Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halgre58 napisał(a):
No i właśnie jak będziesz miała już ten spokój - to możesz pofocić spokojnie swoją menażerię ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to pierwsze słyszę ... może tak jest :crazyeye::evil_lol:

Jak będe miała już spokój to zrobie sobie herbatki zawine sie w kocyk i będe czytać czytać i jeszcze raz czytać;)
No nie wiem czy tak jest ale moje żaby nie wyglądały na zestresowane chociaż teraz będe musiała uważniej się tej sprawie przyglądnąć:evil_lol:
Alusia napisał(a):
Witamy !!!:loveu::loveu::loveu: - psiaki cud miód i groszek:lol:

http://img200.imageshack.us/img200/2577/p8153618.jpg
:evil_lol:

Cześć no cud miód to prawda:lol: że groszek to też:lol:

Posted

Groszek zero spokoju po ślubie twojej siotry - pamiętaj że później przyjeżdżam JA, czy tego chcesz czy nie :diabloti:. W końcu ksiażkę trzeba oddać, a i reputację podtrzymać jakby Oleczek sobie o mnie przypomniał :evil_lol:.

Posted

Moniek193 napisał(a):

Cześć właśnie zmierzam w strone twojej galerii ale aż sie boje:evil_lol:
bonsai_88 napisał(a):
Groszek zero spokoju po ślubie twojej siotry - pamiętaj że później przyjeżdżam JA, czy tego chcesz czy nie :diabloti:. W końcu ksiażkę trzeba oddać, a i reputację podtrzymać jakby Oleczek sobie o mnie przypomniał :evil_lol:.

A faktycznie wiesz zapomniałam że sie wprosiłaś:evil_lol: no to razem poczytamy:eviltong: podejrzewam pogode o najgorsze więc pewnie nie będziemy miały wyboru no chyba że zaskoczy nas piękna złota polska jesień:roll:

Posted

Cheritka napisał(a):
Witam,
ale u Ciebie dużo się dzieje,
mam nadzieję, że już z gardziołkiem będzie lepiej .

i czemu nie dajesz fotek z Zakopiańskiej wystawy ???

:razz:

Czasami wolałabym żeby działo sie mniej;) a już moje finanse wołają o pomste do nieba:evil_lol:
Odpowiedziałam u Ciebie, nie mam swojego komputerka a na tym którego używam nie moge w pełni wykorzystać bo nie jest mój;)

Posted

groszek83 napisał(a):
A faktycznie wiesz zapomniałam że sie wprosiłaś:evil_lol: no to razem poczytamy:eviltong: podejrzewam pogode o najgorsze więc pewnie nie będziemy miały wyboru no chyba że zaskoczy nas piękna złota polska jesień:roll:

Jak mogłaś :placz:...

• 2 weeks later...
Posted

A ja wpadłam powiedzieć że ledwo żyje:evil_lol: Niby nie ja za mąż wychodze a roboty mam od groma i troche;) nie wspominając o odciskach na paluszku:placz:no to lece dalej;)
Ps. Ziut miał znowu psedo cieczke tak dla urozmaicenia:eek2:

Posted

A cóż ty takiego znowu robiłaś, że taka padnięta jesteś :eviltong:... Zresztą pomyśl, że mogło by być gorzej - mogłą byś sama za Trolla wychodzić :evil_lol:. Widzisz? od razu siły wracają :diabloti:...

• 2 weeks later...
Posted

groszek83 napisał(a):
Skończyłam obierać i wyciskać 150 cytryn:placz:
Jutro wieczór panieński a już alkocholu nawet wąchać nie moge:placz:
No nic najwyżej nos zatkam:diabloti:

UUU nie dobrze :evil_lol:.

Posted

Moniek193 napisał(a):
Hej Wam:loveu::multi:

Cześć;)

Tengusia napisał(a):
buuuuziolki :loveu:

:kiss_2:
Od-Nowa napisał(a):
ale masz przerób :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
na co te cytryny??

Na cytrynówke:evil_lol: sami robiliśmy alkochol na wesele:razz:
Alusia napisał(a):
UUU nie dobrze :evil_lol:.

Już jest lepiej:eviltong:
Talia napisał(a):
Groszek, biedna Ty :eviltong:
ale mimo wszystko byś mogła wstawić nowe fotki:razz:

Odezwała sie wrzucająca fotki codziennie:cool1::evil_lol:

Wesele już za nami, pracy było całe mnóstwo ale tak na prawde bawiłam sie świetnie przez całe te cztery dni, mam też mnóstwo satysfakcji takiej swojej osobistej, moge napisać że odzyskałam całe morze wiary w samą siebie;) Siostre mi ukradli i mało sie w kościele nie popłakałam ale przetrwałam co najgorsze a dalej już samo poszło:evil_lol: Pewnie wrzuce jakieś fotki jak już je dostane.
Kundle mają sie dobrze, nawet pozytywnie mnie zaskoczyły bo przy tej ludzkiej rzece która przelała sie przez nasz dom zachowały sie naprawde bez zarzutu, na nikogo nawet nie zaszczekały co w ich przypadku jest wielkim osiągnięciem:evil_lol: