jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 groszek83 napisał(a):Nadawałby sie on lubi sobie pogadać pośpiewać zwłaszcza w samochodzie:evil_lol: Rodzeństwa mam trójke,jest nas dwie dziewczynki i dwóch chłopców:grins: Fajnie tak :) Trzymacie się razem? Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Fajnie tak :) Trzymacie się razem? No ja z moją siostrą to zawsze i wszędzie:loveu: Ze starszym bratem noo może być:evil_lol: Z blizniakiem.....powiedzmy że jakoś sie żyje:eviltong: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 groszek83 napisał(a):No ja z moją siostrą to zawsze i wszędzie:loveu: Ze starszym bratem noo może być:evil_lol: Z blizniakiem.....powiedzmy że jakoś sie żyje:eviltong: Może jesteście za bardzo podobni z bliźniakiem? Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Podobni?? raczej nie:diabloti: Główne spięcia na naszej linii porozumienia to psy niestety:shake: w tym temacie nie kompromisów jeśli o mnie chodzi:evil_lol: np.on chce żeby na czas wigilii zamykać je w pokoju no chyba zgłupiał:cool1: zainteresowań podobnych też nie mamy:shake: jedynie co robimy wspólnie to mieszkamy:eviltong: Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Da sie żyć byleby mi sie do psów nie wtrącał;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 groszek83 napisał(a):Podobni?? raczej nie:diabloti: Główne spięcia na naszej linii porozumienia to psy niestety:shake: w tym temacie nie kompromisów jeśli o mnie chodzi:evil_lol: np.on chce żeby na czas wigilii zamykać je w pokoju no chyba zgłupiał:cool1: zainteresowań podobnych też nie mamy:shake: jedynie co robimy wspólnie to mieszkamy:eviltong: Ups. To niedobrze..... Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Groszek... wyraźnie mówiłaś, że będzie o CZWARTEJ... CZWARTEJ :evil_lol:... Jakbym wiedziała, że o 16.00 to byśmy się jednak spotkały na rynku w piątek :placz:. A tak to nawet w myślach pożałowałam ciebie biedną, że po nocy musisz się tłuc :evil_lol:.... Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 bonsai_88 napisał(a):Groszek... wyraźnie mówiłaś, że będzie o CZWARTEJ... CZWARTEJ :evil_lol:... Jakbym wiedziała, że o 16.00 to byśmy się jednak spotkały na rynku w piątek :placz:. A tak to nawet w myślach pożałowałam ciebie biedną, że po nocy musisz się tłuc :evil_lol:.... :diabloti: Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 No co u nas czwarta to czwarta i już:placz::placz:nieważne czy rano czy po południu:placz: Ide posprzątać po moich słodkich koteckach:loveu: poczuły zime i załatwiły mi poduszke na różowo:loveu: chyba zapomniały bidocki gdzie kuwetka stoi trzeba będzie im lekko pamięcią ruszyć:loveu: Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Boshhhh ide ukoić nerwy papieroskiem no co za wredne stworzenia nooo:placz: Quote
Kasia&Rika Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wredne?:-( Każdemu zdarzy się zapomnieć... Ty zawsze trafiasz do toalety? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Skoro one wredne to ty niby jaka jesteś :diabloti:... godziny przekręcasz, żeby się od spotkań wymigiwać, z góralem nie chcesz przyjeżdżać :evil_lol:... i niby jak ja mam go poznać i go od ciebie zabrać :diabloti: Quote
groszek83 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Wredne?:-( Każdemu zdarzy się zapomnieć... Ty zawsze trafiasz do toalety? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool1: nooooooo jeszcze sie mi nie zdarzyło nie trafić:eviltong: Quote
groszek83 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 bonsai_88 napisał(a):Skoro one wredne to ty niby jaka jesteś :diabloti:... godziny przekręcasz, żeby się od spotkań wymigiwać, z góralem nie chcesz przyjeżdżać :evil_lol:... i niby jak ja mam go poznać i go od ciebie zabrać :diabloti: Jak ci zasikam poduszke to będziesz miała pełne prawo powiedzieć żem wredna:diabloti: Godzin nie przekręcam nooo:placz::placz: czwarta to czwarta:placz:koniec kropka:placz: Wyśle ci w paczce z napisem uwaga żywe zwierze może ugryzć:eviltong: Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wysyłaj... tylko uważaj co piszesz na paczce. Dzisiaj dostałam paczkę z napisem "OSTRORŻNIE" :evil_lol:... najlepsze było to, że kolega podpisał mi tak paczkę i podał OSOBIŚCIE :evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Spoko najpierw jeszcze musze go jakoś ogłuszyć:evil_lol: Kolega sie martwił że jak wezmiesz paczke to możesz ją rzucić gdzieś w kąt zanim coś powie więc napisał, najważniejsze że ż było a nie rz:eviltong: Ja nie znosze jak facet mówi-poszłem doprowadza mnie to do białej gorączki:evil_lol: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mój młody to nawet nauczycielkę polskiego poprawił, jak mówiła "wziąść" :P Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Oj też nie cierpię "poszłem"... zabijać wtedy mogę :diabloti:. Nie lubię też "starczy" zamiast "wystarczy" czy wspaniałego "letko" :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 przyszlam se na chwilke i ide spac bo o 5 rano musze wstac :placz: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 bonsai_88 napisał(a):Oj też nie cierpię "poszłem"... zabijać wtedy mogę :diabloti:. Nie lubię też "starczy" zamiast "wystarczy" czy wspaniałego "letko" :evil_lol: Jak ktoś mówi "starczy", to zaraz go informuję, że starczy to może być uwiąd ;) Quote
bonsai_88 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Jak ktoś mówi "starczy", to zaraz go informuję, że starczy to może być uwiąd ;) Mama? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 bonsai_88 napisał(a):Mama? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehe :D :diabloti: Quote
Recommended Posts