Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiem wam że mam hu... sezfa:shake: szkoda gadać tacy ludzie to chyba faktycznie z kapusty wyłażą:roll:
U moich psów troche zmian psychologicznych:evil_lol: Józek jak wino im starsza tym lepsza robi sie z niej rzepka przylepka:loveu: a do tej pory to tylko troche głasków po doopce i ręce precz:loveu: Miś po ostatniej bójce zaczął za bardzo wierzyć w swoje siły i możliwości i zaczyna do wszystkiego co sie rusza mój mały macho-men:loveu: Będzie udawał kogucika dopóki nie trafi na silniejszego:evil_lol: w swoim życiu zwiedził już szczęki bernardyna sąsiadów i naszego kaukazika:evil_lol: i po tych spotkaniach była z niego istna owieczka:evil_lol: Fredzio jak do tej pory nie szczekał to teraz dziamgoli biegając po korytarzu i obijając sie o ściany:evil_lol: Lamcia vel golum jak to golum bez zmian:evil_lol:
Ja chodze wkurwiona ale ogólne samopoczucie jest dobre:loveu:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
Powiem wam że mam hu... sezfa:shake: szkoda gadać tacy ludzie to chyba faktycznie z kapusty wyłażą:roll:
U moich psów troche zmian psychologicznych:evil_lol: Józek jak wino im starsza tym lepsza robi sie z niej rzepka przylepka:loveu: a do tej pory to tylko troche głasków po doopce i ręce precz:loveu: Miś po ostatniej bójce zaczął za bardzo wierzyć w swoje siły i możliwości i zaczyna do wszystkiego co sie rusza mój mały macho-men:loveu: Będzie udawał kogucika dopóki nie trafi na silniejszego:evil_lol: w swoim życiu zwiedził już szczęki bernardyna sąsiadów i naszego kaukazika:evil_lol: i po tych spotkaniach była z niego istna owieczka:evil_lol: Fredzio jak do tej pory nie szczekał to teraz dziamgoli biegając po korytarzu i obijając sie o ściany:evil_lol: Lamcia vel golum jak to golum bez zmian:evil_lol:
Ja chodze wkurwiona ale ogólne samopoczucie jest dobre:loveu:

No nareszcie sobie o nas przypomnialas:loveu: Nie martw sie mnie tez osatatnio wszytsko wkurza i denerwuje, zaraz sie pochoruje i bedzie:placz: Czekamy na foty:oops:jesli mozna:oops:

Posted

Od-Nowa możecie mu natrzaskać ale dopiero w marcu jak sie mi umowa skończy:evil_lol: bo jeszcze miałby jakieś pretensje albo coś:evil_lol: Mnie osobiście nie zrobił nic ale drażni mnie jego stosunek do personelu:roll: no i nie trzyma sie umowy różne dziwne rzeczy powychodziły w trakcie:shake: ale nie warto pisać jeszcze troche zniose:evil_lol:
Bonsai nie pisz że do mnie przyjedziesz jak tylko o jednym myślisz:obrazic::evil_lol: pewnie nawet byś mnie nie zuważyła:eviltong:
Szpilka no cóż robote trzeba jakąś mieć ale można troche powybrzydzać a nie denerwować sie i zdrowie tracić, mój aktualny szef dwie dziewczyny do nerwicy doprowadził więc ja tym bardziej dałam sobie na luz i jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam chyba jest troche zdziwiony:evil_lol:
Moniek bez nerwów jak pisałam zdrowia szkoda;)
Jbk no taki nieobecny szef to skarb:evil_lol:
Dla rozluznienia- kocia brzydota w pięciu odsłonach:diabloti:

Posted

Kinguska napisał(a):
Byliśmy chyba, byliśmy :eviltong:
Bo kojarzę twoje pociechy.
Chyba że byliśmy ale nie zawaliśmy znaku życia :cool3:

Oj to chyba podglądaliście nas tylko;)