bonsai_88 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Birma by odpuściła... jakbym jej kazała :evil_lol:. A tak z Kamilem też sobie po cichutku wojują jak nie patrzę [mn. o spanie na kanapie] :diabloti: Quote
Tengusia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 w tym tygodniu w Zakopanem jest kierowniczka od nas z dzialu serkow i mleczka, za tydzien jedzie do was moja kolezanka z dzialu zapasow ... a ja jesli TZ nie zarobi na urlop przyjade do ciebie i bede cie meczyc i dreczyc razem z moim groznym i strasznym Fazulcem :evilbat: Quote
groszek83 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='halgre58']Cześć ...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cześć skacząca :multi: [quote name='bonsai_88']Birma by odpuściła... jakbym jej kazała :evil_lol:. A tak z Kamilem też sobie po cichutku wojują jak nie patrzę [mn. o spanie na kanapie] :diabloti: Właśnie o takim cichym wojowaniu też mówie, mnie to przeszkadza bo wolałabym żeby w domu jednak komfortowo czuły sie obie strony ale cóż do miłości do psów ich nie zmusze i wiem że to ich wina nie psa:roll: na szczęście coraz bardziej realne staje sie ruszenie z dobudowaniem drugiego domku a wtedy bay bay i będziemy razem ze smarkami na swoim:multi: [quote name='Tengusia']w tym tygodniu w Zakopanem jest kierowniczka od nas z dzialu serkow i mleczka, za tydzien jedzie do was moja kolezanka z dzialu zapasow ... a ja jesli TZ nie zarobi na urlop przyjade do ciebie i bede cie meczyc i dreczyc razem z moim groznym i strasznym Fazulcem :evilbat: :crazyeye: prawdziwy najazd sie szykuje:evil_lol: Męcz mnie dręcz mnie.... i nie pamiętam już jak to dalej leciało:evil_lol: Kupie pitkotom kagańce i buciki na łapki;) Quote
groszek83 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 I jeszcze dzisiejsz Fredzio Było nie było też jest mężczyzna i czuje cieczkująca sąsiadke :evil_lol: pręży się i znaczy co może:evil_lol: I pilnująca czy aby nie za długo sie Fredziem zajmuje:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Groszek :mad:... odezwij się, bo jak nie będę musiała do ciebie zadzwonić :diabloti: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Groszek :mad:... odezwij się, bo jak nie będę musiała do ciebie zadzwonić :diabloti: Dzwoń :eviltong: Ale nie ładnie grozić tak publicznie :diabloti: Quote
groszek83 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Same grozby na tym forum:shake::evil_lol: W weekend odwiedził mnie lepszy aparacik więc pozwolołam sobie skorzystać:cool3: Quote
Talia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Tylko nie mów, ze masz takie widoki jak tylko z domu wyjdziesz...:razz::mad: Quote
Tengusia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Talia napisał(a):Tylko nie mów, ze masz takie widoki jak tylko z domu wyjdziesz...:razz::mad: oj ma ma widzialas sama na wlasne oczeta :p Quote
halgre Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :hand::hand::hand: Śliczniutkie psiaczki ... :loveu::loveu::loveu: Te widoki ... eh ... :roll::roll::roll: Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Talia napisał(a):Tylko nie mów, ze masz takie widoki jak tylko z domu wyjdziesz...:razz::mad: No jak bym sie uparła to nie musze wychodzić moge przez okno wyjrzeć:eviltong::evil_lol: Tengusia napisał(a):oj ma ma widzialas sama na wlasne oczeta :p Widziała i obcykała tak że aż mowe odbiera;) stratoos napisał(a):Śliczne psiaki i widoki :loveu: Dzięki;) halgre58 napisał(a)::hand::hand::hand: Śliczniutkie psiaczki ... :loveu::loveu::loveu: Te widoki ... eh ... :roll::roll::roll: :multi: witanko Quote
Tengusia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img43.imageshack.us/img43/1490/p7052900.jpg Quote
Pestka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Cześć Groszki ;) http://img38.imageshack.us/img38/1904/p7052867.jpg łapie trop? :D Quote
Recommended Posts