Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jeszcze chciałam napisać jak mnie Fredzio ostatnio nastraszył:roll: Ja wiem że on sie boi mężczyzn, jak słyszy męski głos to nie wychodzi z pokoju a jak jest na dworze to zawraca i idzie w drugą strone. Ostatnio przyjechałam z pracy otworzyłam mu drzwi pokoju żeby wyszedł sie załatwić i poszłam na góre.W tym czasie akurat do domu wszedł mój brat z kolegą i musieli go minąć w korytarzu bo ja schodze patrze a tu na środku tego kortarza bezwładnie leży Fredzio i jak by tego było mało to sie jeszcze zesikał pod siebie:-( Myślałam że mu sie coś stało bo tylko główką jakoś tak dziwnie kiwał i nie był w stanie sam wstać:-( Okazało sie że tylko albo aż sie przestraszył a że nie miał dokąd sie wycofać to porostu padł tam gdzie stał:shake:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Groszek kim jest narzeczona Smoka? Czy dobrze gotuje? Nie ogląda się za innymi gadami? Jak odpowiesz na te pytania to będziemy mogli porozmawiać o posagu - tanio dziecka nie sprzedam :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek kim jest narzeczona Smoka? Czy dobrze gotuje? Nie ogląda się za innymi gadami? Jak odpowiesz na te pytania to będziemy mogli porozmawiać o posagu - tanio dziecka nie sprzedam :diabloti:
Kim jest?? no jak to narzeczoną Smoka i ty jej jeszcze nie znasz:crazyeye::diabloti: Na gotowanie to jeszcze za wcześnie ale jak sie ją dobrze wyszkoli to sie nauczy:eviltong: Na ostatnim spacerku oglądała sie za każdym jednym rowerzystą ale cóż nikt nie jest bez wad:evil_lol::evil_lol:

Posted

Troche zdjęć i znikam bo burza sie rozhulała:placz:
Czarny Staw 31.05.09

Takie piękne koniki dziś spotkaliśmy:loveu:

Jak chodze z kundlami na spacer to czasami na wybiegu biega sobie konik. Nie zwracają na niego większej uwagi aż pewnego dnia ten konik szedł sobie koło nas i po prostu głośno puścił bąka:evil_lol::evil_lol: zdziwienie na pysku Ziuty bezcenne:evil_lol: od tej pory zawsze patrzy czy konik jest:evil_lol:

Posted

Groszek to co? Mogę przyjechać :cool3:? Bo jestem [w końcu :evil_lol:] zdecydowana :razz:...

Wczoraj siedziałam na koniu, który tak bąki puszczał [i to jakie :diabloti:], że całą godzinę uciekaliśmy po ujeżdżalni przed jego smrodkami :evil_lol:...

Posted

[quote name='halgre58']Witam w pochmurną niedzielę ...

Kurde ... co tam śnieg :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Witanko;)
No śnieg paskuda jeszcze sie przyplątał:shake: pare dni temu nie trzeba było wychodzić w góry bo snieg w lesie pare kroków od domu leżał na szczęście dziś widać już nawet niebieskie niebo i troche słońca:evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek to co? Mogę przyjechać :cool3:? Bo jestem [w końcu :evil_lol:] zdecydowana :razz:...

Wczoraj siedziałam na koniu, który tak bąki puszczał [i to jakie :diabloti:], że całą godzinę uciekaliśmy po ujeżdżalni przed jego smrodkami :evil_lol:...
No to ciesze sie że sie zdecydowałaś:multi::multi: Konkrety prosze na komórke albo PW bo wieczorkiem pewnie jeszcze zajrze:cool3:

Posted

groszek83 napisał(a):
Oświetlił mi droge żebym dobrze trafiła:evil_lol:

Tez chcem taką lampke nocną:D Gdzie mozna takie kupic:evil_lol:??

Bądz ukrasc:diabloti:Np. od Ciebie:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Tez chcem taką lampke nocną:D Gdzie mozna takie kupic:evil_lol:??

Bądz ukrasc:diabloti:Np. od Ciebie:diabloti:

Takiej lampki nie dostaniesz nigdzie:eviltong: jest jedyna niepowtarzalna i nie do podrobienia:evil_lol:
Możesz spróbować ukraść ale za konsekwencje nie będe odpowiedzialności ponosić:eviltong:

Posted

groszek83 napisał(a):
Takiej lampki nie dostaniesz nigdzie:eviltong: jest jedyna niepowtarzalna i nie do podrobienia:evil_lol:
Możesz spróbować ukraść ale za konsekwencje nie będe odpowiedzialności ponosić:eviltong:

No to skoro nigdzie nie mozna kupic, a jak tak bardzo ją cem, to...:diabloti: :siara:

A co mi zrobisz za kare:roll:??