Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karja-ale tam podobno strasznie gorąco ja nie lubie wysokiej temp.bardziej niż niskiej;codziennie 30 stopni bo bym chyba zwariowała:roll:
Od-Nowa-no u nas to tylko zjazdy chociaż widuje tu i zapaleńców na biegówkach:evil_lol: ja to bym chętnie taką orke pogłaskała jestem ciekawa jaka jest w dotyku:cool3:
Klaudysiaczek-witaj,co poradzić uroki podhala:loveu: za to moje skarby dostały na spacerku głupawki przynajmniej one sie ucieszyły:evil_lol:
SZPiLKA23-witka:multi:
RCookie-Free Wille to pierwszy film na którym byłam w kinie;) mam do niego sentyment.
acha trzymajcie kciuki żeby wyniki mojej suczy były w normie:nerwy:

Posted

No wiem że tragicznie nie będzie ale mogło by być już dobrze po półtora roku mam już trochu dość:roll:dobra nie będe marudzić:evil_lol:
Troche fotek:
całuska

blee a idz ty

nie to nie

no dooobra całuska

a ty nie cykaj tych zdjęć w takich intymnych momentach

Posted

Więc mam wyniki-nie są złe ale rewelacyjne też nie:roll: średnio ale lepiej niż było czyli idzie ku lepszemu:cool3:
na testy też udało sie nam w końcu zapisać jesteśmy na liście:multi:
avtarkowy Miś:loveu:

Józefina dupina:loveu:

Tengusia-witaj:multi:
karja-ty masz zadanie u siebie w galerii-pogoń w końcu tego lenia:eviltong:
Klaudysiaczek-no czasami im też uda sie coś cyknąć
Domka_Czika-lewo lewo:loveu:

Posted

[quote name='groszek83']
Domka_Czika-lewo lewo:loveu:

Czyli moja inteligencja jest jednak przeciętna !:multi: Ufff... Myslałam , że zaniżona:p

Posted

Od-Nowa-boskie:diabloti:kotecki moje zwiedziały sie gdzie trzymam ryż z kurczakiem dla psów:roll: i notorycznie wyżerają mi kurczaka bo przecież ryżu to one nie będą jadły one nie chińczyki:diabloti:
Domka_Czika-najważniejsze to wierzyć w siebie:evil_lol:;)
SZPiLKA23-mój ukochany guziczek:loveu:

Posted

piciminikas- witaj:multi: ja już Misiowi zachwytów nie będe powtarzać bo mu jeszcze woda sodowa uderzy do głowy i do reszty zgłupieje:evil_lol::evil_lol: wierz mi że ja też nie moge sie już doczekać powrotu aparacika;)
Misio znalazł sobie nową rozrywke,znaczy nie nową ale sie mu po długim czasie przypomniała:roll: goni sie z psem sąsiadów wzdłuż płotu i dziamgają na siebie:roll: jak tylko wyjdzie na podwórko to już wypatruje czy jest no a jak sie wypatrzą to koniec:roll: z tym że jak sie spotkają gdzie indziej to jest spokój,Reks przyszedł nawet do nas na podwórko i nic,ja nie wiem to jest jakaś odmiana psiej zabawy?:cool3:

Posted

chyba tak, pamietam ze jak jeszcze chodzilam do schroniska to były tam takie trz psy. Mieszkały jakby w trzech boksach ale mogly do siebie swobodnie przechodzic, bardzo sie lubily jadły z jednej miski. Ale jak im coś palnęło to dwa z nich przechodziły do swoich boksów i się wzajemnie oszczekiwały zza krat, a przejście w kratach było otwarte:evil_lol: