groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 A jeszcze chciałam napisać jak mnie Fredzio ostatnio nastraszył:roll: Ja wiem że on sie boi mężczyzn, jak słyszy męski głos to nie wychodzi z pokoju a jak jest na dworze to zawraca i idzie w drugą strone. Ostatnio przyjechałam z pracy otworzyłam mu drzwi pokoju żeby wyszedł sie załatwić i poszłam na góre.W tym czasie akurat do domu wszedł mój brat z kolegą i musieli go minąć w korytarzu bo ja schodze patrze a tu na środku tego kortarza bezwładnie leży Fredzio i jak by tego było mało to sie jeszcze zesikał pod siebie:-( Myślałam że mu sie coś stało bo tylko główką jakoś tak dziwnie kiwał i nie był w stanie sam wstać:-( Okazało sie że tylko albo aż sie przestraszył a że nie miał dokąd sie wycofać to porostu padł tam gdzie stał:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wiem ;) Bidus naprawde musiał sie bac, Raaja tez sie facetow boi Quote
halgre Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/8244/tt058.jpg Jakie to słodkie :loveu::loveu::loveu: Witam ... Słoneczko dziś :crazyeye::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 BRY:multi: Mucia:loveu::multi: http://img197.imageshack.us/img197/4006/tt049.jpg Quote
bonsai_88 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Groszek kim jest narzeczona Smoka? Czy dobrze gotuje? Nie ogląda się za innymi gadami? Jak odpowiesz na te pytania to będziemy mogli porozmawiać o posagu - tanio dziecka nie sprzedam :diabloti: Quote
groszek83 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Wiem ;) Bidus naprawde musiał sie bac, Raaja tez sie facetow boi No tak padał bezgłośnie za to potem jak trzeba było psa umyć to wrzasku narobił za dwóch:evil_lol: halgre58http://img194.imageshack.us/img194/8244/tt058.jpg Jakie to słodkie :loveu::loveu::loveu: Witam ... Słoneczko dziś :crazyeye::evil_lol: Gdzie to słońce:crazyeye: u mnie zagineło:placz: Quote
groszek83 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Moniek193']BRY:multi: Mucia:loveu::multi: http://img197.imageshack.us/img197/4006/tt049.jpg A skąd wiesz jak ma na imie??:eviltong: Swoją droga raz natknełam sie na dziwną biegającą luzem i z obłędem w oczach krowe:roll: to było spotkanie mojego życia:evil_lol: nie wiedziałam w którą strone uciekać:evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='bonsai_88']Groszek kim jest narzeczona Smoka? Czy dobrze gotuje? Nie ogląda się za innymi gadami? Jak odpowiesz na te pytania to będziemy mogli porozmawiać o posagu - tanio dziecka nie sprzedam :diabloti: Kim jest?? no jak to narzeczoną Smoka i ty jej jeszcze nie znasz:crazyeye::diabloti: Na gotowanie to jeszcze za wcześnie ale jak sie ją dobrze wyszkoli to sie nauczy:eviltong: Na ostatnim spacerku oglądała sie za każdym jednym rowerzystą ale cóż nikt nie jest bez wad:evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Troche zdjęć i znikam bo burza sie rozhulała:placz: Czarny Staw 31.05.09 Takie piękne koniki dziś spotkaliśmy:loveu: Jak chodze z kundlami na spacer to czasami na wybiegu biega sobie konik. Nie zwracają na niego większej uwagi aż pewnego dnia ten konik szedł sobie koło nas i po prostu głośno puścił bąka:evil_lol::evil_lol: zdziwienie na pysku Ziuty bezcenne:evil_lol: od tej pory zawsze patrzy czy konik jest:evil_lol: Quote
halgre Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Witam w pochmurną niedzielę ... Kurde ... co tam śnieg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bonsai_88 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Groszek to co? Mogę przyjechać :cool3:? Bo jestem [w końcu :evil_lol:] zdecydowana :razz:... Wczoraj siedziałam na koniu, który tak bąki puszczał [i to jakie :diabloti:], że całą godzinę uciekaliśmy po ujeżdżalni przed jego smrodkami :evil_lol:... Quote
groszek83 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='halgre58']Witam w pochmurną niedzielę ... Kurde ... co tam śnieg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witanko;) No śnieg paskuda jeszcze sie przyplątał:shake: pare dni temu nie trzeba było wychodzić w góry bo snieg w lesie pare kroków od domu leżał na szczęście dziś widać już nawet niebieskie niebo i troche słońca:evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Groszek to co? Mogę przyjechać :cool3:? Bo jestem [w końcu :evil_lol:] zdecydowana :razz:... Wczoraj siedziałam na koniu, który tak bąki puszczał [i to jakie :diabloti:], że całą godzinę uciekaliśmy po ujeżdżalni przed jego smrodkami :evil_lol:... No to ciesze sie że sie zdecydowałaś:multi::multi: Konkrety prosze na komórke albo PW bo wieczorkiem pewnie jeszcze zajrze:cool3: Quote
groszek83 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 bonsai_88 napisał(a):A jednak odpisała :evil_lol: bonsai_88 napisał(a):A mi nie odpisała :placz: :stupid::evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Doberek:loveu: Musze iść do pracy a tak strasznie sie mi nie chce:placz: No cóż bez pracy nie ma kołaczy...:roll: Quote
Moniek193 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Hej Grochu:loveu::multi: Jaka ufo-niczna fota:D http://img268.imageshack.us/img268/4212/tt081.jpg:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 groszek83 napisał(a):Oświetlił mi droge żebym dobrze trafiła:evil_lol: Tez chcem taką lampke nocną:D Gdzie mozna takie kupic:evil_lol:?? Bądz ukrasc:diabloti:Np. od Ciebie:diabloti: Quote
groszek83 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Moniek193']Hej Grochu:loveu::multi: Jaka ufo-niczna fota:D http://img268.imageshack.us/img268/4212/tt081.jpg:evil_lol: Oświetlił mi droge żebym dobrze trafiła:evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Tez chcem taką lampke nocną:D Gdzie mozna takie kupic:evil_lol:?? Bądz ukrasc:diabloti:Np. od Ciebie:diabloti: Takiej lampki nie dostaniesz nigdzie:eviltong: jest jedyna niepowtarzalna i nie do podrobienia:evil_lol: Możesz spróbować ukraść ale za konsekwencje nie będe odpowiedzialności ponosić:eviltong: Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 groszek83 napisał(a):Takiej lampki nie dostaniesz nigdzie:eviltong: jest jedyna niepowtarzalna i nie do podrobienia:evil_lol: Możesz spróbować ukraść ale za konsekwencje nie będe odpowiedzialności ponosić:eviltong: No to skoro nigdzie nie mozna kupic, a jak tak bardzo ją cem, to...:diabloti: :siara: A co mi zrobisz za kare:roll:?? Quote
groszek83 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ja nic:eviltong: ale co by ta lampka zrobiła to nie wiem:evil_lol: bo ona jest wyposażona w ząbki to taki gratis był więc wziełam:evil_lol: Quote
Recommended Posts