Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='groszek83']Tengusiu podły nastrój już na początku roku:crazyeye:
Nie daj sie trzeba być dobrej myśli choćby nie wiem co;) U mnie śnieżnie i zimno, widoczki na poprawe chumoru sobie można oglądnąć:glaszcze: Trzymaj sie i reperuj tego nastroja jak najszybciej;)

poszedlam dzisiaj sobie na spacerek, u nas co prawda sniegu mniej niz u ciebie ale tez bylo fajnie ... mam nawet jakies foteczki ale musze je zgrac ;)

[quote name='bonsai_88']Tengusia trzymaj się, będzie wszystko dobrze ;)... też mam ostatnio pecha we wszystkim, ale staram się jakąś trzymać ;).

tez sie staram jakos trzymac ale nowy rok zaczal sie bezsensowana awantura i jakos wszystko bylo nie tak ... i dalej jest, tak jakby cos we mnie peklo ... sama juz nie wiem :(

Posted

Tengusia pamiętaj, że jesteśmy z tobą i zawsze możesz się nam wyżalić ;)...

A u mnie też dzisiaj bezsensowna awantura z rana :shake:... czemu los mnie pokarał facetem-idiotom :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Tengusia pamiętaj, że jesteśmy z tobą i zawsze możesz się nam wyżalić ;)...

A u mnie też dzisiaj bezsensowna awantura z rana :shake:... czemu los mnie pokarał facetem-idiotom :roll:

powinnam zapytac o to samo :shake:

Posted

Dziewczyny "tego kwiata" pół swiata:evil_lol::evil_lol:
a tak na poważnie to myśle, że zawsze da się jakoś poukładać dogadać o ile dwie strony tego chcą..a jak facet nie chce to zmusić:diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Karja tylko ja mam "straszyciela" na tan kwiat - straszyciel nazywa się Smoku i ma już 1,5 roczku :diabloti:...
ale wiesz póki nie zionie ogniem to nie taki straszny:evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Tengusia a tak naprawdę to ja wiem czemu - bo ktoś mądry musi się tymi głupkami zająć :diabloti: .... a że my takie dobre serca mamy to się zajmujemy... do czasu :mad:

z ust mi to wyjelas :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
nigdy nie mogę tu nadrobić!! zawsze tyle nagadane!!
może zdjęcia daj to chętnie pooglądam!

To samo chciałam powiedzieć ;)

Posted

Witam wszystkie razem i każdą z osobna:multi:
`Wiecie ja to musze napisać- ja jestem urodzony singiel mnie z facetem jest zle po prostu:evil_lol: przeszkadza to plącze sie po domu i brudzi:diabloti: i czas zabiera;) jakiś flircik od czasu do czasu itp. a potem papa:loveu:
Teraz troche zdjęć dla wymagających:eviltong:
melancholia

przytulanki