Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam!:B-fly:
Nie wpadłam w zaspe, nie wlazłam pod prześcieradło i żadnych korzeni nie zapuszczałam:eviltong:
Witam wszystkie i każdą z osobna:loveu:
U mnie halny co za tym idzie cieplutko,włóczymy sie zatem całymi dniami korzystając z ostatnich podrygów ciepła.Wczoraj za to nie miałam prądu:roll:.Poza tym kłuli mnie igłą a to jest rzecz którą ciężko odchorowuje:-(No a tak w ogóle to jeszcze byłam na tych mniej oficjalnych urodzinkach małego uszatka i tak mi zeszło:roll: sama nie wiem kiedy:evil_lol:.Jutro najprawdopodobniej wróci aparacik więc bede mogła coś pocykać:multi:Potem postaram sie jeszcze coś wyskrobać z czeluści komputerka.Teraz ide ponawiedzać wasze blożki:cool3:
bonsai_88-zerkne na wątek husky może jakoś będe mogła pomóc.

Posted

Wrrrrrrr.....jeszcze gdzieś kable telefoniczne pozrywało,tak mi wszystko utrudnia dostęp do kompka:angryy:
Wrzuce coś zanim mnie wywali i dalej ide nadrabiać blżkowe zaległości;)
efciq-for you:cool3:

teraz już są dużo bardziej zarosnięte musze kupić końcówke do maszynki bo mi sie zaczynają kudłaczyć
karja,jbk-ano wróciłam cała i zdrowa:eviltong:nie ma sie co martwić góralka zawsze sobie poradzi:evil_lol::evil_lol:

zdjęcia brzydkie bo to już naprawde ostatnie ostatki

z nowości moja mała sierotka marysia po raz tysiąc piećdziesiąty ma mleko w cycochach:onfire:

nie mam już pomysła co zrobić:niewiem: ona ma cyce jakby miała małe tydzień temu:placz::placz:zaczne doić i mleko sprzedawać:stormy-sad:

Posted

Wy sie śmiejcie pewnie,jak to sie mówi-nie śmiej sie dziadku...:diabloti:
Mam rozumieć że jestecie chętne na mleczko:razz: nie sprawy:eviltong:
Domka_Czika-może i urojona tylko że to suczydło wstrętne jest po sterylizacji i zastrzyku hormonalnym:roll: oraz po iluś tam seriach leków na zatrzymanie laktacji:roll:

Posted

[quote name='karja']muuu muuu (to do krowy):evil_lol:
:stupid: Moja mam zawsze twierdziła że nadmiar internetu szkodzi-zaczynam jej wierzyć:shithappens:

:diabloti::diabloti::diabloti: