Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak mogłaś być w Krakowie i nic nie mówić :mad:... toż to rzut beretem ode mnie, książkę bym ci podrzuciła :razz:.

Ps. a jak ci naprawdę tak źle to mogę przyjechać... docenisz to, że wcześniej nawet nie było tak najgorzej :errrr:

Posted

Cześć wszystkie baby;)
Hanno ty mnie nie strasz ja tu problemy egzystencjonalne przeżywam a ty na mnie krzyczysz:placz::evil_lol: byłam sobie w Krakowie świętować urodzinki:razz: i spotkałam hmmm.... jak by to ująć.... przepięknego chłopca;)
Jutro wstawie zdjęcia jakieś na razie jedno tak na dobranoc.

Posted

Groszek nie narzekaj, bo mogłam gorzej straszyć... mogłam straszyć, że wam wyślę samego Smoka - właśnie jest na etapie, kiedy w pieluszcze biegać nie będzie [ściąga sam :mad:] a do nocnika się jeszcze nie umie załatwiać :razz:...

A zdjęcia pięknego chłopca poproszę, przynajmniej sobie popatrzę jacy się innym trafiają :eviltong:

Posted

Bonsai zdjęć chłopca nie będzie bo to był jednonocny chłopiec:eviltong::evil_lol: co nie zmienia faktu że był boski:cool3:
Wrzuce pare fotek i spadam bo Ziut coś chory dzisiaj a ja nie moge sie zorientować o co chodzi oczywiście weterynarze u nas w weekendy nie pracują:grab:

Posted

No i już wiem co sie stało mojej krupince:-( Pożarła sie z suką sąsiadów która jakimś cudem znalazła sie na moim podwórku:angryy: tylko czy mojego ojca wiecznie trzeba za język ciągnąć żeby łaskawie coś powiedział:shake: teraz leży sobie kłębuszek boleści i cierpi:-( a pieski wszelkie to już w ogóle zacznie chyba kochać na odległość:roll:

Posted

groszek83 napisał(a):
Bonsai zdjęć chłopca nie będzie bo to był jednonocny chłopiec:eviltong::evil_lol: co nie zmienia faktu że był boski:cool3:
Wrzuce pare fotek i spadam bo Ziut coś chory dzisiaj a ja nie moge sie zorientować o co chodzi oczywiście weterynarze u nas w weekendy nie pracują:grab:

jednonocny powiadasz ... brzmi conajmniej intrygujaco :cool3: a za Ziutka trzymam kicukaski i caluski posylam :loveu:

Posted

http://img530.imageshack.us/img530/1149/p8153518.jpg
Piękne zdjęcie :loveu:

No i już wiem co sie stało mojej krupince:-( Pożarła sie z suką sąsiadów która jakimś cudem znalazła sie na moim podwórku:angryy: tylko czy mojego ojca wiecznie trzeba za język ciągnąć żeby łaskawie coś powiedział:shake: teraz leży sobie kłębuszek boleści i cierpi:-( a pieski wszelkie to już w ogóle zacznie chyba kochać na odległość:roll:

Ja się dowiedziałam o tym, że koleś poszczuł Lukę suką husky dopiero wtedy, gdy Luka z dzikim jazgotem na ową wyskoczyła, próbowała się wywinąć z szelek, żeby ją dorwać (cóż, że suka trzy raz większa), a jak ją wzięłam na ręce, żeby jakoś ją unieruchomić to mnie użarła :cool1: Byłam zszokowana. Dopiero potem rodzinka się przyznała, że brat na spacerze nie zauważył, że koleś ma złe zamiary i poszczuł mojego psa swoim - wiedzieli, że zrobiłabym im piekiełko. I zrobiłam, brat więcej z psem nie wychodził :diabloti:

Biedna Ziuta, nawet jak nic jej nie jest, to na psychice jej to pewnie siadło :roll:

Posted

[quote name='Tengusia']jednonocny powiadasz ... brzmi conajmniej intrygujaco :cool3: a za Ziutka trzymam kicukaski i caluski posylam :loveu:

[quote name='bonsai_88']Groszkowa nie znałam cię z tej strony :eviltong:...

A Ziuta coś pogryziona, czy tylko umiera, co by sie inni litowali?
No co życie jest po to żeby korzystać z jego uroków:eviltong:
[quote name='zmierzchnica']http://img530.imageshack.us/img530/1149/p8153518.jpg
Piękne zdjęcie :loveu:

Ja się dowiedziałam o tym, że koleś poszczuł Lukę suką husky dopiero wtedy, gdy Luka z dzikim jazgotem na ową wyskoczyła, próbowała się wywinąć z szelek, żeby ją dorwać (cóż, że suka trzy raz większa), a jak ją wzięłam na ręce, żeby jakoś ją unieruchomić to mnie użarła :cool1: Byłam zszokowana. Dopiero potem rodzinka się przyznała, że brat na spacerze nie zauważył, że koleś ma złe zamiary i poszczuł mojego psa swoim - wiedzieli, że zrobiłabym im piekiełko. I zrobiłam, brat więcej z psem nie wychodził :diabloti:

Biedna Ziuta, nawet jak nic jej nie jest, to na psychice jej to pewnie siadło :roll:
Suka sąsiadów to dość duży pies nie wiem co sie działo bo w domu mnie nie było ale Ziut ma dziure w gardle która uparcie próbuje jej ropieć. Wczoraj płakała że boli a ja że ją boli:roll: W poniedziałek jedziemy znowu sprawdzić czy nie trzeba ranki nakłuwać żeby ropa zeszła ech.. jak nie masz problemów spraw sobie psa:evil_lol:
Do tego zabrali mi mój komputerek i czuje sie bez niego samotna:placz:;)
No wyżaliłam sie ide spać.

Bonsai nie łam sie facet to świnia i tak go trzeba traktować:evil_lol:

Posted

Groszkowa facet to pół biedy... ale straciłam moją wredną i ukochaną Birmę :placz:... na pocieszenie została mi tylko jakaś grzecna, tulaśna Muńka z chowu kennelowego :diabloti:.

Posted

[quote name='groszek83']
Suka sąsiadów to dość duży pies nie wiem co sie działo bo w domu mnie nie było ale Ziut ma dziure w gardle która uparcie próbuje jej ropieć. Wczoraj płakała że boli a ja że ją boli:roll: W poniedziałek jedziemy znowu sprawdzić czy nie trzeba ranki nakłuwać żeby ropa zeszła ech.. jak nie masz problemów spraw sobie psa:evil_lol:
Do tego zabrali mi mój komputerek i czuje sie bez niego samotna:placz:;)
No wyżaliłam sie ide spać.

Podpisuję się pod wyróżnionym zdaniem obiema rękami i wszystkimi łapami swoich psów :evil_lol: Oby ładnie się zagoiło...

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Groszkowa facet to pół biedy... ale straciłam moją wredną i ukochaną Birmę :placz:... na pocieszenie została mi tylko jakaś grzecna, tulaśna Muńka z chowu kennelowego :diabloti:.

No niestety Birma poszła precz przyzwyczajaj sie do Muńci z Hodowli Tulaski:loveu:
zmierzchnica napisał(a):
Podpisuję się pod wyróżnionym zdaniem obiema rękami i wszystkimi łapami swoich psów :evil_lol: Oby ładnie się zagoiło...

Wszyscy posiadacze psów mogliby by sie pod tym podpisać;) ale czy same psy przyłożyłyby do tego łape - wątpie:evil_lol:
Goi sie na szcęście już bez komplikacji a i Ziut żywszy weselszy i przytulaśny znowu sie zrobił:loveu: jak mi brakowało tego jej wywalania sie po mnie jak tylko budzik zadzwoni bo moja panienka kulturalnie czeka aż oczy otworze a dopiero potem wskakuje mi na brzuch, (Miś siedzi grzecznie na podłodze bo jak by próbował wskoczyć to by futro leciało) tego jej diabelskiego błysku w oczach i uśmiechniętego pyska tuż nad twarzą:evil_lol::loveu:
Choćbym nie wiem jak narzekała na te małe wredoty to jednak kocham je strasznie:oops: Człowiek sie przyzwyczai a potem takich drobiazgów mu okropnie brakuje:shake:
halgre58 napisał(a):
Witaj ...

http://img408.imageshack.us/img408/4830/p8153517.jpg
Ładna fotka ... :loveu::loveu::loveu:

