Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Znaczy się... tego.. ja też jeszcze dokładnego terminu nie mam :oops:... Ale w maju czy czerwcu [kiedy jeszcze większość dzieciaków w szkołach :diabloti:] to mi pasuje, tylko muszę się najpierw dowiedzieć, kiedy dokładnie mam sesję :roll:. Na pewno jakiś wolny weekend się znajdzie, żeby na Tengusię tez trafić :cool3:... Bo 5 maja kończy mi się II semestr i będę miała za sobą już cały rok studiów :p.

No to już musicie ustalić i sprecyzować między sobą dać mi znać a ja będe kombinować wolny weekend;) myśle że maj czerwiec to dobry pomysł bo zrobi sie już ciepło akurat na grilla.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
Bonsai trza sie jakos zgadac, im wiecej nas bedzie tym weselej :diabloti: byle tylko Groszek nas wszystkich w domku pomiescil :evil_lol: no i jak cos to my motorkiem bedziemy jechac :p

Groszek ma sporo miejsca;) Dogadywać sie baby dwie i dawać znaki dymne bo ja też musze wolne dopasować:cool3:
Jak jedziecie motorkiem to wjeżdżając do mojej pięknej i uroczej wsi zwolnijcie jak najbardziej bo mamy takie wyrwy w drodze że kółka pogubicie:evil_lol:

Posted

Cheritka napisał(a):
Cześć prawie zielone Groszki :evil_lol:,

Skąd ja to znam, mój Cheri nawet patrzy, czy miska na niego (broń Boże nie skoczy) jak obok niej przechodzi :evil_lol::evil_lol:
Niejadek jeden :angryy:

Ale Fredzio to żarłok:evil_lol: on sie boi miski z niewiadomych dla mnie powodów jedzonka sie nie boi wręcz przeciwnie;)

Posted

Tengusia napisał(a):
Groszek wiosna idzie wiosna :multi::multi::multi: wiem ze u was pewnie zima jeszcze ale juz juz prawie ... a potem jeszcze pare tygodni i robimy grilla z Bonsai w twoim ogrodku :grins:

Idzie wiosna Tengusiu już nawet tutaj ją czuć; gdzieniegdzie wyłania sie kawałeczek trawy gdzie indziej błotko, kotki zaczynają swoje śpiewy o czwartej rano, ptaszki zaczynają sie nieśmiało odzywać, śnieg z drogi zniknął i odsłonił tragedie w całej okazałości, żółw odzyskal apetyt, Lamcia zaczyna przejawiać chęć do spacerow.... taaaak zdecydowanie czuć wiosne:evil_lol:
Bonsai oszczędzimy:lol: jakieś inne mięsko sie znajdzie ja mam szesć sztuk wybierzemy sobie coś:diabloti::eviltong:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
E... tego.... Tengusia.... a naprawdę musicie robić grilla ZE MNIE :placz:... ja wam nawet kiełbaski kupię, tylko mi darujcie takie tortury :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Już sie Bonsai nie bój namawiam Tengusie na inne mięsko:evil_lol: a tak w ogóle co będziesz grilować skoro ty mięsa nie jesz? Marchewke?:eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt:

przepraszam tak jakos sie napisalo ze rzeczywiscie wyszlo na to ze chemy zgrillowac biedna Bonsai :oops:

wybacz :Rose:

Trzeba było sie nie przyznawać niech sie troche pomartwi co ją w tych górach spotka:evil_lol:

Posted

Groszek przyszedł, Groszek :multi:....

Ja poproszę mięsko z Górala :evilbat:... a w ogóle po 9 miesiącach wstręt przed mięsem mi przeszedł :grins:.
Groszku, powiedz mi jeszcze jak do ciebie można dojechać :oops:. Bo ja taka jakby nie zmotoryzowana i nie wiem jak się zorganizować - czy dojazd w miarę wygodny i możemy się wszyscy pakować [czyli JA, Smok, 2 psy i Kamil :razz:] czy może jest trochę gorzej, więc część towarzystwa lepiej zostawić w domu [czyli Kamil i Smoku... co z psami to bym się zastanowiła], a samej się brać za podryw Górala :diabloti:...

Posted

Myślicielka
dwa gluty

Miś zarośnięty:evil_lol: już doprowadziłam go do ładu teraz Józek i będą jak nowe ,coraz cieplej nie powinno im być zimno skoro w domu są trzymane nie?

zima już za długo trwa i kotkom sie nudzi

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Groszek przyszedł, Groszek :multi:....

Ja poproszę mięsko z Górala :evilbat:... a w ogóle po 9 miesiącach wstręt przed mięsem mi przeszedł :grins:.
Groszku, powiedz mi jeszcze jak do ciebie można dojechać :oops:. Bo ja taka jakby nie zmotoryzowana i nie wiem jak się zorganizować - czy dojazd w miarę wygodny i możemy się wszyscy pakować [czyli JA, Smok, 2 psy i Kamil :razz:] czy może jest trochę gorzej, więc część towarzystwa lepiej zostawić w domu [czyli Kamil i Smoku... co z psami to bym się zastanowiła], a samej się brać za podryw Górala :diabloti:...

Powiem tak- jeśli dojedziesz do Zakopanego to już nie masz sie czym martwić bo tam to sie po was podjedzie;) Miejsca w domu mam dosyć zmieścimy sie wszyscy (Birmie obiecałam bude:evil_lol:) więc pod tym względem jest luz, martwi mnie bardziej jak sie nasze psy dogadają a raczej czy kłótnie będą ostre (pisałam już o Figielku:roll:) ale jak będziemy mieć oczy dookoła głowy to powinny wszystkie przeżyć;) Decyzja należy do Ciebie chcesz podrywać górala czy odpoczywać ze swoimi chłopami i zapewnić towarzystwo TZ Tengusi (jak sobie pójdą to będziesz górala podrywać w ukryciu):evil_lol::evil_lol:

Posted

u ciebie to i snieg ogladac moge :multi: fajnie ze sie zjawilas :grins: co do przyjazdu mam nadzieje ze uda nam sie zgrac, mysle ze to my ze wzgledu na szkole Bonsai sie dostosujemy ;) przynajmniej postaramy sie :grins:

Bonsai czy ty wegetarianka jestes :hmmmm:

Posted

Tengusia napisał(a):
u ciebie to i snieg ogladac moge :multi: fajnie ze sie zjawilas :grins: co do przyjazdu mam nadzieje ze uda nam sie zgrac, mysle ze to my ze wzgledu na szkole Bonsai sie dostosujemy ;) przynajmniej postaramy sie :grins:

Bonsai czy ty wegetarianka jestes :hmmmm:

No śniegu nadal mam pod dostatkiem :lol:
Bonsai czekamy w takim razie aż będziesz mieć czas;)

Posted

O uczuleniach to nawet nie myśle:shake: Józek też ma tylko nie wiadomo na co:shake: zobaczymy co wiosna przyniesie:roll:
Ja sie chce bawić to one zabawy nie lubią wola spacer:eviltong:
Przychodze z pracy i lece z nimi na spacer ale mam wrażenie że nie są tak do końca zadowolone bo siedzą w domu w lecie co innego cały dzień na zewnątrz i hulaj dusza a teraz kwitną w domu.
No nic ide nakarmić hołote;)
Dobranoc.

Posted

groszek83 napisał(a):
Pieski też sie nudzą niestety ale staram sie zapewnić im choć minimum rozrywki na dzień;)

Nudzom siem:crazyeye:Bo pewnie pancia sie nie chce z nimi bawic:diabloti:
Moja Sara uwielbia snieg, wiosne zreszta tez ale ma uczulenie na trawe wiec nie jest tak fajnie ja w zimie:placz:

Posted

Groszek właśnie się zastanawiam, czy mamy dość dużą torbę, żeby zapakować Smoka na wyjazd :diabloti:. Niestety takie małe dziecko ma 10 x więcej rzeczy od dorosłego :mad:.
Z Birmą to już mój problem, żeby ci psów nie wkurzała, ja pańcia okropna i na zamknięcie w kojcu mogę się zgodzić :diabloti:. Zresztą Tengusia widziała, że nawet przy bezczelnie podrywających mnie lizusach [czyli Fazulce :evil_lol:] Birma umiała [momentami :evil_lol:] się opanowywać i grzecznie siedzieć :cool3:.

Z wyjazdem to powinnam wiedzieć dokładniej co i jak dopiero na koniec kwietnia, ale i tak raczej na czerwiec stawiam :roll:... Ew. koniec maja, bo pewnie w 1 połowie wszyscy będą wymagali, żeby pozaliczać niepozaliczane :placz:...

Posted

groszek83 napisał(a):
O uczuleniach to nawet nie myśle:shake: Józek też ma tylko nie wiadomo na co:shake: zobaczymy co wiosna przyniesie:roll:
Ja sie chce bawić to one zabawy nie lubią wola spacer:eviltong:
Przychodze z pracy i lece z nimi na spacer ale mam wrażenie że nie są tak do końca zadowolone bo siedzą w domu w lecie co innego cały dzień na zewnątrz i hulaj dusza a teraz kwitną w domu.
No nic ide nakarmić hołote;)
Dobranoc.

Dobranoc:loveu: