote
Julie Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ładnie Ramzes:) ale jak już iść dalej to może Faraon?:P wiem, że jest więcej problemów i ważniejsze niż imię ale on by też chciał mieć imię,to wpisujcie swoje propozycje:) Quote
luu Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jakiś czas śledzę losy naszego przyjaciela i tak myślę : psa ? cementem ? Czy ten pies podpadł dla jakiegoś mafioza ? Jeśli mafia wzięła się już za psy to popełniła błąd, ponieważ trafiła na inną mafię -mafię dogomaniaków , która nie pozwoli skrzywdzić swojego podopiecznego. Proponuję dostojne imię DON VITO :cool3: które do niego super pasuje :eviltong:. Ale najważniejsze to co powiedzą lekarze i wyniki badań. Czekamy na informacje. Pozdrawiam wszystkich :) Quote
Recommended Posts