Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki z zeszłego weekendu pogoda do tej pory bez zmian czyli beznadziejna.
Idziemy

Może jednak nie idziemy patrz jaka paskudna pogoda:roll:

Idziemy idziemy

Troche ślisko:evil_lol:

Ja chce do domu:placz:

Posted

Jest jakiś konkurs na najbrzydszego psa dogo??:diabloti:

Fredzio pierwszy raz wdrapał sie mi na kolana;) Oczywiście kontrola zazdrośnicy czy aby nie za bardzo sie przytula musiała być:evil_lol:

Kotki zostały zamordowane:lol:

tyle bo images odmówił posłuszeństwa:roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
ja chce wiecej zdjec, no tyle Cie nie było ze mogłabys sie postarac!

No i sie postarałam:evil_lol: jak sie tam odblokuje to co nie działa to dołoże zdjęć bo troche ich mam:cool1:

Posted

groszek83 napisał(a):
Nie wpadłam:crazyeye: chyba że o czymś jeszcze nie wiem:eviltong:

A Ty sobie juz nie kojarz bo mi chodzilo ze wpadlas do nas do galeryjki a nie .... nie dokoncze:diabloti:

Posted

A kiedy ma być Tengusia :razz:?

Bo w sumie to nie byłby głupi pomysł - mieszkamy tak blisko siebie, a spotkać się nie możemy... może u ciebie nam się w końcu uda :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A kiedy ma być Tengusia :razz:?

Bo w sumie to nie byłby głupi pomysł - mieszkamy tak blisko siebie, a spotkać się nie możemy... może u ciebie nam się w końcu uda :evil_lol:

Tengusia pisała coś o wiośnie ale bliżej sprecyzowanego terminu jeszcze nie ma Tengusia chodz tu na dywanik:evil_lol: Im więcej tym weselej;) Poza tym czy ja kiedyś miałam jakiś głupi pomysł:cool1:
Ps. musze sie pochwalić bo moje męczarnie odniosły skutek i .... udało mi sie schudnąć:cool3: ufff jeszcze troche jeszcze troche...

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nie skomentuje tego więsz:diabloti:
Idę sobie stąd:cool1:

Napisz to po angielsku:evil_lol:
Nadrabianie zajmie mi chyba miesiąc:shake: Ide rozdać kolacje potworom, obmacać Ziutowy brzuch wypuścić bractwo jeszcze na sik i spróbować po raz 10000 przekonać Fredzia że miska nie gryzie;) Wróce tu jutro .... chyba i będe sie starać przekopać przez te milion stron jakie mi zostało:evil_lol: Dobranoc.

Posted

Znaczy się... tego.. ja też jeszcze dokładnego terminu nie mam :oops:... Ale w maju czy czerwcu [kiedy jeszcze większość dzieciaków w szkołach :diabloti:] to mi pasuje, tylko muszę się najpierw dowiedzieć, kiedy dokładnie mam sesję :roll:. Na pewno jakiś wolny weekend się znajdzie, żeby na Tengusię tez trafić :cool3:... Bo 5 maja kończy mi się II semestr i będę miała za sobą już cały rok studiów :p.

Posted

Bonsai trza sie jakos zgadac, im wiecej nas bedzie tym weselej :diabloti: byle tylko Groszek nas wszystkich w domku pomiescil :evil_lol: no i jak cos to my motorkiem bedziemy jechac :p

Posted

Cześć prawie zielone Groszki :evil_lol:,

i spróbować po raz 10000 przekonać Fredzia że miska nie gryzie;-)

Skąd ja to znam, mój Cheri nawet patrzy, czy miska na niego (broń Boże nie skoczy) jak obok niej przechodzi :evil_lol::evil_lol:
Niejadek jeden :angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Groszek wiosna idzie wiosna :multi::multi::multi: wiem ze u was pewnie zima jeszcze ale juz juz prawie ... a potem jeszcze pare tygodni i robimy grilla z Bonsai w twoim ogrodku :grins:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
E... tego.... Tengusia.... a naprawdę musicie robić grilla ZE MNIE :placz:... ja wam nawet kiełbaski kupię, tylko mi darujcie takie tortury :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

:roflt: :roflt: :roflt:

przepraszam tak jakos sie napisalo ze rzeczywiscie wyszlo na to ze chemy zgrillowac biedna Bonsai :oops:

wybacz :Rose: