Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karja']czesc Groszki:lol::loveu:
Cześć kurczaczki robaczki;)
[quote name='halgre58']No taaak ... coś mi się już troi ... :evil_lol::eviltong:;)
Dwa lata temu albo trzy już nie pamiętam przyplątał sie do nas jeszcze jeden koteczek a że mamy szczęście do kalek to kotka była z przepukliną przetrąconą łapka wybitymi ząbkami i przestawioną szczęką:shake: fajna była bardzo przytulaśna taka:loveu: niestety nasze kotecki uznały że nie chcą w domu konkurencji i żyć jej nie dawały goniły i biły ją kiedy tylko mogły:shake: tak że trzeci kotek napewno nie wchodzi w gre;)
[quote name='RCookie']No, no, obfite zbiory :evil_lol:.

http://img128.imageshack.us/img128/645/tusieczerwiec336.jpg

Kot wszędzie sobie posłanie znajdzie ;).
No co zawsze to trzy grzybki a nie zero:eviltong::evil_lol:
Kotki tak lubią jak czasem stoi w kuchni puste kartonowe pudło to są zachwycone i zaraz do niego wejdą:lol:

Posted

potem zbierałśmy borówki zresztą dopiero co zjadłam pyszne pierogi z borówkami:sabber: aż tu nagle wyrasta psi łep z pytaniem w oczach a co tam dobrego macie?:evil_lol:

mówie więc psu że takich borówek jadł nie będzie:shake:

jakże sie myliłam:evil_lol:

Posted

stratoos napisał(a):
Hej :) Wpadamy z wizytą. Groszki jak zwykle piękne a i okolica nieczego sobie :razz: Ślicznie tam macie :loveu:

Witanko!
No temu nie zaprzecze:eviltong:
bonsai_88 napisał(a):
Cześć pomylona :multi:... W końcu jestem w domu, z własnym komputerkiem, więc sie odzywam :eviltong:

Cześć:multi:
Nie wiesz może czy borówki dla psa nieszkodliwe??:roll:

Posted

groszek83 napisał(a):

Cześć:multi:
Nie wiesz może czy borówki dla psa nieszkodliwe??:roll:

Nie wiem... co prawda pies mojego dziadka je je i żyje, ale on to w ogóle dziwny jest... np. ma 7 lat i nadal uważa, że mięso jest trujące :evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']Cześć ...

Przesłodkie te psinki ... :multi::multi::multi:
Witanko przy kawie;)
[quote name='bonsai_88']Nie wiem... co prawda pies mojego dziadka je je i żyje, ale on to w ogóle dziwny jest... np. ma 7 lat i nadal uważa, że mięso jest trujące :evil_lol:
To faktycznie dziwny pies:lol:
[quote name='stratoos']Jeżeli produkują ciastka z borówkami dla psów, a sporo psów jak idzie do lasu się nimi zajada i nic im nie jest, więc myślę, że mogą ;)
No widzisz ja tam nie wiem czy są borówkowe ciastka dla psów bo swoim wole dać kość a żaden z naszych dotychczasowych psów borówek nie jadł. Moje pytanie stąd że straszne marsze jej wczoraj brzuszek grał i zaczełam sie martwić;) Dzięki za uspokojenie;)
[quote name='SZPiLKA23']No prosze styl na mokra włoszke:D
W taki upał to tylko woda jest w stanie troche ochłodzić a że potem wygląda sie jak szczur... trudno:lol:

Posted

groszek83 napisał(a):

No widzisz ja tam nie wiem czy są borówkowe ciastka dla psów bo swoim wole dać kość a żaden z naszych dotychczasowych psów borówek nie jadł. Moje pytanie stąd że straszne marsze jej wczoraj brzuszek grał i zaczełam sie martwić;) Dzięki za uspokojenie;)

Też nie wiedziałam, że takie ciasta są, bo nie daje ich psu, ale ostatnio jak byłam w zoologu wybierać smaczki na szkolenie to je zauważyłam.:razz:

Posted

[quote name='stratoos']Też nie wiedziałam, że takie ciasta są, bo nie daje ich psu, ale ostatnio jak byłam w zoologu wybierać smaczki na szkolenie to je zauważyłam.:razz:
Hihi do zoologa też nie chodze:roflt: Ciastka borówkowe może wypróbuje:razz:
[quote name='halgre58']Witam ...
Cześć!! a co to takiego??:-o:evil_lol:

Posted

[quote name='bianka19']Cześć :loveu:
Śliczne fotki , będziemy zaglądać :loveu:
Cześć i zapraszam;)
[quote name='bonsai_88']Groszek może brzuszek marsza grał ogólnie na coś nowego... a swoją drogą jesteś pewna, że zbieraliście borówki :evil_lol:?
Może nie wiem z tym jej brzuchem to nigdy nic nie wiadomo:roll: Pewna jestem bo potem je w pierogach jadłam i żyje:eviltong::eviltong: