Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Ja poproszę, nie na forum, tylko dla mnie osobiście :)

No to jak sie spotkamy to sie jej zapytam;)
jbk napisał(a):
A ja głupia specjalnie kefiry kupuję, a tu wystarczyłaby kałuża...... :diabloti:

Ja tne koszty:evil_lol::evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
No to jak sie spotkamy to sie jej zapytam;)

Ja tne koszty:evil_lol::evil_lol:

Jak tylko deszcz spadnie, to też utnę ;)

Posted

Groszku widze ze jestes, pomozesz :placz::placz::placz:

Maleńki (ok 4 kg!!!), kruchy staruszek, takie "przepraszam, że żyję", sponiewierany, z utrąconą łapką, drżący...
W sobotę ma jechać do schroniska - mordowni! NIkt nie będzie się nim przejmował, jest "stary i brzydki" zostanie rozszarpany w ciągu 5 min...

W "lepszym" wypadku trafi do kwarantanny, która jest ciemnym betonowym bunkrem wypełnionym starymi sikami na kilka cm, nawet się nie położy... Umrze samotny, przerażony, całkowicie odarty z godności.

Co on zrobił, że na to zasłużył? Dlaczego DUZI LUDZIE zajęci WAŻNYMI SPRAWAMI przybrali sobie prawo do zabicia tego bezbronnego stworzenia?

Czy dlatego, że jest stary?
Może dlatego, że trzęsie mu się główka?
A może przez zaniedbane futerko?

Musi być winny. Nie łasi się i nie przytula, stoi i czeka. Wie, że źle zrobił i należy mu się kara.

Tak... On ma winę wypisaną na mordce. Na swojej starej drżącej siwej mordce ma wszystkie winy świata, za które poniesie zasłużoną karę.

Kolejny triumf człowieka - oczyści świat z kolejnego "śmiecia".
Wznieśmy dumnie głowę, jacy jesteśmy wspaniali.

Skazany na śmierć, a egzekucja w sobotę!

Posted

[quote name='Tengusia']Groszku widze ze jestes, pomozesz :placz::placz::placz:

Maleńki (ok 4 kg!!!), kruchy staruszek, takie "przepraszam, że żyję", sponiewierany, z utrąconą łapką, drżący...
W sobotę ma jechać do schroniska - mordowni! NIkt nie będzie się nim przejmował, jest "stary i brzydki" zostanie rozszarpany w ciągu 5 min...

W "lepszym" wypadku trafi do kwarantanny, która jest ciemnym betonowym bunkrem wypełnionym starymi sikami na kilka cm, nawet się nie położy... Umrze samotny, przerażony, całkowicie odarty z godności.

Co on zrobił, że na to zasłużył? Dlaczego DUZI LUDZIE zajęci WAŻNYMI SPRAWAMI przybrali sobie prawo do zabicia tego bezbronnego stworzenia?

Czy dlatego, że jest stary?
Może dlatego, że trzęsie mu się główka?
A może przez zaniedbane futerko?
Musi być winny. Nie łasi się i nie przytula, stoi i czeka. Wie, że źle zrobił i należy mu się kara.

Tak... On ma winę wypisaną na mordce. Na swojej starej drżącej siwej mordce ma wszystkie winy świata, za które poniesie zasłużoną karę.

Kolejny triumf człowieka - oczyści świat z kolejnego "śmiecia".
Wznieśmy dumnie głowę, jacy jesteśmy wspaniali.

Skazany na śmierć, a egzekucja w sobotę!
Jesssoooo:placz: Tengusia toż on jest jak mój Fred:placz: