bonsai_88 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Taaak.... rzucę mu Smoka na plecy krzycząc "Zrobiłeś, to się nim zajmij!" :evil_lol:. Może w sierpniu by ci się udało :cool3:... w nagrodę mogę zrobić ci tort urodzinowy i zadbać, żebyś nie piła do lustra :eviltong:. Ps. Powiedz Jeżozwierzaczkowi, że może i on z bydłem pić nie będzie... ale bydło będzie pić z nim :diabloti: Quote
Estera Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='groszek83'] Dawno czy nie dawno szczśliwi czasu nie liczą:evil_lol: Bonsai przyjechała i miała górala zabierać ale zamiast niego próbowała kota w staniku przemycić:evil_lol: Krów mam więcej ale zdjecia złośliwce coś nie chcą sie zgrywać:placz:W sensie złośliwcze, że byłaś szczęśliwa jak mnie tu nie było ? :angryy: Kota zamiast górala? Powariowała chyba :shake: :diabloti: Co za wredne krowy z tych zdjęć :evil_lol: [quote name='bonsai_88'] A Górala jak miałam przemycić, skoro on na mój widok uciekał przez płot :evil_lol:... Jeszcze mi powiedz, że w picu ogień rozpalał, jak Tengusia była to się w ogóle załamię :placz:Łapać za to co było pod ręką i chwytać. Na plecy do wora i do domu zabierać :roflt: [quote name='groszek83']Mówiłam rzuć sie na niego choćby i na plecy:eviltong: Kota wyłuskiwałaś ze stanika przy samochodzie:diabloti: Nie nie góral wyszedł jak wyczaił że nie ma nikogo oprócz Fazy jedynie jej sie nie wstydził:evil_lol:No właśnie, na plecy, na nogi, na cokolwiek :shake: Góral taki wstydliwy jest? :loveu: It`s so sweet :loveu: [quote name='groszek83']Ty??:crazyeye: kiedy?? nie pamiętam:shake::evil_lol: A teraz planujesz rzucić mu na plecy Smoka czy jak??:diabloti: Kiedy?? nie wiem jak dostane pare dni wolnego znowu:cool3:No proszę, zaprosiła gości, kazała zmywać, a teraz nawet tego nie pamięta. Fajna gościna :shake: :evil_lol: [quote name='bonsai_88']Taaak.... rzucę mu Smoka na plecy krzycząc "Zrobiłeś, to się nim zajmij!" :evil_lol:. :lol: Przecież góral się zamknie w sobie, skoro taki wstydliwy :lol: Śliczna ta Faza :loveu: A Wy to nie wiecie, że zdjęć nie cytujemy?!?!?!?! :mad: :angryy: Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Estra jakąś tak się zapomniałam z tym cytowaniem zdjęć :oops:... Obiecuję, że jak przyjadę następnym razem to Górala będę podrywać... dla ułatwienia już nawet wiem gdzie pracuje :evil_lol:. Swoją drogą ciekawe, że Groszkowa mama jak usłyszała o planach Groszka i moich powiedziała "Bierz go, tylko pamiętaj - zwrotów nie przyjmujemy" :diabloti:... Quote
Basia&Safi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ooooj jacie jak zobaczyłam focie u tengisu to sobie odrazu pomyslałam jade na groszka hehe :) co prawda jeszcze tu u was nie byla ale powiem tak boooosko u was :) jeszce powiedz ze masz blisko rzeke i jade :D:D:D Quote
groszek83 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='bonsai_88']Taaak.... rzucę mu Smoka na plecy krzycząc "Zrobiłeś, to się nim zajmij!" :evil_lol: Może w sierpniu by ci się udało :cool3:... w nagrodę mogę zrobić ci tort urodzinowy i zadbać, żebyś nie piła do lustra :eviltong: Ps. Powiedz Jeżozwierzaczkowi, że może i on z bydłem pić nie będzie... ale bydło będzie pić z nim Może nie aż tak brutalnie bo zawału dostanie:evil_lol: W sierpniu może.. musze pokombinować ale najpierw musze dożyć do sierpnia żeby grafik zobaczyć:eviltong: A umiesz robić dobre torty?:grins: Sama mu powiesz ja tam wątpie żeby on coś w ogóle pamiętał:evil_lol: [quote name='Estera']W sensie złośliwcze, że byłaś szczęśliwa jak mnie tu nie było ? No coś ty to był ten drugi sens:siara::loveu: Kota zamiast górala? Powariowała chyba No nie chciała jakoś górala na żywo chyba sie jej nie spodobał:placz: Co za wredne krowy z tych zdjęć :evil_lol: :eviltong: Łapać za to co było pod ręką i chwytać. Na plecy do wora i do domu zabierać Mówiłam jej to nie posłuchała:shake: No właśnie, na plecy, na nogi, na