Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

groszek83 napisał(a):
Nadawałby sie on lubi sobie pogadać pośpiewać zwłaszcza w samochodzie:evil_lol:
Rodzeństwa mam trójke,jest nas dwie dziewczynki i dwóch chłopców:grins:

Fajnie tak :) Trzymacie się razem?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Fajnie tak :) Trzymacie się razem?

No ja z moją siostrą to zawsze i wszędzie:loveu:
Ze starszym bratem noo może być:evil_lol:
Z blizniakiem.....powiedzmy że jakoś sie żyje:eviltong:

Posted

groszek83 napisał(a):
No ja z moją siostrą to zawsze i wszędzie:loveu:
Ze starszym bratem noo może być:evil_lol:
Z blizniakiem.....powiedzmy że jakoś sie żyje:eviltong:

Może jesteście za bardzo podobni z bliźniakiem?

Posted

Podobni?? raczej nie:diabloti: Główne spięcia na naszej linii porozumienia to psy niestety:shake: w tym temacie nie kompromisów jeśli o mnie chodzi:evil_lol: np.on chce żeby na czas wigilii zamykać je w pokoju no chyba zgłupiał:cool1: zainteresowań podobnych też nie mamy:shake: jedynie co robimy wspólnie to mieszkamy:eviltong:

Posted

groszek83 napisał(a):
Podobni?? raczej nie:diabloti: Główne spięcia na naszej linii porozumienia to psy niestety:shake: w tym temacie nie kompromisów jeśli o mnie chodzi:evil_lol: np.on chce żeby na czas wigilii zamykać je w pokoju no chyba zgłupiał:cool1: zainteresowań podobnych też nie mamy:shake: jedynie co robimy wspólnie to mieszkamy:eviltong:

Ups. To niedobrze.....

Posted

Groszek... wyraźnie mówiłaś, że będzie o CZWARTEJ... CZWARTEJ :evil_lol:... Jakbym wiedziała, że o 16.00 to byśmy się jednak spotkały na rynku w piątek :placz:.
A tak to nawet w myślach pożałowałam ciebie biedną, że po nocy musisz się tłuc :evil_lol:....

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Groszek... wyraźnie mówiłaś, że będzie o CZWARTEJ... CZWARTEJ :evil_lol:... Jakbym wiedziała, że o 16.00 to byśmy się jednak spotkały na rynku w piątek :placz:.
A tak to nawet w myślach pożałowałam ciebie biedną, że po nocy musisz się tłuc :evil_lol:....

:diabloti:

Posted

No co u nas czwarta to czwarta i już:placz::placz:nieważne czy rano czy po południu:placz:
Ide posprzątać po moich słodkich koteckach:loveu: poczuły zime i załatwiły mi poduszke na różowo:loveu: chyba zapomniały bidocki gdzie kuwetka stoi trzeba będzie im lekko pamięcią ruszyć:loveu:

Posted

Skoro one wredne to ty niby jaka jesteś :diabloti:... godziny przekręcasz, żeby się od spotkań wymigiwać, z góralem nie chcesz przyjeżdżać :evil_lol:... i niby jak ja mam go poznać i go od ciebie zabrać :diabloti:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Wredne?:-( Każdemu zdarzy się zapomnieć... Ty zawsze trafiasz do toalety?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:cool1: nooooooo jeszcze sie mi nie zdarzyło nie trafić:eviltong:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Skoro one wredne to ty niby jaka jesteś :diabloti:... godziny przekręcasz, żeby się od spotkań wymigiwać, z góralem nie chcesz przyjeżdżać :evil_lol:... i niby jak ja mam go poznać i go od ciebie zabrać :diabloti:

Jak ci zasikam poduszke to będziesz miała pełne prawo powiedzieć żem wredna:diabloti:
Godzin nie przekręcam nooo:placz::placz: czwarta to czwarta:placz:koniec kropka:placz:
Wyśle ci w paczce z napisem uwaga żywe zwierze może ugryzć:eviltong:

Posted

Wysyłaj... tylko uważaj co piszesz na paczce. Dzisiaj dostałam paczkę z napisem "OSTRORŻNIE" :evil_lol:... najlepsze było to, że kolega podpisał mi tak paczkę i podał OSOBIŚCIE :evil_lol:

Posted

Spoko najpierw jeszcze musze go jakoś ogłuszyć:evil_lol:
Kolega sie martwił że jak wezmiesz paczke to możesz ją rzucić gdzieś w kąt zanim coś powie więc napisał, najważniejsze że ż było a nie rz:eviltong: Ja nie znosze jak facet mówi-poszłem doprowadza mnie to do białej gorączki:evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Oj też nie cierpię "poszłem"... zabijać wtedy mogę :diabloti:. Nie lubię też "starczy" zamiast "wystarczy" czy wspaniałego "letko" :evil_lol:

Jak ktoś mówi "starczy", to zaraz go informuję, że starczy to może być uwiąd ;)