bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 My? Dzisiaj dopiero 3 razy... raz o 5.30, jak Kamil wychodził do pracy, drugi raz o 18.30 jak wrócił z pracy :evil_lol:... a Trzeci raz to tak ok. 20.00 :diabloti:.... Jakąś wyjątkowo ugodowi dzisiaj jesteśmy :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 my jak zaczynamy sie klocic to konczy sie tym ze TZ jedzie do mamusi a ja zostaje w swoim mieszkanku wsciekla jak osa :mad: ale to dluga historia :diabloti: czasem jak tak leze obok niego to mam wrazenie ze on wiecej uczucia okazuje naszym psom niz mi ... niby dobrze ale jakos tak niefajnie :shake: wczoraj siedzialam sobie z Bolusiem razem i TZ mowi "co misiu" wiec zapytalam czy to do mnie czy do Bolusia bo nie wiem :roflt: Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tylko mamusia Kamila mieszka na Mazurach :evil_lol:... A że łapę na pieniądzach twardo trzymam JA to w 99% naszych kłótni Kamil nie miałby nawet na bilet do niej :diabloti:. Z moimi rodzicami jest jeszcze weselej, bo mieszkają w Londynie [tyż mnie na bilet nie stać :razz:], po za tym tak łatwo mu MOJEGO mieszkanka nie zostawię :mad:... Za to zdarzało się już, że czule gdakałam do moich potworków, a Kamil się pytał co mówiłam :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 nie to moj zawsze sie dopytuje co ja tu pisze na forum i czasem mi przez ramie zaglada :evil_lol: pewnie zazdrosny bo w nieswiadomosci ze tu wiekszosc cioteczek a nie wujkow :eviltong: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 No wiecie co:crazyeye: coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że samej mi lepiej:roll: Tengusia tekst o "misiu" Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Widzisz... mój twierdzi ,ze w ogóle nie jest zazdrosny... tylko na żadną imprezę mnie samą nie puści, a jak jadę do Krakowa to go **** strzela :evil_lol:... ale on przecież nie jest zazdrosny :razz: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 No bo przecież jak może przyznać że jest zazdrosny to nie po męsku:eviltong: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Bonsai oni zawsze twierdza ze wcale nie sa zazdrosni :evil_lol: tylko jakos ich zachowanie wskazuje na cos innego :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Taa.. taki z niego macho, że o kant d*py potłuc :mad: Groszek, ty nadal jesteś pewna, ze chcesz mieć na bratową taką mnie :diabloti:? Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Kcem kcem ktoś w końcu musi go twardą ręką trzmać bo jest rozbestwiony:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Moj tez "nie jest zazdrosny" :D Twój też sie ostatnio spsuł:evil_lol: już sie naprawił?;) Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ogłaszam kłótnie nr 4 za rozpoczętą :multi: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 bonsai_88 napisał(a):Ogłaszam kłótnie nr 4 za rozpoczętą :multi: hmm nie lepiej sie poklocic raz a dobrze niz tak na raty rozkladac :hmmmm: :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tiaaaa :D naprawiłam go metoda wstrząsowa :D:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ale przecież pożdne kłócenie to musi być to przerywane obrażonym milczeniem :razz: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Bonsai musicie w góry przyjechać zrobimy konferencja która ma jakie sposoby:evil_lol: Ja nie miałam tak długiego związku,dziecka też nie mam więc sie nie znam:roll: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 bonsai_88 napisał(a):Ale przecież pożdne kłócenie to musi być to przerywane obrażonym milczeniem :razz: takie podgrzanie atmosfery :diabloti: ja uciekam spac spokojnej nocy cioteczki :loveu: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Branoc Tengusia:hand: trzeba iść spac zbierać siły na jutro:eviltong: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 groszek83 napisał(a):Bonsai musicie w góry przyjechać zrobimy konferencja która ma jakie sposoby:evil_lol: Ja nie miałam tak długiego związku,dziecka też nie mam więc sie nie znam:roll: Ja też przyjadę ;) Jestem w związku 15 lat ;) Quote
karja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nawiązując do przyjazdu, to autobus którym jutro raniuutko jade do Wrocka docelowo jedzie do Zakopanego..:evil_lol: wiec jak przespie wroclaw to pojade dalej w razie czego czekaj na mnie:diabloti::evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 jbk napisał(a):Ja też przyjadę ;) Jestem w związku 15 lat ;) To ty będziesz przewodniczącą zebrania;):evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 karja napisał(a):Nawiązując do przyjazdu, to autobus którym jutro raniuutko jade do Wrocka docelowo jedzie do Zakopanego..:evil_lol: wiec jak przespie wroclaw to pojade dalej w razie czego czekaj na mnie:diabloti::evil_lol: To daj znać czy przespałaś bo ja będe stać na dworcu a ty już dawno będziesz za granicą:eviltong: Quote
karja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 groszek83 napisał(a):To daj znać czy przespałaś bo ja będe stać na dworcu a ty już dawno będziesz za granicą:eviltong: jak cos dam ci znac ...telepatycznie hihi:evil_lol: Quote
Recommended Posts