Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia napisał(a):
Czuje sie poszkodowana:placz: Wszyscy maja śnieg tylko nie ja:shake:
Otrułas swoje stadko:diabloti::mad:

Dałabym ci troche ale niwe wiem jak:roll::evil_lol:
Tengusia napisał(a):
u mnie tez sniegu nie ma i dooooobrze mi z tym :p

No tak ty to masz plaże palmy słoneczko... i mamusie:diabloti:
yoshiyuki napisał(a):
wow!!!! :D:D:D:D ja tez chce tyle sniegu :) No ale okolice zakopanego to czego innego sie spodziewac!! SUPER!!! mam nadzieje ze niedlugo to dojdzie i do krakowa :D

Chore jakie czy co ?:crazyeye: wy już śnieg chcecie bo ja jeszcze nie:shake: to co jest teraz zejdzie już prawie zeszło ale jak spadło to godzine kopałam tunel do samochodu i sam samochód odkopać trzeba było:placz: przyjeżdżajcie i bierzcie do plecaków może troche ubędzie:eviltong:
Moniek193 napisał(a):
http://img21.imageshack.us/img21/5619/tusie211.jpg :evil_lol:

A wyżerka super :diabloti:

No sama miałam ochote na te galartetki;)

Posted

Talia napisał(a):
Pocztą mi przeslij:multi:
Podać Ci adres?
Możesz tez mailem, tylko nie wiem ile znaczek kosztuje.:oops:

Chyba w razem z lodówką:eviltong:
Tengusia napisał(a):
chcesz mamusie oddam ci za darmo i jeszcze ci doplace :evilbat:

Nie dziękuje mam swoją:loveu:

Posted

Talia napisał(a):
To nie wiem czy mi się w skrzynkę zmieści:evil_lol:
Bo nie mam duzej pojemność.
A lodówka z śniegiem ile ma GB?:eviltong:

Z jakiś milion:eviltong: to co wysyłać?:evil_lol:
Tengusia napisał(a):
kurcze szkoda :diabloti:

Zawsze możesz spróbować opchnąć komu innemu:eviltong:
Shel napisał(a):
Ale widoki!

Zimne;)
Dziś wróciłam z pracy i pierwsze co to oczywiście spacer.Ide sobie (ciemno już niestety przez tą zmiane czasu) i czuje że coś mnie szturcha po nogach ale myśle pewnie Lamcia chce już wracać. Ide jeszcze kawałek znowu coś mnie trąca, więc odwracam sie w końcu patrze a to Rudasek z wysoko zadartym ogonem lezie za nami zadowolony z siebie.Myśle no dobra skoro ma ochote to niech idzie. Pogłaskałam go i ide dalej, niestety Rudasek miał inne plany bo on chciał już wracać, bo jak to tak chodze gdzieś a on jeszcze kolacji nie jadł. Ciemno na tych polach ja wzrok za psami wytężam żeby mi sie nie rozbiegły a ta menda wlazła mi pod nogi i wylądowałam na wznak.Poczułam sie jak w spa w tym błocie:loveu: Ale Rudasek osiągnął swój cel -wróciłam do domu i to niosąc to wredne kocisko na rękach bo znowu wchodził mi pod nogi:loveu: A w domu oczywiście pierwsze co zrobił to siadł na szafce przy swojej misce i zaczął sie drzeć:loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):

Dziś wróciłam z pracy i pierwsze co to oczywiście spacer.Ide sobie (ciemno już niestety przez tą zmiane czasu) i czuje że coś mnie szturcha po nogach ale myśle pewnie Lamcia chce już wracać. Ide jeszcze kawałek znowu coś mnie trąca, więc odwracam sie w końcu patrze a to Rudasek z wysoko zadartym ogonem lezie za nami zadowolony z siebie.Myśle no dobra skoro ma ochote to niech idzie. Pogłaskałam go i ide dalej, niestety Rudasek miał inne plany bo on chciał już wracać, bo jak to tak chodze gdzieś a on jeszcze kolacji nie jadł. Ciemno na tych polach ja wzrok za psami wytężam żeby mi sie nie rozbiegły a ta menda wlazła mi pod nogi i wylądowałam na wznak.Poczułam sie jak w spa w tym błocie:loveu: Ale Rudasek osiągnął swój cel -wróciłam do domu i to niosąc to wredne kocisko na rękach bo znowu wchodził mi pod nogi:loveu: A w domu oczywiście pierwsze co zrobił to siadł na szafce przy swojej misce i zaczął sie drzeć:loveu:

a to ci kocisko :mad: nie dosc ze biedne amstaffy atakuje to teraz ciebie :evil_lol::diabloti::eviltong: ... ja nic nie mowie ale on to na smycz i w kaganiec toc on niebezpieczny jest :roflt:

Posted

Tengusia napisał(a):
a to ci kocisko :mad: nie dosc ze biedne amstaffy atakuje to teraz ciebie :evil_lol::diabloti::eviltong: ... ja nic nie mowie ale on to na smycz i w kaganiec toc on niebezpieczny jest :roflt:

Wiesz powoli dochodze do takich samych wniosków:eviltong: Pójdzie na łańcuch przy budzie:evil_lol:
Nikita89 napisał(a):
Świetną masz zgraję :) Fajne psiaczki :D ja nadal nie wiem co z mojej wyrośnie ;)

Ojej śnieeeg ;D ja tu jeszcze mam nadzieje na jakieś ciepłe słoneczko :roll:

Śniegu już nie ma:eviltong: wziął sie i zmył na szczęście:multi:
A jakiego masz psiaka?
Shel gdzie ty masz galerie bo banerek nie działa i nie moge znalezć:razz:

Posted

[QUOTE]Chore jakie czy co ?:crazyeye: wy już śnieg chcecie bo ja jeszcze nie:shake: to co jest teraz zejdzie już prawie zeszło ale jak spadło to godzine kopałam tunel do samochodu i sam samochód odkopać trzeba było:placz: przyjeżdżajcie i bierzcie do plecaków może troche ubędzie:eviltong:
[/QUOTE]

nie chore, nie chore :P śniegu spragnione :D wypadu na snowboard i inne takie :D ładnej prawdziwej zimy :D Jak znów tylko u Ciebie spadnie, ja chętnie z plecakiem się zjawie :D

Posted

[quote name='groszek83']Wiesz powoli dochodze do takich samych wniosków:eviltong: Pójdzie na łańcuch przy budzie:evil_lol:

[/QUOTE]

byleby solidny ten lancuch byl, taki od krowy najlepiej :diabloti: co by sie bestia nie zerwala :evilbat:

Posted

[quote name='yoshiyuki']nie chore, nie chore :P śniegu spragnione :D wypadu na snowboard i inne takie :D ładnej prawdziwej zimy :D Jak znów tylko u Ciebie spadnie, ja chętnie z plecakiem się zjawie :D
No ja też zime lubie ale w grudniu:eviltong: wcześniej nie moge sie z tą panią dogadać:evil_lol:
[quote name='Talia']Wysyłaj, wysyłaj.
Tylko prosze bez gratisów w postaci psiej kupy.:evil_lol:
No co ty psich kupek nie lubisz:roll::evil_lol:
[quote name='Tengusia']byleby solidny ten lancuch byl, taki od krowy najlepiej :diabloti: co by sie bestia nie zerwala :evilbat:
Od krowy nie wystarczy, mam specjalny do wyciągania drzewa z lasu:evil_lol:
Moje Misiątko wczoraj w ramach radości życia zrobił mi piękną dziure w spodniach:placz: No cóż dziury w spodniach podobno wracają do mody:cool1:

Posted

groszek83 napisał(a):

Od krowy nie wystarczy, mam specjalny do wyciągania drzewa z lasu:evil_lol:
Moje Misiątko wczoraj w ramach radości życia zrobił mi piękną dziure w spodniach:placz: No cóż dziury w spodniach podobno wracają do mody:cool1:

no to teraz jestem spokojna :diabloti: a co do dziury to mi Bolus tez zrobil taka widac psiaki wiedza co w modzie jest a co nie :roflt:

Posted

[quote name='Moniek193']Hej Wam :multi:
Cześć i czołem! Nie pytam skąd sie wziąłeś:eviltong:
[quote name='Tengusia']no to teraz jestem spokojna :diabloti: a co do dziury to mi Bolus tez zrobil taka widac psiaki wiedza co w modzie jest a co nie :roflt:
No tak tylko to były tak na prawde moje ostatnie dobre spodnie:evil_lol: reszta zrobiła sie za duża;) Moje słoneczko ostatnio zresztą ma dobre dni, wczoraj np. wysmarował sie w czymś tak strasznie cuchnącym że kąpiel musiała sie odbyć zaraz po powrocie do domu, potem leżał bidocek przy kaloryferku bo mu dupką trzęsło:lol:
[quote name='Sylwia K']http://img14.imageshack.us/img14/4492/tusie216.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/8189/tusie208.jpg

ale macie przepiękne widoki

http://img97.imageshack.us/img97/2807/tusie264.jpg wygląda smakowicie sama bym się z chęcią poczęstowała:evil_lol:

ale macie dużo śniegu:cool3:
http://img21.imageshack.us/img21/5619/tusie211.jpg
Tego śniegu już nie ma;) Jak w końcu ogarnie mnie wena to wrzuce troche zdjęć z teraz:evil_lol:
[quote name='bonsai_88']Groszek a gdzie zdjęcia? Obiecałam w mojej galerii zdjęcia jak wrócę od ciebie :diabloti:...
Jak obiecałaś to teraz musisz skąś zdjęcia wytrzasnąć:evilbat: Mnie sie nie chce:eviltong:
TaliaPewnie, że lubię. Zasuszone trzymam w szafkach żeby ładnie pachniało:loveu:
Mówisz?:hmmmm: Będe musiała wybróbować:evil_lol:
Czekam na fotki weselne żeby pare tu wrzucić;) Tak w ogóle to czy ktoś wie co sie mogło stać z moim banerkiem?:placz: