Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betinka24 napisał(a):
Ciągle o nim myśle to taki biedak ma taka smutna mordke!!!

Betinka robimy mu jakieś allegro? A jeżeli to jakie? Ogarnij to może jemu cegiełkowe będzie potrzebne.

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wytrzymalam, wczoraj Brwinow i pies katowany pala a dzis kolejne nieszczescie:-(
Wyslalam maila do super expresu z prosba o pomoc w szukaniu domku. Podalam link do watku psiaka. Oby tylko byl jakis odzew. Trzymaj sie sloneczko, na pewno domek bedzie i pelna micha tez i glaski i kochany czlowiek.

Posted

O Boże co za bestialstwo.:angryy:.Nóż sam się w kieszenie otwiera :mad::mad::mad:
Biedny psina.. I te jego oczyska! Niuniu niech Ci się poszczęści, tyle już wycierpiałeś, już naprawdę pora żeby Twój los się odmienił. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno.

Posted

ja nie moge to juz ktorys z kolei watek gdzie jest psia tragedia... ale jeszce bardziej oburza nie to ze takich coraz wiecej przybywa... nie wiem jak ludzie moga tak postepowac... ludzie sa stworzeni do panowania nad wszystkimi zwierzetami ale nie maja ich krzywdzić!!!

Posted

:angryy::angryy::angryy: :mad:Brak słów na tego ...... :angryy::angryy::angryy:

Isadora7 świetnie to ujęłaś :diabloti: Ten"beton który mógł wylać na psa beton" to jakaś okrutna,wrafinowana bestia ,którą warto byłoby potraktować podobnie :mad::mad::mad::mad:

Biedna ,prześliczna psina,cudowne ufne psie oczęta,oby się udało szybciutko znaleźć najwspanialszy domek .
Już dość cierpień !!! Teraz musi być tylko lepiej !!!

Posted

Tak jak chyba większość zaglądających tutaj po prostu w głowie mi się nie mieści jak można być takim !@##$ !!!!:angryy:.
Niestety nie mogę dać Mu DT......:shake:.
Będę tutaj często zaglądać, jutro/pojutrze porobię ogłoszenia.

Ile On może mieć lat??