Cześć skowronku:multi:
No niestety fotek nie wrzuce przez jakiś miesiąc jescze:placz:

Posted

groszek83 napisał(a):

Wszyscy posiadacze psów mogliby by sie pod tym podpisać;) ale czy same psy przyłożyłyby do tego łape - wątpie:evil_lol:
Goi sie na szcęście już bez komplikacji a i Ziut żywszy weselszy i przytulaśny znowu sie zrobił:loveu: jak mi brakowało tego jej wywalania sie po mnie jak tylko budzik zadzwoni bo moja panienka kulturalnie czeka aż oczy otworze a dopiero potem wskakuje mi na brzuch, (Miś siedzi grzecznie na podłodze bo jak by próbował wskoczyć to by futro leciało) tego jej diabelskiego błysku w oczach i uśmiechniętego pyska tuż nad twarzą:evil_lol::loveu:
Choćbym nie wiem jak narzekała na te małe wredoty to jednak kocham je strasznie:oops: Człowiek sie przyzwyczai a potem takich drobiazgów mu okropnie brakuje:shake:

To dobrze, że Ziuta dobrzeje! Znam to - kiedyś jak miałam jeszcze tylko Lukę to mi zawsze przychodziła o 4 rano do łóżka. Jak zdarzyło jej się nie przyjść to od razu o tej 4 się budziłam i leciałam do mamy zobaczyć, czy z psem w porządku :razz: Teraz różnie bywa, raz się budzę z jednym psem, a raz z drugim, najbardziej nie lubię się budzić bez żadnego :oops: A wredoty zwykle kocha się najbardziej :loveu::evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):

Cześć skowronku:multi:
No niestety fotek nie wrzuce przez jakiś miesiąc jescze:placz:

No, trudno - za to za m-c będzie wysyp fotek :grins::grins::grins:

[SIZE="3"]Cześć ...

Posted

zmierzchnica napisał(a):
To dobrze, że Ziuta dobrzeje! Znam to - kiedyś jak miałam jeszcze tylko Lukę to mi zawsze przychodziła o 4 rano do łóżka. Jak zdarzyło jej się nie przyjść to od razu o tej 4 się budziłam i leciałam do mamy zobaczyć, czy z psem w porządku :razz: Teraz różnie bywa, raz się budzę z jednym psem, a raz z drugim, najbardziej nie lubię się budzić bez żadnego :oops: A wredoty zwykle kocha się najbardziej :loveu::evil_lol:

Tak dobrzeje właśnie usiłuje mnie zmusić do drugiego spacerku:evil_lol: Nie moge jej przetłumaczyć że jak teraz wyjdziemy to nie będą miały kolacji bo na pewno sie przypali a jak będe w domu to jest szansa że tak sie nie stanie:evil_lol:
Właśnie o tym mówie o takich drobiazagach niby nic nie znaczących a jednak gdzieś tak w człowieka zapadają:lol:
halgre58 napisał(a):
No, trudno - za to za m-c będzie wysyp fotek :grins::grins::grins:

Cześć ...

Taaak wysyp:evil_lol: za miesiąc to ja będe szczęśliwa że moja siostra już sie hajtneła i w końcu zapanuje spokój i cisza czyli tak jak powinno być;)
Cześć:multi:
Wiecie przeczytałam właśnie że jak pies nadstawia ci do głaskania tyłek to wcale nie znaczy że chce głaskania tylko że jest zestresowany i znaczy cie zapachem:roll: moje biedne psiska są notorycznie zestresowane:placz:

Posted

groszek83 napisał(a):

Taaak wysyp:evil_lol: za miesiąc to ja będe szczęśliwa że moja siostra już sie hajtneła i w końcu zapanuje spokój i cisza czyli tak jak powinno być;)

Cześć:multi:

Wiecie przeczytałam właśnie że jak pies nadstawia ci do głaskania tyłek to wcale nie znaczy że chce głaskania tylko że jest zestresowany i znaczy cie zapachem:roll: moje biedne psiska są notorycznie zestresowane:placz:

No i właśnie jak będziesz miała już ten spokój - to możesz pofocić spokojnie swoją menażerię ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to pierwsze słyszę ... może tak jest :crazyeye::evil_lol: