halgre Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='groszek83'] A nie tylko dwa:lol: No taaak ... coś mi się już troi ... :evil_lol::eviltong:;) Quote
Illusion Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No, no, obfite zbiory :evil_lol:. http://img128.imageshack.us/img128/645/tusieczerwiec336.jpg Kot wszędzie sobie posłanie znajdzie ;). Quote
groszek83 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='karja']czesc Groszki:lol::loveu: Cześć kurczaczki robaczki;) [quote name='halgre58']No taaak ... coś mi się już troi ... :evil_lol::eviltong:;) Dwa lata temu albo trzy już nie pamiętam przyplątał sie do nas jeszcze jeden koteczek a że mamy szczęście do kalek to kotka była z przepukliną przetrąconą łapka wybitymi ząbkami i przestawioną szczęką:shake: fajna była bardzo przytulaśna taka:loveu: niestety nasze kotecki uznały że nie chcą w domu konkurencji i żyć jej nie dawały goniły i biły ją kiedy tylko mogły:shake: tak że trzeci kotek napewno nie wchodzi w gre;) [quote name='RCookie']No, no, obfite zbiory :evil_lol:. http://img128.imageshack.us/img128/645/tusieczerwiec336.jpg Kot wszędzie sobie posłanie znajdzie ;). No co zawsze to trzy grzybki a nie zero:eviltong::evil_lol: Kotki tak lubią jak czasem stoi w kuchni puste kartonowe pudło to są zachwycone i zaraz do niego wejdą:lol: Quote
groszek83 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Dziś poszłam sobie nad rzeczke bo udało mi sie dostać wolne:multi: najpierw brodzimy.. Quote
groszek83 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Miś postanowił zrobić sobie chłodne legowisko bardzo był zadaniem przejęty:loveu: Quote
groszek83 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Józek w tym czasie udaje że nie wie o co chodzi zadowolony z siebie mały chłopcyk:loveu: a taki cień znalazł sobie Józek:evil_lol: Quote
stratoos Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hej :) Wpadamy z wizytą. Groszki jak zwykle piękne a i okolica nieczego sobie :razz: Ślicznie tam macie :loveu: Quote
groszek83 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 potem zbierałśmy borówki zresztą dopiero co zjadłam pyszne pierogi z borówkami:sabber: aż tu nagle wyrasta psi łep z pytaniem w oczach a co tam dobrego macie?:evil_lol: mówie więc psu że takich borówek jadł nie będzie:shake: jakże sie myliłam:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Cześć pomylona :multi:... W końcu jestem w domu, z własnym komputerkiem, więc sie odzywam :eviltong: Quote
groszek83 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 stratoos napisał(a):Hej :) Wpadamy z wizytą. Groszki jak zwykle piękne a i okolica nieczego sobie :razz: Ślicznie tam macie :loveu: Witanko! No temu nie zaprzecze:eviltong: bonsai_88 napisał(a):Cześć pomylona :multi:... W końcu jestem w domu, z własnym komputerkiem, więc sie odzywam :eviltong: Cześć:multi: Nie wiesz może czy borówki dla psa nieszkodliwe??:roll: Quote
halgre Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Cześć ... Przesłodkie te psinki ... :multi::multi::multi: Quote
bonsai_88 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 groszek83 napisał(a): Cześć:multi: Nie wiesz może czy borówki dla psa nieszkodliwe??:roll: Nie wiem... co prawda pies mojego dziadka je je i żyje, ale on to w ogóle dziwny jest... np. ma 7 lat i nadal uważa, że mięso jest trujące :evil_lol: Quote
stratoos Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jeżeli produkują ciastka z borówkami dla psów, a sporo psów jak idzie do lasu się nimi zajada i nic im nie jest, więc myślę, że mogą ;) Quote
groszek83 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='halgre58']Cześć ... Przesłodkie te psinki ... :multi::multi::multi: Witanko przy kawie;) [quote name='bonsai_88']Nie wiem... co prawda pies mojego dziadka je je i żyje, ale on to w ogóle dziwny jest... np. ma 7 lat i nadal uważa, że mięso jest trujące :evil_lol: To faktycznie dziwny pies:lol: [quote name='stratoos']Jeżeli produkują ciastka z borówkami dla psów, a sporo psów jak idzie do lasu się nimi zajada i nic im nie jest, więc myślę, że mogą ;) No widzisz ja tam nie wiem czy są borówkowe ciastka dla psów bo swoim wole dać kość a żaden z naszych dotychczasowych psów borówek nie jadł. Moje pytanie stąd że straszne marsze jej wczoraj brzuszek grał i zaczełam sie martwić;) Dzięki za uspokojenie;) [quote name='SZPiLKA23']No prosze styl na mokra włoszke:D W taki upał to tylko woda jest w stanie troche ochłodzić a że potem wygląda sie jak szczur... trudno:lol: Quote
stratoos Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 groszek83 napisał(a): No widzisz ja tam nie wiem czy są borówkowe ciastka dla psów bo swoim wole dać kość a żaden z naszych dotychczasowych psów borówek nie jadł. Moje pytanie stąd że straszne marsze jej wczoraj brzuszek grał i zaczełam sie martwić;) Dzięki za uspokojenie;) Też nie wiedziałam, że takie ciasta są, bo nie daje ich psu, ale ostatnio jak byłam w zoologu wybierać smaczki na szkolenie to je zauważyłam.:razz: Quote
groszek83 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='stratoos']Też nie wiedziałam, że takie ciasta są, bo nie daje ich psu, ale ostatnio jak byłam w zoologu wybierać smaczki na szkolenie to je zauważyłam.:razz: Hihi do zoologa też nie chodze:roflt: Ciastka borówkowe może wypróbuje:razz: [quote name='halgre58']Witam ... Cześć!! a co to takiego??:-o:evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Cześć :loveu: Śliczne fotki , będziemy zaglądać :loveu: Quote
bonsai_88 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Groszek może brzuszek marsza grał ogólnie na coś nowego... a swoją drogą jesteś pewna, że zbieraliście borówki :evil_lol:? Quote
groszek83 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='bianka19']Cześć :loveu: Śliczne fotki , będziemy zaglądać :loveu: Cześć i zapraszam;) [quote name='bonsai_88']Groszek może brzuszek marsza grał ogólnie na coś nowego... a swoją drogą jesteś pewna, że zbieraliście borówki :evil_lol:? Może nie wiem z tym jej brzuchem to nigdy nic nie wiadomo:roll: Pewna jestem bo potem je w pierogach jadłam i żyje:eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts