IzabelaB Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 witamy ! :) ale nas dawno tutaj nie było ... kochane sierściuchy ;);) Quote
bonsai_88 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Jak mogłaś być w Krakowie i nic nie mówić :mad:... toż to rzut beretem ode mnie, książkę bym ci podrzuciła :razz:. Ps. a jak ci naprawdę tak źle to mogę przyjechać... docenisz to, że wcześniej nawet nie było tak najgorzej :errrr: Quote
groszek83 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Cześć wszystkie baby;) Hanno ty mnie nie strasz ja tu problemy egzystencjonalne przeżywam a ty na mnie krzyczysz:placz::evil_lol: byłam sobie w Krakowie świętować urodzinki:razz: i spotkałam hmmm.... jak by to ująć.... przepięknego chłopca;) Jutro wstawie zdjęcia jakieś na razie jedno tak na dobranoc. Quote
zmierzchnica Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://img200.imageshack.us/img200/2577/p8153618.jpg Piękne tyłeczki, czekamy na jutro :razz: Quote
sandgom Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy się po raz pierwszy :hand: (a może drugi :razz: ) Masz przecudowne psiaczki :loveu: http://img200.imageshack.us/img200/2577/p8153618.jpg - a dupencje śliczne :evil_lol: Czekam na jutrzejsze zdjęcia ;) I będziemywpadać regularnie ;) Quote
IzabelaB Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 nie ma to jak odwrócenie się tyłkami hehe i powiedzenie dobranoc :):) Quote
bonsai_88 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Groszek nie narzekaj, bo mogłam gorzej straszyć... mogłam straszyć, że wam wyślę samego Smoka - właśnie jest na etapie, kiedy w pieluszcze biegać nie będzie [ściąga sam :mad:] a do nocnika się jeszcze nie umie załatwiać :razz:... A zdjęcia pięknego chłopca poproszę, przynajmniej sobie popatrzę jacy się innym trafiają :eviltong: Quote
groszek83 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Bonsai zdjęć chłopca nie będzie bo to był jednonocny chłopiec:eviltong::evil_lol: co nie zmienia faktu że był boski:cool3: Wrzuce pare fotek i spadam bo Ziut coś chory dzisiaj a ja nie moge sie zorientować o co chodzi oczywiście weterynarze u nas w weekendy nie pracują:grab: Quote
stratoos Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://img229.imageshack.us/img229/787/p8013143.jpg :loveu: http://img200.imageshack.us/img200/2577/p8153618.jpg świetne doopki :evil_lol: śliczne mordki :loveu: http://img530.imageshack.us/img530/1149/p8153518.jpg http://img503.imageshack.us/img503/7323/p8153617.jpg Quote
groszek83 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 No i już wiem co sie stało mojej krupince:-( Pożarła sie z suką sąsiadów która jakimś cudem znalazła sie na moim podwórku:angryy: tylko czy mojego ojca wiecznie trzeba za język ciągnąć żeby łaskawie coś powiedział:shake: teraz leży sobie kłębuszek boleści i cierpi:-( a pieski wszelkie to już w ogóle zacznie chyba kochać na odległość:roll: Quote
Tengusia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 groszek83 napisał(a):Bonsai zdjęć chłopca nie będzie bo to był jednonocny chłopiec:eviltong::evil_lol: co nie zmienia faktu że był boski:cool3: Wrzuce pare fotek i spadam bo Ziut coś chory dzisiaj a ja nie moge sie zorientować o co chodzi oczywiście weterynarze u nas w weekendy nie pracują:grab: jednonocny powiadasz ... brzmi conajmniej intrygujaco :cool3: a za Ziutka trzymam kicukaski i caluski posylam :loveu: Quote
bonsai_88 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Groszkowa nie znałam cię z tej strony :eviltong:... A Ziuta coś pogryziona, czy tylko umiera, co by sie inni litowali? Quote
zmierzchnica Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://img530.imageshack.us/img530/1149/p8153518.jpg Piękne zdjęcie :loveu: No i już wiem co sie stało mojej krupince:-( Pożarła sie z suką sąsiadów która jakimś cudem znalazła sie na moim podwórku:angryy: tylko czy mojego ojca wiecznie trzeba za język ciągnąć żeby łaskawie coś powiedział:shake: teraz leży sobie kłębuszek boleści i cierpi:-( a pieski wszelkie to już w ogóle zacznie chyba kochać na odległość:roll: Ja się dowiedziałam o tym, że koleś poszczuł Lukę suką husky dopiero wtedy, gdy Luka z dzikim jazgotem na ową wyskoczyła, próbowała się wywinąć z szelek, żeby ją dorwać (cóż, że suka trzy raz większa), a jak ją wzięłam na ręce, żeby jakoś ją unieruchomić to mnie użarła :cool1: Byłam zszokowana. Dopiero potem rodzinka się przyznała, że brat na spacerze nie zauważył, że koleś ma złe zamiary i poszczuł mojego psa swoim - wiedzieli, że zrobiłabym im piekiełko. I zrobiłam, brat więcej z psem nie wychodził :diabloti: Biedna Ziuta, nawet jak nic jej nie jest, to na psychice jej to pewnie siadło :roll: Quote
Cavy Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ale świetne zdjęcia :loveu: http://img408.imageshack.us/img408/4830/p8153517.jpg To mi się strasznie podoba. :loveu: :loveu: :multi: Quote
groszek83 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Tengusia']jednonocny powiadasz ... brzmi conajmniej intrygujaco :cool3: a za Ziutka trzymam kicukaski i caluski posylam :loveu: [quote name='bonsai_88']Groszkowa nie znałam cię z tej strony :eviltong:... A Ziuta coś pogryziona, czy tylko umiera, co by sie inni litowali? No co życie jest po to żeby korzystać z jego uroków:eviltong: [quote name='zmierzchnica']http://img530.imageshack.us/img530/1149/p8153518.jpg Piękne zdjęcie :loveu: Ja się dowiedziałam o tym, że koleś poszczuł Lukę suką husky dopiero wtedy, gdy Luka z dzikim jazgotem na ową wyskoczyła, próbowała się wywinąć z szelek, żeby ją dorwać (cóż, że suka trzy raz większa), a jak ją wzięłam na ręce, żeby jakoś ją unieruchomić to mnie użarła :cool1: Byłam zszokowana. Dopiero potem rodzinka się przyznała, że brat na spacerze nie zauważył, że koleś ma złe zamiary i poszczuł mojego psa swoim - wiedzieli, że zrobiłabym im piekiełko. I zrobiłam, brat więcej z psem nie wychodził :diabloti: Biedna Ziuta, nawet jak nic jej nie jest, to na psychice jej to pewnie siadło :roll: Suka sąsiadów to dość duży pies nie wiem co sie działo bo w domu mnie nie było ale Ziut ma dziure w gardle która uparcie próbuje jej ropieć. Wczoraj płakała że boli a ja że ją boli:roll: W poniedziałek jedziemy znowu sprawdzić czy nie trzeba ranki nakłuwać żeby ropa zeszła ech.. jak nie masz problemów spraw sobie psa:evil_lol: Do tego zabrali mi mój komputerek i czuje sie bez niego samotna:placz:;) No wyżaliłam sie ide spać. Bonsai nie łam sie facet to świnia i tak go trzeba traktować:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Groszkowa facet to pół biedy... ale straciłam moją wredną i ukochaną Birmę :placz:... na pocieszenie została mi tylko jakaś grzecna, tulaśna Muńka z chowu kennelowego :diabloti:. Quote
zmierzchnica Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='groszek83'] Suka sąsiadów to dość duży pies nie wiem co sie działo bo w domu mnie nie było ale Ziut ma dziure w gardle która uparcie próbuje jej ropieć. Wczoraj płakała że boli a ja że ją boli:roll: W poniedziałek jedziemy znowu sprawdzić czy nie trzeba ranki nakłuwać żeby ropa zeszła ech.. jak nie masz problemów spraw sobie psa:evil_lol: Do tego zabrali mi mój komputerek i czuje sie bez niego samotna:placz:;) No wyżaliłam sie ide spać. Podpisuję się pod wyróżnionym zdaniem obiema rękami i wszystkimi łapami swoich psów :evil_lol: Oby ładnie się zagoiło... Quote
halgre Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [SIZE="4"]Witaj ... http://img408.imageshack.us/img408/4830/p8153517.jpg Ładna fotka ... :loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 bonsai_88 napisał(a):Groszkowa facet to pół biedy... ale straciłam moją wredną i ukochaną Birmę :placz:... na pocieszenie została mi tylko jakaś grzecna, tulaśna Muńka z chowu kennelowego :diabloti:. No niestety Birma poszła precz przyzwyczajaj sie do Muńci z Hodowli Tulaski:loveu: zmierzchnica napisał(a):Podpisuję się pod wyróżnionym zdaniem obiema rękami i wszystkimi łapami swoich psów :evil_lol: Oby ładnie się zagoiło... Wszyscy posiadacze psów mogliby by sie pod tym podpisać;) ale czy same psy przyłożyłyby do tego łape - wątpie:evil_lol: Goi sie na szcęście już bez komplikacji a i Ziut żywszy weselszy i przytulaśny znowu sie zrobił:loveu: jak mi brakowało tego jej wywalania sie po mnie jak tylko budzik zadzwoni bo moja panienka kulturalnie czeka aż oczy otworze a dopiero potem wskakuje mi na brzuch, (Miś siedzi grzecznie na podłodze bo jak by próbował wskoczyć to by futro leciało) tego jej diabelskiego błysku w oczach i uśmiechniętego pyska tuż nad twarzą:evil_lol::loveu: Choćbym nie wiem jak narzekała na te małe wredoty to jednak kocham je strasznie:oops: Człowiek sie przyzwyczai a potem takich drobiazgów mu okropnie brakuje:shake: halgre58 napisał(a):Witaj ... http://img408.imageshack.us/img408/4830/p8153517.jpg Ładna fotka ... :loveu::loveu::loveu: Cześć skowronku:multi: No niestety fotek nie wrzuce przez jakiś miesiąc jescze:placz: Quote
zmierzchnica Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 groszek83 napisał(a): Wszyscy posiadacze psów mogliby by sie pod tym podpisać;) ale czy same psy przyłożyłyby do tego łape - wątpie:evil_lol: Goi sie na szcęście już bez komplikacji a i Ziut żywszy weselszy i przytulaśny znowu sie zrobił:loveu: jak mi brakowało tego jej wywalania sie po mnie jak tylko budzik zadzwoni bo moja panienka kulturalnie czeka aż oczy otworze a dopiero potem wskakuje mi na brzuch, (Miś siedzi grzecznie na podłodze bo jak by próbował wskoczyć to by futro leciało) tego jej diabelskiego błysku w oczach i uśmiechniętego pyska tuż nad twarzą:evil_lol::loveu: Choćbym nie wiem jak narzekała na te małe wredoty to jednak kocham je strasznie:oops: Człowiek sie przyzwyczai a potem takich drobiazgów mu okropnie brakuje:shake: To dobrze, że Ziuta dobrzeje! Znam to - kiedyś jak miałam jeszcze tylko Lukę to mi zawsze przychodziła o 4 rano do łóżka. Jak zdarzyło jej się nie przyjść to od razu o tej 4 się budziłam i leciałam do mamy zobaczyć, czy z psem w porządku :razz: Teraz różnie bywa, raz się budzę z jednym psem, a raz z drugim, najbardziej nie lubię się budzić bez żadnego :oops: A wredoty zwykle kocha się najbardziej :loveu::evil_lol: Quote
halgre Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 groszek83 napisał(a): Cześć skowronku:multi: No niestety fotek nie wrzuce przez jakiś miesiąc jescze:placz: No, trudno - za to za m-c będzie wysyp fotek :grins::grins::grins: [SIZE="3"]Cześć ... Quote
groszek83 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 zmierzchnica napisał(a):To dobrze, że Ziuta dobrzeje! Znam to - kiedyś jak miałam jeszcze tylko Lukę to mi zawsze przychodziła o 4 rano do łóżka. Jak zdarzyło jej się nie przyjść to od razu o tej 4 się budziłam i leciałam do mamy zobaczyć, czy z psem w porządku :razz: Teraz różnie bywa, raz się budzę z jednym psem, a raz z drugim, najbardziej nie lubię się budzić bez żadnego :oops: A wredoty zwykle kocha się najbardziej :loveu::evil_lol: Tak dobrzeje właśnie usiłuje mnie zmusić do drugiego spacerku:evil_lol: Nie moge jej przetłumaczyć że jak teraz wyjdziemy to nie będą miały kolacji bo na pewno sie przypali a jak będe w domu to jest szansa że tak sie nie stanie:evil_lol: Właśnie o tym mówie o takich drobiazagach niby nic nie znaczących a jednak gdzieś tak w człowieka zapadają:lol: halgre58 napisał(a):No, trudno - za to za m-c będzie wysyp fotek :grins::grins::grins: Cześć ... Taaak wysyp:evil_lol: za miesiąc to ja będe szczęśliwa że moja siostra już sie hajtneła i w końcu zapanuje spokój i cisza czyli tak jak powinno być;) Cześć:multi: Wiecie przeczytałam właśnie że jak pies nadstawia ci do głaskania tyłek to wcale nie znaczy że chce głaskania tylko że jest zestresowany i znaczy cie zapachem:roll: moje biedne psiska są notorycznie zestresowane:placz: Quote
halgre Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 groszek83 napisał(a): Taaak wysyp:evil_lol: za miesiąc to ja będe szczęśliwa że moja siostra już sie hajtneła i w końcu zapanuje spokój i cisza czyli tak jak powinno być;) Cześć:multi: Wiecie przeczytałam właśnie że jak pies nadstawia ci do głaskania tyłek to wcale nie znaczy że chce głaskania tylko że jest zestresowany i znaczy cie zapachem:roll: moje biedne psiska są notorycznie zestresowane:placz: No i właśnie jak będziesz miała już ten spokój - to możesz pofocić spokojnie swoją menażerię ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to pierwsze słyszę ... może tak jest :crazyeye::evil_lol: Quote
Recommended Posts