groszek83 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Ma szczęście że ma piękne oczy bo jak by mnie nimi nie czarował to bym mu chyba struny głosowe wycieła:loveu: Quote
karja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 groszek83 napisał(a):Ma szczęście że ma piękne oczy bo jak by mnie nimi nie czarował to bym mu chyba struny głosowe wycieła:loveu: cudem sie uratował:evil_lol: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Masz w domu wesoło z taką bandą :) Normalnie chyba Ci zazdroszczę :) Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 karja napisał(a):cudem sie uratował:evil_lol: Ano cudem:evil_lol: Czasami to sobie myśle po co mi to było, miałabym spokój, cisze, nie trzeba by było ganiać na spacery niezależnie od pogody, nikt by mnie w nocy nie budził, nie musiałabym wydawać kasy, miałabym szanse na jakiś wyjazd a potem zerkne w te oczy i wszystkie żale znikają jak ręką odjął i niech ktoś powie że nie są czarodziejskie:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Estera napisał(a):Kicia ma super oczy :loveu: Tak jakoś wyszły ale one zwyczajne są można w nich dostrzec tylko ZUO:diabloti: Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 jbk napisał(a):Masz w domu wesoło z taką bandą :) Normalnie chyba Ci zazdroszczę :) Wesoło:evil_lol: Właśnie susze posłanko i kocyk Fredzia bo zapomniało sie biedaczkowi gdzie sie sika:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Opuscilysmy sie i tu nie zagladalysmy :oops:A tu tak wesolo:evil_lol:Fociaki zalegle obejrzalam:loveu: I tez musze sie przyznac ze zazdroszcze Ci gromadki ja mam tylko 1 psiaka i to o wiele za malo:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 To nic tylko brać:eviltong: Nie no poważnie to ja osobiście nie chciałabym mieć tylko jednego psa to jest .... tak jakoś ..... mało:oops: Quote
Moniek193 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 groszek83 napisał(a):To nic tylko brać:eviltong: Nie no poważnie to ja osobiście nie chciałabym mieć tylko jednego psa to jest .... tak jakoś ..... mało:oops: No ja narazie musze sie obejsc z 1:evil_lol:Ale zawsze wiecwej to weselej :loveu: Kiedys bede miala sobie przynajmniej ze 3 boksery:multi: Quote
groszek83 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Mnie sie marzy stadko bulterierów:cool3::loveu: ale to może kiedyś:loveu: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 groszek83 napisał(a):Tak jakoś wyszły ale one zwyczajne są można w nich dostrzec tylko ZUO:diabloti::loveu: :multi: Lubię ZUO w oczach :loveu: Brat też ma? :cool3: groszek83 napisał(a):Mnie sie marzy stadko bulterierów:cool3::loveu: ale to może kiedyś:loveu:a mi dogów niemieckich :loveu: bulka to ja bym chciała ale jednego :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A ja mam propozycję podziału.. jedna bierze kotecka druga bierze górala :razz:. Właśnie zastanawiam się co lepsze :evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='groszek83']To nic tylko brać:eviltong: Nie no poważnie to ja osobiście nie chciałabym mieć tylko jednego psa to jest .... tak jakoś ..... mało:oops: To prawda, a 3 to jest chyba akurat, ale też i rybki i papużki mogą siegdzieś plątać ;d Quote
Estera Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 bonsai_88 napisał(a):A ja mam propozycję podziału.. jedna bierze kotecka druga bierze górala :razz:. Właśnie zastanawiam się co lepsze :evil_lol:Jestem za! :loveu: Bierz kota, bo ja jednego mam. Górala jeszcze nie posiadam :evil_lol: :loveu: Quote
bonsai_88 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Phi, ja mam 2 kotki [jednego na mazurach, Rudego, którego nadal nie udało nam się ściągnąć do Gliwic :eviltong:]... a Górala ja pierwsza wypatrzyłam :placz: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 bonsai_88 napisał(a):Phi, ja mam 2 kotki [jednego na mazurach, Rudego, którego nadal nie udało nam się ściągnąć do Gliwic :eviltong:]... a Górala ja pierwsza wypatrzyłam :placz: :placz: :placz: :placz: czyli mam się w tyłek cmoknąć? :placz: Quote
bonsai_88 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Estra nie płacz biedna... zawsze kotecek na pocieszenie ci zostanie :evil_lol:. Bo mi kotecek podoba się właśnie dlatego, że wygląda prawie identycznie jak mój Rudy :loveu:. A z Górala mogę ci coś przysłać na pocieszenie.... co chcesz? Rączkę? Nóżkę? Tylko powiedz :diabloti: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='bonsai_88']Estra nie płacz biedna... zawsze kotecek na pocieszenie ci zostanie :evil_lol:. Bo mi kotecek podoba się właśnie dlatego, że wygląda prawie identycznie jak mój Rudy :loveu:. A z Górala mogę ci coś przysłać na pocieszenie.... co chcesz? Rączkę? Nóżkę? Tylko powiedz :diabloti:No ten no ... rączką się nie zadowolę ... :diabloti: Quote
Estera Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 bonsai_88 napisał(a):To co? Nóżka :megagrin:?ekhmm.....nózką też niekoniecznie :roll: Quote
bonsai_88 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Estra to napisz ty mi tutaj wyraźnie co byś chciała :diabloti: Quote
Estera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='bonsai_88']Estra to napisz ty mi tutaj wyraźnie co byś chciała :diabloti:Nie wiem czy mogę :oops: A jak dzieci jakieś tu są? Quote
Recommended Posts