karja Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 czesc:multi: swietne fotki alez bym chciala tak an zywo zobaczyc t wszystkie zwierzaki..:loveu: Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 rekin:razz: drań nie chciał pozować:shake:następny:evil_lol: Quote
karja Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a):Cześć Kurczaki:multi: no ja też bym chciała:roll: ale dla mnie tam za gorąco:shake: ja bym sie cieszyla, bo mi zawsze zimno..:roll: nawet latem jak ide na hamak to koc biore..:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 karja napisał(a):czesc:multi: swietne fotki alez bym chciala tak an zywo zobaczyc t wszystkie zwierzaki..:loveu: Cześć Kurczaki:multi: no ja też bym chciała:roll: ale dla mnie tam za gorąco:shake: Quote
bonsai_88 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Zdjęcia piękne :loveu:... szkoda, że dla mnie też byłoby za gorąco :roll:.. Groszek pojedziemy sobie na Arktykę? :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a):Ja mam na odwrót jak jest upalnie to ja nie żyje,zmęczona jestem nic mi sie nie chce w ogóle mam uczulenie na słońce wyskakują mi takie bąble z wodą jak długo na słoncu siedze:roll: Ty jesteś jak moja siostra jej też zawsze zimno:evil_lol: Mnie odpowiada tak jak jest teraz taka jesienna aura nie zaciepło nie za zimno;) dokładnie, ja też nie mogę siedzieć na słońcu i uwielbiam teraźniejszą pogodę! Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 karja napisał(a):ja bym sie cieszyla, bo mi zawsze zimno..:roll: nawet latem jak ide na hamak to koc biore..:evil_lol: Ja mam na odwrót jak jest upalnie to ja nie żyje,zmęczona jestem nic mi sie nie chce w ogóle mam uczulenie na słońce wyskakują mi takie bąble z wodą jak długo na słoncu siedze:roll: Ty jesteś jak moja siostra jej też zawsze zimno:evil_lol: Mnie odpowiada tak jak jest teraz taka jesienna aura nie zaciepło nie za zimno;) Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 bonsai_88 napisał(a):Zdjęcia piękne :loveu:... szkoda, że dla mnie też byłoby za gorąco :roll:.. Groszek pojedziemy sobie na Arktykę? :diabloti: Nareszcie ktoś mnie rozumie:evil_lol: Na Arktyke to może nie ale już gdzieś na taką angielską wieś jak czasami sie na filmach widzi to już już bym pojechała:loveu: Pola łąki pagórki i laski na nieograniczonej przestrzeni coś pięknego:loveu: Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kasia&Rika napisał(a):dokładnie, ja też nie mogę siedzieć na słońcu i uwielbiam teraźniejszą pogodę! Oo właśnie;) Psiakom moim z tego co zaobserwowałam też taka pogoda najbardziej odpowiada:razz: mają to po mnie:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Piekne te orki ... :loveu: zawsze bardziej mnie jarały niz delfiny Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Piekne te orki ... :loveu: zawsze bardziej mnie jarały niz delfiny Ja raz oglądałam dokument jak orki polują na foki i tak jakoś przeszła mi do nich sympatia:roll: Fajne są ale jakoś tak mi zostało w pamięci:roll: Nie wiem czemu akurat to bo przecież były i lwy i inne polujące stwory no ale co zrobić widocznie jakoś podświadomie:roll: Quote
karja Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a):Ja raz oglądałam dokument jak orki polują na foki i tak jakoś przeszła mi do nich sympatia:roll: Fajne są ale jakoś tak mi zostało w pamięci:roll: Nie wiem czemu akurat to bo przecież były i lwy i inne polujące stwory no ale co zrobić widocznie jakoś podświadomie:roll: a ja ogladalam fajny horror z orkami:diabloti: mialy jakies zmutowane mozgi:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a):Boshhhhhhh......Kurczaki co wy oglądacie:roll::shake::evil_lol: Niedługo wymyślą horror-kury mordecy albo-groszek kanibal:eviltong: ja już jednego groszkakanibala widziałam, zza krat zoo - machał mi:evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 karja napisał(a):a ja ogladalam fajny horror z orkami:diabloti: mialy jakies zmutowane mozgi:evil_lol: Boshhhhhhh......Kurczaki co wy oglądacie:roll::shake::evil_lol: Niedługo wymyślą horror-kury mordecy albo-groszek kanibal:eviltong: Quote
bonsai_88 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a):Nareszcie ktoś mnie rozumie:evil_lol: Na Arktyke to może nie ale już gdzieś na taką angielską wieś jak czasami sie na filmach widzi to już już bym pojechała:loveu: Pola łąki pagórki i laski na nieograniczonej przestrzeni coś pięknego:loveu: Daj spokój, ja na wakacje nie mogę sama wychodzić z domu :roll:... 2 lata temu było najgorzej [non stop po 35 stopni w cieniu było]... wystarczyło, że przeszłam ok. 50 m i traciłam przytomność :roll:... Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a):Pisałaś że to małpa była:diabloti: Poza tym ja już sie czuje jak w horrorze:placz: ty ciągle wyprzedzasz moje myśli zanim ja coś napisze to ty zdążysz już odpisać:evil_lol::evil_lol: bo ja jestem medium.:diabloti: tak małpa, ale zielona! Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kasia&Rika napisał(a):ja już jednego groszkakanibala widziałam, zza krat zoo - machał mi:evil_lol: Pisałaś że to małpa była:diabloti: Poza tym ja już sie czuje jak w horrorze:placz: ty ciągle wyprzedzasz moje myśli zanim ja coś napisze to ty zdążysz już odpisać:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a):Znowu:crazyeye::scared: Zielona małpa to nie oznacza że to odrazu ja byłam:obrazic:ja stałam z drugiej strony:eviltong: i znowu:D może, może Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 bonsai_88 napisał(a):Daj spokój, ja na wakacje nie mogę sama wychodzić z domu :roll:... 2 lata temu było najgorzej [non stop po 35 stopni w cieniu było]... wystarczyło, że przeszłam ok. 50 m i traciłam przytomność :roll:... Nom ja mieszkam troche inaczej i aż tak strasznie duszno jak po miastach nie jest na szczęście,jeszcze nie zemdlałam ale słabo pare razy już sie mi zrobiło.Przekichane taki upał,spędzam czas przed wiatrakiem z wodą w ręce i modle sie o wieczór:roll: Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kasia&Rika napisał(a):bo ja jestem medium.:diabloti: tak małpa, ale zielona! Znowu:crazyeye::scared: Zielona małpa to nie oznacza że to odrazu ja byłam:obrazic:ja stałam z drugiej strony:eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 groszek83 napisał(a)::crazyeye: Zaczynam sie bać No i dobrze, już wiesz że jestem medium i dobrze się kamufluje w zoo:mad: :diabloti::diabloti: :stormy-sad: Quote
groszek83 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Kasia&Rika napisał(a):i znowu:D może, może :crazyeye: Zaczynam sie bać Quote
Recommended Posts