Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
Ma szczęście że ma piękne oczy bo jak by mnie nimi nie czarował to bym mu chyba struny głosowe wycieła:loveu:

cudem sie uratował:evil_lol:

Posted

karja napisał(a):
cudem sie uratował:evil_lol:

Ano cudem:evil_lol:
Czasami to sobie myśle po co mi to było, miałabym spokój, cisze, nie trzeba by było ganiać na spacery niezależnie od pogody, nikt by mnie w nocy nie budził, nie musiałabym wydawać kasy, miałabym szanse na jakiś wyjazd a potem zerkne w te oczy i wszystkie żale znikają jak ręką odjął i niech ktoś powie że nie są czarodziejskie:evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Masz w domu wesoło z taką bandą :) Normalnie chyba Ci zazdroszczę :)

Wesoło:evil_lol:
Właśnie susze posłanko i kocyk Fredzia bo zapomniało sie biedaczkowi gdzie sie sika:evil_lol:

Posted

Opuscilysmy sie i tu nie zagladalysmy :oops:A tu tak wesolo:evil_lol:Fociaki zalegle obejrzalam:loveu: I tez musze sie przyznac ze zazdroszcze Ci gromadki ja mam tylko 1 psiaka i to o wiele za malo:evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
To nic tylko brać:eviltong:
Nie no poważnie to ja osobiście nie chciałabym mieć tylko jednego psa to jest .... tak jakoś ..... mało:oops:

No ja narazie musze sie obejsc z 1:evil_lol:Ale zawsze wiecwej to weselej :loveu: Kiedys bede miala sobie przynajmniej ze 3 boksery:multi:

Posted

groszek83 napisał(a):
Tak jakoś wyszły ale one zwyczajne są można w nich dostrzec tylko ZUO:diabloti:
:loveu: :multi: Lubię ZUO w oczach :loveu: Brat też ma? :cool3:

groszek83 napisał(a):
Mnie sie marzy stadko bulterierów:cool3::loveu: ale to może kiedyś:loveu:
a mi dogów niemieckich :loveu: bulka to ja bym chciała ale jednego :eviltong:

Posted

[quote name='groszek83']To nic tylko brać:eviltong:
Nie no poważnie to ja osobiście nie chciałabym mieć tylko jednego psa to jest .... tak jakoś ..... mało:oops:

To prawda,
a 3 to jest chyba akurat,
ale też i rybki i papużki mogą siegdzieś plątać ;d

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A ja mam propozycję podziału.. jedna bierze kotecka druga bierze górala :razz:. Właśnie zastanawiam się co lepsze :evil_lol:
Jestem za! :loveu: Bierz kota, bo ja jednego mam. Górala jeszcze nie posiadam :evil_lol: :loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Phi, ja mam 2 kotki [jednego na mazurach, Rudego, którego nadal nie udało nam się ściągnąć do Gliwic :eviltong:]... a Górala ja pierwsza wypatrzyłam :placz:

:placz: :placz: :placz: czyli mam się w tyłek cmoknąć? :placz:

Posted

Estra nie płacz biedna... zawsze kotecek na pocieszenie ci zostanie :evil_lol:. Bo mi kotecek podoba się właśnie dlatego, że wygląda prawie identycznie jak mój Rudy :loveu:. A z Górala mogę ci coś przysłać na pocieszenie.... co chcesz? Rączkę? Nóżkę? Tylko powiedz :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Estra nie płacz biedna... zawsze kotecek na pocieszenie ci zostanie :evil_lol:. Bo mi kotecek podoba się właśnie dlatego, że wygląda prawie identycznie jak mój Rudy :loveu:. A z Górala mogę ci coś przysłać na pocieszenie.... co chcesz? Rączkę? Nóżkę? Tylko powiedz :diabloti:No ten no ... rączką się nie zadowolę ... :diabloti: