groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 bonsai_88 napisał(a):Znaczy się... tego.. ja też jeszcze dokładnego terminu nie mam :oops:... Ale w maju czy czerwcu [kiedy jeszcze większość dzieciaków w szkołach :diabloti:] to mi pasuje, tylko muszę się najpierw dowiedzieć, kiedy dokładnie mam sesję :roll:. Na pewno jakiś wolny weekend się znajdzie, żeby na Tengusię tez trafić :cool3:... Bo 5 maja kończy mi się II semestr i będę miała za sobą już cały rok studiów :p. No to już musicie ustalić i sprecyzować między sobą dać mi znać a ja będe kombinować wolny weekend;) myśle że maj czerwiec to dobry pomysł bo zrobi sie już ciepło akurat na grilla. Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 karja napisał(a):ja tu stała bywalczyni tylko właścicielki tego galeri rzadko kiedy ujrzysz:evil_lol: Musze zerknąć do ciebie kied ostatnio tam byłaś:eviltong: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Tengusia napisał(a):Bonsai trza sie jakos zgadac, im wiecej nas bedzie tym weselej :diabloti: byle tylko Groszek nas wszystkich w domku pomiescil :evil_lol: no i jak cos to my motorkiem bedziemy jechac :p Groszek ma sporo miejsca;) Dogadywać sie baby dwie i dawać znaki dymne bo ja też musze wolne dopasować:cool3: Jak jedziecie motorkiem to wjeżdżając do mojej pięknej i uroczej wsi zwolnijcie jak najbardziej bo mamy takie wyrwy w drodze że kółka pogubicie:evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Cheritka napisał(a):Cześć prawie zielone Groszki :evil_lol:, Skąd ja to znam, mój Cheri nawet patrzy, czy miska na niego (broń Boże nie skoczy) jak obok niej przechodzi :evil_lol::evil_lol: Niejadek jeden :angryy: Ale Fredzio to żarłok:evil_lol: on sie boi miski z niewiadomych dla mnie powodów jedzonka sie nie boi wręcz przeciwnie;) Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Tengusia napisał(a):Groszek wiosna idzie wiosna :multi::multi::multi: wiem ze u was pewnie zima jeszcze ale juz juz prawie ... a potem jeszcze pare tygodni i robimy grilla z Bonsai w twoim ogrodku :grins: Idzie wiosna Tengusiu już nawet tutaj ją czuć; gdzieniegdzie wyłania sie kawałeczek trawy gdzie indziej błotko, kotki zaczynają swoje śpiewy o czwartej rano, ptaszki zaczynają sie nieśmiało odzywać, śnieg z drogi zniknął i odsłonił tragedie w całej okazałości, żółw odzyskal apetyt, Lamcia zaczyna przejawiać chęć do spacerow.... taaaak zdecydowanie czuć wiosne:evil_lol: Bonsai oszczędzimy:lol: jakieś inne mięsko sie znajdzie ja mam szesć sztuk wybierzemy sobie coś:diabloti::eviltong: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 bonsai_88 napisał(a):E... tego.... Tengusia.... a naprawdę musicie robić grilla ZE MNIE :placz:... ja wam nawet kiełbaski kupię, tylko mi darujcie takie tortury :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Już sie Bonsai nie bój namawiam Tengusie na inne mięsko:evil_lol: a tak w ogóle co będziesz grilować skoro ty mięsa nie jesz? Marchewke?:eviltong: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Tengusia napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: przepraszam tak jakos sie napisalo ze rzeczywiscie wyszlo na to ze chemy zgrillowac biedna Bonsai :oops: wybacz :Rose: Trzeba było sie nie przyznawać niech sie troche pomartwi co ją w tych górach spotka:evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Troche zdjęć Mój menscyzna i jego dylematy wejść do wody czy nie wejść oto jest pytanie znikający punkt i szczurzy nos Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale sie ten groszek rozgadał :D Czesc:):):) Quote
bonsai_88 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Groszek przyszedł, Groszek :multi:.... Ja poproszę mięsko z Górala :evilbat:... a w ogóle po 9 miesiącach wstręt przed mięsem mi przeszedł :grins:. Groszku, powiedz mi jeszcze jak do ciebie można dojechać :oops:. Bo ja taka jakby nie zmotoryzowana i nie wiem jak się zorganizować - czy dojazd w miarę wygodny i możemy się wszyscy pakować [czyli JA, Smok, 2 psy i Kamil :razz:] czy może jest trochę gorzej, więc część towarzystwa lepiej zostawić w domu [czyli Kamil i Smoku... co z psami to bym się zastanowiła], a samej się brać za podryw Górala :diabloti:... Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Myślicielka dwa gluty Miś zarośnięty:evil_lol: już doprowadziłam go do ładu teraz Józek i będą jak nowe ,coraz cieplej nie powinno im być zimno skoro w domu są trzymane nie? zima już za długo trwa i kotkom sie nudzi Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Moniek193 napisał(a):A dziendoberek gadulki:evil_lol: Witanko:multi: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ale sie ten groszek rozgadał :D Czesc:):):) No co od czasu do czasu moge sobie swoją galerie zaśmiecić:eviltong: :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='groszek83']Witanko:multi: O foteczki:loveu: Kotki sie nudza ale nie pieski http://img8.imageshack.us/img8/7500/p3081038.jpg:evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 bonsai_88 napisał(a):Groszek przyszedł, Groszek :multi:.... Ja poproszę mięsko z Górala :evilbat:... a w ogóle po 9 miesiącach wstręt przed mięsem mi przeszedł :grins:. Groszku, powiedz mi jeszcze jak do ciebie można dojechać :oops:. Bo ja taka jakby nie zmotoryzowana i nie wiem jak się zorganizować - czy dojazd w miarę wygodny i możemy się wszyscy pakować [czyli JA, Smok, 2 psy i Kamil :razz:] czy może jest trochę gorzej, więc część towarzystwa lepiej zostawić w domu [czyli Kamil i Smoku... co z psami to bym się zastanowiła], a samej się brać za podryw Górala :diabloti:... Powiem tak- jeśli dojedziesz do Zakopanego to już nie masz sie czym martwić bo tam to sie po was podjedzie;) Miejsca w domu mam dosyć zmieścimy sie wszyscy (Birmie obiecałam bude:evil_lol:) więc pod tym względem jest luz, martwi mnie bardziej jak sie nasze psy dogadają a raczej czy kłótnie będą ostre (pisałam już o Figielku:roll:) ale jak będziemy mieć oczy dookoła głowy to powinny wszystkie przeżyć;) Decyzja należy do Ciebie chcesz podrywać górala czy odpoczywać ze swoimi chłopami i zapewnić towarzystwo TZ Tengusi (jak sobie pójdą to będziesz górala podrywać w ukryciu):evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 u ciebie to i snieg ogladac moge :multi: fajnie ze sie zjawilas :grins: co do przyjazdu mam nadzieje ze uda nam sie zgrac, mysle ze to my ze wzgledu na szkole Bonsai sie dostosujemy ;) przynajmniej postaramy sie :grins: Bonsai czy ty wegetarianka jestes :hmmmm: Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Moniek193']O foteczki:loveu: Kotki sie nudza ale nie pieski http://img8.imageshack.us/img8/7500/p3081038.jpg:evil_lol: Pieski też sie nudzą niestety ale staram sie zapewnić im choć minimum rozrywki na dzień;) Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='SZPiLKA23']http://img8.imageshack.us/img8/5109/p3071002f.jpg dywanik :D Dywanik skórka:evil_lol: kocie futro ma wiele zastosowań;) Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/5109/p3071002f.jpg dywanik :D Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Tengusia napisał(a):u ciebie to i snieg ogladac moge :multi: fajnie ze sie zjawilas :grins: co do przyjazdu mam nadzieje ze uda nam sie zgrac, mysle ze to my ze wzgledu na szkole Bonsai sie dostosujemy ;) przynajmniej postaramy sie :grins: Bonsai czy ty wegetarianka jestes :hmmmm: No śniegu nadal mam pod dostatkiem :lol: Bonsai czekamy w takim razie aż będziesz mieć czas;) Quote
groszek83 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 O uczuleniach to nawet nie myśle:shake: Józek też ma tylko nie wiadomo na co:shake: zobaczymy co wiosna przyniesie:roll: Ja sie chce bawić to one zabawy nie lubią wola spacer:eviltong: Przychodze z pracy i lece z nimi na spacer ale mam wrażenie że nie są tak do końca zadowolone bo siedzą w domu w lecie co innego cały dzień na zewnątrz i hulaj dusza a teraz kwitną w domu. No nic ide nakarmić hołote;) Dobranoc. Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 groszek83 napisał(a):Pieski też sie nudzą niestety ale staram sie zapewnić im choć minimum rozrywki na dzień;) Nudzom siem:crazyeye:Bo pewnie pancia sie nie chce z nimi bawic:diabloti: Moja Sara uwielbia snieg, wiosne zreszta tez ale ma uczulenie na trawe wiec nie jest tak fajnie ja w zimie:placz: Quote
bonsai_88 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Groszek właśnie się zastanawiam, czy mamy dość dużą torbę, żeby zapakować Smoka na wyjazd :diabloti:. Niestety takie małe dziecko ma 10 x więcej rzeczy od dorosłego :mad:. Z Birmą to już mój problem, żeby ci psów nie wkurzała, ja pańcia okropna i na zamknięcie w kojcu mogę się zgodzić :diabloti:. Zresztą Tengusia widziała, że nawet przy bezczelnie podrywających mnie lizusach [czyli Fazulce :evil_lol:] Birma umiała [momentami :evil_lol:] się opanowywać i grzecznie siedzieć :cool3:. Z wyjazdem to powinnam wiedzieć dokładniej co i jak dopiero na koniec kwietnia, ale i tak raczej na czerwiec stawiam :roll:... Ew. koniec maja, bo pewnie w 1 połowie wszyscy będą wymagali, żeby pozaliczać niepozaliczane :placz:... Quote
Moniek193 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 groszek83 napisał(a):O uczuleniach to nawet nie myśle:shake: Józek też ma tylko nie wiadomo na co:shake: zobaczymy co wiosna przyniesie:roll: Ja sie chce bawić to one zabawy nie lubią wola spacer:eviltong: Przychodze z pracy i lece z nimi na spacer ale mam wrażenie że nie są tak do końca zadowolone bo siedzą w domu w lecie co innego cały dzień na zewnątrz i hulaj dusza a teraz kwitną w domu. No nic ide nakarmić hołote;) Dobranoc. Dobranoc:loveu: Quote
Recommended Posts