Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
Mnie termin odpowiada;) akurat będe po pierwszym miesiącu w nowej pracy to już będe mogła coś o wolnm pomyśleć:evil_lol: Wez Fazulke będe sobie mogła mordulca pomiziać:multi: syna też chętnie poznam;)

no to super teraz trza tylko poczekac do czerwca :grins: oby sie nic nie zmienilo :p

powiedz mi tylko skad ty ten snieg wzielas :-o brrrrrrrr ...

Posted

Tengusia napisał(a):
no to super teraz trza tylko poczekac do czerwca :grins: oby sie nic nie zmienilo :p

powiedz mi tylko skad ty ten snieg wzielas :-o brrrrrrrr ...

Leży sobie jeszcze tu i tam:evil_lol: dzisiaj w lesie natkneliśmy sie na dwie wielkie łachy śniegu a ile radości było;) dobrze że w zimie tak na śnieg nie reagują bo pozamieniałyby sie w bałwanki:evil_lol:

Posted

[quote name='Efciq']Hej :)
Dawno nas nie było...
http://img228.imageshack.us/img228/8360/p4122026.jpg
:loveu::loveu:
Bo kto widział wymyślać sobie takie hasła żeby ich nie pamiętać:eviltong:
Tak w ogóle chcialam napisać że mój Misio pysio najsłodszy na świecie zrobił milowy krok do przodu i nie pognał dziś za uciekjącym psem:loveu: Mała rzecz a cieszy:evil_lol:
W ramach rekompensaty za swoje opanowanie siedzi właśnie i pierdzi na potęge:loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ooo... to Góral pracuje :razz:? A jako kto?

Ps. o zdjęcia mi chodziło :mad:

Zdjęć nie ma i nie będzie:eviltong: a dlaczego to ty już doskonale wiesz :diabloti:
Góral pracuje jako góralski kelner;) Czemu takie zdziwienie przecież coś robić trzeba (niestety:evil_lol:) i powiem ci że to doskonale płatna praca kupił sobie już samochodzik komputer wyjechał do Włoch na wakacje:cool3: chyba że robi jakieś ciemne interesy na boku a my nic nie wiemy:evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']http://img140.imageshack.us/img140/4454/p4122010.jpg - jak tu się ładnie uśmiecha ... :loveu::loveu::loveu:
Moja dziewczynka uśmiecha sie delikatnie i subtelnie:loveu: Miś natomiast cieszy sie całą paszczą i ogólnie całym sobą:evil_lol: jak sie rozpędzi w tym cieszeniu sie to naprawde trudno go potem uspokoic :lol:
Zlało mnie właśnie na spacerku najpierw powiał wiatr potem zaczeło lecieć coś na kształt gradu a jeszcze potem zaczął padać deszcz tylko że poziomo:roll: za to nigdy jeszcze nie widziałam Józi tak szybko zasuwającej do domu:evil_lol: one były pod drzwiami jakieś 10 minut przede mną:evil_lol: teraz grzmi i znowu wiatr więc sie pochowały po kątach a ja mam chwile spokoju;)
I jeszcze jeden mały sukces otóż Fredzio po prawie roku pobytu u mnie zjadł dziś śniadanko z miski nie z ręki wprawdzie za namową i naprowadzaniem go na miske ale zjadł;)

Posted

groszek83 napisał(a):
Moja dziewczynka uśmiecha sie delikatnie i subtelnie:loveu: Miś natomiast cieszy sie całą paszczą i ogólnie całym sobą:evil_lol: jak sie rozpędzi w tym cieszeniu sie to naprawde trudno go potem uspokoic :lol:
Zlało mnie właśnie na spacerku najpierw powiał wiatr potem zaczeło lecieć coś na kształt gradu a jeszcze potem zaczął padać deszcz tylko że poziomo:roll: za to nigdy jeszcze nie widziałam Józi tak szybko zasuwającej do domu:evil_lol: one były pod drzwiami jakieś 10 minut przede mną:evil_lol: teraz grzmi i znowu wiatr więc sie pochowały po kątach a ja mam chwile spokoju;)
I jeszcze jeden mały sukces otóż Fredzio po prawie roku pobytu u mnie zjadł dziś śniadanko z miski nie z ręki wprawdzie za namową i naprowadzaniem go na miske ale zjadł;)

A u nas tez sie zanosi i zanosi na te burze od rana wiec pewnie zaraz sie zacznie:roll:Dlatego wzienam psy na spacer i zrobily co trzra:evil_lol:

Posted

No to gratuluję sukcesów :multi:...

Ja też wczoraj miałam sukces z Birmą... wpadł do mnie kumpel na piwo i... nawet nie musiałam zamykać Birmy na klucz w łazience [udało się wytłumaczyć pieskowi, że nie powinna zjadać tego PIJĄCEGO pana], wystarczało jak ją parę razy przytrzymałam [Kubusiowi się za mocno gestykulowało] :cool3:.
Birma jest zabrana od pijaka i potrafi atakować ludzi za... niesienie piwa w siatce, zamkniętego :mad:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A u nas tez sie zanosi i zanosi na te burze od rana wiec pewnie zaraz sie zacznie:roll:Dlatego wzienam psy na spacer i zrobily co trzra:evil_lol:

Jakie psy przecież masz jednego:-o
No teraz banerek mi sie podoba:eviltong:
cockermaister napisał(a):
Hejka:)

śliczne psiaki :loveu::loveu::loveu:

Dziękować;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No to gratuluję sukcesów :multi:...

Ja też wczoraj miałam sukces z Birmą... wpadł do mnie kumpel na piwo i... nawet nie musiałam zamykać Birmy na klucz w łazience [udało się wytłumaczyć pieskowi, że nie powinna zjadać tego PIJĄCEGO pana], wystarczało jak ją parę razy przytrzymałam [Kubusiowi się za mocno gestykulowało] :cool3:.
Birma jest zabrana od pijaka i potrafi atakować ludzi za... niesienie piwa w siatce, zamkniętego :mad:

Hihi to możemy sobie nawzajem pogratulować tylko ze tobie zajmuje to znacznie mniej czasu niż mnie:evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Jakie psy przecież masz jednego:-o
No teraz banerek mi sie podoba:eviltong:

Hah no bo przyjechal do mnie pies babci i mialam go caly Bozy dzien dla siebie:loveu: A ze byl az do 22.00 u nas to musialam i z nim sapcer wieczorny przed burzowy zaliczyc:loveu:

A dzienkowac:loveu: To tamten byl beee:mad::diabloti:????