Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']A co znowu nabroiłaś :diabloti:?

Groszek, a pamiętasz, ze mnie też zapraszałaś na wakacje :evil_lol:?
Pamiętam, pamięć mam dobrą:eviltong:
Ja mam dużo miejsca zmieścisz sie Ty i Tengusia:cool3: a Birmie znajde miejsce w budzie po naszym kaukaziku:diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']moglabys sie wprosic razem z nami ale my jesli pojedziemy to pojedziemy na motorku a tam trzeciego miejsca brak
Wproś sie ruda:evil_lol: Górala na żywo może gdzieś zobaczysz:evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Świetne masz kudłacze :loveu:, przylepia się do nich dużo śniegu? ;)

Miś pół biedy ale Ziuta jest mokra przez cały dzień po spacerze:shake: Ale za to grzeją jak małe grzejniczki w nocy jak jest zimno;)

Posted

[quote name='halgre58']Dobry ... :evil_lol:
Fajne fotki, a te napisy do nich - super... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://img105.imageshack.us/img105/1179/tusiezima2011qw1.jpg - w zaprzęgu :evil_lol::evil_lol::eviltong:
Dzięki;)
Co do fotek to dziś ich brak :shake: Józek nabawił sie ostrego nieżytu żołądka i przez ostatnich pare dni wracając z pracy miałam małe sprzątanko w domu:loveu: bidula męczyła sie i to bardzo:-( dziś rano miała kroplówke i usg jest troche lepiej przynajmniej apetyt jej wrócił i biegunka ustała.

Posted

poddalam pomysla TZtowi - wydawal sie szczerze zainteresowany :loveu: teraz tylko czekac az zimie wkoncu odpusci i bedzie mozna motorek wyprowadzic na spacerek (jak rowniez bezpiecznie spacerowac po gorach bo teraz to chyba nie bardzo :evil_lol: )

Posted

groszek83 napisał(a):
Miś pół biedy ale Ziuta jest mokra przez cały dzień po spacerze:shake: Ale za to grzeją jak małe grzejniczki w nocy jak jest zimno;)

To nie za fajnie, do Tośki śnieg się jakoś bardzo nie przylepia, głównie to do łap, to co chwila się zatrzymuje i to wygryza.
Za grzejniczek w nocy nie robi, a szkoda, bo ja to zmarzluch jestem.

Posted

Tengusia napisał(a):
poddalam pomysla TZtowi - wydawal sie szczerze zainteresowany :loveu: teraz tylko czekac az zimie wkoncu odpusci i bedzie mozna motorek wyprowadzic na spacerek (jak rowniez bezpiecznie spacerowac po gorach bo teraz to chyba nie bardzo :evil_lol: )

To szykuje sie na wiosne:multi: Teraz to szczerze mówiąc śniegu jest zdecydoawania za dużo w górach to chyba sie utopić w nim można;)
Od-Nowa piękna zima ale zaspy sięgają mi do ramion dobrze że mamy terenówke bo do pracy bym nie dojechała:evil_lol: Zrobie jutro pare fotek to wstawie.
Ziutek niestety choruje nadal:-( wenflon już na stałe zamontowany w łapince i prawie co dzień kroplówka leci:-( nie wiem co to za cholerstwo jutro mają być wyniki krwi i troche sie boje trzymajcie kciukasy żeby dziewczyneczka zdrowa była bo chyba sie załamie jak to będzie coś poważniejszego:placz:Wybaczcie że nie odwiedzam galeryjek ale mam zamęt w głowie i zły nastrój.

Posted

biedny Ziutek :-(

wspolczuje Groszku :calus:

ja bylam w niedziele w Korbielowie i sniegu tam masa cala byla, auta zasypane, drogi zasypane, wszystko ukryte pod sniegiem ... dla mieszczucha takiego jak ja to byl niesamowity widok :-o

Posted

Mam nadzieję, że się Ziutkowi szybko poprawi ;)

A jak na poważnie jeśli chcesz to może bym wpadła w maju/czerwcu? Tylko pamiętaj, że Birma do byle jakiej budy nie wejdzie - muszą być kolumienki i złote ornamenty to może się moja księżniczka zdecyduje :evil_lol:

Posted

Wychodzimy już na prostą;) zdjęć nie robiłam bo nie miałam do tego głowy ale podobno ma znowu śnieg padać to jeszcze zdąże:evil_lol:
Dziękuje za pączki ale następnego to zjem chyba dopiero za rok:eviltong:
Tengusia czego jak czego ale śniegu w tym roku ci u nas dostatek;)
Bonsai ja przecież poważnie pisze:cool3: problemik malutki możemy mieć jedynie ze zgodnym funkcjonowaniem naszych uszastych:evil_lol: buda nie ma takich ozdóbek ale jeszcze dorobie do maja może zdąże:evil_lol:
Szpilka już jestem przejedzona:eviltong:
Jbk jak wyżej:diabloti:
Moniek witanko!!

Posted

Groszek to robimy tak - postaw ze 2 pniaki i maźnij całość złotą farbą... może wariatka da się nabrać :evil_lol:. Jak będę wiedziała co i jak z sesją to ci się przypomnę :cool3:.

Ps. a swoją drogą Birma u was i tak będzie cały czas w kagańcu, więc o swoje psy się nie musisz martwić :roll: