groszek83 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 No i reszta zdjęć Przyroda Dochodzimy do celu Jesteśmy na miejscu Zadowolony z siebie kundel:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hej łysolki:loveu:http://img152.imageshack.us/img152/2463/p4121970.jpg Ile fot:loveu:Rozpieszczasz nas:diabloti::loveu: Quote
groszek83 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Pisałam już że Ziuta znowu ma mleko, chyba nie- więc ma:roll: co widać Quote
Tengusia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 groszek83 napisał(a):Mnie termin odpowiada;) akurat będe po pierwszym miesiącu w nowej pracy to już będe mogła coś o wolnm pomyśleć:evil_lol: Wez Fazulke będe sobie mogła mordulca pomiziać:multi: syna też chętnie poznam;) no to super teraz trza tylko poczekac do czerwca :grins: oby sie nic nie zmienilo :p powiedz mi tylko skad ty ten snieg wzielas :-o brrrrrrrr ... Quote
groszek83 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Moniek193']Hej łysolki:loveu:http://img152.imageshack.us/img152/2463/p4121970.jpg Ile fot:loveu:Rozpieszczasz nas:diabloti::loveu: Czasami zasłużycie:eviltong: Quote
groszek83 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Tengusia napisał(a):no to super teraz trza tylko poczekac do czerwca :grins: oby sie nic nie zmienilo :p powiedz mi tylko skad ty ten snieg wzielas :-o brrrrrrrr ... Leży sobie jeszcze tu i tam:evil_lol: dzisiaj w lesie natkneliśmy sie na dwie wielkie łachy śniegu a ile radości było;) dobrze że w zimie tak na śnieg nie reagują bo pozamieniałyby sie w bałwanki:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Skoro nas rozpieszczasz to gdzie jest góral :diabloti: Quote
Efciq Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hej :) Dawno nas nie było... http://img228.imageshack.us/img228/8360/p4122026.jpg :loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 bonsai_88 napisał(a):Skoro nas rozpieszczasz to gdzie jest góral :diabloti: Góral.....:hmmmm:w pracy. Dlaczego pytasz??:diabloti: Quote
groszek83 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Efciq']Hej :) Dawno nas nie było... http://img228.imageshack.us/img228/8360/p4122026.jpg :loveu::loveu: Bo kto widział wymyślać sobie takie hasła żeby ich nie pamiętać:eviltong: Tak w ogóle chcialam napisać że mój Misio pysio najsłodszy na świecie zrobił milowy krok do przodu i nie pognał dziś za uciekjącym psem:loveu: Mała rzecz a cieszy:evil_lol: W ramach rekompensaty za swoje opanowanie siedzi właśnie i pierdzi na potęge:loveu: Quote
bonsai_88 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 groszek83 napisał(a):Góral.....:hmmmm:w pracy. Dlaczego pytasz??:diabloti: Ooo... to Góral pracuje :razz:? A jako kto? Ps. o zdjęcia mi chodziło :mad: Quote
groszek83 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ooo... to Góral pracuje :razz:? A jako kto? Ps. o zdjęcia mi chodziło :mad: Zdjęć nie ma i nie będzie:eviltong: a dlaczego to ty już doskonale wiesz :diabloti: Góral pracuje jako góralski kelner;) Czemu takie zdziwienie przecież coś robić trzeba (niestety:evil_lol:) i powiem ci że to doskonale płatna praca kupił sobie już samochodzik komputer wyjechał do Włoch na wakacje:cool3: chyba że robi jakieś ciemne interesy na boku a my nic nie wiemy:evil_lol: Quote
halgre Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 http://img140.imageshack.us/img140/4454/p4122010.jpg - jak tu się ładnie uśmiecha ... :loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='halgre58']http://img140.imageshack.us/img140/4454/p4122010.jpg - jak tu się ładnie uśmiecha ... :loveu::loveu::loveu: Moja dziewczynka uśmiecha sie delikatnie i subtelnie:loveu: Miś natomiast cieszy sie całą paszczą i ogólnie całym sobą:evil_lol: jak sie rozpędzi w tym cieszeniu sie to naprawde trudno go potem uspokoic :lol: Zlało mnie właśnie na spacerku najpierw powiał wiatr potem zaczeło lecieć coś na kształt gradu a jeszcze potem zaczął padać deszcz tylko że poziomo:roll: za to nigdy jeszcze nie widziałam Józi tak szybko zasuwającej do domu:evil_lol: one były pod drzwiami jakieś 10 minut przede mną:evil_lol: teraz grzmi i znowu wiatr więc sie pochowały po kątach a ja mam chwile spokoju;) I jeszcze jeden mały sukces otóż Fredzio po prawie roku pobytu u mnie zjadł dziś śniadanko z miski nie z ręki wprawdzie za namową i naprowadzaniem go na miske ale zjadł;) Quote
Moniek193 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 groszek83 napisał(a):Moja dziewczynka uśmiecha sie delikatnie i subtelnie:loveu: Miś natomiast cieszy sie całą paszczą i ogólnie całym sobą:evil_lol: jak sie rozpędzi w tym cieszeniu sie to naprawde trudno go potem uspokoic :lol: Zlało mnie właśnie na spacerku najpierw powiał wiatr potem zaczeło lecieć coś na kształt gradu a jeszcze potem zaczął padać deszcz tylko że poziomo:roll: za to nigdy jeszcze nie widziałam Józi tak szybko zasuwającej do domu:evil_lol: one były pod drzwiami jakieś 10 minut przede mną:evil_lol: teraz grzmi i znowu wiatr więc sie pochowały po kątach a ja mam chwile spokoju;) I jeszcze jeden mały sukces otóż Fredzio po prawie roku pobytu u mnie zjadł dziś śniadanko z miski nie z ręki wprawdzie za namową i naprowadzaniem go na miske ale zjadł;) A u nas tez sie zanosi i zanosi na te burze od rana wiec pewnie zaraz sie zacznie:roll:Dlatego wzienam psy na spacer i zrobily co trzra:evil_lol: Quote
cockermaister Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Hejka:) śliczne psiaki :loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 No to gratuluję sukcesów :multi:... Ja też wczoraj miałam sukces z Birmą... wpadł do mnie kumpel na piwo i... nawet nie musiałam zamykać Birmy na klucz w łazience [udało się wytłumaczyć pieskowi, że nie powinna zjadać tego PIJĄCEGO pana], wystarczało jak ją parę razy przytrzymałam [Kubusiowi się za mocno gestykulowało] :cool3:. Birma jest zabrana od pijaka i potrafi atakować ludzi za... niesienie piwa w siatce, zamkniętego :mad: Quote
groszek83 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Moniek193 napisał(a):A u nas tez sie zanosi i zanosi na te burze od rana wiec pewnie zaraz sie zacznie:roll:Dlatego wzienam psy na spacer i zrobily co trzra:evil_lol: Jakie psy przecież masz jednego:-o No teraz banerek mi sie podoba:eviltong: cockermaister napisał(a):Hejka:) śliczne psiaki :loveu::loveu::loveu: Dziękować;) Quote
groszek83 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 jbk napisał(a):Witanko Groszku ;) Miłego weekendu ;) Witanko:multi: miły jest tlko nóżki boleć będą:evil_lol: Quote
groszek83 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 bonsai_88 napisał(a):No to gratuluję sukcesów :multi:... Ja też wczoraj miałam sukces z Birmą... wpadł do mnie kumpel na piwo i... nawet nie musiałam zamykać Birmy na klucz w łazience [udało się wytłumaczyć pieskowi, że nie powinna zjadać tego PIJĄCEGO pana], wystarczało jak ją parę razy przytrzymałam [Kubusiowi się za mocno gestykulowało] :cool3:. Birma jest zabrana od pijaka i potrafi atakować ludzi za... niesienie piwa w siatce, zamkniętego :mad: Hihi to możemy sobie nawzajem pogratulować tylko ze tobie zajmuje to znacznie mniej czasu niż mnie:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 groszek83 napisał(a):Jakie psy przecież masz jednego:-o No teraz banerek mi sie podoba:eviltong: Hah no bo przyjechal do mnie pies babci i mialam go caly Bozy dzien dla siebie:loveu: A ze byl az do 22.00 u nas to musialam i z nim sapcer wieczorny przed burzowy zaliczyc:loveu: A dzienkowac:loveu: To tamten byl beee:mad::diabloti:???? Quote
groszek83 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Moniek193 napisał(a): A dzienkowac:loveu: To tamten byl beee:mad::diabloti:???? ................:grins: Quote
Recommended Posts