Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [CENTER]N i e m a G r o s z k a ! :placz: :placz: :placz: [/CENTER] Quote
Efciq Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Hej :multi: ooo już 101 stronka :lol: :multi: :BIG: :laola: GRATULACJE :laola: :BIG: :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Co ta groszek sobie mysli tak nas zostawiac ! Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Przypęzłam;) Witam wszystkie stęsknione:loveu: Groszek musi sobie znalezć więcej czasu bo na razie wychodzi rano i wraca w nocy:roll: No nic najważniejsze że dziś wolne:multi: Zaraz pozaglądam do was dowiem sie co sie dzieje na dogo i będe jak nowa:evil_lol: :drink1::drink1::drink1: za setke:cool3: Matko popłakałam sie ze śmiechu:roflt: Dzida** zabiłaś mnie:roflt: Moniek193 witam nowego gościa;) Bonsai, jbk,Estera, Szpilka, Od-Nowa, Cheritka, Smallpati, Kasia, efciq witajcie:multi: Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 :drink1:Groszek wróciła :cunao: Groszku, jak tam w nowej pracy? Bom ciekawa... no dobra, bom ciekawska :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jest, jest,jest!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Groszek zmartwychwstał :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='bonsai_88']:drink1:Groszek wróciła :cunao: Groszku, jak tam w nowej pracy? Bom ciekawa... no dobra, bom ciekawska :evil_lol: Hmmm.... jeszcze nie wiem tak na prawde ale już wiem że szefa nie polubie:diabloti: Łazi żuje żelki i narzeka:roll::evil_lol::evil_lol: To taki typ harlejowca- broda długie włosy itp. więc możecie sobie wyobrazić jak wgląda z torebką misiów żelków:evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Jestesssssssssssssssss:errrr: Szpileczko dlaczego ssssssyczysz??:crazyeye::evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Kasia&Rika napisał(a):jest, jest,jest!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No wezcie przestancie:oops: bo sie poczuje jak gwiazda i zaczne kapryśić:eviltong: Quote
Tengusia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ojc a ja nawet nie zauwazylam ze Groszka dluzej nie bylo :splat: ale cieszem sie ze wrocilas :multi::multi::multi: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Estera napisał(a):Groszek zmartwychwstał :multi: :loveu: :multi: :loveu: :crazyeye: umarłam :crazyeye: ??? jak? kiedy? gdzie? :diabloti::diabloti: Witanko:multi: Ps. a ile sobie zażyczysz za zabranie górala na tresure??:razz: Quote
SZPiLKA23 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 groszek83 napisał(a):Szpileczko dlaczego ssssssyczysz??:crazyeye::evil_lol: Bo ja wiem :hmmmm: ale jakos tak mam :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Groszek ja mogę wziąć górala za darmo :errrr:... nawet mogę go potresować trochę :diabloti: A z opisu twój szef przypomina mi mojego tatusia, tylko tatuś brody nie nosi :eviltong: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='groszek83']:crazyeye: umarłam :crazyeye: ??? jak? kiedy? gdzie? :diabloti::diabloti: Witanko:multi: Ps. a ile sobie zażyczysz za zabranie górala na tresure??:razz:A nie wiem. Tyle Cię nie było, że historię sobie dopisałam :diabloti: :evil_lol: Niech przyjedzie, zobaczymy co da się z nim zrobić :evil_lol: [quote name='bonsai_88']Groszek ja mogę wziąć górala za darmo :errrr:... nawet mogę go potresować trochę :diabloti: spadywuj mi stąd ale już! :placz: Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Estra czemu mam spadywać :diabloti:... nie wiesz, że ja za Góralem już od paru miesięcy chodzę :razz:... tylko Groszek coś nie chce go do mnie przywieźć :placz: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tengusia napisał(a):ojc a ja nawet nie zauwazylam ze Groszka dluzej nie bylo :splat: ale cieszem sie ze wrocilas :multi::multi::multi: Hihi bo z Ciebie taka zabiegana osóbka;) Witanko:multi: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Bo ja wiem :hmmmm: ale jakos tak mam :diabloti: Ciekawe czym to idzie mam nadzieje że nie charakterem:diabloti: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Estera napisał(a):A nie wiem. Tyle Cię nie było, że historię sobie dopisałam :diabloti: :evil_lol: Niech przyjedzie, zobaczymy co da się z nim zrobić :evil_lol: spadywuj mi stąd ale już! :placz: Od razu mówie metody pozytywne nie podziałaja:shake::evil_lol: Quote
groszek83 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='bonsai_88']Estra czemu mam spadywać :diabloti:... nie wiesz, że ja za Góralem już od paru miesięcy chodzę :razz:... tylko Groszek coś nie chce go do mnie przywieźć :placz: Chce tylko jakoś tak mam opory przed stuknięciem go w głowe młotkiem żeby go do paczki wsadzić:evil_lol::evil_lol: teraz zbliżają sie święta okres wybaczania itd. to po świętach postaram sie zajść go od tyłu:diabloti: potem to sie już jakoś podzielicie:cool3: Quote
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 groszek83 napisał(a):Chce tylko jakoś tak mam opory przed stuknięciem go w głowe młotkiem żeby go do paczki wsadzić:evil_lol::evil_lol: teraz zbliżają sie święta okres wybaczania itd. to po świętach postaram sie zajść go od tyłu:diabloti: potem to sie już jakoś podzielicie:cool3:Ja się nie lubię dzielić :placz: no ale ok. Biorę dół :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Estra co ty bierzesz cały dół dla siebie :mad:.. proponuję sprawiedliwy, pionowy podział :diabloti:... Moja część to prawa, lewa dla ciebie :evil_lol:... Quote
Recommended Posts