Talia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Oj tam.. no oczywiście, że wstawiam codziennie:eviltong: Quote
groszek83 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Sylwia K']nie dość, ze masz przepiękny zwierzyniec:iloveyou: to jeszcze takie widoki: http://img223.imageshack.us/img223/8131/p6296619qp7.jpg przyznaję się -strasznie Ci zazdroszczę. Pozdrawiam serdecznie I zwierzaki i widoki to zrządzenie losu za co jestem mu wdzięczna:eviltong: Zazdrosc to zle uczucie:evil_lol: [quote name='Talia']Oj tam.. no oczywiście, że wstawiam codziennie:eviltong:[/quote Codziennie nowe znikajace fotki:evil_lol: Quote
Talia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To, że ktoś je wzrokiem pożera to nie moja wina:eviltong::evil_lol: Quote
Cheritka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Mogą być ciekawe te fotki z goralskiego wesela :cool3: poczekamy :p Quote
Moniek193 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja też poczekam na fotki, a co:diabloti: Quote
stratoos Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hej :hand: Wpadamy z wizytą po długiej przerwie :roll: Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 4 dni góralskiego wesela z cytrynówką - to trzeba przeżyć :evil_lol: pogratuluj siostrze! a ja Tobie- że dałaś radę :lol: Quote
Cavy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jak tam? słyszałam, że na Kasprowym śnieg spadł. :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Groszku, powiedz mi, że u ciebie śniegu nie ma... błagam... Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 czyzby cie zasypalo Groszeczku kochany :diabloti: Quote
Talia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Tengusia napisał(a):czyzby cie zasypalo Groszeczku kochany :diabloti: Już jedziemy z łopatami do Ciebie;):loveu: Quote
Tengusia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 no mowilam ze Groszka zasypalo trza ekipe ratunkowa zwolac :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Talia']To, że ktoś je wzrokiem pożera to nie moja wina:eviltong::evil_lol: Moja też nie:eviltong: musisz więcej wstawiać żeby dla każdego starczyło;) [quote name='Cheritka']Mogą być ciekawe te fotki z goralskiego wesela :cool3: poczekamy :p No poczekacie:diabloti: [quote name='Moniek193']Ja też poczekam na fotki, a co:diabloti: Cześć ciamajda:multi: [quote name='stratoos']Hej :hand: Wpadamy z wizytą po długiej przerwie :roll: Przerwa wybaczona;) [quote name='Od-Nowa']4 dni góralskiego wesela z cytrynówką - to trzeba przeżyć :evil_lol: pogratuluj siostrze! a ja Tobie- że dałaś radę :lol: Dałam rade przeżyłam:lol: [quote name='Cavy']Jak tam? słyszałam, że na Kasprowym śnieg spadł. :evil_lol: Gdyby tylko na Kasprowym:placz: [quote name='bonsai_88']Groszku, powiedz mi, że u ciebie śniegu nie ma... błagam... U mnie śnieg jest niestety i wcale nie ma ochoty sobie iść:shake: [quote name='Alusia']Czekamy czekamy :mad: :grins: [quote name='Shel']Hej :] Witamy się po raz pierwszy :D Witanko!:multi: [quote name='Tengusia']czyzby cie zasypalo Groszeczku kochany :diabloti: Troche tego białego spadło nie powiem:eviltong: [quote name='Talia']Już jedziemy z łopatami do Ciebie;):loveu: No i gdzie utkneliście z tym sprzętem :evil_lol: [quote name='Tengusia']no mowilam ze Groszka zasypalo trza ekipe ratunkowa zwolac :diabloti: Odkopałam sie troszke tak że moge już nos wystawić;) Quote
szanti Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy się po raz pierwszy!:-) Bardzo mi miło,że znalazłam groszkowy wątek, bo tyle się tu dzieje :grins: Groszku, masz śliczną, wesoła gromadkę i fajnie się czyta Twój wątek. Pozdrawiamy z bliskiej okolicy i będziemy chętnie tu zagladać:D Quote
groszek83 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 szanti napisał(a):Witamy się po raz pierwszy!:-) Bardzo mi miło,że znalazłam groszkowy wątek, bo tyle się tu dzieje :grins: Groszku, masz śliczną, wesoła gromadkę i fajnie się czyta Twój wątek. Pozdrawiamy z bliskiej okolicy i będziemy chętnie tu zagladać:D O witam prawie sąsiadke;) Zapraszam jak najbardziej! Quote
groszek83 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Pierwszy śnieg tego roku... Ktoś sie przynajmniej ucieszył. Quote
groszek83 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dziś moje futra miały wyżerke;) Smakowało:evil_lol: ale chyba sie struły:evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Fajnie macie, a u nas pada i błoto za oknami ;( Quote
groszek83 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Tengusia napisał(a):alez u ciebie bialo :-o Dziś już coś więcej zieleni nieśmiało wygląda tylko że straszne mglisko:roll: Cheritka napisał(a):Fajnie macie, a u nas pada i błoto za oknami ;( Na polach fajnie;) Ale mamy remont drogi i to co sie dzieje to aż szkoda pisać -błoto błoto i jeszcze raz błoto:placz: lepiej iść polami niż drogą:evil_lol: Jeszcze troszke fotek z wczoraj Najpiękniejsz dupcia świata:eviltong: Pies o dwóch łapach:evil_lol: Pustynia wody brak:lol: No ide ide po co odrazu na wyższe tony wchodzić:shake::evil_lol: :loveu: Quote
groszek83 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Nasza zima zła Rosomak Czy tam widze kotaecka?:evil_lol: Niedługo na narty:razz: Quote
Recommended Posts