Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='groszek83']

Nie ma już moich dwóch staruszków. W przeciągu paru dni odeszły oba, na szczęście nie musiałam podejmować decyzji za nie, same uznały że przyszedł ich czas.

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Gdzie-co-jak-kto !? Nic nie rozumiem :shake::crazyeye:[/FONT]

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]Być może przeoczyłam ... sorry :roll:

Bozie ty moje - i oba odeszły naraz w przeciągu kilku dni ... :crazyeye: Ciekawe ... :roll:[/FONT]

Posted

Tak w przeciągu kilku dni. Lamcia usneła i już sie nie obudziła, Fredzik chorował dwa dni i stary schorwany organizm poddał sie po prostu.
Taka już jest kolej rzeczy a że oba w tym samym czasie to chyba zrządzenie losu.

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Biedna...dwa kochane psiaczki...przykro.
Dobrze, że reszta zwierzaczków jest zdrowa :)
No prawie zdrowa:evil_lol: Ale tak to jest jak sie ma geriatrie w domu zawsze coś sie przyplącze, aktualnie leczymy kocie ucho;)
[quote name='Sylwia K']http://img180.imageshack.us/img180/7384/listopadtusie317.jpg śliczniusi psiak

A planujesz powiększenie rodzinki o jakiegoś nowego psiaczka?
Białego bulika to ja już planuje pare lat:evil_lol:
Jedyne co mnie powstrzymuje to takie małe łaciate kudłate:evil_lol: Moja panienka jest strasznie zazdrosna i po prostu nie mogłabym jej tego zrobić bo wiem że ona by sie nie przyzwyczaiła. Tak więc skoro była pierwsza, ma swoje nawyki udziwnienia i takie różne to teraz już tego zmieniać nie będe.

Posted

No niestety u mnie nie najlepiej:roll:
Czeka mnie rajd weterynaryjny, Hilda koteczka która teraz ma leczone uszko 12 maja będzie mieć zabieg coś dziwnego się jej zrobiło na podwoziu jakaś taka gula jej urosła:shake:
Ziut ma guzka na tych swoich nieszczęsnych cycuchach, jeszcze nie wiem kiedy ale też jak najszybciej da rade trzeba będzie to najprawdopodobniej wyciąć:shake: Misiowi chciałam wyciąć to co ma na oczku no ale teraz to spadł na trzecie miejsce w kolejce:placz:
Jedyny zdrowy czterołap w domu

• 2 weeks later...