cokolwiek :shake: Góral taki wstydliwy jest? :loveu: It`s so sweet :loveu: On zachował taką pierwotną dzikość małpoluda:diabloti: No proszę, zaprosiła gości, kazała zmywać, a teraz nawet tego nie pamięta. Fajna gościna Ja o wczesnych porach rannych nie bardzo kontaktuje to pewnie temu:eviltong: Przecież góral się zamknie w sobie, skoro taki wstydliwy Już sie zamknął:evil_lol: teraz trzeba go otworzyć:roll: Śliczna ta Faza Ślicna i kochana mordercza bestia:evil_lol: A Wy to nie wiecie, że zdjęć nie cytujemy?!?!?!?! :mad: :angryy: Aż sie czerwona jakaś taka zrobiłaś spokojnie policz do dziesięciu......:chaos: [quote name='bonsai_88']Estra jakąś tak się zapomniałam z tym cytowaniem zdjęć ... Obiecuję, że jak przyjadę następnym razem to Górala będę podrywać... dla ułatwienia już nawet wiem gdzie pracuje . Swoją drogą ciekawe, że Groszkowa mama jak usłyszała o planach Groszka i moich powiedziała "Bierz go, tylko pamiętaj - zwrotów nie przyjmujemy" ... Bo my go razem toffamy i chcemy dla niego jak najlepiej:loveu::loveu: [quote name='Basia&Safi']ooooj jacie jak zobaczyłam focie u tengisu to sobie odrazu pomyslałam jade na groszka hehe co prawda jeszcze tu u was nie byla ale powiem tak boooosko u was jeszce powiedz ze masz blisko rzeke i jade Rzeki to może nie ale strumyczek jest:evil_lol: do rzeki trzeba kawałek podjechać;) Fakt Tengusia cudne zdjęcia porobiła:loveu: Emotki sie wyprowadziły... Quote
bonsai_88 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='groszek83']Może nie aż tak brutalnie bo zawału dostanie:evil_lol: Dobra, może nie rzucę w niego Smokiem, a kulturalnie podam :diabloti: W sierpniu może.. muszę pokombinować ale najpierw muszę dożyć do sierpnia żeby grafik zobaczyć:eviltong: A umiesz robić dobre torty?:grins: Ja ogólnie umiem sobie dać radę w kuchni... jak mi tort nie wyjdzie, to ci pączki zrobię - one wychodzą mi tak, że sąsiedzi się dopominają o swoją porcję jak tylko wyczują je na klatce :evil_lol:... a że mieszkam na parterze to muszę robić dla całej klatki :mad: Bo my go razem toffamy i chcemy dla niego jak najlepiej:loveu::loveu: Taaak... jaka jedna, wielka, kochająca rodzinka :loveu:... Rozumem, że to ja mam być to "jak najlepiej" :megagrin:? Quote
Moniek193 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ale cudasek:loveu: http://img87.imageshack.us/img87/2959/tt161.jpg Quote
Estera Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='bonsai_88']Estra jakąś tak się zapomniałam z tym cytowaniem zdjęć :oops:... Siem poprawić proszę :mad: [quote name='groszek83'] Aż sie czerwona jakaś taka zrobiłaś spokojnie policz do dziesięciu......:chaos: Cisnienie mi skoczyło, zazdrośc zżera -ide siusiu zrobić :evil_lol: Quote
Talia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Groszku przepraszam bardzo, ze ostatnio zaniedbałam Twoja galerie i nie bywałam tu cząsto. Przyznaje sie bez bicia i śmie zapytać czy Faza jest u Ciebie na DT? Przepiękna jest:loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Talia Faza to pies Tengusi :evil_lol:... chociaż fakt, że przekochana jest :cool3:. Na żywo jest jeszcze słodsza niż na zdjęciach :loveu: Quote
Talia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88']Talia Faza to pies Tengusi :evil_lol:... chociaż fakt, że przekochana jest :cool3:. Na żywo jest jeszcze słodsza niż na zdjęciach :loveu: To ja może zamilknę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jmw Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Hej, my tu po raz pierwszy ;) Psiaczki są przecudne :loveu: I na pewno będziemy zaglądać tu częściej! http://img151.imageshack.us/img151/5148/tt180.jpg Jaki cudny krajobraz, jakie cudne tatrzańskie tereny, jaki cudny pies :loveu: :razz: Quote
groszek83 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88']Taaak... jaka jedna, wielka, kochająca rodzinka ... Rozumem, że to ja mam być to "jak najlepiej" ? Oczywiście że ty któż by inny:evil_lol: a co nie widać że sie toffamy?:crazyeye::eviltong: [quote name='Moniek193']Ale cudasek:loveu:http://img87.imageshack.us/img87/2959/tt161.jpg No cudasek :loveu:a jaki słodki zalizałby na śmierć;) [quote name='Estera']Siem poprawić proszę Cisnienie mi skoczyło, zazdrośc zżera -ide siusiu zrobić Idż do lekarza nagłe skoki cisnienia nie są normalne:evil_lol: tym bardziej połączone z parciem na pęcherz:eviltong: [quote name='Talia']Groszku przepraszam bardzo, ze ostatnio zaniedbałam Twoja galerie i nie bywałam tu cząsto. Przyznaje sie bez bicia i śmie zapytać czy Faza jest u Ciebie na DT? Przepiękna jes :evil_lol::evil_lol: tak była na UDT (urlopowy dom tmczasowy:eviltong:) [quote name='bonsai_88']Talia Faza to pies Tengusi :evil_lol:... chociaż fakt, że przekochana jest . Na żywo jest jeszcze słodsza niż na zdjęciach :loveu: Gaduła przyjdzie i wszystko wygada:mad: [quote name='Talia']To ja może zamilknę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie milknij:placz: [quote name='Sarah']Hej, my tu po raz pierwszy ;) Psiaczki są przecudne :loveu: I na pewno będziemy zaglądać tu częściej! http://img151.imageshack.us/img151/5148/tt180.jpg Jaki cudny krajobraz, jakie cudne tatrzańskie tereny, jaki cudny pies :loveu: :razz: Miło mi;) Zapraszam ja i moje koondle:lol: Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='groszek83']Oczywiście że ty któż by inny:evil_lol: a co nie widać że sie toffamy?:crazyeye::eviltong: Tego, że ty i twoja mama się toffacie to nie da się zaprzeczyć :loveu: Gaduła przyjdzie i wszystko wygada:mad: Cza było powiedzieć, że to tajemnica :roll: Quote
groszek83 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 My sie wszyscy kochamy jak to rodzina po prostu:evil_lol: raz bardziej raz mniej:evil_lol: Może nie tajemnica ale i tak wygadałaś:eviltong: Dzisiaj jest tak gorąco że musiałam czekać przy autku aż sie troche wywietrzy bo wsiadłam i wyskoczyłam w sekunde ale doopke i tak sobie chyba poparzyłam:evil_lol: kierownica i gałka od zmiany biegów parzyły mnie przez cała droge w łapki:placz: Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 groszek83 napisał(a):My sie wszyscy kochamy jak to rodzina po prostu:evil_lol: raz bardziej raz mniej:evil_lol: Może nie tajemnica ale i tak wygadałaś:eviltong: Dzisiaj jest tak gorąco że musiałam czekać przy autku aż sie troche wywietrzy bo wsiadłam i wyskoczyłam w sekunde ale doopke i tak sobie chyba poparzyłam:evil_lol: kierownica i gałka od zmiany biegów parzyły mnie przez cała droge w łapki:placz: [FONT=Century Gothic]To daj mi trochę słońca:placz:[/FONT] Quote
groszek83 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Nie dam:mad: za długo na nie czekałam:eviltong: Ide nad rzeczke może z koondlami nie padniemy z gorąca:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja mogę oddać trochę słońca za parę chmurek :cool3: Quote
C&B Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ja mogę oddać trochę słońca za parę chmurek :cool3: [FONT=Century Gothic] Bierz ode mnie ile chcesz:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A teraz słonko i tak mi nie potrzebne- bo z gorączką siedzę w domu i nawet jutro na zakończenie roku nei pójdę.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Lekarz przepisał mi torbę leków, małych dóżych, ładnych brzydkich, białych kolorowych, fajnie nie?:cool1:[/FONT] Quote
halgre Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ten Misio ma rzeczywiście słodki pysio ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Efciq Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Hej :multi: http://img151.imageshack.us/img151/8238/p6121942.jpg i jest mój Miś :loveu: Ja chce więcej fotek! Quote
Moniek193 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://img151.imageshack.us/img151/8238/p6121942.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts