groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Nareszcie focie:sweetCyb::bigcool: Zdjecia są przecież dość często no co:mad: jak tlko mam czas:eviltong: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Tengusia napisał(a):hej Groszku kochany :calus:z checia bym sobie do ciebie na wakacje pojechala odpoczac od tego mojego swiata :p Cześć Tengusia:multi: Przyjeżdżaj ja też sobie wakacje zrobie:cool3: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Hmm.... Groszek pojawia się tylko jak przyjdę i krzyknę.... Chyba muiszę tutaj częściej krzyczeć :diabloti: Nie krzycz na mnie bo sie zamkne w sobie:placz: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Estera']A co za różnica :diabloti: Cześć Groch :diabloti: Fajne te Twoje piesy, fajne fotki, a to mnie rozwaliło :lol: http://img8.imageshack.us/img8/7994/tusiezima006bj7.jpg Jak to co za różnica groszek jest taki.......... sympatyczny:grins: :loveu:a groch no to groch:roll::evil_lol: Piesy to wiem że mam fajne:eviltong::eviltong: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 wertypolo napisał(a):Śliczne kudłacze!!! Jaka sympatyczna mordka :) I ten czarny nochal, mam słabość do takich nochali. Miałam podobnego pieska. Pozdrawiam Dziękuje ciesze sie że sie podobają;) Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Pare fotek z dzisiejszego spacerka Zaduma nad życiem Lekka głupawka Jeden chce iść w lewo drugi w prawo Patowa sytuacja trwała dobre 10 minut:evil_lol: Na szczęście mądrzejsi ustępują:loveu: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Miś i wielka zła zima Mój chłopcyk:loveu: Józia sie zaleca:evil_lol: Na pewno musimy już iść? No i wracamy do domku Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 alez u ciebie duuuuzo sniegu :-o u nas snieg tez jest ale malo i bardziej przypomina to jasno szare bloto niz snieg okropnosc :watpliwy: a co do przyjazdu to przyjade napewno moze na wiosne co ty na to ??? moj TZ ciagle miauczy ze on chce isc po gorach pochodzic, a ja to len i ciamajda jestem do tego mam lek przestrzeni - wole chodzic po prostej ziemi a nie stromych zboczach ... a tak to on poszedl by se w te gory a ja bym ciebie meczyla i twoje psiaki :grins: a wieczorkami grill i pifko :mdrmed: Quote
Moniek193 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='groszek83']Zdjecia są przecież dość często no co:mad: jak tlko mam czas:eviltong: No tak czyli dosc zadko:diabloti: Kłapciuszek http://img156.imageshack.us/img156/4480/tusiezima2005dq2.jpg Quote
karja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 groszek83 napisał(a):Cześć kurczaki:multi: Ty to już w ogóle zaginelaś:placz: Kurczaki są;) tylko jakoś ostatnio czasu mniej, sesja i te sprawy Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Tengusia napisał(a):alez u ciebie duuuuzo sniegu :-o u nas snieg tez jest ale malo i bardziej przypomina to jasno szare bloto niz snieg okropnosc :watpliwy: a co do przyjazdu to przyjade napewno moze na wiosne co ty na to ??? moj TZ ciagle miauczy ze on chce isc po gorach pochodzic, a ja to len i ciamajda jestem do tego mam lek przestrzeni - wole chodzic po prostej ziemi a nie stromych zboczach ... a tak to on poszedl by se w te gory a ja bym ciebie meczyla i twoje psiaki :grins: a wieczorkami grill i pifko :mdrmed: Ja jestem jak najbardziej na tak:multi::multi: Daj mi tylko znak kiedy:multi: TZ niech idzie w te góry ja też nie za bardzo lubie sie wdrapywć na te wysokości a my sobie poradzimy:evil_lol: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Fajne klimaty ;] Górskie:eviltong: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Moniek193']No tak czyli dosc zadko:diabloti: Kłapciuszek http://img156.imageshack.us/img156/4480/tusiezima2005dq2.jpg :siara: 10 znaków Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Kisses_xox napisał(a):Śliczne :loveu: Wymiziaj.! Dziękuje Miziam je na okrągło stale i wciąż;) Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 karja napisał(a):Kurczaki są;) tylko jakoś ostatnio czasu mniej, sesja i te sprawy Mnie też mniej no ale znowu bez przesady:roll::evil_lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Troszkę z innej beczki :oops: Szukam kogoś po psychologii, - kryminologii, nie znacie ??? Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 groszek83 napisał(a): Druga rzecz która chciałam opisać jest smutna no ale cóż- prawdziwa. W mojej miejscowości raz do roku organizowane jest szczepienie przeciw wściekliznie, korzystam z tego bo nie musze tłuc sie z całą moją chołotą do Zakopanego.W tym roku dowiedziałam sie, że strasznie dużo owczarkopodobnych psów tutaj mamy, prowadzone były w przytłaczającej większości na łańcuchach pewnie odpiętych od budy, dobrze że chociaż obroże miały:roll: Oczywiście ciagneły tak że bidoki aż sie dusiły, ciekawe świata bo za często go nie widzą:shake: Niektóre były nie do opanowania, wychowania za grosz, agresywne no po prostu masakra:shake: Ale najbardziej zszokował mnie widok właśnie takiego owczarko-czegoś prowadzonego przez dwoch malych chłopców bez kagańca na szelkach, rzucającego sie do mojego drobiazgu chyba równie zszokowanego jak ja a sposobem chłopców na utrzymanie pieska było położenie sie na nim i lanie go po głowie kijem:placz: strasznie mi to jakoś w głowie utkwiło i wyjść nie chce:-( O boże, jakie historie.... Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Cheritka napisał(a):Troszkę z innej beczki :oops: Szukam kogoś po psychologii, - kryminologii, nie znacie ??? No niestety nie znam nikogo takiego:shake: Quote
groszek83 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 jbk napisał(a):O boże, jakie historie.... :-( prawdziwe... Quote
Estera Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 groszek83 napisał(a):Jak to co za różnica groszek jest taki.......... sympatyczny:grins: :loveu:a groch no to groch:roll::evil_lol: Piesy to wiem że mam fajne:eviltong::eviltong:Dlatego też mówię GROCH :roll: :evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu: Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 groszek83 napisał(a):Ja jestem jak najbardziej na tak:multi::multi: Daj mi tylko znak kiedy:multi: TZ niech idzie w te góry ja też nie za bardzo lubie sie wdrapywć na te wysokości a my sobie poradzimy:evil_lol: no to ja zapodam pomysla TZtowi i na wiosne smigamy do ciebie :multi: Quote
bonsai_88 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Cheritka']Troszkę z innej beczki :oops: Szukam kogoś po psychologii, - kryminologii, nie znacie ??? A co znowu nabroiłaś :diabloti:? Groszek, a pamiętasz, ze mnie też zapraszałaś na wakacje :evil_lol:? Quote
Tengusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='bonsai_88']A co znowu nabroiłaś :diabloti:? Groszek, a pamiętasz, ze mnie też zapraszałaś na wakacje :evil_lol:? moglabys sie wprosic razem z nami ale my jesli pojedziemy to pojedziemy na motorku a tam trzeciego miejsca brak Quote
Recommended Posts