bonsai_88 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estra, a niby o czym ty myślisz :diabloti:? Quote
Estera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No o głowie a o czym? :shock: Tylko nie wiem czy mogę tak przy ew. dzieciach o odcinaniu głowy? :oops: Quote
bonsai_88 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No i trzeba było tak od razu :razz:... dzieci nie takie delikatne, obcinanie głowy ich nie rusza.... najnowszych gierek komputerowych nie widziałaś? :evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 bonsai_88 napisał(a):No i trzeba było tak od razu :razz:... dzieci nie takie delikatne, obcinanie głowy ich nie rusza.... najnowszych gierek komputerowych nie widziałaś? :evil_lol::placz: Chyba nie wiedziałam :placz: Zatrzymałam się na poziomie gierek toy story, zagadki lwa leona i takie tam spokojne :loveu: To co dostanę tą głowę, abym mogła jako kolejne trofeum na ścianie zawiesić? :loveu: Quote
bonsai_88 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No a ja będę mogła wykorzystać pozostałą część górala do.... :diabloti: Prania, sprzątania, gotowania i innych takich :evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Fajnie, że doszłyśmy do porozumienia i obie będziemy zadowolone :multi: Ciekawe co na ten podział góral powie :roll: :lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):Fajnie, że doszłyśmy do porozumienia i obie będziemy zadowolone :multi: Ciekawe co na ten podział góral powie :roll: :lol: on to już chyba niewiele będzie miał do powiedzenia po podziale:eviltong: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kasia&Rika napisał(a):on to już chyba niewiele będzie miał do powiedzenia po podziale:eviltong: No bonsai to już nie nie powie, ale mi tak! Przecież będę miała głowę z ustami :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):No bonsai to już nie nie powie, ale mi tak! Przecież będę miała głowę z ustami :loveu: :evil_lol: A jak już bęcie coś mówił to bardzo cienkim głosikiem bo go pozbawicie jaj...ek:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 To wy byście się faceta o zdanie pytały :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 No prosze prosze jak sie dziewczynki ślicznie podzieliły:evil_lol: Teraz jeszcze jakoś będziecie musiały go złapać, może na jakiś środek nasenny:loveu: moge mu podrzucić:loveu: Lepiej niech nie mówi bo on same głupoty gada:shake: Ja chyba musze zmienić miejsce zamieszkania bo niedługo będzie do rękoczynów dochodzić więc śpieszcie sie:diabloti: Z nowości jedna suczka sąsiadów zakończyla cieczke druga rozpoczeła:mdleje: Miś ćwiczy wokal:evil_lol: Józek zaczyna siusiać jak pies normalnie noge dzwiga:crazyeye: może to od tabletek na tarczyce:roll: Fredzio odmłodniał i bryka po polach jak zając:krolik: Lamcia chyba też niedługo cieczke zacznie bo coś podejrzanie zaczynają ją wąchać, jakby ktoś pytał ona ma 16 lat:roll: Koty jak to koty tam coś ściągną tam lodówke otworzą - normalka:loveu: :placz: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kasia&Rika napisał(a):A jak już bęcie coś mówił to bardzo cienkim głosikiem bo go pozbawicie jaj...ek:evil_lol:eeee... jajka będzie miał, tylko......dalej niż zwykle :evil_lol: bonsai_88 napisał(a):To wy byście się faceta o zdanie pytały :crazyeye: a jakoś tak mi się palnęło :oops: groszek83 napisał(a):No prosze prosze jak sie dziewczynki ślicznie podzieliły:evil_lol: Teraz jeszcze jakoś będziecie musiały go złapać, może na jakiś środek nasenny:loveu: moge mu podrzucić:loveu: Lepiej niech nie mówi bo on same głupoty gada:shake: Ja chyba musze zmienić miejsce zamieszkania bo niedługo będzie do rękoczynów dochodzić więc śpieszcie sie:diabloti: Z nowości jedna suczka sąsiadów zakończyla cieczke druga rozpoczeła:mdleje: Miś ćwiczy wokal:evil_lol: Józek zaczyna siusiać jak pies normalnie noge dzwiga:crazyeye: może to od tabletek na tarczyce:roll: Fredzio odmłodniał i bryka po polach jak zając:krolik: Lamcia chyba też niedługo cieczke zacznie bo coś podejrzanie zaczynają ją wąchać, jakby ktoś pytał ona ma 16 lat:roll: Koty jak to koty tam coś ściągną tam lodówke otworzą - normalka:loveu: Pewnie, że się podzieliły :loveu: Po wielu bojach doszłyśmy do porozumienia :evil_lol: Ale masz wesolutko w domku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Podnieść tą szyszke jak mnie ciotka prosi czy nie podnieść? nie podniosła:evil_lol: a takich ktosiów niedawno spotkaliśmy na psacerku znikający punkt i biały kieł na łonie natury:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Świetne są te twoje maltańczyki górskie :evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):eeee... jajka będzie miał, tylko......dalej niż zwykle :evil_lol: a jakoś tak mi się palnęło :oops: Pewnie, że się podzieliły :loveu: Po wielu bojach doszłyśmy do porozumienia :evil_lol: Ale masz wesolutko w domku :loveu: :loveu: :loveu: Nie będzie mógł sie podrapać:roflt: No bo tutaj są same ...te no niezależne kobiety:evil_lol: Swoją drogą nie wiem czy gdzieś pisałam ale byłam w klubie Samodzielnych Niezależnych i Uświadomionych kobiet:diabloti::diabloti::diabloti: Bo baba z babą zwykle sie dogada:evil_lol: Sie feministycznie zrobiło:eviltong: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 bonsai_88 napisał(a):Świetne są te twoje maltańczyki górskie :evil_lol: Ja nie mam maltańczyków:eviltong: To są wysokogórskie świstaki krótkonożne pospolite:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 groszek83 napisał(a):Nie będzie mógł sie podrapać:roflt: No bo tutaj są same ...te no niezależne kobiety:evil_lol: Swoją drogą nie wiem czy gdzieś pisałam ale byłam w klubie Samodzielnych Niezależnych i Uświadomionych kobiet:diabloti::diabloti::diabloti: Bo baba z babą zwykle sie dogada:evil_lol: Sie feministycznie zrobiło:eviltong:Bonsai będzie mu myła, to nie będzie musiał się drapać :diabloti: :evil_lol: Oj nie baby potrafią być wredne :eviltong: Ja nie zawsze się dogaduję :diabloti: A z facetami większych problemów nie ma :diabloti: Oni są zbyt prosto skonstruowani :evil_lol: groszek83 napisał(a):Ja nie mam maltańczyków:eviltong: To są wysokogórskie świstaki krótkonożne pospolite:evil_lol:maltańczyki, świstaki :shake: jeden pies :diabloti: Grunt, że fajowskie :evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Estera napisał(a):Bonsai będzie mu myła, to nie będzie musiał się drapać :diabloti: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: O matko spadłam z krzesła:megagrin::megagrin: Oj nie baby potrafią być wredne :eviltong: Ja nie zawsze się dogaduję :diabloti: A z facetami większych problemów nie ma :diabloti: Oni są zbyt prosto skonstruowani :evil_lol: Toż napisałam zwykle:eviltong: wyjątki sie wszędzie zdarzają:evil_lol: maltańczyki, świstaki :shake: jeden pies :diabloti: Grunt, że fajowskie :evil_lol: O nie nie moje są świstaki i koniec musze dbać o ich dobre imie:evil_lol: maltańczyki też coś:roll::evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mam nadzieję,że tyłka mocno nie potłukłaś, bo jeszcze odszkodowanie będziesz chciała :roll: Maltany są super! Chciałam nawet kupić :loveu: Quote
bonsai_88 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Toż ja głowę oddaję, nie ręce :evil_lol:.. No, chyba że Estra o jakiejś innej głowie pisała :hmmmm:... Bo wszyscy wiemy, że faceci mają 2 głowy - tą którą myślą i tą którą jedzą :grins: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 bonsai_88 napisał(a):Toż ja głowę oddaję, nie ręce :evil_lol:.. No, chyba że Estra o jakiejś innej głowie pisała :hmmmm:... Bo wszyscy wiemy, że faceci mają 2 głowy - tą którą myślą i tą którą jedzą :grins:No przecież, że chciałam tę od jedzenia :multi: Nawet nie myślałam, że tą drugą byś mi oddała :oops: Quote
bonsai_88 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 W takim razie czemu góral sam nie będzie mógł się po jojcach podrapać? Przecież to głowę oddaję, nie ręce :lol:.. tą głowę u góry :evil_lol: Swoją drogą ja też lubię maltany :eviltong:... i to był komplement, jak nazwałam groszkowe psiaki maltanami :cool3: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 bonsai_88 napisał(a):W takim razie czemu góral sam nie będzie mógł się po jojcach podrapać? Przecież to głowę oddaję, nie ręce :lol:.. tą głowę u góry :evil_lol: Swoją drogą ja też lubię maltany :eviltong:... i to był komplement, jak nazwałam groszkowe psiaki maltanami :cool3:Nie bedzie się drapał, bo będziesz mu myła. A czemu będziesz myła? Bo jak bez oczu ma się umyć?! :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Jak ślepa byłam to nikt mnie myć nie musiał :eviltong:... W górala wierzę, on też da radę po omacku :diabloti: Quote
Efciq Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 hej :lol: co tam? http://img88.imageshack.us/img88/6404/pb019461zi2.jpg piękność :loveu: Quote
Recommended Posts