Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia przyjedziesz to gdzieś sie wybierzemy;) Byle nie za daleko i nie za wysoko:evil_lol:
Sylwia widoki fajne tylko najpierw trzeba do nich dojść:evil_lol::eviltong:
Nikita ano nasze piękne polskie Tatry:loveu:

Zdjęcia ze świąt, tyyyyyyle śniegu mieliśmy:evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie! Moja cała rodzinka od strony mamy mieszka w Bieszczadach, pod żywcem więc do taterek mamy kawałek , jedynie to jeździmy z ciotką co roku pod słowację na źrodełka to tatry widzę jako tako heh :D

Ale muszę się spiąc i przy okazji chyba wyskoczymy ;)

Posted

Sylwia ależ z Ciebie marzycielka:evil_lol:
Nikita ja w Bieszczadach byłam tylko raz ale bardzo mi sie pdobało i przynajmniej w tym miejscu gdzie nocowałam było o wiele bardziej dziko niż u mnie.Wilki chodzące nocą po podwórkach sarny co chwila... naprawde ten pobyt w Bieszczadach wspominam z łezką w oku;) A w Tatry pewnie że warto sie wybrać ale doradzam poza sezonem turystycznym:razz:
A ja wczoraj miałam fantastyczny spacer:shake: Mianowicie idąc z psami na pola przechodze koło płotu sąsiada, sąsiad ma takiego wilczurkowatego półtorarocznego psa, no i ten piesek zawsze na nas szczekał. Wczoraj doznał chyba swego rodzaju olśnienia bo przez ten płot przeskoczył, ja z psami byłam już spory kawałek od tego ogrodzenia, podbiegł i rzucił sie na moje Misiątko.
No właśnie... mnie sie w takich momentach myślenie wyłącza, bo niby wiem żeby nie wchodzić między gryzące sie psy itd. itp. ale jak widze że wielki pies tarmosi moje ukochane futro nie jestem w stanie stać z boku. Efekt pogryziona ręka, Miś cały poza jednym małym rozcięciem na łopatce. I teraz mam lekkie wyrzuty sumienia bo ten biedny psiak wylądował na łańcuchu.Pal licho bolącą ręke jak teraz mi pod oknami szczeka i wyje bo nie chce stać na uwięzi.To młody psiak potrzebuje ruchu kontaktu z właścicielem a nie żeby tak.... jakoś nie moge chować do niego urazy, szkoda mi go.

Posted

Ach nie bieszczady tylko beskidy! o mi to się przywidziało ... w beskidach :) A mam też rodzinę w bieszczadach, byłam i faktycznie wilki do okienek zaglądają, zgroza :D

Zachowanie tego psa na pewno jest winą złego wychowania a nie psiaczka. Powinni wiecej mu ruchu zapewnić by nie miał tyle chęci do nakręcania się na przechodniów. Szkoda psiaka, ciekawe że ludzie uważają łańcuch za cudowe wyjscie z każdej opresji :<

No i koniec końców przykro mi z powodu ręki, mam nadzieję że obrażenia nie są bardzo poważne? Dobrze że Twój biedak jakoś uszedł bez poważniejszych wpadek

Posted

[quote name='Sylwia K']ojej, nieciekawa sytuacja.
Dobrze, że nie macie żadnych poważnych obrażeń.
No nie poważnych nie ma;) Troche niefortunnie trafił między innymi w palce które mi są w pracy potrzebne ale jak widać radze sobie ze stukaniem w klawisze:evil_lol:
[quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi:[/FONT]
Cześć!!!
[quote name='Nikita89']Ach nie bieszczady tylko beskidy! o mi to się przywidziało ... w beskidach :) A mam też rodzinę w bieszczadach, byłam i faktycznie wilki do okienek zaglądają, zgroza :D

Zachowanie tego psa na pewno jest winą złego wychowania a nie psiaczka. Powinni wiecej mu ruchu zapewnić by nie miał tyle chęci do nakręcania się na przechodniów. Szkoda psiaka, ciekawe że ludzie uważają łańcuch za cudowe wyjscie z każdej opresji :<

No i koniec końców przykro mi z powodu ręki, mam nadzieję że obrażenia nie są bardzo poważne? Dobrze że Twój biedak jakoś uszedł bez poważniejszych wpadek
Beskid Bieszczady jedno i to samo:eviltong:
Psiak jest po prostu dzikawy, cały jego świat to podwórko i tyle. Nic nie mówie bo moje psiaki też do świętych nie należą. Może chciał sie bawić ale zle sie za to zabrał.. no nie wiem:roll: Właściciel darzy go sporą sympatią więc mam nadzieje że ogrodzą sobie porządnie posesje i choć tam będzie mógł biegać..
Miś wyszedł z drobnym rozcięciem (a że jak na prawdziwego mężczyznę przystało histeryk z niego okrutny) więc wiem, że nic mu nie jest bo wogóle nie pokazuje po sobie że coś go boli;)

Posted

No i po świętach, dlaczego ten czas tak leci..:roll:
Sylwia tutaj spodziewasz sie masy fotek?:crazyeye::eviltong:
Baski_Kropka nie śmiej sie z moich kotecków:mad: Musze zaktualizować pierwszą strone:-(
Kama & Diana dzięki za życzonka;)
Halgre piękna karteczka dziękuje:lol:
Moniek 193 witanko!!:multi:
Troche zdjęć, reszta jak czas pozwoli.
Popełniłam podstawowy błąd, uczyłam moje potworki siad i daj łape zawsze w tej samej kolejności.
Chciałam zrobić im fotke jak siedzą koło siebie no i Ziut owszem usiadła i czekała co dalej ale Miś przybiegł klapnął tyłkiem o ziemie machnął mi łapą przed oczami i pobiegł w swoją strone:evil_lol:

Całusek za całokształt twórczości;)

Tengusia spojrzenie specjal for you:diabloti:

Mój Menscyzna:loveu:

Wiatr we włosach:lol:

Posted

[quote name='Tengusia']no prosze moje ulubione wampirzatko special for me :loveu:
http://img651.imageshack.us/img651/772/p4035423.jpg
Wiedziałam że będziesz zachwycona:eviltong:
[quote name='halgre']http://img411.imageshack.us/img411/3867/p4055525.jpg
[FONT=Garamond]Jakie to ładne ... :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
No modele pierwsza klasa:lol:
[quote name='Nikita89']http://img411.imageshack.us/img411/3867/p4055525.jpg ale koniec końców pięknie siedzą! Jak rodzeństwo wyglądają :D

Słodkie kudłacze
Bo to rodzinka jest. Mamusia i synek;)
[quote name='Baski_Kropka']A co jest do zaktualizowania na pierwszej stronie i dlaczego smutno??
Nie ma już moich dwóch staruszków. W przeciągu paru dni odeszły oba, na szczęście nie musiałam podejmować decyzji za nie, same uznały że przyszedł ich czas.

Tadam!!!
Chanel nr.5:diabloti: