Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w tym tygodniu w Zakopanem jest kierowniczka od nas z dzialu serkow i mleczka, za tydzien jedzie do was moja kolezanka z dzialu zapasow ... a ja jesli TZ nie zarobi na urlop przyjade do ciebie i bede cie meczyc i dreczyc razem z moim groznym i strasznym Fazulcem :evilbat:

Posted

[quote name='halgre58']Cześć ...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Cześć skacząca :multi:
[quote name='bonsai_88']Birma by odpuściła... jakbym jej kazała :evil_lol:. A tak z Kamilem też sobie po cichutku wojują jak nie patrzę [mn. o spanie na kanapie] :diabloti:
Właśnie o takim cichym wojowaniu też mówie, mnie to przeszkadza bo wolałabym żeby w domu jednak komfortowo czuły sie obie strony ale cóż do miłości do psów ich nie zmusze i wiem że to ich wina nie psa:roll: na szczęście coraz bardziej realne staje sie ruszenie z dobudowaniem drugiego domku a wtedy bay bay i będziemy razem ze smarkami na swoim:multi:
[quote name='Tengusia']w tym tygodniu w Zakopanem jest kierowniczka od nas z dzialu serkow i mleczka, za tydzien jedzie do was moja kolezanka z dzialu zapasow ... a ja jesli TZ nie zarobi na urlop przyjade do ciebie i bede cie meczyc i dreczyc razem z moim groznym i strasznym Fazulcem :evilbat:
:crazyeye: prawdziwy najazd sie szykuje:evil_lol:
Męcz mnie dręcz mnie.... i nie pamiętam już jak to dalej leciało:evil_lol: Kupie pitkotom kagańce i buciki na łapki;)

Posted

I jeszcze dzisiejsz Fredzio

Było nie było też jest mężczyzna i czuje cieczkująca sąsiadke :evil_lol: pręży się i znaczy co może:evil_lol:

I pilnująca czy aby nie za długo sie Fredziem zajmuje:evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek :mad:... odezwij się, bo jak nie będę musiała do ciebie zadzwonić :diabloti:
Dzwoń :eviltong: Ale nie ładnie grozić tak publicznie :diabloti:

Posted

Talia napisał(a):
Tylko nie mów, ze masz takie widoki jak tylko z domu wyjdziesz...:razz::mad:

No jak bym sie uparła to nie musze wychodzić moge przez okno wyjrzeć:eviltong::evil_lol:
Tengusia napisał(a):
oj ma ma widzialas sama na wlasne oczeta :p

Widziała i obcykała tak że aż mowe odbiera;)
stratoos napisał(a):
Śliczne psiaki i widoki :loveu:

Dzięki;)
halgre58 napisał(a):
:hand::hand::hand:

Śliczniutkie psiaczki ... :loveu::loveu::loveu:
Te widoki ... eh ... :roll::roll::roll:

:multi: witanko