Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
Cześć Kurczaki:multi: no ja też bym chciała:roll: ale dla mnie tam za gorąco:shake:

ja bym sie cieszyla, bo mi zawsze zimno..:roll: nawet latem jak ide na hamak to koc biore..:evil_lol:

Posted

karja napisał(a):
czesc:multi: swietne fotki alez bym chciala tak an zywo zobaczyc t wszystkie zwierzaki..:loveu:

Cześć Kurczaki:multi: no ja też bym chciała:roll: ale dla mnie tam za gorąco:shake:

Posted

groszek83 napisał(a):
Ja mam na odwrót jak jest upalnie to ja nie żyje,zmęczona jestem nic mi sie nie chce w ogóle mam uczulenie na słońce wyskakują mi takie bąble z wodą jak długo na słoncu siedze:roll: Ty jesteś jak moja siostra jej też zawsze zimno:evil_lol: Mnie odpowiada tak jak jest teraz taka jesienna aura nie zaciepło nie za zimno;)

dokładnie, ja też nie mogę siedzieć na słońcu i uwielbiam teraźniejszą pogodę!

Posted

karja napisał(a):
ja bym sie cieszyla, bo mi zawsze zimno..:roll: nawet latem jak ide na hamak to koc biore..:evil_lol:

Ja mam na odwrót jak jest upalnie to ja nie żyje,zmęczona jestem nic mi sie nie chce w ogóle mam uczulenie na słońce wyskakują mi takie bąble z wodą jak długo na słoncu siedze:roll: Ty jesteś jak moja siostra jej też zawsze zimno:evil_lol: Mnie odpowiada tak jak jest teraz taka jesienna aura nie zaciepło nie za zimno;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Zdjęcia piękne :loveu:... szkoda, że dla mnie też byłoby za gorąco :roll:..

Groszek pojedziemy sobie na Arktykę? :diabloti:

Nareszcie ktoś mnie rozumie:evil_lol:
Na Arktyke to może nie ale już gdzieś na taką angielską wieś jak czasami sie na filmach widzi to już już bym pojechała:loveu: Pola łąki pagórki i laski na nieograniczonej przestrzeni coś pięknego:loveu:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
dokładnie, ja też nie mogę siedzieć na słońcu i uwielbiam teraźniejszą pogodę!

Oo właśnie;)
Psiakom moim z tego co zaobserwowałam też taka pogoda najbardziej odpowiada:razz: mają to po mnie:evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Piekne te orki ... :loveu: zawsze bardziej mnie jarały niz delfiny

Ja raz oglądałam dokument jak orki polują na foki i tak jakoś przeszła mi do nich sympatia:roll: Fajne są ale jakoś tak mi zostało w pamięci:roll: Nie wiem czemu akurat to bo przecież były i lwy i inne polujące stwory no ale co zrobić widocznie jakoś podświadomie:roll:

Posted

groszek83 napisał(a):
Ja raz oglądałam dokument jak orki polują na foki i tak jakoś przeszła mi do nich sympatia:roll: Fajne są ale jakoś tak mi zostało w pamięci:roll: Nie wiem czemu akurat to bo przecież były i lwy i inne polujące stwory no ale co zrobić widocznie jakoś podświadomie:roll:

a ja ogladalam fajny horror z orkami:diabloti: mialy jakies zmutowane mozgi:evil_lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Boshhhhhhh......Kurczaki co wy oglądacie:roll::shake::evil_lol:
Niedługo wymyślą horror-kury mordecy albo-groszek kanibal:eviltong:

ja już jednego groszkakanibala widziałam, zza krat zoo - machał mi:evil_lol:

Posted

karja napisał(a):
a ja ogladalam fajny horror z orkami:diabloti: mialy jakies zmutowane mozgi:evil_lol:

Boshhhhhhh......Kurczaki co wy oglądacie:roll::shake::evil_lol:
Niedługo wymyślą horror-kury mordecy albo-groszek kanibal:eviltong:

Posted

groszek83 napisał(a):
Nareszcie ktoś mnie rozumie:evil_lol:
Na Arktyke to może nie ale już gdzieś na taką angielską wieś jak czasami sie na filmach widzi to już już bym pojechała:loveu: Pola łąki pagórki i laski na nieograniczonej przestrzeni coś pięknego:loveu:

Daj spokój, ja na wakacje nie mogę sama wychodzić z domu :roll:... 2 lata temu było najgorzej [non stop po 35 stopni w cieniu było]... wystarczyło, że przeszłam ok. 50 m i traciłam przytomność :roll:...

Posted

groszek83 napisał(a):
Pisałaś że to małpa była:diabloti:
Poza tym ja już sie czuje jak w horrorze:placz: ty ciągle wyprzedzasz moje myśli zanim ja coś napisze to ty zdążysz już odpisać:evil_lol::evil_lol:

bo ja jestem medium.:diabloti:

tak małpa, ale zielona!

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ja już jednego groszkakanibala widziałam, zza krat zoo - machał mi:evil_lol:

Pisałaś że to małpa była:diabloti:
Poza tym ja już sie czuje jak w horrorze:placz: ty ciągle wyprzedzasz moje myśli zanim ja coś napisze to ty zdążysz już odpisać:evil_lol::evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Daj spokój, ja na wakacje nie mogę sama wychodzić z domu :roll:... 2 lata temu było najgorzej [non stop po 35 stopni w cieniu było]... wystarczyło, że przeszłam ok. 50 m i traciłam przytomność :roll:...

Nom ja mieszkam troche inaczej i aż tak strasznie duszno jak po miastach nie jest na szczęście,jeszcze nie zemdlałam ale słabo pare razy już sie mi zrobiło.Przekichane taki upał,spędzam czas przed wiatrakiem z wodą w ręce i modle sie o wieczór:roll:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
bo ja jestem medium.:diabloti:

tak małpa, ale zielona!

Znowu:crazyeye::scared:
Zielona małpa to nie oznacza że to odrazu ja byłam:obrazic:ja stałam z drugiej strony:eviltong: