Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A tak w ogóle... z ciekawości... na kiedy się umówiliście?

Bo jak teraz już nie pracuję, to mam czas, może się wproszę na siłę :diabloti:... w końcu z kogoś tego grilla zrobić :evil_lol:

Wproś sie wproś:multi: Na długi weekend czerwcowy czyli na 11:cool3: Prosze sie zdecydować i nie trzymać mnie w niepewnosci bo ja słabe nerwy mam:mad:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']ciotka a bedziesz sie wpraszac z Birma ??? bo moja Fazula choc milutka to potrafi oddac :roll:

Groszku gdzie ty tyle ludzi pomiescisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gdzieś upchne pod łóżko pod szafe:evil_lol: Spokojnie na szczęscie miejscem dysponuje;)
Będziemy trzymać nasze pieski z dala od siebie to myśle że awantur być nie powinno albo pójdą mordy w kagańce:roll: Ja jeszcze będe musiała trzymać swoje z dala od Was:evil_lol:

Posted

Groszek jak się dowiem, co będę robić to będziesz pierwszą, która się dowie... zwłaszcza, że trzeba będzie wysłać po mnie Górala na dworzec w Zakopanym :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek jak się dowiem, co będę robić to będziesz pierwszą, która się dowie... zwłaszcza, że trzeba będzie wysłać po mnie Górala na dworzec w Zakopanym :diabloti:
Maupo ruda!!! Sama po Cię przyjade a jak chcesz górala dam ci numer do niego sama mu to powiedz:evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83'] Maupo ruda!!! Sama po Cię przyjade a jak chcesz górala dam ci numer do niego sama mu to powiedz:evil_lol:
Ależ ja ci z dobrego serca chciałam oszczędzić drogi do Zakopanego i spotkania z zmęczoną [czyt. wkurzoną :diabloti:] Birmą... a ty do mnie z maupami :placz:...

Ps. Skąd wiedziałaś, że jestem ruda :evil_lol:
Ps.2. a numer daj, może się przyda :megagrin:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ależ ja ci z dobrego serca chciałam oszczędzić drogi do Zakopanego i spotkania z zmęczoną [czyt. wkurzoną :diabloti:] Birmą... a ty do mnie z maupami :placz:...

Ps. Skąd wiedziałaś, że jestem ruda :evil_lol:
Ps.2. a numer daj, może się przyda :megagrin:

Maupy to sympatczne zwierzątka... przeważnie:eviltong:
Tylko rude może być takie wredne:diabloti:
Numer dam jak sama sie dowiem jaki ma:eviltong:
Ide sprzątać bo mam właśnie mówi że Fredzio zwrócił trawke którą żuł popołudniu:placz: No mówie co rude to wredne:placz: On jest jak żółw wodny jak ma za czysto to musi nabrudzić, już nie policze ile razy ja tam podłoge szorowałam:placz: po co mi to było no po co? wywale z powrotem w pola w czerwcu na rocznice:diabloti:

Dobranoc...

Posted

Miś dzisiaj wytaplał sie w czymś od noska po paluszki a potem wzieło go na miłości i przytulańce:loveu: Po przyjściu do domu popędził na łóżeczko:loveu: Kocham swoje psy:loveu::evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Groszek :crazyeye:? Co ty tutaj robisz :crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wstawiam zdjęcia i przyczniam sie do ogólnego polepszenia stanu forum a o co chodzi?:loveu:

Posted

Kupiłam Józi nową śliczną miseczke w sam raz na raz:evil_lol:

Jeśli chodzi o biust to to stworzenie ma koligacje rodzinne z Ziutą:roll:

Scur

i dupozwiski:loveu:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Kurde jak ja uwielbiam gory, moze uda mi sei wyjechac na pare dni gdzies we wrzesniu

No.. to wiesz.... jak byś była gdzieś tu w okolicy to ...wiesz:evil_lol: