Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak operacje nam przełożyli, pan doktor lubi trzymać nas w napięciu:roll:
Tengusia no i zabrałaś mi pogode jest szaro buro i ponuro:placz:
Na poprawe humoru ukradłam Ci fotke

Foto by Tengusia

Kubuś przesyła pozdrowienia;)

Posted

Trzymajcie bo ja ze swoim lekkim przewrażliwieniem na jej punkcie ciężko to zniose:shake:

W zeszłym tygodniu mieliśmy odwiedziny Tengusi razem z Fazulcem. Kubuś ucieszył sie na wstępie, Fazulka musiała się przekonać ale doszli do porozumenia. No i stało sie:evil_lol: wielka miłość itd.:evil_lol: Potem lekka deprecha po wyjezdzie, brak apetytu i te sprawy...
Na szczęście mały Barabaszek wziął sprawy we własne łapki...

Posted

[quote name='suziaakowa']Śliczne te zwierzaki..:loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do oglądnięcia naszej galerii.: ))
Dzięki;)
[quote name='Vlk']aale szaleństwa :)
Zdrówka psiakom, zwłaszcza temu, którego mają na stół brać
Szaleją młodzieńcy, te starsze patrzą na nie z jakimś takim niesmakiem:evil_lol:
[quote name='Monika.D']Dzisiaj już widzę zdjęcia. Zabawy świetne. Psiaki się wyszalały.

Mój Puffy też tak sypia :)
http://img138.imageshack.us/img138/7558/p9278459.jpg
No Puffy prawie sznaucer:evil_lol: może te psiaki tak mają:lol:
[quote name='Sylwia K']http://img227.imageshack.us/img227/6610/p9218415.jpg jaka urocza minka
http://img704.imageshack.us/img704/1730/p9268454.jpg hehe taki mały a daje sobie rade z niufkowatym nawet:cool3:
Czasem nawet mojej złośnicy zdarzają sie niewinne minki;)
Bubuś to mała bestia:diabloti:

U mnie dzisiaj lekko śnieżkiem zanosi, niby nic, niby nie ma a w deszczu jakieś płatki sie przemycają :roll: Ja nie chce zimyyyy!!!!!:placz:
Zostałam w domku sama. Bubuś wyjechał do Krakowa, Kubuś do Poznania i jakoś tak błoga cisza i spokój w domu:loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
No Puffy prawie sznaucer:evil_lol: może te psiaki tak mają:lol:

Prawie sznaucer he he I to rzadko spotykany biały :cool3: Ale charakterek też ma sznaucerkowaty. Kto wie - może to mieszanka ze sznaucerem...

Posted

My już jesteśmy po operacji. Ziutce ubyło o dwa cycuchy i węzły chłonne obok, żadnych przerzutów głębiej nie zauważyli:multi: ogólnie czuje sie dobrze już jest wybudzona (pan doktor zdziwił sie ze tak szybko sie obudziła)leży sobie i tylko łypie tymi swoimi oczyskami:loveu: Jestem strasznie zadowolona z opieki w tej lecznicy, mając porównanie do poprzedniego weterynarza to niebo a ziemia.A i jeszcze pozwolono mi zostać z nią do samego uśpienia tak że stres też był mam nadzieje troszke chociaż dla niej mniejszy.Próbki jeszcze poszły do zbadania zeby sie przekonać co to tak naprawde jest. I jeszcze sie dowiedziałam że udało mi się odchudzić ją o całe 5 kilo jestem dumna z mojego nieboraczka:multi::multi:
No to teraz ide do mojego sucza żeby czasem sie samotna nie poczuła;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Co ty mówisz, twoja dziewczynka jest mistrzem w robieniu niewinnych min :D...

Musowo ma to po mnie:eviltong: Fotki doszły?
Monika.D napisał(a):
Prawie sznaucer he he I to rzadko spotykany biały :cool3: Ale charakterek też ma sznaucerkowaty. Kto wie - może to mieszanka ze sznaucerem...

To jest w tych naszych kundelkach wielką tajemnicą co z czym i do czego:evil_lol:
Może i w którejś linii sznaucer się tam zaplątał:lol:
Sylwia K napisał(a):
trzymamy kciuki!

Dzięki!!
limonka97 napisał(a):
o to super :D widzisz, nasze kciuki zadziałały :)

Ano podziałały wzorowo:loveu:

Dzisiaj byłam z Ziutkiem na kontroli, no i zdarzyło się akurat ze przyszła pani z niufem, ja wiem że Kubuś to nie niufek no ale dużo z niego ma więc zapytałam jak tam sie żyje z takim psem i ogólnie jakie te psy są. Niestety pani mnie troszke podłamała bo jej sunia ma 5 latek druga jest coś starsza i obie wariatki jak sie patrzy:placz: A Kubuś wczoraj powrócił i urwisuje od drzwi:placz: Chce ktoś pieska na tymczas?:evil_lol:
Ziuta ma się bardzo dobrze. Nic nie podcieka, nic się nie babrze, apetyt dopisuje, wczoraj chciała jeść już dwie minuty po przyjezdzie i jedyne co jej przeszkadzało to to ze nie mogła jeszcze głowy utrzymać:evil_lol: Dziś jest w pełni gotowości żeby iść na spacerek, a rano mnie przyprawiła o zawał bo samodzielnie wskoczyła na łóżko:evil_lol: No i ten nieszczęsny kubraczek doprowadza ją do szału ale twarda jestem i na razie jeszcze nie zmusiła mnie żebym go jej zdjęła.;)

Posted

Fotki doszły :)... a Ty kiedy mnie w Gliwicach odwiedzisz? Ew. w Krakowie się zobaczymy [dzisiaj się okazało, że nie muszę rzucać studiów i jestem przeszczęśliwa :D]?

Dobrze, że maleńka się dobrze czuje po operacji :). A o skakanie się nie martw - jeżeli nie dostaje jakiś silnych leków przeciwbólowych i sama doszła do wniosku, że da radę to nie powinno być żadnych problemów. Birma 3 dni po sterylce wróciła na szkolenie, gdzie byłą zajęta ustawianiem wszystkich psów ;).

Ps. Kubusia chętnie przygarnę, akurat tego mi w kawalerce brakuje :D... Od razu się na tyle ciepło zrobi, że będę mogła grzanie wyłączyć...

Posted

Talia napisał(a):
Dawno nie zaglądałam a tu takie nowinki ;)
Cieszę się, że Ziutka dobrze się czuje :)
To 'maluch' teraz u Ciebie?

Tak "maluszek" siedzi u mnie od maja z czterema parodniowmi przerwami;) Mam wrażenie ze on tutaj czuje sie już jak w domu:evil_lol:
Ziutek rewelacja, właśnie wybywamy na małą przechadzke:lol:
bonsai_88 napisał(a):
Fotki doszły :)... a Ty kiedy mnie w Gliwicach odwiedzisz? Ew. w Krakowie się zobaczymy [dzisiaj się okazało, że nie muszę rzucać studiów i jestem przeszczęśliwa :D]?

Dobrze, że maleńka się dobrze czuje po operacji :). A o skakanie się nie martw - jeżeli nie dostaje jakiś silnych leków przeciwbólowych i sama doszła do wniosku, że da radę to nie powinno być żadnych problemów. Birma 3 dni po sterylce wróciła na szkolenie, gdzie byłą zajęta ustawianiem wszystkich psów ;).

Ps. Kubusia chętnie przygarnę, akurat tego mi w kawalerce brakuje :D... Od razu się na tyle ciepło zrobi, że będę mogła grzanie wyłączyć...

Ja musze teraz siedzieć grzecznie na doopce w domu, dudki okładać na odrestaurowanie moich staroci;) Jeszcze Misio i jego oczko zostało mi załatwić. Potem moge myśleć o jakimś wypadzie gdzieś:lol:
No Ziutek leki przeciwbólowe dostaje i może po prostu nie czuć że nie powinna skakć. Ale ogólnie jest dobrze nawet nie specjalnie sie szwami interesuje.
Kubusia prześle pocztą ale za przesyłke ty płacisz:evil_lol: