Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi jest ciągle zimno, najbardziej lubię temperatury od 25 stopni wzwyż, ale ze względu na psy jestem gotowa się poświęcić i pojechać na Arktykę ;)

Co do wsi angielskich, to bardziej podobają mi się bezkresne przestrzenie wyspy Man, widziałam w Top Gearze, jak chłopaki pomykają super brykami wśród super krajobrazów ;) Takiej zieleni to nigdy i nigdzie ;)

Posted

jbk napisał(a):
Mi jest ciągle zimno, najbardziej lubię temperatury od 25 stopni wzwyż, ale ze względu na psy jestem gotowa się poświęcić i pojechać na Arktykę ;)

Co do wsi angielskich, to bardziej podobają mi się bezkresne przestrzenie wyspy Man, widziałam w Top Gearze, jak chłopaki pomykają super brykami wśród super krajobrazów ;) Takiej zieleni to nigdy i nigdzie ;)

Doberek:multi:
No twoje psy na Arktyce to pewnie byłyby w raju:evil_lol:
Ta angielska wieś z jej pejzażem:loveu: dla mnie ideał naprawde:loveu:
Hutton-le-Hole - North Yorkshire
New Forest Photographs
o o takie mniej więcej widoki mi chodzi troche zamglone troche słoneczne;)
Patrze i patrze i nie mogłam po banerze poznać ktoś ty:evil_lol:

Posted

Idziemy Ziuta

no nie patrz tym dziwnym okiem tylko chodz Ziuta i Lamcia

Miś oczywiście już był obskoczyć pare miejsc:evil_lol:

Jego sie nie da powstrzymać:evil_lol: a pan doktor uznał że to stateczny starszy pan:evil_lol:taaa...

Posted

Prawdę mówiąc tam to i ja bym się z psami przejechała, gdyby to nie było po drugiej stronie kanału.... Vadir miałby radochę na całego, woda, trawa, morze (bo tam zaraz było ujście rzeki), klify..... Miejsca do zabawy w trzy i trochę :)

Posted

jbk napisał(a):
Prawdę mówiąc tam to i ja bym się z psami przejechała, gdyby to nie było po drugiej stronie kanału.... Vadir miałby radochę na całego, woda, trawa, morze (bo tam zaraz było ujście rzeki), klify..... Miejsca do zabawy w trzy i trochę :)

Ja nie wiem czy moje weszłyby do morza:roll: nigdy nie widziały,do rzeki wchodzą oprócz Lamci ona to sie boi jak diabeł święconej wody kałuże też trzeba ominąć szerokim łukiem:evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Zawsze się zastanawiałam, skąd psy biorą energię :)

Z ryżu kurczaków jagnięcinki kosteczek wołowych jajeczek serka białego żółtego..............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Z ryżu kurczaków jagnięcinki kosteczek wołowych jajeczek serka białego żółtego..............................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to może my też powinniśmy to jeść?:hmmmm:

śliczne zdjęcia, czyżby Misiu bardziej zarósł?:evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Chciałabym zobaczyć ten klasztor :evil_lol:...

No co no co??:diabloti:
jbk napisał(a):
To jeszcze ustalmy nazwę dla zakonu ;) Siostry psiarki?

Siostry od darmozjadów:eviltong::evil_lol: