Moniek193 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hej Groszki :multi: Jakie tu fajne zdjęcia :D Quote
groszek83 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Cześć po przerwie;) Mam w odpowiedzi opcje zaawansowane emotki też mam to jutro spróbuje zdjęcia siakieś wrzucić:cool3: Troche mi sie uzbierało:lol: U mnie no cóż... nowy rok kolejna zmiana pracy kolejne 4 kilo w plecy:eviltong: Quote
QQk Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Bry wieczór! Fajne masz stadko. Za parę dni może obejrzę całość :) Quote
bonsai_88 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A gdzie masz zamiar teraz pracować? Po za tym wiem, gdzie się podziało twoje 4 kilo - u mnie ;). Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='QQk']Bry wieczór! Fajne masz stadko. Za parę dni może obejrzę całość :) Ciesze sie że sie podobają;) Fotki obejrzyj głupot nie czytaj:evil_lol: [quote name='bonsai_88']A gdzie masz zamiar teraz pracować? Po za tym wiem, gdzie się podziało twoje 4 kilo - u mnie ;). Gdzie to ja jeszcze nie wiem:eviltong: Coś sie znajdzie:eviltong: Aktualnie chce odpocząć no i sprzątanie mnie czeka bo mamy gości na święta, uwielbiam gości na święta:placz: Teraz to ja chce moje kilogramy spowrotem:roll: Zaległości...w linkach bo dalej zdjęć wstawiać nie moge:angryy: Wspomnienie cieplejszych czasów;) Quote
Shel Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wreszcie psie foty :multi::multi: super tereny! Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Taka sobie próba... No już wiem:multi: Quote
Sylwia K Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 śliczne foteczki aż zatęskniłam za latem i zielenią Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Cheritko ty mi dobrze pisałaś to tylko moja wrodzona durnota nie pozwalała mi załapać:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Shel']Wreszcie psie foty :multi::multi: super tereny! No w końcu to psi blożek:eviltong: [quote name='Sylwia K']śliczne foteczki aż zatęskniłam za latem i zielenią Mnie sie tam nie tęskni, no może za zielenią:evil_lol: ale temperature wole taką jak obecnie:cool1: bardzo lubie jarzębine Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 moje Józiątko zjadło wczoraj chipsa Lays super strong coś tam coś tam:evil_lol: dzielna była nie wypluła a nawet chciała jeszcze, tylko potem trzeba było wody do miski dolewać:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bo Józia w ogóle dzielna jest ;) A gości na święta to ci nie zazdroszczę.... mi wystarczy, że mój własny braciszek przyjeżdża. Quote
Sylwia K Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://img3.imageshack.us/img3/2218/p8153510.jpg sama bym pospacerowała po takiej łączce z chęcią:razz: Quote
groszek83 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Bo Józia w ogóle dzielna jest ;) A gości na święta to ci nie zazdroszczę.... mi wystarczy, że mój własny braciszek przyjeżdża. Gość w dom Bóg w dom... podobno:diabloti: [quote name='Sylwia K']http://img3.imageshack.us/img3/2218/p8153510.jpg sama bym pospacerowała po takiej łączce z chęcią:razz: Coraz mniej tych łąk i tutaj niestety:shake: Moja miejscowość rozrasta sie w tempie zastraszającym:-( Gdzie nie popatrzysz tam coś budują przebudowują dobudowują itd.:roll: Quote
groszek83 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Dzielna Józia od czasu pogryzienia nienawidzi suki sąsiadów. Nie moge napisać żeby do tej pory była to jej ulubiona kumpela i psiapsiółka:evil_lol: ale to co sie dzieje teraz... Józia jak to ona psów nie lubi, na panienke zza płotu krzywym okiem patrzyła już dawniej, rzeczona panienka też jakoś tak koślawe spojrzenia rzucała.Spacer razem był wykluczony bo mój mały borsuczek tylko szukał okazji do zaczepki, niby nic, niewinność z aureolką między uszkami, tak sobie tylko chodzi a że co pół metra wpada na taką jedną to przecież nie jej wina:saint1:No i stało sie, Ziut poniósł uszczerbek na zdrowiu ale przede wszystkim na dumie.Jako że jest z niej mały kamikadze (chyba nie zdaje sobie sprawy że nie jest w stanie nic zrobić psu wielkości owczarka niemieckiego:evil_lol:) musze teraz pilnować mojej chodzącej słodyczy podwójnie. Dlaczego? Dlatego że Miś chodząca naiwność i mój kochany gupecek:rolleyes: biorąc przykład ze swojej mamusi postanowił znienawidzić drugiego psa sąsiadów:mdleje: Psiak ten o wdzięcznym imieniu Reksio nie pozostaje dłużny a że jest wielkości dużego kota to w tym przypadku musze uważać żeby Miś nie miał okazji do zrobienia komuś krzywdy. Nie ma dnia bez awantur przy siatce, wystarczy że spuszcze je z oka na sekunde już są na stanowiskach, Ziut obszczekuje sie z Sunią miś z Reksiem. I to nie chodzi o to, że tylko moje łamagi do tej siatki lecą.Psy sąsiadów wykazując sie świetnym wyostrzeniam zmysłów i są na stanowiskach już w momencie jak ja otwieram dopiero drzwi:loveu: Quote
groszek83 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Shel']Idealna psa banda :D Idealnie rozpuszczona;) Quote
groszek83 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Don`t worry be happy and smile:evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Zawsze są awantury między sąsiadami zza miedzy, ja to wiem bo mam na nazwisko Pawlak :) A zdjęcia wdechowe . Quote
groszek83 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Cheritka']Zawsze są awantury między sąsiadami zza miedzy, ja to wiem bo mam na nazwisko Pawlak :) A zdjęcia wdechowe . No tak Kargul i Pawlak jak mogłam zapomnieć:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 :diabloti: No na dzisiaj tyle:lol: Quote
bonsai_88 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Groszku zdradź mi w ogóle co to za 3 psiak z wami spaceruje? Quote
Javena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Koleżanki i koledzy, potrzebny transport na trasie Sonowiec - Warszawa .PILNE. Trzeba pomóc naszej wolontariuszce. Jest na skraju załamania. http://www.dogomania.pl/threads/174236-MuszAE-siAE-pozbyAE-psa Quote
Recommended Posts