karja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wstawaj Góralka:diabloti::loveu: Milego dnia Quote
bonsai_88 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Groszku pomocy...zbieramy na transport suni Jagi, sama nie dam rady :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-minal-potrzebne-wsparcie-na-transport-122693/ Quote
jbk Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wcale się nie dziwię, że tak pięknie mówisz o Misiu - "morda moja" :evil_lol: Quote
karja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Groszku, Groszku ........gdzie Ty jestes:-( Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Groszek się ukryła pod prześcieradłęm i będzie teraz księżniczkę uwierać ;) Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Od-Nowa napisał(a):może wpadła w zaspę :cool3: Ale przecież się ociepliło.............. Quote
bonsai_88 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A może zapuściła korzenie z jakimś przystojnym góralem :diabloti: Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Wróciłam!:B-fly: Nie wpadłam w zaspe, nie wlazłam pod prześcieradło i żadnych korzeni nie zapuszczałam:eviltong: Witam wszystkie i każdą z osobna:loveu: U mnie halny co za tym idzie cieplutko,włóczymy sie zatem całymi dniami korzystając z ostatnich podrygów ciepła.Wczoraj za to nie miałam prądu:roll:.Poza tym kłuli mnie igłą a to jest rzecz którą ciężko odchorowuje:-(No a tak w ogóle to jeszcze byłam na tych mniej oficjalnych urodzinkach małego uszatka i tak mi zeszło:roll: sama nie wiem kiedy:evil_lol:.Jutro najprawdopodobniej wróci aparacik więc bede mogła coś pocykać:multi:Potem postaram sie jeszcze coś wyskrobać z czeluści komputerka.Teraz ide ponawiedzać wasze blożki:cool3: bonsai_88-zerkne na wątek husky może jakoś będe mogła pomóc. Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No, Groszku, nareszcie ;) Martwiliśmy się tutaj :) Quote
Efciq Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 hej :multi: kiedy fotki? szczególnie czekam na kundelka ;) Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Wrrrrrrr.....jeszcze gdzieś kable telefoniczne pozrywało,tak mi wszystko utrudnia dostęp do kompka:angryy: Wrzuce coś zanim mnie wywali i dalej ide nadrabiać blżkowe zaległości;) efciq-for you:cool3: teraz już są dużo bardziej zarosnięte musze kupić końcówke do maszynki bo mi sie zaczynają kudłaczyć karja,jbk-ano wróciłam cała i zdrowa:eviltong:nie ma sie co martwić góralka zawsze sobie poradzi:evil_lol::evil_lol: zdjęcia brzydkie bo to już naprawde ostatnie ostatki z nowości moja mała sierotka marysia po raz tysiąc piećdziesiąty ma mleko w cycochach:onfire: nie mam już pomysła co zrobić:niewiem: ona ma cyce jakby miała małe tydzień temu:placz::placz:zaczne doić i mleko sprzedawać:stormy-sad: Quote
C&B Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Urojona ciąża ? To mi pocztą podeślij próbkę mleka , bo jeszcze psiego nie piłam ;) Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Wy sie śmiejcie pewnie,jak to sie mówi-nie śmiej sie dziadku...:diabloti: Mam rozumieć że jestecie chętne na mleczko:razz: nie sprawy:eviltong: Domka_Czika-może i urojona tylko że to suczydło wstrętne jest po sterylizacji i zastrzyku hormonalnym:roll: oraz po iluś tam seriach leków na zatrzymanie laktacji:roll: Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Siemka;] Czekamy na foty ;] Hej:multi: Holenderska krowa:angryy: i jej pusta głowa:mad: Quote
groszek83 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='karja']muuu muuu (to do krowy):evil_lol: :stupid: Moja mam zawsze twierdziła że nadmiar internetu szkodzi-zaczynam jej wierzyć:shithappens: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts