Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No i trzeba było tak od razu :razz:... dzieci nie takie delikatne, obcinanie głowy ich nie rusza.... najnowszych gierek komputerowych nie widziałaś? :evil_lol:
:placz: Chyba nie wiedziałam :placz:
Zatrzymałam się na poziomie gierek toy story, zagadki lwa leona i takie tam spokojne :loveu:
To co dostanę tą głowę, abym mogła jako kolejne trofeum na ścianie zawiesić? :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
Fajnie, że doszłyśmy do porozumienia i obie będziemy zadowolone :multi:
Ciekawe co na ten podział góral powie :roll: :lol:

on to już chyba niewiele będzie miał do powiedzenia po podziale:eviltong:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
on to już chyba niewiele będzie miał do powiedzenia po podziale:eviltong:

No bonsai to już nie nie powie, ale mi tak! Przecież będę miała głowę z ustami :loveu: :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
No bonsai to już nie nie powie, ale mi tak! Przecież będę miała głowę z ustami :loveu: :evil_lol:

A jak już bęcie coś mówił to bardzo cienkim głosikiem bo go pozbawicie jaj...ek:evil_lol:

Posted

No prosze prosze jak sie dziewczynki ślicznie podzieliły:evil_lol: Teraz jeszcze jakoś będziecie musiały go złapać, może na jakiś środek nasenny:loveu: moge mu podrzucić:loveu:
Lepiej niech nie mówi bo on same głupoty gada:shake: Ja chyba musze zmienić miejsce zamieszkania bo niedługo będzie do rękoczynów dochodzić więc śpieszcie sie:diabloti:
Z nowości jedna suczka sąsiadów zakończyla cieczke druga rozpoczeła:mdleje: Miś ćwiczy wokal:evil_lol: Józek zaczyna siusiać jak pies normalnie noge dzwiga:crazyeye: może to od tabletek na tarczyce:roll: Fredzio odmłodniał i bryka po polach jak zając:krolik: Lamcia chyba też niedługo cieczke zacznie bo coś podejrzanie zaczynają ją wąchać, jakby ktoś pytał ona ma 16 lat:roll: Koty jak to koty tam coś ściągną tam lodówke otworzą - normalka:loveu:

:placz:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
A jak już bęcie coś mówił to bardzo cienkim głosikiem bo go pozbawicie jaj...ek:evil_lol:
eeee... jajka będzie miał, tylko......dalej niż zwykle :evil_lol:

bonsai_88 napisał(a):
To wy byście się faceta o zdanie pytały :crazyeye:
a jakoś tak mi się palnęło :oops:

groszek83 napisał(a):
No prosze prosze jak sie dziewczynki ślicznie podzieliły:evil_lol: Teraz jeszcze jakoś będziecie musiały go złapać, może na jakiś środek nasenny:loveu: moge mu podrzucić:loveu:
Lepiej niech nie mówi bo on same głupoty gada:shake: Ja chyba musze zmienić miejsce zamieszkania bo niedługo będzie do rękoczynów dochodzić więc śpieszcie sie:diabloti:
Z nowości jedna suczka sąsiadów zakończyla cieczke druga rozpoczeła:mdleje: Miś ćwiczy wokal:evil_lol: Józek zaczyna siusiać jak pies normalnie noge dzwiga:crazyeye: może to od tabletek na tarczyce:roll: Fredzio odmłodniał i bryka po polach jak zając:krolik: Lamcia chyba też niedługo cieczke zacznie bo coś podejrzanie zaczynają ją wąchać, jakby ktoś pytał ona ma 16 lat:roll: Koty jak to koty tam coś ściągną tam lodówke otworzą - normalka:loveu:
Pewnie, że się podzieliły :loveu: Po wielu bojach doszłyśmy do porozumienia :evil_lol:

Ale masz wesolutko w domku :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Podnieść tą szyszke jak mnie ciotka prosi czy nie podnieść?

nie podniosła:evil_lol:

a takich ktosiów niedawno spotkaliśmy na psacerku

znikający punkt

i biały kieł na łonie natury:diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
eeee... jajka będzie miał, tylko......dalej niż zwykle :evil_lol:

a jakoś tak mi się palnęło :oops:

Pewnie, że się podzieliły :loveu: Po wielu bojach doszłyśmy do porozumienia :evil_lol:

Ale masz wesolutko w domku :loveu: :loveu: :loveu:

Nie będzie mógł sie podrapać:roflt:
No bo tutaj są same ...te no niezależne kobiety:evil_lol:
Swoją drogą nie wiem czy gdzieś pisałam ale byłam w klubie Samodzielnych Niezależnych i Uświadomionych kobiet:diabloti::diabloti::diabloti:
Bo baba z babą zwykle sie dogada:evil_lol:
Sie feministycznie zrobiło:eviltong:

Posted

groszek83 napisał(a):
Nie będzie mógł sie podrapać:roflt:
No bo tutaj są same ...te no niezależne kobiety:evil_lol:
Swoją drogą nie wiem czy gdzieś pisałam ale byłam w klubie Samodzielnych Niezależnych i Uświadomionych kobiet:diabloti::diabloti::diabloti:
Bo baba z babą zwykle sie dogada:evil_lol:
Sie feministycznie zrobiło:eviltong:
Bonsai będzie mu myła, to nie będzie musiał się drapać :diabloti: :evil_lol:
Oj nie baby potrafią być wredne :eviltong: Ja nie zawsze się dogaduję :diabloti: A z facetami większych problemów nie ma :diabloti: Oni są zbyt prosto skonstruowani :evil_lol:

groszek83 napisał(a):
Ja nie mam maltańczyków:eviltong:
To są wysokogórskie świstaki krótkonożne pospolite:evil_lol:
maltańczyki, świstaki :shake: jeden pies :diabloti: Grunt, że fajowskie :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Bonsai będzie mu myła, to nie będzie musiał się drapać :diabloti: :evil_lol:
:roflt::roflt::roflt:
O matko spadłam z krzesła:megagrin::megagrin:

Oj nie baby potrafią być wredne :eviltong: Ja nie zawsze się dogaduję :diabloti: A z facetami większych problemów nie ma :diabloti: Oni są zbyt prosto skonstruowani :evil_lol:
Toż napisałam zwykle:eviltong: wyjątki sie wszędzie zdarzają:evil_lol:

maltańczyki, świstaki :shake: jeden pies :diabloti: Grunt, że fajowskie :evil_lol:

O nie nie moje są świstaki i koniec musze dbać o ich dobre imie:evil_lol: maltańczyki też coś:roll::evil_lol:

Posted

Toż ja głowę oddaję, nie ręce :evil_lol:.. No, chyba że Estra o jakiejś innej głowie pisała :hmmmm:... Bo wszyscy wiemy, że faceci mają 2 głowy - tą którą myślą i tą którą jedzą :grins:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Toż ja głowę oddaję, nie ręce :evil_lol:.. No, chyba że Estra o jakiejś innej głowie pisała :hmmmm:... Bo wszyscy wiemy, że faceci mają 2 głowy - tą którą myślą i tą którą jedzą :grins:
No przecież, że chciałam tę od jedzenia :multi: Nawet nie myślałam, że tą drugą byś mi oddała :oops:

Posted

W takim razie czemu góral sam nie będzie mógł się po jojcach podrapać? Przecież to głowę oddaję, nie ręce :lol:.. tą głowę u góry :evil_lol:

Swoją drogą ja też lubię maltany :eviltong:... i to był komplement, jak nazwałam groszkowe psiaki maltanami :cool3:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
W takim razie czemu góral sam nie będzie mógł się po jojcach podrapać? Przecież to głowę oddaję, nie ręce :lol:.. tą głowę u góry :evil_lol:

Swoją drogą ja też lubię maltany :eviltong:... i to był komplement, jak nazwałam groszkowe psiaki maltanami :cool3:
Nie bedzie się drapał, bo będziesz mu myła. A czemu będziesz myła? Bo jak bez oczu ma się umyć?! :diabloti: