groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kasia&Rika napisał(a):No i dobrze, już wiesz że jestem medium i dobrze się kamufluje w zoo:mad: :diabloti::diabloti: :stormy-sad: Zgiń przepadnij siło nieczysta Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mi jest ciągle zimno, najbardziej lubię temperatury od 25 stopni wzwyż, ale ze względu na psy jestem gotowa się poświęcić i pojechać na Arktykę ;) Co do wsi angielskich, to bardziej podobają mi się bezkresne przestrzenie wyspy Man, widziałam w Top Gearze, jak chłopaki pomykają super brykami wśród super krajobrazów ;) Takiej zieleni to nigdy i nigdzie ;) Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Kasia&Rika napisał(a):podziałało ? ... Jak widać już nie wyprzedzasz mojej pisaniny:eviltong: Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):Mi jest ciągle zimno, najbardziej lubię temperatury od 25 stopni wzwyż, ale ze względu na psy jestem gotowa się poświęcić i pojechać na Arktykę ;) Co do wsi angielskich, to bardziej podobają mi się bezkresne przestrzenie wyspy Man, widziałam w Top Gearze, jak chłopaki pomykają super brykami wśród super krajobrazów ;) Takiej zieleni to nigdy i nigdzie ;) Doberek:multi: No twoje psy na Arktyce to pewnie byłyby w raju:evil_lol: Ta angielska wieś z jej pejzażem:loveu: dla mnie ideał naprawde:loveu: Hutton-le-Hole - North Yorkshire New Forest Photographs o o takie mniej więcej widoki mi chodzi troche zamglone troche słoneczne;) Patrze i patrze i nie mogłam po banerze poznać ktoś ty:evil_lol: Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Poszukam fotek z naszego spaceru z młodym, mam coś angielskiego, co też Ci się pewnie spodoba ;) Nad rzeką Cuckmere ;) Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Ooooo to ja poprosze:multi::multi: Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 groszek83 napisał(a):Ooooo to ja poprosze:multi::multi: Poszło :) :buzi: Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Dziękuje bardzo:loveu: No i nikt mi nie powie że to nie jest piękne:loveu: Zgrwam zdjęcia za chwilke będą moje skarby:cool3: Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Idziemy Ziuta no nie patrz tym dziwnym okiem tylko chodz Ziuta i Lamcia Miś oczywiście już był obskoczyć pare miejsc:evil_lol: Jego sie nie da powstrzymać:evil_lol: a pan doktor uznał że to stateczny starszy pan:evil_lol:taaa... Quote
bonsai_88 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Taa... stateczny starszy pan... z której strony? :evil_lol: Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Prawdę mówiąc tam to i ja bym się z psami przejechała, gdyby to nie było po drugiej stronie kanału.... Vadir miałby radochę na całego, woda, trawa, morze (bo tam zaraz było ujście rzeki), klify..... Miejsca do zabawy w trzy i trochę :) Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jak on jest stateczny, to ja jestem zakonnica ;) Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 I dalej Miś Starsza pani takich gonitw już nie uznaje;) Lamcia starszy pan żyć bez nich nie może Miś Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zawsze się zastanawiałam, skąd psy biorą energię :) Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 bonsai_88 napisał(a):Taa... stateczny starszy pan... z której strony? :evil_lol: Z doopy strony:eviltong: to było jak mu łapki troche siadły i był taki nieruchawy:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):Prawdę mówiąc tam to i ja bym się z psami przejechała, gdyby to nie było po drugiej stronie kanału.... Vadir miałby radochę na całego, woda, trawa, morze (bo tam zaraz było ujście rzeki), klify..... Miejsca do zabawy w trzy i trochę :) Ja nie wiem czy moje weszłyby do morza:roll: nigdy nie widziały,do rzeki wchodzą oprócz Lamci ona to sie boi jak diabeł święconej wody kałuże też trzeba ominąć szerokim łukiem:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):Jak on jest stateczny, to ja jestem zakonnica ;) To ja będe siostra przełożona:diabloti: Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):Zawsze się zastanawiałam, skąd psy biorą energię :) Z ryżu kurczaków jagnięcinki kosteczek wołowych jajeczek serka białego żółtego..............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Chciałabym zobaczyć ten klasztor :evil_lol:... Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 groszek83 napisał(a):To ja będe siostra przełożona:diabloti: To jeszcze ustalmy nazwę dla zakonu ;) Siostry psiarki? Quote
Kasia&Rika Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 groszek83 napisał(a):Z ryżu kurczaków jagnięcinki kosteczek wołowych jajeczek serka białego żółtego..............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to może my też powinniśmy to jeść?:hmmmm: śliczne zdjęcia, czyżby Misiu bardziej zarósł?:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Miś Józkowi też czasami uda sie rozhukać :loveu:na starszego pana z tyłu prosze nie zwracać uwagi:evil_lol: Ziuta i Miś Ziuta i Miś moje serce:loveu: Ziuta Ziuta Quote
groszek83 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 bonsai_88 napisał(a):Chciałabym zobaczyć ten klasztor :evil_lol:... No co no co??:diabloti: jbk napisał(a):To jeszcze ustalmy nazwę dla zakonu ;) Siostry psiarki? Siostry od darmozjadów:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts