Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Groszek na koniec miesiąca powinnam mniej-więcej już wiedzieć co i jak :multi:... Chociaż ze względów kasowych to raczej na czerwiec będę stawiać :roll:. A... będę bez Smoka jechać :diabloti:. Doszłam do wniosku, że wyprawa z dzieckiem, psami i Kamilem to za dużo - potrzebowalibyśmy co najmniej 2 samochody, żeby wszystkich przewieźć, a nawet jednego nie mamy :evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to czego jeszcze trzeba do szczęścia? Zdjęcia Górala i to wyraźnego [a nie jakieś takie tam z daleka] :evil_lol:...
Swoją drogą właśnie zdałam sobie sprawę, że poznam Górala osobiście :diabloti:.

Posted

Ta tu tylko o góralu:shake: przywiąże go do krzesła na wasz przyjazd to będziesz mogła oglądać go do woli:eviltong: z bilska z daleka jak będziesz chciała mam rozumieć że na góry nawet nie spojrzysz bo będziesz zbyt zaabsorbowana czym innym:evil_lol:

Posted

Groszek to weź ty jeszcze przymocuj jakie kółka i kawałek liny do tego krzesełka to będziemy mogły pójść na spacer po górach :evil_lol:. A na serio to ja góry kocham i uwielbiam :loveu:... mam nadzieję, że po studiach uda mi się w górach zamieszkać :cool3:.

Posted

Za dużo wymagasz- buda kółka:shake: kiedy ja sie wyrobie:roll: jak przymocuje kólka to sama go będziesz ciągnąć po tych górach:eviltong: Birmie nie dam bo mimo że sie nie dogadujemy to jednak mój brat a jak twoja wariatka zechce sr.. gdzieś nad przepaścia i skończy sie to jak twoja wyprawa rowerowa to podejrzewam że góral przestałby oddychać na znacznie dłużej niż minuta:diabloti:
To ja ci pokaże pare działek na sprzedaż:evil_lol::eviltong:

Posted

Groszek chłop musi być wytrzymały :evilbat:.

A z tymi działkami to ty nie kuś :razz:... bo jeszcze naprawdę taką kupię i co? I będziesz mnie musiała do końca życia wytrzymywać :diabloti:

Posted

A ja mam smutną wiadomość...
Ze względu na to, że zaczęłam pracować nie będę miała jak przyjechać do ciebie na grilla ani w maju, ani w czerwcu :placz:... I tak wszystkie dni wolne od pracy będę siedzieć w Krakowie na sesji :shake:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A ja mam smutną wiadomość...
Ze względu na to, że zaczęłam pracować nie będę miała jak przyjechać do ciebie na grilla ani w maju, ani w czerwcu :placz:... I tak wszystkie dni wolne od pracy będę siedzieć w Krakowie na sesji :shake:

:bigcry:..................................
Ale co sie odwlecze to nie uciecze:evil_lol:
Bonsai ja cierpliwie poczekam jak kiedyś będziesz mieć troche czasu to daj znać bo chciałabm na żywo twojego grubego charta zobaczyć a za kare nie dam już więcej zdjęć górala, zobaczysz jak przyjedziesz:evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
Groszku wstepnie rzec moge ze przyjade do ciebie w dlugi weekend w czerwcu co ty na to ??? jesli bedziemy jechac autkiem wzielabym Fazulca i syna jesli mozna :cool3:

Mnie termin odpowiada;) akurat będe po pierwszym miesiącu w nowej pracy to już będe mogła coś o wolnm pomyśleć:evil_lol: Wez Fazulke będe sobie mogła mordulca pomiziać:multi: syna też chętnie poznam;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek to jest szantaż :mad:?

Mam nadzieję, że przynajmniej po sesji będę miała troszkę więcej czasu ;)
Ja i szantaż??:crazyeye: No wiesz:shake:
:diabloti: