Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']ja chcialabym przedstawic dwa amstaffy ktore sa pod moja opieka i ktore moge uratowac tylko dzieki wspolpracy z dziewczynami z fundacji SOS za co WIELKIE DZIEKI DLA NICH !!!

oba psy przebywaja w hotelu, oba psy potrzebuja wsparcia finansowego, oba psy potrzebuja domu !!!
pilnie potrzebne sa pieniadze na utrzymaniu psow w hotelu, nie badz obojetny pomoz nam pomagac !!!

Amstaff Omen umrze bez waszej POMOCY !!! (50100529:cool: - Aukcje internetowe Allegro
Amstaff Budrys bez waszej pomocy trafi za kratki! (501017387) - Aukcje internetowe Allegro

Budrys to wspanialy dwu letnie amstaff oddany z powodu narodzin dziecka.
[Sosnowiec] Budrys PILNIE POTRZEBNA KASA NA HOTEL
http://images48.fotosik.pl/37/8f27fe398c613561.jpg

Omen to wspanialy bialy amstaff zabrany z katowickiego schroniska, przez ten krotki czas dwoch moze trzech tygodni zdazyl trafic do adopcji i z niej wrocic. Nie potrafi zostawac sam, szukamy mu domu z doswiadczeniem i z duza iloscia czasu wolnego !!!
[Katowice] Omen jedzie do Mosii na hotel, potrzebne FUNDUSZE na hotel i leczenie!!!
http://images49.fotosik.pl/34/fd7f2fdcd6a8ef10.jpg
Tengusia możesz wrzucać takie offy mnie nie przeszkadzają ale kusisz niesamowicie:loveu: Białasek jest piękny rudaskowi też niczego nie brak.... ech bidoki i za co w tak cierpcie:shake:
Niestety do przyszłego miesiąca musze zacisnąć pasa:roll:
Pewnie coś dorzuce po wypłacie;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
Pod choinke będziesz miała duuuuużą paczke:diabloti:
Kces kotecka:cool3: Do twojego dobierzesz jako towarzsza:evil_lol:

Dawaj górolów razem do paczki i pod choinkę wysyłaj :cool3: Czekam z niecierpliwoscią :loveu:

A i muszę opieprzyć :mad: Nie cytujemy fotek !!

Posted

groszek83 napisał(a):
Łoł bokser z ciebie:crazyeye: to nie nie bije sie z tobą bo marnie skończe:roll::eviltong:
Kotecka oddam każdemu kto chce wredne małe śliniące sie stworzenie:evil_lol:

Kcem kotecka, kcem :loveu:...

Jaki bokser ze mnie? Jako mała dziewczynka najpierw uczyłam się fruwać [przy pomocy skoków z łóżka piętrowego], a później uczyłam się fikołki robić :cool3:...
Już Birma jest gorszym bokserem - raz o mało mi na nowo nosa nie złamała [aj tam, tylko krew mi poszła :razz:], a oczy mam regularnie podbijane... przynajmniej mogę na fioletowych cieniach zaoszczędzić :lol:

Posted

No to gimnastyczka z ciebie:eviltong:
Kotecka trzeba odebrać osobiście bo jeszcze z paczki ucieknie i wróci do domu:diabloti:
A jeszcze zapomniałam napisać- Miś ma szlaban domowy :evil_lol: suka sąsiadów ma cieczke no i poszedł w długą mojej mamie, ciągle go widziała ale nie chciał do niej wrócić, wdał sie w bójke i wrócił z raną na lopoatce i udawał że umiera :evil_lol: następnie chyba w proteście że musi siedzieć w domu nie chciał jeść chyba myślał że go będe namawiać a tu pańcia miske wzieła i schowała :roll: do 5 minut pies był nieziemsko głodny:evil_lol: aktualnie leży z mina najsmutniejszego psa na świecie:-(

Posted

Skrzywdziłam i skrzywiłam:diabloti: Drański cyc wczoraj o czwartej rano zaczął wyć:mad: Ja o piątej wstaje do roboty więc możecie sobie wyobrazić mój zachwyt:loveu: Nie wiem co mu sie stało ta sama suka miała cieczke w kwietniu i nic kompletnie go to nie zainteresowało a teraz wariuje:roll:

Posted

Śmichy chichy ale jak tak będzie robił to tak sie to dla niego skończy :evil_lol: jeszcze gdyby miał jakieś opamiętanie ale mama mówi że skąd -poleciał i rzucił sie na psa dwa razy od siebie większego :shake: moja malizna z przerostem ego:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pisałam wam może jak sie Hilda o mały wlos nie udusiła w puszce po karmie? Chyba nie:evil_lol: Dawno daaaaaaaaaaaawno temu jak groszek chodził jeszcze do szkoły, koteczka Hildzia postanowiła wylizać puszke po dużej karmie, wsadziła więc główke do środka i stała sie rzecz straszna mianowicie główka nie chciała już wyjść:evil_lol: koteczka Hildzia wykazała sie jednak siłą woli i nawet raz nie miałkneła -co to to nie to jest poniżej jej godności:shake: No i jak groszek wracał do domu to na podwórku pod ławką zobaczł zwłoki kota z puszką na głowie, dostał spazmów i zawołał mamusie oczywiście nie zdejmując puszki z głowy kota bo po co prawda?:evil_lol: Przyszedł dopiero ojciec i zdjął tą nieszczęsną puszke, położył nieżywego kota na ławce z zamiarem wykopania dziury gdzieś pod krzaczkiem oddalił sie na 15 minut i stał sie cud - koteczka Hildzia wykorzystała swoje kocie życie i wróciła zza światów:evil_lol: Niedługo potem koteczka Hildzia postanowiła sprawdzić czy zostało jej jeszcze jakieś kocie życie i położyła sie pod lampką, przysneło sie jej na chwile a w tym samym czasie po domu rozniósł sie swąd palonego futra:evil_lol: i nic dziwnego by w tym nie było gdyby nie to że koteczka Hildzia spała snem sprawiedliwego podczas gdy jej własne futro tliło sie już na dobre:evil_lol: Ostatnio już nie ma dziwnych pomysłów albo to starość albo wykorzstała już 8 na 9 kocich żyć:evil_lol:

a oto i nasz mały zamachowiec we własnej osobie:loveu:

Posted

witaj groszku :grins:

bylas u mnie wiec ja postanowilam znalezc chwilke i pozostawic swoj slad w twojej galeryjce :mdrmed: co do kici kaskaderki to nic tylko pozazdroscic 9 zyc kocich :evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
O matko zapomniało mi sie:oops: przeprazssssssss bardzo..........:oops:
To niech się więcej nie zapomina :mad: Bo będziemy bić :mad: :evil_lol: :eviltong:

bonsai_88 napisał(a):
Kcem kotecka, kcem :loveu:...

Znowu chce to co ja :placz: :placz: :placz:

groszek83 napisał(a):

Kotecka trzeba odebrać osobiście bo jeszcze z paczki ucieknie i wróci do domu:diabloti:

Ja się dobrze zaklei paczkę to nie ucieknie :eviltong:

Odjajcuj białego i po kłopocie :evil_lol: Ja nierasową Diunę mam po sterylce i od razu lepiej :eviltong: Zawsze będę ciachać wszystko co będe miałą w domu nie rasowego. Chociażby dla własnej wygody :diabloti:

A kotka genialna :crazyeye:

Posted

groszek83 napisał(a):
Pisałam wam może jak sie Hilda o mały wlos nie udusiła w puszce po karmie? Chyba nie:evil_lol: Dawno daaaaaaaaaaaawno temu jak groszek chodził jeszcze do szkoły, koteczka Hildzia postanowiła wylizać puszke po dużej karmie, wsadziła więc główke do środka i stała sie rzecz straszna mianowicie główka nie chciała już wyjść:evil_lol: koteczka Hildzia wykazała sie jednak siłą woli i nawet raz nie miałkneła -co to to nie to jest poniżej jej godności:shake: No i jak groszek wracał do domu to na podwórku pod ławką zobaczł zwłoki kota z puszką na głowie, dostał spazmów i zawołał mamusie oczywiście nie zdejmując puszki z głowy kota bo po co prawda?:evil_lol: Przyszedł dopiero ojciec i zdjął tą nieszczęsną puszke, położył nieżywego kota na ławce z zamiarem wykopania dziury gdzieś pod krzaczkiem oddalił sie na 15 minut i stał sie cud - koteczka Hildzia wykorzystała swoje kocie życie i wróciła zza światów:evil_lol: Niedługo potem koteczka Hildzia postanowiła sprawdzić czy zostało jej jeszcze jakieś kocie życie i położyła sie pod lampką, przysneło sie jej na chwile a w tym samym czasie po domu rozniósł sie swąd palonego futra:evil_lol: i nic dziwnego by w tym nie było gdyby nie to że koteczka Hildzia spała snem sprawiedliwego podczas gdy jej własne futro tliło sie już na dobre:evil_lol: Ostatnio już nie ma dziwnych pomysłów albo to starość albo wykorzstała już 8 na 9 kocich żyć:evil_lol:

czy ty chcesz bym ze śmiechu przed komputerem padła!!:mad:

nie no, genialne:evil_lol::evil_lol:

:mdleje:

Posted

Tengusia napisał(a):
witaj groszku :grins:

bylas u mnie wiec ja postanowilam znalezc chwilke i pozostawic swoj slad w twojej galeryjce :mdrmed: co do kici kaskaderki to nic tylko pozazdroscic 9 zyc kocich :evil_lol:

Bardzo mi miło że zabiegana ciotka znalazła moment;)
Co do kici to nie wiem czy już wykorzystała wszystkie czy chowa coś jeszcze w rękawie:evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
To niech się więcej nie zapomina :mad: Bo będziemy bić :mad: :evil_lol: :eviltong:

Znowu chce to co ja :placz: :placz: :placz:

Ja się dobrze zaklei paczkę to nie ucieknie :eviltong:

Odjajcuj białego i po kłopocie :evil_lol: Ja nierasową Diunę mam po sterylce i od razu lepiej :eviltong: Zawsze będę ciachać wszystko co będe miałą w domu nie rasowego. Chociażby dla własnej wygody :diabloti:

A kotka genialna :crazyeye:

Już nie będe obiecuje ... chyba że zapomne:eviltong:
Jego też pozwalam podzielić na pół tylko nie wiem która teraz będzie chciała dół:diabloti:
Uciekne bo to cwana bestia jest:shake: niestety:evil_lol:
Ja Ziute też mam po sterylce i jest tak spaprana że temu właśnie mam obawy przed cięciem czegokolwiek więcej:roll: Rudek też bezjajeczny, Hilda je tabletki, Lamcia to wieczna dziewica a Miś to Miś:loveu:
Genialna w swojej głupocie:evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Ciekawe po kim to ma :D

Ale że co przepraszam:crazyeye: Ja sprawdzać czy mam dziewięć żyć nigdy nie planowałam:eviltong: i raz jeden byłam w szpitalu- jak mnie baran w głowe ubudł:evil_lol: tak to zdrowa jestem na umyśle też:eviltong: przynajmniej tak myśle:roll:

Posted

[quote name='jbk']O rany, posikałyśmy się obie z mamą, jak czytałam na głos opowieść o Hildzi :) Świetna!! Ucałuj Hildusię :)
:crazyeye: rachunku za pranie prosze nie przysyłać:shake: :diabloti:
Nie będe wredoty całować, wbiła sie mi pazurami w noge bo trzymałam kawałek rybki:placz: moge ją pstryknąć w ucho co najwyżej:loveu:
Maie tu troche potwora

i jeszcze głupek:loveu: