Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nadrobiłam zaległości :lol: ależ macie wspaniałe tereny spacerowe :loveu: zazdroszczę ogromnie! no chyba,że w tych lasasch zgraje dzikich zwierząt, to nie do końca:cool3:

Posted

Groszek pewnie z wojaży okołokrakowskich nie wróciła :evil_lol:...

A ja się żalę publicznie - Groszek wymigała się z pójścia ze mną na piwko :placz:... i żadnych zdjęć nie ma, a JKB miała obiecane :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Groszek pewnie z wojaży okołokrakowskich nie wróciła :evil_lol:...

A ja się żalę publicznie - Groszek wymigała się z pójścia ze mną na piwko :placz:... i żadnych zdjęć nie ma, a JKB miała obiecane :evil_lol:

na pifko to ja z toba moge isc :calus:

Posted

Groszek wrócił;) Witam wszystkie:multi:
Bonsai groszek sie nie migał tylko nie wiedział gdzie go chcą wywiezć swoją drogą zeszło mi tam do 3 w nocy:evil_lol: ale przyznaje moja wina:oops: :oops:spoko gdzieś w lutym wybieram sie jeszcze raz:eviltong: skarżypyto:eviltong:
Tengusia to ja sie z wami chociaż wirtualnie teraz napije
zdrówko:diabloti:

Od-Nowa- a jakże są też i takie stworzonka jak niedzwiedzie jelonki sarenki wilki i takie tam;) ale do przeżycia nie chcą nas zjeść za to dzików nie ma:evil_lol:
ola9338 -witam nowego gościa:multi: ciesze sie że moje koondle sie podobają;)
Kasia&Rika nie płacz już jestem:multi:
SZPiLKA jbk efciq witanko;)

Posted

karja napisał(a):
Groszki wrocily:multi: w koncu koniec włóczegi hihi a teraz jakies fotki by sie przydaly:mad:

Ja zaraz dojde do twojej galerii sprawdzić co tam nawklejałaś jak mnie nie było:cool3: mam zdjęcia ale tylko pijackie z weekendu a takich nie bede wklejać:eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
Groszku ja przyjade do ciebie odpoczac cio ??? :loveu: normalnie miasto strasznie zaczelo mnie przytlaczac :shake:

No taki mini zlot trzeba zrobić;) odpoczniemy razem:razz: Rozumiem Cie bo ja w mieście w ogóle nie wyobrażam sobie życia,te bloki,beton chmara ludzi:shake: to nie dla mnie:shake:
A teraz cz któraś z miłych pań wie może jak przyzwyczaić psiaka do sweterka?? Kupiłam Fredziowi piękny sweterek,poświęciłam sie i poszłam do tego przeklętego centrum handlowego a ta mała menda zdejmuje go z siebie chodzi i sie trzęsie:roll:

Posted

Zakładaj szczurkowi sweter jak ma michę dostać :diabloti:... Ja w ten sposób nauczyłam Birmę, że wanna jest najlepszym miejscem na świecie :evil_lol:...

Wymiganie wybaczę jak w lutym z góralem przyjedziesz :evil_lol:...