Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piciminikas-no dokładnie to takie szczekanie z machaniem ogona bieganiem i wygląda jakby miał z tego mnóstwo frajdy;) tylko to troche głośna zabawa bo jak oni zaczną to cała moja psiarnia i sąsiedzka sie dołacza;ja mam 4 psy oni 3 więc niezły charmider potrafią zrobić:evil_lol:
jbk-ale on sie nie zdąży znudzić w pół minuty na podwórku,tyle mu zabiera zlokalizowanie czy sąsiad jest czy aktualnie gdzieś wybył:cool3:

znajdz mnie

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihi:evil_lol: to nie uśmiech to wyraz lekkiego obłędu:eviltong: on tak ma na spacerach;) Jak widzi że zbieram obroże i smycze to dostaje napadu radości za każdym razem tak jest,skacze gada biega.Jak chce mu założyć obroże to troche trwa zanim uspokoi sie na tyle by zrobić siad ale i tak dalej gada aż do momentu aż spuszczam je ze smyczy wtedy wystrzela do przodu jak rakieta:evil_lol: On robi ze trzy razy więcej kilometrów niż ja i suki,musi być wszędzie i najlepiej jednocześnie:roll: Po prostu ma sprężynke w doopce;)Dawniej jak odkrywaliśmy nowe tereny to przez całą droge mamrotał sobie coś pod noskiem,teraz robi tak jak musimy czasem chodzić po mieście.A w aucie to już w ogóle rewie operowe jedna z drugą lecą:evil_lol: ma troche problemów z trzymaniem emocji na wodzy i w ogóle ale to w ogóle nie zachowuje sie na swoje 9 lat.Mój Miś po prostu:loveu::loveu:

Posted

Wróciłam;)
Było super,udały sie urodzinki:loveu: Mały bobas nie chciał iść spać tak była zafascynowana górą prezentów i ogólnym zainteresowaniem jej osobą:evil_lol:

Posted

Groszku w Twojej galerii zostały już powiedziane same dobre i pozytywne słowa, więc ja tylko skromnie melduję się i dołączam się do tych opinii

Zwierzyniec: miód i orzeszki

pozdrawiamy (aha, żeby Ci trochę dogryźć, TY wiesz....trochę jakby mało tych zdjęć <hahaha>)