Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RCookie napisał(a):
http://img14.imageshack.us/img14/9995/tusieczerwiec017.jpg

Widzę, że nie tylko my praktykujemy wypasanie (tzn. Tosia) :evil_lol:.

Trzeba na czymś oszczędzać:evil_lol:
Dziś musiałam pojechać do Zakopanego a to jest koszmar przez duże K w sezonie:placz: matko co sie na drogach wyrabia to głowa boli:shake: wróciłam zmęczona i zła a byłam tam może z pół godziny:shake:
Na osłode poszłam sobie na spacerek i co duszno i parno:placz: Sunia sąsiadów ma cieczke kawalerka mi pod oknami śpiewa Miś nocami tęsknie pieśni miłosne z głębin serduszka wydobywa:roll: i jedne co dobre w tym wszstkim to że jutro mam wolne i jak usłysze wrzaski i wycie u sąsiada to chyba naucze sie z procy strzelać:evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudasek

Przylazł wczoraj za mną jak siedziałam na dogo najpierw zaczął udawać że mruczy nad moim uchem potem położył sie na oparciu fotela i zaczął ślinić a potem wlazł mi na klawiature czego już nie zdzierżyłam i szepnełam mu czule żeby spadał bardzo sie przejął i postanowił sie przede mną schować:roll::evil_lol:

Cały dudek:evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Nie to akurat nie moje:eviltong: soki pomidorowe i marchewkowe są nie do przełknięcia:eviltong:

Marchewkowe są pyyyyyyyyyyyyyyyszne :loveu: Ale pomidorowe powodują u mnie odruch wymiotny :evil_lol:

Fajny ten Twój miś górski :razz:
http://img87.imageshack.us/img87/6256/tusieczerwiec278.jpg ten też fajny, tylko co taką małą główkę ma? :shock: :lol:
A adorator brzydal, kijem go :diabloti:

Posted

[quote name='Estera']Marchewkowe są pyyyyyyyyyyyyyyyszne :loveu: Ale pomidorowe powodują u mnie odruch wymiotny :evil_lol:

Fajny ten Twój miś górski :razz:
http://img87.imageshack.us/img87/6256/tusieczerwiec278.jpg ten też fajny, tylko co taką małą główkę ma? :shock: :lol:
A adorator brzydal, kijem go :diabloti:
Soczek marchewkowy też jest bee i koniec:eviltong:
No jakoś ta głowa urosnąć nie chciała ale co zrobić kochać trzeba:evil_lol:
Adoratora nie moge kijem bo to słodka psina tylko strasznie czepliwa ale to nie jego wina to przez te hormony:evil_lol:
[quote name='bonsai_88']Groszek sok marchewkowy dopraw sobie cytryną - samej marchewki nie cierpię, ale z cytryną uwielbiam :eviltong:.

http://img229.imageshack.us/img229/3618/tusieczerwiec271.jpg
Sprawdzał, czy już może się pokazać? :evil_lol::evil_lol:
W żadnym wydaniu mi nie smakuje ale samą marchewke czy gotowaną czy w surówce czy po prostu samą tak do chrupania bardzo lubie.
Nawet sie specjalnie nie przestraszł bo minute pózniej pchał sie mi już na kolana;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Marchewkę surową też uwielbiam, prawie tak jak oliwki :loveu:. Za to gotowaną pluję dalej niż widzę :evil_lol:
Lubie gotowaną i taką marchewke z groszkiem też lubie bardzo i szpinak lubie i rózne dziwne rzeczy ale nie sok marchwiowy:shake: oliwek zresztą też nie:eviltong:
[quote name='Moniek193']http://img87.imageshack.us/img87/6256/tusieczerwiec278.jpg Haha extra :D:D
Żaba moja:loveu:

Posted

[quote name='groszek83']Lubie gotowaną i taką marchewke z groszkiem też lubie bardzo i szpinak lubie i rózne dziwne rzeczy ale nie sok marchwiowy:shake: oliwek zresztą też nie:eviltong:

KANIBAL :placz:...

A oliwki dobre są, wy się nie znacie... zresztą spytaj się Górala o zdanie [daaaaj jakieś zdjęcie :evil_lol:], albo Zwierzaczka :loveu:

Posted

A masz ci kobieto nienasycona:evil_lol: on ci to w całej okazałości.. i nawet sie uśmiecha i nic nie je:evil_lol:

Nie będe ich pytać bo sama wiesz że różnych dziwnych rzeczy można sie potem dowiedzieć:roll::diabloti:

Posted

To w końcu ja mam go podrywać czy Birma :crazyeye:?

Po za tym napisałaś to zupełnie tak, jakby z Kamilem się młoda lubiła... a nie go tolerowała, bo jej pańcia każe :evil_lol:

Posted

Jak ty to i Birma:eviltong:
Góral za psami nie przepada a jeszcze za takimi potrafiącymi rogi pokazać to już w ogóle:evil_lol: temu pisze że miłość między nimi nigdy by nie zakwitła;)

Posted

Birma jest grzeczna, trzeba tylko wiedzieć, jak się przy niej zachowywać [w dużym skrócie - ja i Smok jesteśmy nietykalni... koniec, kropka :mad:]. Jedynie ma swoje "typy" ludzi, do których jest wredna [np. niski, szczupły, łysiejący od czoła pijaczek, z wąsem, zazwyczaj ciemne włosy... i musi pić PIWO, a nie wino czy wódkę]. No, jeszcze wredota potrafi jej się włączyć jak ktoś podpity [piwem] za mocno gestykuluje, a siedzi blisko mnie... Ale to wszystko wiem, więc potrafię nad nią panować :p.

Posted

No tak ale jeśli myślisz że taki góral by ci z psem został bo ty jedziesz gdzieś tam to sie grubo mylisz:eviltong: twój pies twój interes.Oni nawet Fredzia nie puszczą na dwór jak mnie nie ma, o tym że je np. nakarmią moge też zapomnieć, nawet już o to nie prosze;) Podejście do psa też mają inne bo takie numery jak Birma robiła po prostu by nie przeszły byłaby wojna na noże do tej pory chyba że Birma by odpuściła w co wątpie Ziuta nie odpuszcza już 10 lat:evil_lol: