jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
Od-Nowa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 nadrobiłam zaległości :lol: ależ macie wspaniałe tereny spacerowe :loveu: zazdroszczę ogromnie! no chyba,że w tych lasasch zgraje dzikich zwierząt, to nie do końca:cool3: Quote
ola9338 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jaka słodziutka banda:loveu: ja bardzo lubie zwierzeta te male i te duze i zawsze marzylam o takiej "ekipie":evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Groszek pewnie z wojaży okołokrakowskich nie wróciła :evil_lol:... A ja się żalę publicznie - Groszek wymigała się z pójścia ze mną na piwko :placz:... i żadnych zdjęć nie ma, a JKB miała obiecane :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 bonsai_88 napisał(a):Groszek pewnie z wojaży okołokrakowskich nie wróciła :evil_lol:... A ja się żalę publicznie - Groszek wymigała się z pójścia ze mną na piwko :placz:... i żadnych zdjęć nie ma, a JKB miała obiecane :evil_lol: na pifko to ja z toba moge isc :calus: Quote
bonsai_88 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ale ona obiecała :placz:... A swoja drogą to faktycznie masz blisko :razz: Quote
Tengusia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 bonsai_88 napisał(a):Ale ona obiecała :placz:... A swoja drogą to faktycznie masz blisko :razz: to groszka tez wezmiemy :knajpa::cunao: Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Groszek wrócił;) Witam wszystkie:multi: Bonsai groszek sie nie migał tylko nie wiedział gdzie go chcą wywiezć swoją drogą zeszło mi tam do 3 w nocy:evil_lol: ale przyznaje moja wina:oops: :oops:spoko gdzieś w lutym wybieram sie jeszcze raz:eviltong: skarżypyto:eviltong: Tengusia to ja sie z wami chociaż wirtualnie teraz napije zdrówko:diabloti: Od-Nowa- a jakże są też i takie stworzonka jak niedzwiedzie jelonki sarenki wilki i takie tam;) ale do przeżycia nie chcą nas zjeść za to dzików nie ma:evil_lol: ola9338 -witam nowego gościa:multi: ciesze sie że moje koondle sie podobają;) Kasia&Rika nie płacz już jestem:multi: SZPiLKA jbk efciq witanko;) Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Kasia&Rika napisał(a):No nareście! Wypad udany? Hihi jak widać:evil_lol: odpoczełam sobie, odprężyłam nabrałam oddechu;) Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Pijak:diabloti::evil_lol: Gdzie:crazyeye::eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 AAAaaaa nie wiem jakis omam miałam :evil_lol: Quote
karja Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Groszki wrocily:multi: w koncu koniec włóczegi hihi a teraz jakies fotki by sie przydaly:mad: Quote
Tengusia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Groszku ja przyjade do ciebie odpoczac cio ??? :loveu: normalnie miasto strasznie zaczelo mnie przytlaczac :shake: Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):AAAaaaa nie wiem jakis omam miałam :evil_lol: Może w lustrze go widziałaś:diabloti: Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 karja napisał(a):Groszki wrocily:multi: w koncu koniec włóczegi hihi a teraz jakies fotki by sie przydaly:mad: Ja zaraz dojde do twojej galerii sprawdzić co tam nawklejałaś jak mnie nie było:cool3: mam zdjęcia ale tylko pijackie z weekendu a takich nie bede wklejać:eviltong: Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Tengusia napisał(a):Groszku ja przyjade do ciebie odpoczac cio ??? :loveu: normalnie miasto strasznie zaczelo mnie przytlaczac :shake: No taki mini zlot trzeba zrobić;) odpoczniemy razem:razz: Rozumiem Cie bo ja w mieście w ogóle nie wyobrażam sobie życia,te bloki,beton chmara ludzi:shake: to nie dla mnie:shake: A teraz cz któraś z miłych pań wie może jak przyzwyczaić psiaka do sweterka?? Kupiłam Fredziowi piękny sweterek,poświęciłam sie i poszłam do tego przeklętego centrum handlowego a ta mała menda zdejmuje go z siebie chodzi i sie trzęsie:roll: Quote
groszek83 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 na dobranoc:loveu: Ide związać małego szczura żeby mi ze swetra nie wyłaził:placz::placz: Quote
Kasia&Rika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dobranc Misiu Groszku i cała bando!:bye: Quote
bonsai_88 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zakładaj szczurkowi sweter jak ma michę dostać :diabloti:... Ja w ten sposób nauczyłam Birmę, że wanna jest najlepszym miejscem na świecie :evil_lol:... Wymiganie wybaczę jak w lutym z góralem przyjedziesz :evil_lol:... Quote
Recommended Posts