groszek83 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 bonsai_88 napisał(a):A tak w ogóle... z ciekawości... na kiedy się umówiliście? Bo jak teraz już nie pracuję, to mam czas, może się wproszę na siłę :diabloti:... w końcu z kogoś tego grilla zrobić :evil_lol: Wproś sie wproś:multi: Na długi weekend czerwcowy czyli na 11:cool3: Prosze sie zdecydować i nie trzymać mnie w niepewnosci bo ja słabe nerwy mam:mad: Quote
groszek83 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Tengusia']ciotka a bedziesz sie wpraszac z Birma ??? bo moja Fazula choc milutka to potrafi oddac :roll: Groszku gdzie ty tyle ludzi pomiescisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzieś upchne pod łóżko pod szafe:evil_lol: Spokojnie na szczęscie miejscem dysponuje;) Będziemy trzymać nasze pieski z dala od siebie to myśle że awantur być nie powinno albo pójdą mordy w kagańce:roll: Ja jeszcze będe musiała trzymać swoje z dala od Was:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Groszek jak się dowiem, co będę robić to będziesz pierwszą, która się dowie... zwłaszcza, że trzeba będzie wysłać po mnie Górala na dworzec w Zakopanym :diabloti: Quote
groszek83 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='bonsai_88']Groszek jak się dowiem, co będę robić to będziesz pierwszą, która się dowie... zwłaszcza, że trzeba będzie wysłać po mnie Górala na dworzec w Zakopanym :diabloti: Maupo ruda!!! Sama po Cię przyjade a jak chcesz górala dam ci numer do niego sama mu to powiedz:evil_lol: Quote
halgre Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 http://img220.imageshack.us/img220/239/tt026.jpg fajne ucholki ... :evil_lol::evil_lol: http://img527.imageshack.us/img527/9968/tt021c.jpg słodka mordka :loveu: uszko jedno klap :evil_lol: Dindek niekiedy też tak ma, że jedno stoi, drugie leży ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='groszek83'] Maupo ruda!!! Sama po Cię przyjade a jak chcesz górala dam ci numer do niego sama mu to powiedz:evil_lol: Ależ ja ci z dobrego serca chciałam oszczędzić drogi do Zakopanego i spotkania z zmęczoną [czyt. wkurzoną :diabloti:] Birmą... a ty do mnie z maupami :placz:... Ps. Skąd wiedziałaś, że jestem ruda :evil_lol: Ps.2. a numer daj, może się przyda :megagrin: Quote
groszek83 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ależ ja ci z dobrego serca chciałam oszczędzić drogi do Zakopanego i spotkania z zmęczoną [czyt. wkurzoną :diabloti:] Birmą... a ty do mnie z maupami :placz:... Ps. Skąd wiedziałaś, że jestem ruda :evil_lol: Ps.2. a numer daj, może się przyda :megagrin: Maupy to sympatczne zwierzątka... przeważnie:eviltong: Tylko rude może być takie wredne:diabloti: Numer dam jak sama sie dowiem jaki ma:eviltong: Ide sprzątać bo mam właśnie mówi że Fredzio zwrócił trawke którą żuł popołudniu:placz: No mówie co rude to wredne:placz: On jest jak żółw wodny jak ma za czysto to musi nabrudzić, już nie policze ile razy ja tam podłoge szorowałam:placz: po co mi to było no po co? wywale z powrotem w pola w czerwcu na rocznice:diabloti: Dobranoc... Quote
Moniek193 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hej Wam:multi: Ale słodkie:loveu: http://img527.imageshack.us/img527/9968/tt021c.jpg Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Cześć:cool3: Troche fot dla przypomnienia sie Księżniczka Osioł I znowu księżniczka Hipopotam Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Miś dzisiaj wytaplał sie w czymś od noska po paluszki a potem wzieło go na miłości i przytulańce:loveu: Po przyjściu do domu popędził na łóżeczko:loveu: Kocham swoje psy:loveu::evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Nie chce mi sie z tobą gadać:evil_lol: Co robi kot podczas majowych deszczów-sępi;) Drzewo od spodu:evil_lol: Quote
halgre Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Śliczne zdjątka kotków, piesków ... :loveu::evil_lol::multi: http://img520.imageshack.us/img520/6915/smileyipb363.gif księżniczka postawiła uszki ...:evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Groszek :crazyeye:? Co ty tutaj robisz :crazyeye:? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='halgre58']Śliczne zdjątka kotków, piesków ... :loveu::evil_lol::multi: http://img520.imageshack.us/img520/6915/smileyipb363.gif księżniczka postawiła uszki ...:evil_lol::evil_lol: Ja same śliczne zdjęcia robie:diabloti::eviltong: ale to z linku to nie moje:shake::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Domka_Czika napisał(a):Grosiuu.. Ty żyjesz?!:crazyeye: Nooooo........... chyba tak czy ja o czymś nie wiem?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 bonsai_88 napisał(a):Groszek :crazyeye:? Co ty tutaj robisz :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawiam zdjęcia i przyczniam sie do ogólnego polepszenia stanu forum a o co chodzi?:loveu: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Kupiłam Józi nową śliczną miseczke w sam raz na raz:evil_lol: Jeśli chodzi o biust to to stworzenie ma koligacje rodzinne z Ziutą:roll: Scur i dupozwiski:loveu: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Kurde jak ja uwielbiam gory, moze uda mi sei wyjechac na pare dni gdzies we wrzesniu No.. to wiesz.... jak byś była gdzieś tu w okolicy to ...wiesz:evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Cheritka napisał(a):Witamy się z Wami ;d Odwitowywujemy sie;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kurde jak ja uwielbiam gory, moze uda mi sei wyjechac na pare dni gdzies we wrzesniu Quote
Recommended Posts