Illusion Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Świetne masz kudłacze :loveu:, przylepia się do nich dużo śniegu? ;) Quote
halgre Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dobry ... :evil_lol: Fajne fotki, a te napisy do nich - super... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img105.imageshack.us/img105/1179/tusiezima2011qw1.jpg - w zaprzęgu :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Tengusia a Birma w przyczepce, tak :diabloti:? Bo przecież ja bez Birmy nigdzie się nie ruszę :evil_lol: Quote
groszek83 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Estera napisał(a):Dlatego też mówię GROCH :roll: :evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu: A idz do swojej świnki morskiej:loveu::eviltong: Quote
groszek83 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Tengusia napisał(a):no to ja zapodam pomysla TZtowi i na wiosne smigamy do ciebie :multi: Zapodaj;) To czekam na bliższe szczegóły:multi: Quote
groszek83 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='bonsai_88']A co znowu nabroiłaś :diabloti:? Groszek, a pamiętasz, ze mnie też zapraszałaś na wakacje :evil_lol:? Pamiętam, pamięć mam dobrą:eviltong: Ja mam dużo miejsca zmieścisz sie Ty i Tengusia:cool3: a Birmie znajde miejsce w budzie po naszym kaukaziku:diabloti: Quote
groszek83 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Tengusia']moglabys sie wprosic razem z nami ale my jesli pojedziemy to pojedziemy na motorku a tam trzeciego miejsca brak Wproś sie ruda:evil_lol: Górala na żywo może gdzieś zobaczysz:evil_lol: Quote
groszek83 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 RCookie napisał(a):Świetne masz kudłacze :loveu:, przylepia się do nich dużo śniegu? ;) Miś pół biedy ale Ziuta jest mokra przez cały dzień po spacerze:shake: Ale za to grzeją jak małe grzejniczki w nocy jak jest zimno;) Quote
groszek83 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='halgre58']Dobry ... :evil_lol: Fajne fotki, a te napisy do nich - super... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img105.imageshack.us/img105/1179/tusiezima2011qw1.jpg - w zaprzęgu :evil_lol::evil_lol::eviltong: Dzięki;) Co do fotek to dziś ich brak :shake: Józek nabawił sie ostrego nieżytu żołądka i przez ostatnich pare dni wracając z pracy miałam małe sprzątanko w domu:loveu: bidula męczyła sie i to bardzo:-( dziś rano miała kroplówke i usg jest troche lepiej przynajmniej apetyt jej wrócił i biegunka ustała. Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 poddalam pomysla TZtowi - wydawal sie szczerze zainteresowany :loveu: teraz tylko czekac az zimie wkoncu odpusci i bedzie mozna motorek wyprowadzic na spacerek (jak rowniez bezpiecznie spacerowac po gorach bo teraz to chyba nie bardzo :evil_lol: ) Quote
Illusion Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 groszek83 napisał(a):Miś pół biedy ale Ziuta jest mokra przez cały dzień po spacerze:shake: Ale za to grzeją jak małe grzejniczki w nocy jak jest zimno;) To nie za fajnie, do Tośki śnieg się jakoś bardzo nie przylepia, głównie to do łap, to co chwila się zatrzymuje i to wygryza. Za grzejniczek w nocy nie robi, a szkoda, bo ja to zmarzluch jestem. Quote
Od-Nowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 przecież góry zimą najpiękniejsze są!! Quote
groszek83 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Tengusia napisał(a):poddalam pomysla TZtowi - wydawal sie szczerze zainteresowany :loveu: teraz tylko czekac az zimie wkoncu odpusci i bedzie mozna motorek wyprowadzic na spacerek (jak rowniez bezpiecznie spacerowac po gorach bo teraz to chyba nie bardzo :evil_lol: ) To szykuje sie na wiosne:multi: Teraz to szczerze mówiąc śniegu jest zdecydoawania za dużo w górach to chyba sie utopić w nim można;) Od-Nowa piękna zima ale zaspy sięgają mi do ramion dobrze że mamy terenówke bo do pracy bym nie dojechała:evil_lol: Zrobie jutro pare fotek to wstawie. Ziutek niestety choruje nadal:-( wenflon już na stałe zamontowany w łapince i prawie co dzień kroplówka leci:-( nie wiem co to za cholerstwo jutro mają być wyniki krwi i troche sie boje trzymajcie kciukasy żeby dziewczyneczka zdrowa była bo chyba sie załamie jak to będzie coś poważniejszego:placz:Wybaczcie że nie odwiedzam galeryjek ale mam zamęt w głowie i zły nastrój. Quote
Tengusia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 biedny Ziutek :-( wspolczuje Groszku :calus: ja bylam w niedziele w Korbielowie i sniegu tam masa cala byla, auta zasypane, drogi zasypane, wszystko ukryte pod sniegiem ... dla mieszczucha takiego jak ja to byl niesamowity widok :-o Quote
bonsai_88 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Mam nadzieję, że się Ziutkowi szybko poprawi ;) A jak na poważnie jeśli chcesz to może bym wpadła w maju/czerwcu? Tylko pamiętaj, że Birma do byle jakiej budy nie wejdzie - muszą być kolumienki i złote ornamenty to może się moja księżniczka zdecyduje :evil_lol: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
groszek83 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Wychodzimy już na prostą;) zdjęć nie robiłam bo nie miałam do tego głowy ale podobno ma znowu śnieg padać to jeszcze zdąże:evil_lol: Dziękuje za pączki ale następnego to zjem chyba dopiero za rok:eviltong: Tengusia czego jak czego ale śniegu w tym roku ci u nas dostatek;) Bonsai ja przecież poważnie pisze:cool3: problemik malutki możemy mieć jedynie ze zgodnym funkcjonowaniem naszych uszastych:evil_lol: buda nie ma takich ozdóbek ale jeszcze dorobie do maja może zdąże:evil_lol: Szpilka już jestem przejedzona:eviltong: Jbk jak wyżej:diabloti: Moniek witanko!! Quote
Moniek193 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 O Groszek do tu do nas zajzal:loveu: No to rob te foty czekamy bo ja juz bym chciala wiosne:roll: Pozdrawiamy:loveu: Quote
bonsai_88 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Groszek to robimy tak - postaw ze 2 pniaki i maźnij całość złotą farbą... może wariatka da się nabrać :evil_lol:. Jak będę wiedziała co i jak z sesją to ci się przypomnę :cool3:. Ps. a swoją drogą Birma u was i tak będzie cały czas w kagańcu, więc o swoje psy się nie musisz martwić :roll: Quote
Tengusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Groszku widzialam cie u siebie wiec szybko przybieglam sie z toba spotkac u ciebie :loveu: ale ciebie juz nie ma :niewiem: Quote
Recommended Posts