groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Estera napisał(a):Eeee tam. To co oni na tej mszy piją to się nie liczy. Łyczusie takie :diabloti: No ale przecież ta wiśnióweczka na pięć osób była:eviltong: to ile po seteczce:diabloti: to przecież nie dużo łyczusie takie:diabloti: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):dzieńdoberek :loveu: Dobry wieczór:eviltong: Quote
Estera Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):No ale przecież ta wiśnióweczka na pięć osób była:eviltong: to ile po seteczce:diabloti: to przecież nie dużo łyczusie takie:diabloti: Pffff... W kościele to tylko ksiunc może! :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):Dobry wieczór:eviltong: aa tam, dzień się dopiero zaczyna :diabloti::evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Na mszy to niewiele, ale przed mszą? I po mszy? :diabloti: No ten ksiądz kolęde troche bełkotliwie i prawie w nieskończoność ciągnął kto wie co on tam pił a czego nie:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 karja napisał(a):soczek sobie piją:eviltong::evil_lol: Soczek o smaku wina:evil_lol: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):No ale przecież ta wiśnióweczka na pięć osób była:eviltong: to ile po seteczce:diabloti: to przecież nie dużo łyczusie takie:diabloti: Jedna tylko? Jedna? Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 bonsai_88 napisał(a):No właśnie cała rzecz w tym, czy oni naprawdę piją takie malusie łyczki :evil_lol: Ten kielich to z rozmachem przechylają:cool3::evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Estera napisał(a):Chcecie powiedzieć, że księża to chlejusy? :evil_lol: Warto się zakumplować...wino za darmo będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mój brat w wojsku służył na plebanii:diabloti: Mówił że dobre to wino i mógł sobie pić ile chciał byle potem w kościele dobrze wyglądać:eviltong: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Estera napisał(a):Pffff... W kościele to tylko ksiunc może! :evil_lol: A myśmy stali za płotem nie byliśmy na terenie kościoła:diabloti: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 smallpati napisał(a):aa tam, dzień się dopiero zaczyna :diabloti::evil_lol: Mój sie prawie kończy jeszcze tylko 4 godzinki i fajrant:eviltong: Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Jedna tylko? Jedna? :oops::oops: no dobra była jeszcze cytrynóweczka :diabloti: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a)::oops::oops: no dobra była jeszcze cytrynóweczka :diabloti: To już mamy dwie seteczki na głowę ;) A może jeszcze jakaś pomarańczówka? Albo likierek? PS. Kupiłam te desperadosy ;) Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):No tylko to co do wigilii winka troche:grins::grins::grins: Na tym mrozie to szybko wietrzeje;) I co dobre? Jeszcze nie wiem, mężu pojechał do weta po leki ;) Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):No tylko to co do wigilii winka troche:grins::grins::grins: Na tym mrozie to szybko wietrzeje;) I co dobre? W ile osób jecie Wigilię? Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):To już mamy dwie seteczki na głowę ;) A może jeszcze jakaś pomarańczówka? Albo likierek? PS. Kupiłam te desperadosy ;) No tylko to co do wigilii winka troche:grins::grins::grins: Na tym mrozie to szybko wietrzeje;) I co dobre? Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):W ile osób jecie Wigilię? W siedem:eviltong: a co sie stało? kogo leczycie? u ciebie nic nie pisze że któryś chory Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):W siedem:eviltong: a co sie stało? kogo leczycie? u ciebie nic nie pisze że któryś chory Liczysz ze zwierzakami? Hehe ;) Nikt nie jest chory, witaminki i tego typu pierdołki :) Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Liczysz ze zwierzakami? Hehe ;) Nikt nie jest chory, witaminki i tego typu pierdołki :) :eviltong: zwierzakom alkocholu nie podajemy:evil_lol: No to dobrze bo już miałam iść w poszukiwaniach wzmianki na ten temat do twojej przepastnej galeryii:evil_lol: Quote
Cheritka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [CENTER]To ja w takim razie poprosze, może być likierek CHERI, albo MON CHERI, ale aktualnie w szklaneczce mam Martini z cytrynką i lodem, przyłączacie się :cool3:[/CENTER] Quote
groszek83 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kuszą i kuszą no:placz: Jeszcze dwie godzinki i sie przyłącze Cheritka:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No to ja z piwkiem witam ;) :knajpa: Quote
bonsai_88 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):Mój brat w wojsku służył na plebanii:diabloti: Mówił że dobre to wino i mógł sobie pić ile chciał byle potem w kościele dobrze wyglądać:eviltong: A który brat :razz:... bo wiesz, ze ja tutaj zainteresowana :evil_lol: Quote
Estera Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 groszek83 napisał(a):Mój brat w wojsku służył na plebanii:diabloti: Mówił że dobre to wino i mógł sobie pić ile chciał byle potem w kościele dobrze wyglądać:eviltong::evil_lol: Fajnie miał :evil_lol: a ile lat? groszek83 napisał(a):A myśmy stali za płotem nie byliśmy na terenie kościoła:diabloti:Każde wytłumaczenie jest dobre :diabloti: jbk napisał(a):To już mamy dwie seteczki na głowę ;) A może jeszcze jakaś pomarańczówka? Albo likierek? PS. Kupiłam te desperadosy ;)Desperadosy są przepyyyyysssssszzzzzzzznnnnnnnnne :drink1: Poczęstujesz? :diabloti: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Estera'] Desperadosy są przepyyyyysssssszzzzzzzznnnnnnnnne :drink1: Poczęstujesz? :diabloti: Proszę bardzo ;)) Quote
Recommended Posts