Talia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Czuje sie poszkodowana:placz: Wszyscy maja śnieg tylko nie ja:shake: Otrułas swoje stadko:diabloti::mad: Quote
Tengusia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Talia napisał(a):Czuje sie poszkodowana:placz: Wszyscy maja śnieg tylko nie ja:shake: Otrułas swoje stadko:diabloti::mad: u mnie tez sniegu nie ma i dooooobrze mi z tym :p Quote
yoshiyuki Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 wow!!!! :D:D:D:D ja tez chce tyle sniegu :) No ale okolice zakopanego to czego innego sie spodziewac!! SUPER!!! mam nadzieje ze niedlugo to dojdzie i do krakowa :D Quote
Moniek193 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/5619/tusie211.jpg :evil_lol: A wyżerka super :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Talia napisał(a):Czuje sie poszkodowana:placz: Wszyscy maja śnieg tylko nie ja:shake: Otrułas swoje stadko:diabloti::mad: Dałabym ci troche ale niwe wiem jak:roll::evil_lol: Tengusia napisał(a):u mnie tez sniegu nie ma i dooooobrze mi z tym :p No tak ty to masz plaże palmy słoneczko... i mamusie:diabloti: yoshiyuki napisał(a):wow!!!! :D:D:D:D ja tez chce tyle sniegu :) No ale okolice zakopanego to czego innego sie spodziewac!! SUPER!!! mam nadzieje ze niedlugo to dojdzie i do krakowa :D Chore jakie czy co ?:crazyeye: wy już śnieg chcecie bo ja jeszcze nie:shake: to co jest teraz zejdzie już prawie zeszło ale jak spadło to godzine kopałam tunel do samochodu i sam samochód odkopać trzeba było:placz: przyjeżdżajcie i bierzcie do plecaków może troche ubędzie:eviltong: Moniek193 napisał(a):http://img21.imageshack.us/img21/5619/tusie211.jpg :evil_lol: A wyżerka super :diabloti: No sama miałam ochote na te galartetki;) Quote
Talia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pocztą mi przeslij:multi: Podać Ci adres? Możesz tez mailem, tylko nie wiem ile znaczek kosztuje.:oops: Quote
Tengusia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 groszek83 napisał(a): No tak ty to masz plaże palmy słoneczko... i mamusie:diabloti: chcesz mamusie oddam ci za darmo i jeszcze ci doplace :evilbat: Quote
groszek83 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Talia napisał(a):Pocztą mi przeslij:multi: Podać Ci adres? Możesz tez mailem, tylko nie wiem ile znaczek kosztuje.:oops: Chyba w razem z lodówką:eviltong: Tengusia napisał(a):chcesz mamusie oddam ci za darmo i jeszcze ci doplace :evilbat: Nie dziękuje mam swoją:loveu: Quote
Talia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To nie wiem czy mi się w skrzynkę zmieści:evil_lol: Bo nie mam duzej pojemność. A lodówka z śniegiem ile ma GB?:eviltong: Quote
Tengusia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 groszek83 napisał(a): Nie dziękuje mam swoją:loveu: kurcze szkoda :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Talia napisał(a):To nie wiem czy mi się w skrzynkę zmieści:evil_lol: Bo nie mam duzej pojemność. A lodówka z śniegiem ile ma GB?:eviltong: Z jakiś milion:eviltong: to co wysyłać?:evil_lol: Tengusia napisał(a):kurcze szkoda :diabloti: Zawsze możesz spróbować opchnąć komu innemu:eviltong: Shel napisał(a):Ale widoki! Zimne;) Dziś wróciłam z pracy i pierwsze co to oczywiście spacer.Ide sobie (ciemno już niestety przez tą zmiane czasu) i czuje że coś mnie szturcha po nogach ale myśle pewnie Lamcia chce już wracać. Ide jeszcze kawałek znowu coś mnie trąca, więc odwracam sie w końcu patrze a to Rudasek z wysoko zadartym ogonem lezie za nami zadowolony z siebie.Myśle no dobra skoro ma ochote to niech idzie. Pogłaskałam go i ide dalej, niestety Rudasek miał inne plany bo on chciał już wracać, bo jak to tak chodze gdzieś a on jeszcze kolacji nie jadł. Ciemno na tych polach ja wzrok za psami wytężam żeby mi sie nie rozbiegły a ta menda wlazła mi pod nogi i wylądowałam na wznak.Poczułam sie jak w spa w tym błocie:loveu: Ale Rudasek osiągnął swój cel -wróciłam do domu i to niosąc to wredne kocisko na rękach bo znowu wchodził mi pod nogi:loveu: A w domu oczywiście pierwsze co zrobił to siadł na szafce przy swojej misce i zaczął sie drzeć:loveu: Quote
Tengusia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 groszek83 napisał(a): Dziś wróciłam z pracy i pierwsze co to oczywiście spacer.Ide sobie (ciemno już niestety przez tą zmiane czasu) i czuje że coś mnie szturcha po nogach ale myśle pewnie Lamcia chce już wracać. Ide jeszcze kawałek znowu coś mnie trąca, więc odwracam sie w końcu patrze a to Rudasek z wysoko zadartym ogonem lezie za nami zadowolony z siebie.Myśle no dobra skoro ma ochote to niech idzie. Pogłaskałam go i ide dalej, niestety Rudasek miał inne plany bo on chciał już wracać, bo jak to tak chodze gdzieś a on jeszcze kolacji nie jadł. Ciemno na tych polach ja wzrok za psami wytężam żeby mi sie nie rozbiegły a ta menda wlazła mi pod nogi i wylądowałam na wznak.Poczułam sie jak w spa w tym błocie:loveu: Ale Rudasek osiągnął swój cel -wróciłam do domu i to niosąc to wredne kocisko na rękach bo znowu wchodził mi pod nogi:loveu: A w domu oczywiście pierwsze co zrobił to siadł na szafce przy swojej misce i zaczął sie drzeć:loveu: a to ci kocisko :mad: nie dosc ze biedne amstaffy atakuje to teraz ciebie :evil_lol::diabloti::eviltong: ... ja nic nie mowie ale on to na smycz i w kaganiec toc on niebezpieczny jest :roflt: Quote
Nikita89 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Świetną masz zgraję :) Fajne psiaczki :D ja nadal nie wiem co z mojej wyrośnie ;) Ojej śnieeeg ;D ja tu jeszcze mam nadzieje na jakieś ciepłe słoneczko :roll: Quote
groszek83 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Tengusia napisał(a):a to ci kocisko :mad: nie dosc ze biedne amstaffy atakuje to teraz ciebie :evil_lol::diabloti::eviltong: ... ja nic nie mowie ale on to na smycz i w kaganiec toc on niebezpieczny jest :roflt: Wiesz powoli dochodze do takich samych wniosków:eviltong: Pójdzie na łańcuch przy budzie:evil_lol: Nikita89 napisał(a):Świetną masz zgraję :) Fajne psiaczki :D ja nadal nie wiem co z mojej wyrośnie ;) Ojej śnieeeg ;D ja tu jeszcze mam nadzieje na jakieś ciepłe słoneczko :roll: Śniegu już nie ma:eviltong: wziął sie i zmył na szczęście:multi: A jakiego masz psiaka? Shel gdzie ty masz galerie bo banerek nie działa i nie moge znalezć:razz: Quote
yoshiyuki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [QUOTE]Chore jakie czy co ?:crazyeye: wy już śnieg chcecie bo ja jeszcze nie:shake: to co jest teraz zejdzie już prawie zeszło ale jak spadło to godzine kopałam tunel do samochodu i sam samochód odkopać trzeba było:placz: przyjeżdżajcie i bierzcie do plecaków może troche ubędzie:eviltong: [/QUOTE] nie chore, nie chore :P śniegu spragnione :D wypadu na snowboard i inne takie :D ładnej prawdziwej zimy :D Jak znów tylko u Ciebie spadnie, ja chętnie z plecakiem się zjawie :D Quote
Talia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wysyłaj, wysyłaj. Tylko prosze bez gratisów w postaci psiej kupy.:evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='groszek83']Wiesz powoli dochodze do takich samych wniosków:eviltong: Pójdzie na łańcuch przy budzie:evil_lol: [/QUOTE] byleby solidny ten lancuch byl, taki od krowy najlepiej :diabloti: co by sie bestia nie zerwala :evilbat: Quote
groszek83 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='yoshiyuki']nie chore, nie chore :P śniegu spragnione :D wypadu na snowboard i inne takie :D ładnej prawdziwej zimy :D Jak znów tylko u Ciebie spadnie, ja chętnie z plecakiem się zjawie :D No ja też zime lubie ale w grudniu:eviltong: wcześniej nie moge sie z tą panią dogadać:evil_lol: [quote name='Talia']Wysyłaj, wysyłaj. Tylko prosze bez gratisów w postaci psiej kupy.:evil_lol: No co ty psich kupek nie lubisz:roll::evil_lol: [quote name='Tengusia']byleby solidny ten lancuch byl, taki od krowy najlepiej :diabloti: co by sie bestia nie zerwala :evilbat: Od krowy nie wystarczy, mam specjalny do wyciągania drzewa z lasu:evil_lol: Moje Misiątko wczoraj w ramach radości życia zrobił mi piękną dziure w spodniach:placz: No cóż dziury w spodniach podobno wracają do mody:cool1: Quote
Tengusia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 groszek83 napisał(a): Od krowy nie wystarczy, mam specjalny do wyciągania drzewa z lasu:evil_lol: Moje Misiątko wczoraj w ramach radości życia zrobił mi piękną dziure w spodniach:placz: No cóż dziury w spodniach podobno wracają do mody:cool1: no to teraz jestem spokojna :diabloti: a co do dziury to mi Bolus tez zrobil taka widac psiaki wiedza co w modzie jest a co nie :roflt: Quote
Talia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Pewnie, że lubię. Zasuszone trzymam w szafkach żeby ładnie pachniało:loveu: Quote
Sylwia K Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/4492/tusie216.jpg http://img198.imageshack.us/img198/8189/tusie208.jpg ale macie przepiękne widoki http://img97.imageshack.us/img97/2807/tusie264.jpg wygląda smakowicie sama bym się z chęcią poczęstowała:evil_lol: ale macie dużo śniegu:cool3: http://img21.imageshack.us/img21/5619/tusie211.jpg Quote
bonsai_88 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Groszek a gdzie zdjęcia? Obiecałam w mojej galerii zdjęcia jak wrócę od ciebie :diabloti:... Quote
groszek83 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Moniek193']Hej Wam :multi: Cześć i czołem! Nie pytam skąd sie wziąłeś:eviltong: [quote name='Tengusia']no to teraz jestem spokojna :diabloti: a co do dziury to mi Bolus tez zrobil taka widac psiaki wiedza co w modzie jest a co nie :roflt: No tak tylko to były tak na prawde moje ostatnie dobre spodnie:evil_lol: reszta zrobiła sie za duża;) Moje słoneczko ostatnio zresztą ma dobre dni, wczoraj np. wysmarował sie w czymś tak strasznie cuchnącym że kąpiel musiała sie odbyć zaraz po powrocie do domu, potem leżał bidocek przy kaloryferku bo mu dupką trzęsło:lol: [quote name='Sylwia K']http://img14.imageshack.us/img14/4492/tusie216.jpg http://img198.imageshack.us/img198/8189/tusie208.jpg ale macie przepiękne widoki http://img97.imageshack.us/img97/2807/tusie264.jpg wygląda smakowicie sama bym się z chęcią poczęstowała:evil_lol: ale macie dużo śniegu:cool3: http://img21.imageshack.us/img21/5619/tusie211.jpg Tego śniegu już nie ma;) Jak w końcu ogarnie mnie wena to wrzuce troche zdjęć z teraz:evil_lol: [quote name='bonsai_88']Groszek a gdzie zdjęcia? Obiecałam w mojej galerii zdjęcia jak wrócę od ciebie :diabloti:... Jak obiecałaś to teraz musisz skąś zdjęcia wytrzasnąć:evilbat: Mnie sie nie chce:eviltong: TaliaPewnie, że lubię. Zasuszone trzymam w szafkach żeby ładnie pachniało:loveu: Mówisz?:hmmmm: Będe musiała wybróbować:evil_lol: Czekam na fotki weselne żeby pare tu wrzucić;) Tak w ogóle to czy ktoś wie co sie mogło stać z moim banerkiem?:placz: Quote
Recommended Posts