groszek83 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Tengusia przyjedziesz to gdzieś sie wybierzemy;) Byle nie za daleko i nie za wysoko:evil_lol: Sylwia widoki fajne tylko najpierw trzeba do nich dojść:evil_lol::eviltong: Nikita ano nasze piękne polskie Tatry:loveu: Zdjęcia ze świąt, tyyyyyyle śniegu mieliśmy:evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='groszek83']Tengusia przyjedziesz to gdzieś sie wybierzemy;) Byle nie za daleko i nie za wysoko:evil_lol: trzymam cie za slowo :p Quote
Kama & Diana Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Hej, jestem tu pierwszy raz ale napewno będę często wpadać. Śliczne zwierzaki i takie futrzaste <3 wymiźaj ode mnie. ;] Quote
groszek83 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Witaj i dziękuje;) Nie będe miziać bo były dziś niedobre:evil_lol: Quote
Nikita89 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Pięknie! Moja cała rodzinka od strony mamy mieszka w Bieszczadach, pod żywcem więc do taterek mamy kawałek , jedynie to jeździmy z ciotką co roku pod słowację na źrodełka to tatry widzę jako tako heh :D Ale muszę się spiąc i przy okazji chyba wyskoczymy ;) Quote
groszek83 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Sylwia ależ z Ciebie marzycielka:evil_lol: Nikita ja w Bieszczadach byłam tylko raz ale bardzo mi sie pdobało i przynajmniej w tym miejscu gdzie nocowałam było o wiele bardziej dziko niż u mnie.Wilki chodzące nocą po podwórkach sarny co chwila... naprawde ten pobyt w Bieszczadach wspominam z łezką w oku;) A w Tatry pewnie że warto sie wybrać ale doradzam poza sezonem turystycznym:razz: A ja wczoraj miałam fantastyczny spacer:shake: Mianowicie idąc z psami na pola przechodze koło płotu sąsiada, sąsiad ma takiego wilczurkowatego półtorarocznego psa, no i ten piesek zawsze na nas szczekał. Wczoraj doznał chyba swego rodzaju olśnienia bo przez ten płot przeskoczył, ja z psami byłam już spory kawałek od tego ogrodzenia, podbiegł i rzucił sie na moje Misiątko. No właśnie... mnie sie w takich momentach myślenie wyłącza, bo niby wiem żeby nie wchodzić między gryzące sie psy itd. itp. ale jak widze że wielki pies tarmosi moje ukochane futro nie jestem w stanie stać z boku. Efekt pogryziona ręka, Miś cały poza jednym małym rozcięciem na łopatce. I teraz mam lekkie wyrzuty sumienia bo ten biedny psiak wylądował na łańcuchu.Pal licho bolącą ręke jak teraz mi pod oknami szczeka i wyje bo nie chce stać na uwięzi.To młody psiak potrzebuje ruchu kontaktu z właścicielem a nie żeby tak.... jakoś nie moge chować do niego urazy, szkoda mi go. Quote
Sylwia K Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ojej, nieciekawa sytuacja. Dobrze, że nie macie żadnych poważnych obrażeń. Quote
halgre Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Witam :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Nikita89 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ach nie bieszczady tylko beskidy! o mi to się przywidziało ... w beskidach :) A mam też rodzinę w bieszczadach, byłam i faktycznie wilki do okienek zaglądają, zgroza :D Zachowanie tego psa na pewno jest winą złego wychowania a nie psiaczka. Powinni wiecej mu ruchu zapewnić by nie miał tyle chęci do nakręcania się na przechodniów. Szkoda psiaka, ciekawe że ludzie uważają łańcuch za cudowe wyjscie z każdej opresji :< No i koniec końców przykro mi z powodu ręki, mam nadzieję że obrażenia nie są bardzo poważne? Dobrze że Twój biedak jakoś uszedł bez poważniejszych wpadek Quote
groszek83 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Sylwia K']ojej, nieciekawa sytuacja. Dobrze, że nie macie żadnych poważnych obrażeń. No nie poważnych nie ma;) Troche niefortunnie trafił między innymi w palce które mi są w pracy potrzebne ale jak widać radze sobie ze stukaniem w klawisze:evil_lol: [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi:[/FONT] Cześć!!! [quote name='Nikita89']Ach nie bieszczady tylko beskidy! o mi to się przywidziało ... w beskidach :) A mam też rodzinę w bieszczadach, byłam i faktycznie wilki do okienek zaglądają, zgroza :D Zachowanie tego psa na pewno jest winą złego wychowania a nie psiaczka. Powinni wiecej mu ruchu zapewnić by nie miał tyle chęci do nakręcania się na przechodniów. Szkoda psiaka, ciekawe że ludzie uważają łańcuch za cudowe wyjscie z każdej opresji :< No i koniec końców przykro mi z powodu ręki, mam nadzieję że obrażenia nie są bardzo poważne? Dobrze że Twój biedak jakoś uszedł bez poważniejszych wpadek Beskid Bieszczady jedno i to samo:eviltong: Psiak jest po prostu dzikawy, cały jego świat to podwórko i tyle. Nic nie mówie bo moje psiaki też do świętych nie należą. Może chciał sie bawić ale zle sie za to zabrał.. no nie wiem:roll: Właściciel darzy go sporą sympatią więc mam nadzieje że ogrodzą sobie porządnie posesje i choć tam będzie mógł biegać.. Miś wyszedł z drobnym rozcięciem (a że jak na prawdziwego mężczyznę przystało histeryk z niego okrutny) więc wiem, że nic mu nie jest bo wogóle nie pokazuje po sobie że coś go boli;) Quote
groszek83 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Cześć skowronku;) Już pewnie nie będe miała czasu przed więc: Życze wszystkim spokojnych i radosnych świąt:lol: Quote
Sylwia K Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Tobie również życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt. A po świętach liczymy na masę fotek Quote
Baski_Kropka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Myślałam że się poskładam ze śmiechu :D Ja tu pierwszy raz więc zajrzałam na pierwszą stronę, Bandę masz przecudowną! :D Quote
Kama & Diana Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Hej, hej. Najlepszego królisia i dużo jajek.:] Quote
Moniek193 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cześć Groszki :loveu: Ale macie fajne zdjęcie http://img138.imageshack.us/img138/1848/pc264291.jpg :) Quote
groszek83 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 No i po świętach, dlaczego ten czas tak leci..:roll: Sylwia tutaj spodziewasz sie masy fotek?:crazyeye::eviltong: Baski_Kropka nie śmiej sie z moich kotecków:mad: Musze zaktualizować pierwszą strone:-( Kama & Diana dzięki za życzonka;) Halgre piękna karteczka dziękuje:lol: Moniek 193 witanko!!:multi: Troche zdjęć, reszta jak czas pozwoli. Popełniłam podstawowy błąd, uczyłam moje potworki siad i daj łape zawsze w tej samej kolejności. Chciałam zrobić im fotke jak siedzą koło siebie no i Ziut owszem usiadła i czekała co dalej ale Miś przybiegł klapnął tyłkiem o ziemie machnął mi łapą przed oczami i pobiegł w swoją strone:evil_lol: Całusek za całokształt twórczości;) Tengusia spojrzenie specjal for you:diabloti: Mój Menscyzna:loveu: Wiatr we włosach:lol: Quote
Tengusia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 no prosze moje ulubione wampirzatko special for me :loveu: http://img651.imageshack.us/img651/772/p4035423.jpg Quote
halgre Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/3867/p4055525.jpg [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Jakie to ładne ... :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Nikita89 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/3867/p4055525.jpg ale koniec końców pięknie siedzą! Jak rodzeństwo wyglądają :D Słodkie kudłacze Quote
Baski_Kropka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A co jest do zaktualizowania na pierwszej stronie i dlaczego smutno?? Quote
groszek83 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Tengusia']no prosze moje ulubione wampirzatko special for me :loveu: http://img651.imageshack.us/img651/772/p4035423.jpg Wiedziałam że będziesz zachwycona:eviltong: [quote name='halgre']http://img411.imageshack.us/img411/3867/p4055525.jpg [FONT=Garamond]Jakie to ładne ... :loveu::loveu::loveu:[/FONT] No modele pierwsza klasa:lol: [quote name='Nikita89']http://img411.imageshack.us/img411/3867/p4055525.jpg ale koniec końców pięknie siedzą! Jak rodzeństwo wyglądają :D Słodkie kudłacze Bo to rodzinka jest. Mamusia i synek;) [quote name='Baski_Kropka']A co jest do zaktualizowania na pierwszej stronie i dlaczego smutno?? Nie ma już moich dwóch staruszków. W przeciągu paru dni odeszły oba, na szczęście nie musiałam podejmować decyzji za nie, same uznały że przyszedł ich czas. Tadam!!! Chanel nr.5:diabloti: Quote
Recommended Posts