bonsai_88 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Lamcia przypomina mi mojego staruszka [']... też był wiecznie radosny, do prawie do samego końca uwielbiał szaleć na dworze. Niestety trzeba go było uśpić - to już prawie rok temu, a ja nadal nie mogę sobie darować, ze go tam zaprowadziłam :-( Quote
groszek83 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Jest z nami od mojego 10 roku życia-kaaaaaaaaawał czasu:razz: Na razie wykazuje sie apetytem na spacerki pomyka wolniej bo wolniej,z niektórych dobrowolnie rezygnuje ale jak jest ładnie to idzie.Czasami jeszcze obudzi się w niej młody duch wtedy biega szaleje aportuje:cool3: nie tak dawno jeszcze miała cieczke:evil_lol: Myśle że to oczko mogło jej troche dać w kość:roll: leczymy mamy płyn,maść ale raczej już nic z niego nie będzie:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ze staruszkami tak to jest ale sa kochane Quote
groszek83 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ziuta właśnie powycierała mi podłoge w kuchi koteckiem:diabloti: Którym? oczywiście złym okiem:shake: Quote
karja Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 czesc:lol: pieski ogladalam, gorali tyz ogladalam,to zamawiam i pieski i gorali:evil_lol: jak szaleć to szaleć:diabloti: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 O muł sobie już poszedł?:multi: górali oddam ale z psami będzie ciężko:eviltong: Witam Quote
karja Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 groszek83 napisał(a):O muł sobie już poszedł?:multi: górali oddam ale z psami będzie ciężko:eviltong: Witam ano poszedl poszedl za sprawa jednego pana i kwiatków hihih:evil_lol: ja w komplecie chce i kwiatki i gorali:mad: Quote
karja Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 groszek83 napisał(a):Boszzzzzz........:roll: jakie wymagania.......:roll: To co mam ich przystroić??:crazyeye::eviltong: czy może najpierw upchne ci górala a kwiatki dośle:evil_lol: Jak to czasem dobrze spotkać kwiaciarza :evil_lol: muły przegna i takie tam..:evil_lol: juz by upychac chciala:evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 karja napisał(a):ano poszedl poszedl za sprawa jednego pana i kwiatków hihih:evil_lol: ja w komplecie chce i kwiatki i gorali:mad: Boszzzzzz........:roll: jakie wymagania.......:roll: To co mam ich przystroić??:crazyeye::eviltong: czy może najpierw upchne ci górala a kwiatki dośle:evil_lol: Jak to czasem dobrze spotkać kwiaciarza :evil_lol: muły przegna i takie tam..:evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 No skaczą ale może to dobrze:cool3: bo może coś robią i multi wóci:cool3: Ja nic nie upycham sama zamówienie złożyłaś:evil_lol: Quote
jbk Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Widzę, że linka już od Tengusi dostałaś, bannerek - cudo :) Dzidziusia słodka :) Ale wolę pieski :) Witanko poniedziałkowe ;) Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Będe grzebać w czeluściach kompka może gdzieś są jeszcze jakieś:roll: aparacik wróci dopiero w listopadzie:placz: Banerek sie mnie też podoba:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 groszek83 napisał(a):Będe grzebać w czeluściach kompka może gdzieś są jeszcze jakieś:roll: aparacik wróci dopiero w listopadzie:placz: Banerek sie mnie też podoba:multi: Foch na ta galerie:obrazic: nie ma fotek to juz was nie lubie:obrazic: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Więc dla ciebie rozprułam kompkowi wnętrzności w poszukiwaniu fotek:cool1: kto mnie oświeci jaka to maść?? Hilda złe oko poszła do amazońskiej dżungli:evil_lol: ale wróciła zniesmaczona bo nic tam nie było Rudek odkrył brak pewnej części ciała i wpadł w osłupienie:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Karja masz pecha, tylko jeden góral wolny... W zamian za drugiego mogę kwiatka przynieść :eviltong: Jak zobaczyłam Rudego to zaczęłam się tak śmiać, że... aż Smok zaczął chichotać ;) Quote
SZPiLKA23 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jak ja przycisnac to sie postara :D Maść :roll: watrobiano izabelowata :D Quote
bonsai_88 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 A maść to może red merli... wiem, że jest coś takiego, ale nie wiem jak to wygląda :razz: Quote
jbk Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Grzeb, grzeb w kompie, bo ta garsteczka nas nie zadowoli! Masz aparat w telefonie? Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 bonsai88-spokojnie spokojnie dla wszystkich starczy:diabloti: oni sprytne chopoki:eviltong: nie śmiej sie z kociego nieszczęścia to nie wypada:evil_lol: to jest red merle Collie Corner to chyba nie to SZPiLKA23-czuję sie ściśnięta:evil_lol: izabelowate to konie są psy też??:lol: jbk-pogrzebie jeszcze:lol: mam aparat w tel. ale kabelek poszedł sie......no do kabelkowego nieba:evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Józek Józek farbuje sobie łapki(od lizania ma taki kolor na łapach) I Rudek obraził sie na bonsai:evil_lol: Quote
Efciq Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 fajne fotki :lol: i nawet kotek :eviltong: Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 witamy ;) ja tu po raz pierwszy świetne Groszki :loveu: Quote
Recommended Posts