Illusion Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 http://img352.imageshack.us/img352/4093/pa168654jo9.jpg :loveu: Film mi się przypomniał :cool3:. Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 karja-ale tam podobno strasznie gorąco ja nie lubie wysokiej temp.bardziej niż niskiej;codziennie 30 stopni bo bym chyba zwariowała:roll: Od-Nowa-no u nas to tylko zjazdy chociaż widuje tu i zapaleńców na biegówkach:evil_lol: ja to bym chętnie taką orke pogłaskała jestem ciekawa jaka jest w dotyku:cool3: Klaudysiaczek-witaj,co poradzić uroki podhala:loveu: za to moje skarby dostały na spacerku głupawki przynajmniej one sie ucieszyły:evil_lol: SZPiLKA23-witka:multi: RCookie-Free Wille to pierwszy film na którym byłam w kinie;) mam do niego sentyment. acha trzymajcie kciuki żeby wyniki mojej suczy były w normie:nerwy: Quote
bonsai_88 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Oj ja bym chętnie teraz pojechała do takich ciepłych miejsc :cool3:... bo mi odwłok marznie :evil_lol:... Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 My czekamy na wyniki za jakąś godzinke powinny już być:roll: denerwuje sie... Witka dziekuje wszystkim trzymaczom:cool3::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wszystko będzie dobrze. Trzymamy mocno kciuki! Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 No wiem że tragicznie nie będzie ale mogło by być już dobrze po półtora roku mam już trochu dość:roll:dobra nie będe marudzić:evil_lol: Troche fotek: całuska blee a idz ty nie to nie no dooobra całuska a ty nie cykaj tych zdjęć w takich intymnych momentach Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Na ostatniej fotce kotki są jednomyslne - w lewo(?)patrz:razz: Quote
bonsai_88 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Koty świetne... A jakie Rudy całusy daje ;) Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Więc mam wyniki-nie są złe ale rewelacyjne też nie:roll: średnio ale lepiej niż było czyli idzie ku lepszemu:cool3: na testy też udało sie nam w końcu zapisać jesteśmy na liście:multi: avtarkowy Miś:loveu: Józefina dupina:loveu: Tengusia-witaj:multi: karja-ty masz zadanie u siebie w galerii-pogoń w końcu tego lenia:eviltong: Klaudysiaczek-no czasami im też uda sie coś cyknąć Domka_Czika-lewo lewo:loveu: Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 bonsai_88 napisał(a):Koty świetne... A jakie Rudy całusy daje ;) Jęzor ma jak tarka więc to pewnie szorstkie całusy:eviltong: prawdziwy macho:evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 koty bosskie :evil_lol::loveu: co za komitywa! Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='groszek83'] Domka_Czika-lewo lewo:loveu: Czyli moja inteligencja jest jednak przeciętna !:multi: Ufff... Myslałam , że zaniżona:p Quote
SZPiLKA23 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jaki fajny guziczek :loveu: http://img221.imageshack.us/img221/6310/p6296647tq5.jpg Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Od-Nowa-boskie:diabloti:kotecki moje zwiedziały sie gdzie trzymam ryż z kurczakiem dla psów:roll: i notorycznie wyżerają mi kurczaka bo przecież ryżu to one nie będą jadły one nie chińczyki:diabloti: Domka_Czika-najważniejsze to wierzyć w siebie:evil_lol:;) SZPiLKA23-mój ukochany guziczek:loveu: Quote
Kasia&Rika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hejka, ale masz wspaniałą BANDĘ, a szczególnie to mi się Misiu spodobał:loveu: od pierwszej foty:D cała galeria przejżana i czekamy na powrót aparatu:):evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 piciminikas- witaj:multi: ja już Misiowi zachwytów nie będe powtarzać bo mu jeszcze woda sodowa uderzy do głowy i do reszty zgłupieje:evil_lol::evil_lol: wierz mi że ja też nie moge sie już doczekać powrotu aparacika;) Misio znalazł sobie nową rozrywke,znaczy nie nową ale sie mu po długim czasie przypomniała:roll: goni sie z psem sąsiadów wzdłuż płotu i dziamgają na siebie:roll: jak tylko wyjdzie na podwórko to już wypatruje czy jest no a jak sie wypatrzą to koniec:roll: z tym że jak sie spotkają gdzie indziej to jest spokój,Reks przyszedł nawet do nas na podwórko i nic,ja nie wiem to jest jakaś odmiana psiej zabawy?:cool3: Quote
Kasia&Rika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 chyba tak, pamietam ze jak jeszcze chodzilam do schroniska to były tam takie trz psy. Mieszkały jakby w trzech boksach ale mogly do siebie swobodnie przechodzic, bardzo sie lubily jadły z jednej miski. Ale jak im coś palnęło to dwa z nich przechodziły do swoich boksów i się wzajemnie oszczekiwały zza krat, a przejście w kratach było otwarte:evil_lol: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Każdy sposób jest dobry, żeby się rozerwać nieco :) Quote
Recommended Posts