Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w pięknych okolicach mieszkasz :) No i śniegu zazdroszczę, w mieście zawsze "kiepściejszej" jakości ;) No i psy wysoce przystosowane do śniegu :D Fajne zdjęcia. Też czekam już na zimę (piękne złote liście opadły, to przydałoby się trochę srebra i bieli ;) ). Póki co to tylko klimatyczne mgły mnie wyciągają do parku na zdjęcia :D ale na psiska zbyt szaro, żeby robić (chyba, że w końcu kupię dyfuzor do lampy błyskowej bo inaczej to nie użyję ;) )

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia napisał(a):
no no...co za balety :p

Weselne:D
Cheritka napisał(a):
Czemu Ci nie wstawiaja się zdjęcia ?
Chciałam zobaczyć Twój blog i nie pozwalają mi, mówią że nie mam prawa .....i coś tam ;((

Nie wiem czemu wszystko robie jak do tej pory ale wyskakuje mi napis undefined czy jakoś tak i nic sie nie dzieje:(
Na blogu nic nie ma ja w swojej nieświadomości myślałam że pisze normalną odpowiedz:D

Posted

Tengusia ja wiem że do młodych umysłów nowinki techniczne szybciej trafiają :D ale ja swoją osiemnastke mam już za sobą i za chiny nie moge pojąć jak mam wrzucać fotki a jak wrzucam linki to sie denerwuje:(
Cud że cytować już moge
No i na dobranoc cała drużyna..... w linku:)
http://img510.imageshack.us/img510/4871/dsc2201.jpg
Jak cie sumienie ruszy to moŻesz zmienić na zdjęcie i te z poprzedniej strony też:D

Posted

[quote name='Cheritka']NAPISZ i powinno być widoczne
Nic z tego. Na razie odpuszcze sobie wklejanie zdjęć bo po co sie denerwować:)
[quote name='Sylwia K']ale super chatka: http://img265.imageshack.us/img265/6765/dsc2891i.jpg
Karczma;)
Tengusia dziękuje ci dobra kobieto;)
Mój Misio jest nieszczęśliwy bo zła i niedobra pani postanowiła skrócić futro;) Ziut na razie zerka niepewnie spod stołu ale i ona już niedługo nieszczęśliwa będzie:D