Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My? Dzisiaj dopiero 3 razy... raz o 5.30, jak Kamil wychodził do pracy, drugi raz o 18.30 jak wrócił z pracy :evil_lol:... a Trzeci raz to tak ok. 20.00 :diabloti:....

Jakąś wyjątkowo ugodowi dzisiaj jesteśmy :diabloti:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my jak zaczynamy sie klocic to konczy sie tym ze TZ jedzie do mamusi a ja zostaje w swoim mieszkanku wsciekla jak osa :mad:

ale to dluga historia :diabloti:

czasem jak tak leze obok niego to mam wrazenie ze on wiecej uczucia okazuje naszym psom niz mi ... niby dobrze ale jakos tak niefajnie :shake:

wczoraj siedzialam sobie z Bolusiem razem i TZ mowi "co misiu" wiec zapytalam czy to do mnie czy do Bolusia bo nie wiem :roflt:

Posted

Tylko mamusia Kamila mieszka na Mazurach :evil_lol:... A że łapę na pieniądzach twardo trzymam JA to w 99% naszych kłótni Kamil nie miałby nawet na bilet do niej :diabloti:.
Z moimi rodzicami jest jeszcze weselej, bo mieszkają w Londynie [tyż mnie na bilet nie stać :razz:], po za tym tak łatwo mu MOJEGO mieszkanka nie zostawię :mad:...
Za to zdarzało się już, że czule gdakałam do moich potworków, a Kamil się pytał co mówiłam :evil_lol:

Posted

nie to moj zawsze sie dopytuje co ja tu pisze na forum i czasem mi przez ramie zaglada :evil_lol: pewnie zazdrosny bo w nieswiadomosci ze tu wiekszosc cioteczek a nie wujkow :eviltong:

Posted

Widzisz... mój twierdzi ,ze w ogóle nie jest zazdrosny... tylko na żadną imprezę mnie samą nie puści, a jak jadę do Krakowa to go **** strzela :evil_lol:... ale on przecież nie jest zazdrosny :razz:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ale przecież pożdne kłócenie to musi być to przerywane obrażonym milczeniem :razz:

takie podgrzanie atmosfery :diabloti:

ja uciekam spac spokojnej nocy cioteczki :loveu:

Posted

groszek83 napisał(a):
Bonsai musicie w góry przyjechać zrobimy konferencja która ma jakie sposoby:evil_lol: Ja nie miałam tak długiego związku,dziecka też nie mam więc sie nie znam:roll:

Ja też przyjadę ;) Jestem w związku 15 lat ;)

Posted

Nawiązując do przyjazdu, to autobus którym jutro raniuutko jade do Wrocka docelowo jedzie do Zakopanego..:evil_lol: wiec jak przespie wroclaw to pojade dalej w razie czego czekaj na mnie:diabloti::evil_lol:

Posted

karja napisał(a):
Nawiązując do przyjazdu, to autobus którym jutro raniuutko jade do Wrocka docelowo jedzie do Zakopanego..:evil_lol: wiec jak przespie wroclaw to pojade dalej w razie czego czekaj na mnie:diabloti::evil_lol:

To daj znać czy przespałaś bo ja będe stać na dworcu a ty już dawno będziesz za granicą:eviltong:

Posted

groszek83 napisał(a):
To daj znać czy przespałaś bo ja będe stać na dworcu a ty już dawno będziesz za granicą:eviltong:

jak cos dam ci znac ...telepatycznie hihi:evil_lol: