Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talia.']A gdzie fotki?:mad::lol:
A dzień dobry bardzo nowemu gościowi:multi: zdjęcia sie ładują;)
Witam wszystkich noworocznie:multi: U mnie śnieg i zimno, Miś sie pożarł na spacerze z innym psem i teraz jest troche smętny ale przeżyje:evil_lol:

moja mała rajdóweczka:loveu:

Józek też sie wita;)

Lece na galeryjki:razz:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Groiszek wrociła :multi: aleee macie sniegu chociaz ja teraz tez nie mam co narzekać ;)

A ja mam już dość tego białego zimnego:roll: auto musze odgrzebywać dwadzieścia minut żeby można było nim jechać:shake:
Witka;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
No nareszcie jakies fociaki:loveu: śliczne:loveu: I faktycznie macie duzo sniegu dopoki nie zobaczylam tych zdjec myslalam ze u nas tez jest duzo:evil_lol:
Pozrdawiamy

Fotek mam dość dużo tylko jeszcze chce po galeryjkach poskakać a to zajmie tr..... dużo czasu:evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']No ja sie ciesze tym bardziej im wiecej fotek:loveu: Jakby to powiedzial moj pan od matmy ciesze sie wprost proporcjonalnie do ilosci dodanych fotek:evil_lol:
Bardzo mi miło;) Pan od matmy mądre rzeczy prawi:evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
No przyszłam sie odwiedzić bo tak sobie myśle że sie dawno nie widziałam:eviltong::evil_lol:
Witanko:multi:

czesc:multi: powróciła z wygnania:evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
mam dzisiaj podly, depresyjny nastroj ... przyszlam wiec sobie do ciebie fotki zobaczyc i moze humorku dobrego troche znalezc ...

Tengusiu podły nastrój już na początku roku:crazyeye:
Nie daj sie trzeba być dobrej myśli choćby nie wiem co;) U mnie śnieżnie i zimno, widoczki na poprawe chumoru sobie można oglądnąć:glaszcze: Trzymaj sie i reperuj tego nastroja jak najszybciej;)